reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANKA
Super ze piknik udany i ze Lali sie tak wyszalala:tak::tak::tak:A juztrzejszej pogody to Wam zazdroszcze:tak::tak::tak:mam nadzieje ze u mnie tez bedzie jutro ciepelko:-):tak:

PATRYSIU
Zdolniacha z Ciebie:tak::tak::tak:
dziekuje - robie to co lubie... :tak::laugh2:
Hej baabole:tak:

Padam na twarz dzis ,okien sztuk 4 ,ale po wymianie ,cały bałagan sprżatałam + jeszcze byłam z psami na szczepieniu i na zakupach ,mam dość:tak:skad tu siłe brać na figle skoro chata wolna ,to nie wiem:rofl2::-D

Patrysia to ty jesteś ,na tym zdjeciu gdzie widac cała twarz ,nie poznaję cie:tak:a makijaż sliczny:tak:

Wiki ty flirciaro ,miła przygoda:tak:

Ale macie fajnie laseczki pikniki ,słonko ,a mi dzisiejszy dzień uciekł normalnie:baffled:
Zapomniałam co miałam pisać ,bo mnie m zagaduje i na pifko ciagnie,to lece:tak:
o jacie Ty to po takim maratonie to i na figlr bys chwile znalazla:laugh2::laugh2::laugh2:
a na zdjeciu to moje dwie modelki....:tak::tak::tak::tak:
Moja juz w lozku
Ja wyciagnelam sobie piwko i cole Mam zamiar to wypic i jakis film ogladnac:-)
Patrysia mi sie makijaz podoba wiec chyba o to chodzilo czy nie?:baffled:Lubie takie kolorki ale ze sie malowac nie umie to tez tego nie robie:-D:-D
Dowikla ode mnie zawsze do Ciebie szla pogoda to mama nadzieje ze to ciepelko tez do Ciebie powedruje.A goscie o tej porze na kawe:szok:chyba na winko albo piwko:-D
Madziula moje okna tez trzeba umyc wez no podjedz:-D:-D
no baaaa jasne :tak::tak::tak:
piwko cola ale smakow narobilas:-)

Widze ze tylko Patrysia , Iwcik i natalineczka mnie zauwazyly ;-) .Nie no zartuje .

PATRYSIA widzialam ze zdjecia wkleilas z naszego spotkania :-).Powinnas zaczac zarabiac tymi makijazami :-).
MEDEUSKA widze ze slawa sie szykuje choc nie wiem zbytnio o co kaman bo nie do konca doczytalam ;-).
LIDKA no to dzien sprzataniowy mialas :-).
IWCIK WIDZIALAM zdjecia.Slicznie wygladasz.Corcia ci urody dodaje.Sliczny masz brzuszek :-)
ANKA widze na calego imprezuje :-)/
DOWIKLA zdrowka .

I juz nie pamietam co mialam napisac.W sklepie bylismy i na lawce na rynku.
G przyprowadzil mala.Ukapalam ja i jest juz po kolacji.Zaniedlugo ide ja polozyc :-).

Jutro tez ma byc fajna pogoda i mamy miec obiad na okolo 12 i po obiedzie z Oliwka na karuzele .Babcia stawia :-).Po drodze Oliwka powinna zaliczyc drzemke.Po karuzeli ma ja G wziasc albo do niej przyjsc sie pobawic.Sama jeszcze nie wiem jak to wyjdzie .

Dziewczyny Oliwka UROSLA ma teraz 76 cm :-).A U NASZ KAZDY CM JEST NA WAGE ZLOWA :-).
Mowie wam jak to odkrylam to az sie poryczalam :-)
to na poczatek - bardzo sie ciesze ze Oli urosla :tak::tak::tak::-D
a zdjecia wklejalam - chyba nie masz nic przeciwko...:sorry2:
tu nie ma nic do smiacia :tak::tak::tak:
tu podziwiac sztuke trzeba:tak::tak::tak:
dziekuje bardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
hejka,niedawno wróciliśmy od teściów.

było jak zwykle milusio.

Oliwce pięknie wyszły życzenia dla babci,az babcia sie popłakała ze wzruszenia :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p ,dała kwiatuszka i czekoladki a my prezent.no teściowa była zachwycona,kupilismy jej fajniusi zestaw do kawy i herbaty.

Oliwka sie wyszalała.

A ja kupiłam sobie w deichmanie balerinki fioletowe i takie klapki wygodne do chodzenia po domu.

i kupilismy sobie nową kuchenkę mastercoka :tak::tak::tak::tak:
także dzień zaliczony do udanych.

