reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekuje dziewczyny :-).
No Oliwka ndal jest malutka bo te 76 cm na poltprej roku to malutko ale miala 74,5 wiec az sie poryczalam :-).Mam nadzieje ze jakos to z tym jej wzrostem bedzie.Jak cos to licze ze h.wzrostu super pomoze :-).
AGNES Oliwka jest niezla jak juz podrywa :-).
MAMITA pamietamy ;-).Wspolczuje chorob ale widze ze malutka zaczyna chodzic a to jest najwzniejsze :-).

Moja niunia spi .Ja juz w lozeczku :-)

reklama
no i sie nagadalam:-D:-D:-D

Agnes Laura tez ma opaske i spinki z Hello Kitty :-D:-D:-D A zaczyna dosc szybko z facetami.Widze ze moje kciuki sie przydaly i baabcia sie poplakala ze szczescia:-)A zakupki spore jak na jeden dzien

Mamita pamietamy Cie i starsznie mi przylro ze Zuza tak choruje.Biedaczka sie nacierpi.Zdrowka duzo zycze

hop hop jest tu kto???

ja obejrzalam sobie usta usta i teraz zabieram sie za jakiegos melona albo komedie jakas jeszcze nie wiem na co mam humorek:sorry2::-D
ale chyba raczej komedie:tak::tak::tak:
i oowiazkowo zmykam po rzodkieweczki

mam pytanie czy po rzodkiewkach moze bolec gardło??

ja chęeeeee spaććććććc :crazy:

Oliwka zrobiła pobudke o 5.30,normalnie mam przez nia popsuty humor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zawsze jak mam dzień wolny to robi mi takie numery,ja sie chyba nigdy nie wyspię:no::no::no::no::no::no::no::no:

ja chęeeeee spaććććććc :crazy:

Oliwka zrobiła pobudke o 5.30,normalnie mam przez nia popsuty humor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zawsze jak mam dzień wolny to robi mi takie numery,ja sie chyba nigdy nie wyspię:no::no::no::no::no::no::no::no:
no to rzeczywiscie ci numer wykrecila:sorry2:

my przed chwilka wstali:tak::tak:
ja wlasnie popijam powerona, wiem ze nie powiennam ale takiego smaka mialam ze szok:tak::tak:
rzodkiewki mi sie skonczyly :-:)-(
a dzis juz ich nie kupie i co ja wieczorem bede chrupac?:rofl2:
zostja mi flakiersy:tak::tak::tak:
u nas juz sloneczko sliczne i ani chmurki wiec znow sie sliczna pogoda zapowiada, juz jest 16c a co bedzie pozniej??
no i co tu robic??
nuuuuuuda

reklama
Witam sie w piekny niedzielny poranek:-)
Dzieciaki wstaly jakos po 8 i juz szaleja:tak:niedlugo uszykuje sniadanko i bedziemy sie szykowali na basen:tak::tak::tak:A pozniej chce wejsc do sklepu z rowerkami.Upatrzylam sobie juz jakies ale najpierw przymiarka;-):-)

MAMITKA
Super ze sie odezwalas:tak:Zdrowka dla Zuzi:-)
No i ciesze sie ze sa postepy:tak:Trzymam kciuki zeby po tym turnusie bylo jeszcze lepiej:tak::tak::tak:

Do góry