reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekuje dziewczyny :-).
No Oliwka ndal jest malutka bo te 76 cm na poltprej roku to malutko ale miala 74,5 wiec az sie poryczalam :-).Mam nadzieje ze jakos to z tym jej wzrostem bedzie.Jak cos to licze ze h.wzrostu super pomoze :-).
AGNES Oliwka jest niezla jak juz podrywa :-).
MAMITA pamietamy ;-).Wspolczuje chorob ale widze ze malutka zaczyna chodzic a to jest najwzniejsze :-).

Moja niunia spi .Ja juz w lozeczku :-)

reklama
no i sie nagadalam:-D:-D:-D

Agnes Laura tez ma opaske i spinki z Hello Kitty :-D:-D:-D A zaczyna dosc szybko z facetami.Widze ze moje kciuki sie przydaly i baabcia sie poplakala ze szczescia:-)A zakupki spore jak na jeden dzien

Mamita pamietamy Cie i starsznie mi przylro ze Zuza tak choruje.Biedaczka sie nacierpi.Zdrowka duzo zycze

hop hop jest tu kto???

ja obejrzalam sobie usta usta i teraz zabieram sie za jakiegos melona albo komedie jakas jeszcze nie wiem na co mam humorek:sorry2::-D
ale chyba raczej komedie:tak::tak::tak:
i oowiazkowo zmykam po rzodkieweczki

mam pytanie czy po rzodkiewkach moze bolec gardło??

ja chęeeeee spaććććććc :crazy:

Oliwka zrobiła pobudke o 5.30,normalnie mam przez nia popsuty humor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zawsze jak mam dzień wolny to robi mi takie numery,ja sie chyba nigdy nie wyspię:no::no::no::no::no::no::no::no:

ja chęeeeee spaććććććc :crazy:

Oliwka zrobiła pobudke o 5.30,normalnie mam przez nia popsuty humor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zawsze jak mam dzień wolny to robi mi takie numery,ja sie chyba nigdy nie wyspię:no::no::no::no::no::no::no::no:
no to rzeczywiscie ci numer wykrecila:sorry2:

my przed chwilka wstali:tak::tak:
ja wlasnie popijam powerona, wiem ze nie powiennam ale takiego smaka mialam ze szok:tak::tak:
rzodkiewki mi sie skonczyly :-:)-(
a dzis juz ich nie kupie i co ja wieczorem bede chrupac?:rofl2:
zostja mi flakiersy:tak::tak::tak:
u nas juz sloneczko sliczne i ani chmurki wiec znow sie sliczna pogoda zapowiada, juz jest 16c a co bedzie pozniej??
no i co tu robic??
nuuuuuuda

reklama
Witam sie w piekny niedzielny poranek:-)
Dzieciaki wstaly jakos po 8 i juz szaleja:tak:niedlugo uszykuje sniadanko i bedziemy sie szykowali na basen:tak::tak::tak:A pozniej chce wejsc do sklepu z rowerkami.Upatrzylam sobie juz jakies ale najpierw przymiarka;-):-)

MAMITKA
Super ze sie odezwalas:tak:Zdrowka dla Zuzi:-)
No i ciesze sie ze sa postepy:tak:Trzymam kciuki zeby po tym turnusie bylo jeszcze lepiej:tak::tak::tak:

Do góry