Oliwka zjadłą już kolację.

zaraz mycie i spać,jak zwykle przysżła ,odrazu siadła i bawi się garażem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwce kupiłam śliczną opaskę do włosów z kokardką i spineczki Hello Kitty sa cudne a Oliwka wyglądaw nich jak księżniczka :tak::tak::tak:

a najlepsze było w autobusie jak zaczepiała takiego przystojniaka :-p:-p:-p:-pmnie sie też spodobał :-D:-D:-D:-D:-D ma moja córa taki sam gust co ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet zaczeła z nim gadać,a chłopaczek był milutki i odpowiadał na jej pytania :-D:-D:-D:-D:-D:-D a na koniec sobie pomachali na pożegnanie :-D:-D:-D

mówiłąm do M że Oliwka poderwała już pierwszego faceta w swoim życiu,szybka jest skubana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to z zakupami zaszaleliscie :-D:-D:-D
ale Oliwka i tak jest the best...
no zeby trafic w guscicho mamy to super:-D:-D:-D
Pati super makijaż mi sie podoba i to bardzo:tak::tak::tak:
dziekuje:-):-):-)
Witam!!! Chyba mnie jeszcze pamiętacie?:zawstydzona/y: Zuza znowu choruje. Od tego turnusu tak sie ciągnie. W niedziele wyladowaliśmy w szpitalu. Dusiła sie kaszlem. Ostre zapalenie krtani. Teraz jesteśmy w domku. Już w miare dobrze. 10 maja jedziemy na turnus na 2 tyg. mam nadzieję, że lepiej to zniesie bo na weekend będziemy w domu. Widzę że jest lepiej, chce chodzić, całe dnie nic tylko prowadzać po domu i sama już wstaje. Pozdrawiam Wszystkie Mamuśki!!!:-)
ojejku Wy to macie z tymi chorobami :-:)-:)-:)-(
biedna Zuzia :-:)-:)-( mam nadzieje ze turnus pomoze:tak::tak:
tulam Was:-)
Patrysia zapomniałam napisać że bardzo ładnie ci te oczka wyszły, powinnaś za pieniądze malować, zawsze to jakiś grosz więcej :tak::tak::tak:
no tak powinnam, ale gdzie chce sie oglosic to zniecheca mnie to ajk czytam ze wszedzie jakies wykwalifikowane, po kursie itd. a ja nic z tych rzeczy nie mam :-(
heh ale moj sie smial i mowi ze ja Ci tu drukne zaraz ze bylas w mediolanie na ogolno polskim jakims tam tuirnieju sztuki makijazu, ze mi zamowi puchary wygraweruje...
no to go wysmialam.... :-D:-D:-D:-D
poweidzial ze chyba sobie kpi :-D:-D no ale humor mi poprawil:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
hop hop jest tu kto???

ja obejrzalam sobie usta usta i teraz zabieram sie za jakiegos melona albo komedie jakas jeszcze nie wiem na co mam humorek:sorry2::-D
ale chyba raczej komedie:tak::tak::tak:
i oowiazkowo zmykam po rzodkieweczki

mam pytanie czy po rzodkiewkach moze bolec gardło??
po rzodkiewkach gardlo ?????
nic nie slyszalam na ten temat:baffled::baffled::baffled:

no ja z mala na rekach
jakas marudna od samego rana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj ucieklam bo goscie perzyszli
ideeeeeeeeeee bo mala mi sie wygina na kolanach i wyjeeeeee:dry::dry::dry::dry:

reklama
no tak powinnam, ale gdzie chce sie oglosic to zniecheca mnie to ajk czytam ze wszedzie jakies wykwalifikowane, po kursie itd. a ja nic z tych rzeczy nie mam :-(
heh ale moj sie smial i mowi ze ja Ci tu drukne zaraz ze bylas w mediolanie na ogolno polskim jakims tam tuirnieju sztuki makijazu, ze mi zamowi puchary wygraweruje...
no to go wysmialam.... :-D:-D:-D:-D
poweidzial ze chyba sobie kpi :-D:-D no ale humor mi poprawil:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a moze bys poprosila o jakis szkolenie w UP??
sa takie indywidualne a jakbys w uzasadnieniu wpisala ze chcesz firme zalozyc np to szybko ci by je przyznali, na decyzje w sprawie szkolenia czeka sie 2 tyg:tak::tak:
nie dowiadywalas sie??

natalineczka
wypisali mnie z urzedu...
nie pamietam jujz dlaczego?
ale kiedy sie nad tym zastanawialm

dodatkowo musialabym ukonczyc kurs "wlasna firma"

Witam niedzielnie :-).
PATI oczywiscie ze nie mam nic przeciwko zdjeciom :-).Musisz pomyslec co by tu skombinowac bo serio robisz sliczne makijaze :-).
NATALINECZKA u mnie tez sloneczko.My o 12 obiad i po obiedzie idziemy z niunia na karuzele.Mam nadzieje ze mala choc 30 minut pospi na dworze.Przez to ze musze sie z nia dzis z G podzielic to mamy to wszystko dzis rozregulowane.

U mnie nocka super.Oliwka od dawiem dawna nie miala takiej fajnej nocki.Obudzila sie tylko raz o 4.30 Oj takie nocki to u nas zadkosc :-(.

Milej niedzieli

PATI oczywiscie ze nie mam nic przeciwko zdjeciom :-).Musisz pomyslec co by tu skombinowac bo serio robisz sliczne makijaze :-).
NATALINECZKA u mnie tez sloneczko.My o 12 obiad i po obiedzie idziemy z niunia na karuzele.Mam nadzieje ze mala choc 30 minut pospi na dworze.Przez to ze musze sie z nia dzis z G podzielic to mamy to wszystko dzis rozregulowane.

