dziekuje - robie to co lubie...ANKA
Super ze piknik udany i ze Lali sie tak wyszalalaA juztrzejszej pogody to Wam zazdroszczemam nadzieje ze u mnie tez bedzie jutro ciepelko:-)
PATRYSIU
Zdolniacha z Ciebie
o jacie Ty to po takim maratonie to i na figlr bys chwile znalazlaHej baabole
Padam na twarz dzis ,okien sztuk 4 ,ale po wymianie ,cały bałagan sprżatałam + jeszcze byłam z psami na szczepieniu i na zakupach ,mam dośćskad tu siłe brać na figle skoro chata wolna ,to nie wiem
Patrysia to ty jesteś ,na tym zdjeciu gdzie widac cała twarz ,nie poznaję ciea makijaż sliczny
Wiki ty flirciaro ,miła przygoda
Ale macie fajnie laseczki pikniki ,słonko ,a mi dzisiejszy dzień uciekł normalnie
Zapomniałam co miałam pisać ,bo mnie m zagaduje i na pifko ciagnie,to lece
a na zdjeciu to moje dwie modelki....
no baaaa jasneMoja juz w lozku
Ja wyciagnelam sobie piwko i cole Mam zamiar to wypic i jakis film ogladnac:-)
Patrysia mi sie makijaz podoba wiec chyba o to chodzilo czy nie?Lubie takie kolorki ale ze sie malowac nie umie to tez tego nie robie
Dowikla ode mnie zawsze do Ciebie szla pogoda to mama nadzieje ze to ciepelko tez do Ciebie powedruje.A goscie o tej porze na kawechyba na winko albo piwko
Madziula moje okna tez trzeba umyc wez no podjedz
piwko cola ale smakow narobilas:-)
to na poczatek - bardzo sie ciesze ze Oli uroslaWidze ze tylko Patrysia , Iwcik i natalineczka mnie zauwazyly ;-) .Nie no zartuje .
PATRYSIA widzialam ze zdjecia wkleilas z naszego spotkania :-).Powinnas zaczac zarabiac tymi makijazami :-).
MEDEUSKA widze ze slawa sie szykuje choc nie wiem zbytnio o co kaman bo nie do konca doczytalam ;-).
LIDKA no to dzien sprzataniowy mialas :-).
IWCIK WIDZIALAM zdjecia.Slicznie wygladasz.Corcia ci urody dodaje.Sliczny masz brzuszek :-)
ANKA widze na calego imprezuje :-)/
DOWIKLA zdrowka .
I juz nie pamietam co mialam napisac.W sklepie bylismy i na lawce na rynku.
G przyprowadzil mala.Ukapalam ja i jest juz po kolacji.Zaniedlugo ide ja polozyc :-).
Jutro tez ma byc fajna pogoda i mamy miec obiad na okolo 12 i po obiedzie z Oliwka na karuzele .Babcia stawia :-).Po drodze Oliwka powinna zaliczyc drzemke.Po karuzeli ma ja G wziasc albo do niej przyjsc sie pobawic.Sama jeszcze nie wiem jak to wyjdzie .
Dziewczyny Oliwka UROSLA ma teraz 76 cm :-).A U NASZ KAZDY CM JEST NA WAGE ZLOWA :-).
Mowie wam jak to odkrylam to az sie poryczalam :-)
a zdjecia wklejalam - chyba nie masz nic przeciwko...
dziekuje bardzotu nie ma nic do smiacia
tu podziwiac sztuke trzeba
no to z zakupami zaszalelisciehejka,niedawno wróciliśmy od teściów.
było jak zwykle milusio.
Oliwce pięknie wyszły życzenia dla babci,az babcia sie popłakała ze wzruszenia ,dała kwiatuszka i czekoladki a my prezent.no teściowa była zachwycona,kupilismy jej fajniusi zestaw do kawy i herbaty.
Oliwka sie wyszalała.
A ja kupiłam sobie w deichmanie balerinki fioletowe i takie klapki wygodne do chodzenia po domu.
i kupilismy sobie nową kuchenkę mastercoka
także dzień zaliczony do udanych.
Oliwka zjadłą już kolację.
zaraz mycie i spać,jak zwykle przysżła ,odrazu siadła i bawi się garażem
Oliwce kupiłam śliczną opaskę do włosów z kokardką i spineczki Hello Kitty sa cudne a Oliwka wyglądaw nich jak księżniczka
a najlepsze było w autobusie jak zaczepiała takiego przystojniaka mnie sie też spodobał ma moja córa taki sam gust co ja
nawet zaczeła z nim gadać,a chłopaczek był milutki i odpowiadał na jej pytania a na koniec sobie pomachali na pożegnanie
mówiłąm do M że Oliwka poderwała już pierwszego faceta w swoim życiu,szybka jest skubana
ale Oliwka i tak jest the best...
no zeby trafic w guscicho mamy to super
dziekuje:-):-):-)Pati super makijaż mi sie podoba i to bardzo
ojejku Wy to macie z tymi chorobami :----(Witam!!! Chyba mnie jeszcze pamiętacie? Zuza znowu choruje. Od tego turnusu tak sie ciągnie. W niedziele wyladowaliśmy w szpitalu. Dusiła sie kaszlem. Ostre zapalenie krtani. Teraz jesteśmy w domku. Już w miare dobrze. 10 maja jedziemy na turnus na 2 tyg. mam nadzieję, że lepiej to zniesie bo na weekend będziemy w domu. Widzę że jest lepiej, chce chodzić, całe dnie nic tylko prowadzać po domu i sama już wstaje. Pozdrawiam Wszystkie Mamuśki!!!:-)
biedna Zuzia :---( mam nadzieje ze turnus pomoze
tulam Was:-)
no tak powinnam, ale gdzie chce sie oglosic to zniecheca mnie to ajk czytam ze wszedzie jakies wykwalifikowane, po kursie itd. a ja nic z tych rzeczy nie mam :-(Patrysia zapomniałam napisać że bardzo ładnie ci te oczka wyszły, powinnaś za pieniądze malować, zawsze to jakiś grosz więcej
heh ale moj sie smial i mowi ze ja Ci tu drukne zaraz ze bylas w mediolanie na ogolno polskim jakims tam tuirnieju sztuki makijazu, ze mi zamowi puchary wygraweruje...
no to go wysmialam....
poweidzial ze chyba sobie kpi no ale humor mi poprawil
po rzodkiewkach gardlo ?????hop hop jest tu kto???
ja obejrzalam sobie usta usta i teraz zabieram sie za jakiegos melona albo komedie jakas jeszcze nie wiem na co mam humorek
ale chyba raczej komedie
i oowiazkowo zmykam po rzodkieweczki
mam pytanie czy po rzodkiewkach moze bolec gardło??
nic nie slyszalam na ten temat
no ja z mala na rekach
jakas marudna od samego rana
wczoraj ucieklam bo goscie perzyszli
ideeeeeeeeeee bo mala mi sie wygina na kolanach i wyjeeeeee