reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam porannie
mala zjadla falche o 6 i spi,niedlugo bede budzic Paline do szkoly
co nieco nadrobilam juz
wczoraj odpadlam nagle bo mi dziady prad ukardli o 8:wściekła/y: i do 13 nie bylo
dzwonie pytam czy awaria czy planowane
gosc mowi ze planowane i ze powinno isiec ogloszenie
ja zadnego nie widzialam,ale ide do szkoly i patrze ze wisi:baffled:
mala wstala wczoraj po 9 wiec cos tam porobila bez pradu,dobrze ze mam radio w tel to cos brzeczalo bo nienawidze gluchej ciszy:no::no::no:

potem psacer do szkoly,pizgalo jak glupie,szczegolnie na moim pipidowku:crazy:
wrocilysmy dziewczynom jesc itd,pozniej na probe do koscioa a z roby do mamy,pogadalysmy sobie
wrocilysmypo21 mala zasnela w wozku:sorry2:
ale szybko ja obymlam i zaraz spala

i tyle
p nadal na zastrzykach ale nadal go boli,trzea bedzie cyba nowa serie wziac cos mi sie dzjae
moj ojciec jak mial rwe to przez 2 tyg bral po 4 zastrzyki dziennie:baffled:

Witam
Uff jakos udalo mi sie wlaczyc internet ale co sie przy tym naprodukowalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Az bede sie bala wylaczyc laptopa jak se pomysle ze znowu bede sie tak trucila:no::no::no:
U nas znowu zimno:no::no::no:
Mlode jakies marudne,chyba przez ta pogode psakudna:wściekła/y:
Wczoraj pod wieczor padal deszcz ze sniegiem przez chwile:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KERNUS
Co tam u gina Kochana?

u nas tez wczoraj deszcz ze sniegiem padal
a dzis jak wstalam to bylo -1 i bialo za oknem:baffled:
dobrze ze slonce swieci

A ja w tamtym roku kupiłam Mai nowy rower 14" i się okazało że w tym roku już jest mały i co i mam nowy kupować - to bez sensu :crazy::crazy::crazy::crazy:
to klops
a moze odsprezdaj na allegro albo ktorejs z naszych dziewczyn na BB i kup nowy

DZIEWCZYNKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D Malinuś masz ode mnie 1000000000000 buziaków:-D:-D:-D:-D:-D
!!

GRTAULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
ale uwazaj na siebie i na mala
widze ze ostatnio same dziurawce sie rodza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

[
Co do rowerka to już nawet próbowałam rozejrzeć się za taką rurką do siodełka żeby go można było podnieść ale nie dość że taka rurka kosztuje 40zł to przecież i kierownica jest za nisko, wkurzona jestem z tym rowerkiem jak diabli tym bardziej że tak jak Luna pisze to nie jest kwestia 50zł :crazy::crazy::crazy:

mzna to zalatwic
tylko trzeba dospawac do siodelka i do kierownicy kawalek rurki odpowiedniej srednicy,zamalowac i bedzie git:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak Twoj nie umie to do jakiegosmechanika z tym:tak::tak::tak::tak:

Anaconda, kupiłam sobie przyprawę do gyrosa, smarze drobno pokrojonego kurczka, trochę sałaty pomidora ogórka cebulki sos czosnkowy i zawijam w trtille :tak::-p pychotka :-p W ogóle jem ja ostatnio zamiast pieczywa :-p podobnie robię sobie z szynka na śniadanie :-p Placki można kupić, ale ja się nauczyłam robić, bo w tych kupnych to więcej e niż innych składników :baffled: A Jak chcesz to wrzucę przepis na kulinarny :-)

A ja wam się pochwale co sobie kupiłam na lato :-p z myślą o działce :-p

fajna fura
widze ze Helenie tez sie podoba:-D
ciekawe jak bedziesz je obie narz wozic:rofl2:

Anabubka ,jak to nie ,postaram sie zaglądać choć tyle co teraz ,zeby być w miarę na bieżaco.Jakoś czuje naturalną potrzebę wiedzy i kontaktu z wami i o was:)
.