U mnie nocka super.Oliwka od dawiem dawna nie miala takiej fajnej nocki.Obudzila sie tylko raz o 4.30 Oj takie nocki to u nas zadkosc :-(.

Milej niedzieli
zobaczymy co da sie zrobic
narazie powiem znajomym zeby przekazaly dalej...
a noz sie dos uda :)
a co do nocek to poczekaj za niedlugo zacznie przesypiac cale :)

dobra ja zmykam na jakis czas
trza sie ogarnac i wogole
aha zapomniaalm sie Wam pochwalic ze wygralam wczoraj aukcje - taka okazja ze sie ciesze!!!
tylko nie wiem z czego to zalace ;/
musze isc do mamy pozyczyc.... :)
http://www.allegro.pl/item1007602212_34_sztuki_profesjonalnych_pedzli_do_makijazu.html

Ostatnia edycja:
Witam i ja z rana :-):-):-)
U nas zapowiada się piękny dzień wiec zapewne koło południa wyjdziemy na długi spacer :tak::tak::tak: tym bardziej że mąż dopiero po obiedzie do nas przyjedzie :tak::tak::tak:
I chyba przejdziemy się też do jakiegoś marketu to też przymierzę Mai ten rowerek 16" bo zastanawiam się czy już jej 18" nie kupić :baffled::baffled::baffled:
Po za tym nie mamy żadnych planów na niedzielę, za to za tydzień jedziemy do mojej mamy - hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Agnes współczuję takiej porannej pobudki :szok::szok::szok:
Patrysia nawet jak cię wypisali z up to po 3m-cach możesz się znowu zapisać :tak::tak::tak:

natalineczka
wypisali mnie z urzedu...
nie pamietam jujz dlaczego?
ale kiedy sie nad tym zastanawialm

dodatkowo musialabym ukonczyc kurs "wlasna firma"
a dawno ciw wyrejestrowali??
moze minal juz okres kary:tak::tak::tak:
a co do kursu wlasna firma niekoniecznie musialabys taki krs zrobic ale zawsze to doksztalca i mozna robic jednoczesnie:tak::tak::tak:

Milej niedzieli
fajnie macie jakis place zabaw dla dzieciaczkow, a my sie dzis wynudzimy:dry::dry:
bo u nas nic nie ma nic kompletnie nic:dry::dry::dry:
i co tu mlodemu wymyslec:dry::dry:
znajac zycie znow wyladujemy na dzialeczce:tak::tak::tak:
ale dzis niedziela wiec mamuska nie bedzie chyba kopac wiec ja dwojki na glowie mic nie bede:no::no:;-):tak::tak:
zobaczymy co da sie zrobic
narazie powiem znajomym zeby przekazaly dalej...
a noz sie dos uda :)
a co do nocek to poczekaj za niedlugo zacznie przesypiac cale :)

dobra ja zmykam na jakis czas
trza sie ogarnac i wogole
aha zapomniaalm sie Wam pochwalic ze wygralam wczoraj aukcje - taka okazja ze sie ciesze!!!
tylko nie wiem z czego to zalace ;/
musze isc do mamy pozyczyc.... :)
34 sztuki profesjonalnych pędzli do makijażu !! (1007602212) - Aukcje internetowe Allegro
e no to ci sie udalo super:tak::tak::tak:
tym bardzije ze ci sie naprawde przyda

Witam,

nocka starszna, nawet nie bede pisac, Niki rosną ząbki... chyba...

Agnes, witaj w gronie nie wyspanych.
Dorota, gratuluje centymetra :tak:
Mamita, fajnie, ze zajżałas :-)

A ja mam zły dzień :baffled:

Hej dziewczyny, witam niedzuelnie.
Wpadam tylko powiedzieć, że mój mężuś ma urlop. Do pracy wróci dopiero po majówce, ięc za szybko nie zajrze.

reklama
Witam,

nocka starszna, nawet nie bede pisac, Niki rosną ząbki... chyba...

Agnes, witaj w gronie nie wyspanych.
Dorota, gratuluje centymetra :tak:
Mamita, fajnie, ze zajżałas :-)

A ja mam zły dzień :baffled:
oj biedna:-:)-:)-(
jedna i druga:tak::tak:
Hej dziewczyny, witam niedzuelnie.
Wpadam tylko powiedzieć, że mój mężuś ma urlop. Do pracy wróci dopiero po majówce, ięc za szybko nie zajrze.
e no to sie nim porzadnie naciesz, moj niestety wroci do domu dopiero w piatek:-:)-(
ale mam nadzieje ze poniedzialek bedzie mial wolny:tak::tak::tak::tak:

wiecie co że tak siedze i sobie mysle ze chyba chcialabym drugiego chlpaczka:-):-):-)
nie wiem tak jakos mnie natchnelo, nie wyobrazam sobie miec core, nie wiem czemu:no::no::no:

Do góry