no ja mysle ze o nas nie apomnisz bo lanie by bylo i siniaki:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

reklama
Hejka dziewczyny, jestem zombi.
Pospałam może ze 3 h. Mała ma katar i wkurzona spać nie mogła, co przysnęła to budziła się po chwili z płaczem. Lipa jak nie wiem. Mam nadzieje, że teraz odeśpi i że już sie jej poprawi.
Idę nadrobić wczoraj
Zdrówka dla Wikusi coby jej szybko przeszło.:tak::tak:

Anabuba a kto daja te zastrzyki M :nerd:

A ja taka nie wyspana Martynka mnie obudziła mówi mama wstawaj zrób mi herbatke :sorry2:no to jak juz wstałam no to juz sie nie położyłam.Kamilek jeszcze spi a ja sobie kawke popijam.
Co prawda zastanawiam sie nad tymi bodami bo wtym czasie co m przyjedzie to raczej bedzie @ narazie jeszcze czekam :dry::dry:

Ana nie ciekawie z ta rwą, kurcze, nie dość, że sie nacierpi, to jeszcze mało pożytku z niego. Bidulek

Wiki no la eprzyjeżdża na tydień, tak> no ti tyle chyba ciec nie bedzie...

Ana nie ciekawie z ta rwą, kurcze, nie dość, że sie nacierpi, to jeszcze mało pożytku z niego. Bidulek

Wiki no la eprzyjeżdża na tydień, tak> no ti tyle chyba ciec nie bedzie...
No ja całt tydzien mam @ znaczy tak ze 4 dni dużo a później tak troszeczke ale cały tydzien.Ale ciekawe kiedy bedzie w tym miesiącu bo niby było ze co 28 dni a teraz wypada co 30 zgupiałam doreszty z tym

Zbadałaś sobie? Moze być, ze rosną, moze być, ze za ciasny stanik, alebo za wysoko piersi podnosisz, albo nie daj Boziu coś się buduje.

Witam,

dzisaj w nocy nieświadomie wzięłam Anike do siebie do wyrka :szok::wściekła/y: szok, po prostu się z nia obudziłam :baffled:

Agnes, fajnie, że mała zadowolona z łóżeczka :tak:

Anabuba, nie chcę cię straszyć, ale rwa to i 6-8 tyg może potrwać, oby nie :no:

Wiki, weź sobie przesyłkę za pobraniem :tak:

i pozapominałam resztę :dry:

Kiedy ja sie w końcu wyśpie :sorry2:

A, a co u Malinki ?

Dzieki dziewczyny za gratki- ja tamsie az tak nie ciesze- bo mi sie kasa konczy, a M teraz jak dostanie kase to bedzie muusial remontowaćoi wszykowac warsztat, a tylko z jego dorabiania była jakas kasa.... wiec czarno to widze:baffled: a wiadomo, że na początku nie bedzie mial masy dobrze płatnej roboty:baffled:

a co do powiedzenia im mniej na noc tym lepiej- wg mnie tez g.... prawda... ja sie obżeram na noc i chudne- ale za to sniadań nie jem:rofl: i to lepsze niz najesc sie z rana:rofl:
:

wiaodmo ze poczatki zawsze sa trdune,ale dacie rade

ja tez ciagle jem na noc:baffled: i nie jem sniadan,tzn jem ale kolo poldunia dopero
poki zeslam do 60kg,tylko tej magicznje 5 zobaczyc nie moge:baffled:
mama jak mi kroila forme na grsonke to gore mam w rozmiarze 40 a dol 42:baffled::baffled::baffled::baffled:

no i wkoncu doszlam
jakos czasu nie bylo jeszcze potem przyszla tesciowa z Ola...
no ku...cze:sorry2: ona nie am co w domku robic?
juz mnie to denerwuje przychodzi normlanie co drugi dzien
a jak powiem cos mojemu to sie obraza bo to przeciez jego mama....
moja mama byla chyba tylko 5 razy odkad mieszkamy na swoim - mowi zebysmy sie najpiewrw my nacieszyli nowym mieszkaniem...
ale ja tez to denerwuje jak mnie tesciowa nawiedza
normalnie az mam potem zly humor
nawet nie zapytalam czy chce kawe :sorry2::laugh2:
powiedzialam ze nie zrobie i juz (sama sobie)
potem jechalam na poczte tam gdzie kiedys mieszkalismy bo dostalam pisemko z US
ze mam sie osobicie wstawic w celu wyjasnienia adresu zamieszkania do pit-u...
kurcze....
troche sie zdrzemlam (jakies 20 min) bo maly sie obusdzil z placzem ze pic chce... wogole to mnie jeszcze moj wkurzyl bo sie darlam na niego a on podszedl i mikompa wylaczyl :szok::wściekła/y:
to an niego z pyskiem potem pojechalam... itd...
wrrrr
cos mi sie juz dzis nic nie chce...

z tesciowa
faktycznie chyba jej sie nudzi

Wygryzła mi dziure w cycku :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
ułaaaaaaaa
wspolczuje

Anabubka odwazna jesteś jak chcesz 6 wyrywac :szok::szok:
D
czy odwzana?nie straszcie mnie.mam nadzieje ze leko pojdzie
ocby znieczulenei zadzialalo
mam rtg calej szczeki i korzeenie sa krotkie i proste
poza tym rwala i dlutowalam juz 8 i przezylam:-)
no i ide w oniedzialek do sadysty:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
juz wole gina:tak::tak::tak::tak:

Hej laski;-);-):-):-):-)
czy jeszcze mnie tu pamiętacie? dawno nic nie pisałam a i w czytaniu chyba nie nadrobię:no: Robiłam remont pokoju szpachlowanie malowanie itp. i jakos czasu nie było.U mnie nic nowego poza tym ze dostałam się na szkolenie z UP i w poniedziałek zaczynam,cieszę się bardzo bo dostanę za to kasę i zwrot kosztów dojazdu.A potem moze znajdę pracę lub założę własny biznes.

pamietamy
zagladaj czseceij

Mężuś powiedział mi ze dostali urlop od 21 do 28 czerwca ale chcą przyjechac w niedziele bo 21 to poniedziałek a w niedziele nie pracują no to mam nadzieje ze sie uda ale sie ciesze

to jeszcze kawal czasu

Witam. Od razu z góry przepraszam że nie zaglądam ale Kuba chyba przechodzi wcześniej bunt dwulatka :no: maruda na całego i do tego mało śpi :dry: jakoś leci, zdrowi na szczęście i oby tak zostało :tak: siostra dzisiaj wylądowała z małym w szpitalu zapalenie płuc jak u Kuby :sorry2: tylko że u niego to mniejsze i może wcześniej ich wypuszczą :tak: Kuba już śpi ja Housa oglądam i potem też spać idę :tak: ostatnio takie głupoty mi się śnią że masakra :no: że jakieś dzieci chore, głodne, brudne znajduje :no: aż się sama przeraziłam dzisiaj :dry: no mam nadzieję że to nie proroczy sen :tak: no to tyle ode mnie, ostatnio nie do życia jestem. Nie mam siły i ochoty na nic :-( miłej nocki życzę :tak:

zdrokwa dla chorowitkow

oto łożko Oliwki:tak::tak::tak::tak:

fajne

Cześć dziewczynki! :-)
Podczytuję, podczytuję i albo nie mam weny, żeby pisać, albo - kiedy wena się pojawia - to budzi się Zuzia, albo Piotruś nagle ma jakiś okropny problem i słyszę z drugiego pokoju głośne MAAAAAMOOOOOO :-p
Teraz na szczęście obydwoje śpią, a ja sączę gingers'a i czekam na męża, bo dziś pracuje na drugą zmianę i pewnie niedługo wróci.

Z tego co pamiętam - Kerna, Iwcik - serdecznie gratuluję córeczek :tak::tak::tak:
Patrysia, Dorota, Medea - super fotki ze spotkania! :tak::tak::tak: Szkoda, że żadna blisko mnie nie mieszka, też chętnie bym na ploty od czasu do czasu wyskoczyła :sorry2:
Wiki - Martynka nasiusiała, a mój Piotruś ostatnio zrobił kupę na łóżko :angry::angry::angry: Ostatnio chodzi bez pieluszki i ładnie woła siusiu, ale za żadne skarby nie chce kupy na sedes zrobić (o nocniku nie wspomnę, bo krzyczy wniebogłosy na sam jego widok :dry:).
Co do snów to ja też czasem dziwne miewam, ale zazwyczaj ich nie pamiętam. :sorry2:

I więcej nie pamiętam :zawstydzona/y:

ale Ci Piotrus zrobil niepsodzianke

oj to mialas sprzatania:baffled::baffled::baffled::baffled:

a ja wlasnie zgrywam zdjecia mojego siostrzenca na kompika i wkleje niektore:tak::tak::tak:
a czarka zdjec duzo na nk jest jak by ktoras chciala podejrzec:zawstydzona/y:;-);-):tak::tak:

no i skonczyly sie rzodkieweczki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaraz skocze po salami;-);-):-D:-D:-D

wklejam:

fajna kluseczka z niego

Fajnie że wpadłaś:-):tak:no to faktycznie nieźle zrobił mój woła sii ale nic nie zrobi a kupy to wogule czekam az bedzie ciepło czyli lato i bede go oduczać

A ja patrze na te body ale blada jestem w tych przesyłkach bo nie mam konta:no::no:znaczy mam ale nie chce go podawac:sorry2::sorry2:a powiedzcie mi czy jest cos takigo zeby listonoszce zapłacic albo na poczcie??
Natali ja też chyba nie mam cie na NK

mozesz zaplacic przy odbiorze jak jest taka opcja lub wplacic kase na konto danej osoby wypisujac odpowiedni druk na poczcie to bedzie tak jakbys zrobila przlew

Jak nie urok to....Zepsulo mi sie swiatlo i dobrze ze mam uczynnego sasiada bo naprawial do tej pory...kabel sie wypstryknal ale trzeba bylo sprawdzic z ktorej puszki, w miedzy czasie ksiadz dzwonil czemu na zebraniu nie jestem bo skarbnik jestem a on chce kase na pamiatki itd...poszlam ale od razu na wejsciu powiedzialam mu ze ma wpisywac dzieciom do zeszytu takie sprawy bo ja nie bede latac jak tylko kiwnie tez mam swoje zycie.
A po poludniu bylam na pogrzebie sasiada 94 lata

No i bylam z Mackiem u lekarza...obturacja oskrzeli i stad te charczenia, kazala zwiekszyc berodual w inhalacji i dala singular

I to by bylo na tyle jesli chodzi o zycie matki polki...

Pozdrawiam

zdrowka zycze
dobrze miec takiego sasiada

Pauline do szkoly jzu wyprawilam
mala cos sie kreci ale mam nadzieje ze jeszcze przysnie

dzis robie fasolke po bretonsku bo mojemu sie zachcialo
fasola juz sie moczy od wczoraj

pranie sie kreci,na dworze coraz cieplej
Hejka dziewczyny, jestem zombi.
Pospałam może ze 3 h. Mała ma katar i wkurzona spać nie mogła, co przysnęła to budziła się po chwili z płaczem. Lipa jak nie wiem. Mam nadzieje, że teraz odeśpi i że już sie jej poprawi.
Idę nadrobić wczoraj

reklama
Zbadałaś sobie? Moze być, ze rosną, moze być, ze za ciasny stanik, alebo za wysoko piersi podnosisz, albo nie daj Boziu coś się buduje.
Nie badałama sie ale pasowało by wogule mam takie nabrzmiałe moze od stanika bo zaczełam nosic taki usztywniany zawsze w miekich chodziłam moze od tego??
Witam,

dzisaj w nocy nieświadomie wzięłam Anike do siebie do wyrka :szok::wściekła/y: szok, po prostu się z nia obudziłam :baffled:

Agnes, fajnie, że mała zadowolona z łóżeczka :tak:

Anabuba, nie chcę cię straszyć, ale rwa to i 6-8 tyg może potrwać, oby nie :no:

Wiki, weź sobie przesyłkę za pobraniem :tak:

i pozapominałam resztę :dry:

Kiedy ja sie w końcu wyśpie :sorry2:

A, a co u Malinki ?
No własnie co z Malinka dawno jej chyba nie było??

Do góry