Mama Helenki
i Aniki :D
No ja też, nakarmiłam malizny wmiedzyczasie Jedzą na wyscigi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
M dziśw domu
nie mają roboty, więc został.. ale to w sumie dobre, bo pójdzie do urzedu pozałatwiać, a potem pojedziemy do teściowej, znaczy ja.. a on bedzie robil w stodole
no tos sie obkupila wrzucaj foteczki
a nocki wspolczuje
mnie sie bardziej ten pierwszy podoba morski lub fioletowy
super
oj bedzie sie dzialo;-);-);-)
jestem ja
nastepna z genialnymi snami
no to ciekawe co mi sie dzis przysni
no ale ladnie przeprosila
witam przebrnelam i jestem
dzis caly dzien nie bylo necika
wiec nie mialam jak zajrzec
niestety
bylam w miescie po te autko zasrane, pozniej po salami i rzodkiewki ktorych juz prawie nie ma
a jak sie skoncza rzodkiewki to albo flakiersy pojda w ruch albo salami, no chyba ze salami z flakiersami bede wtrynzalac
czarek juz nyna a ja na bb poki mam necika
meduska dzieki spodnie dotarły
ale musialam je troszku zwezac bo mi z dupki lecialy
ale to dlatego ze ja plaska jestem z tylu hehhehe chudzinko trzeba bylo sobie na póżniej zostawić jakby Ci się bardziej przytylo ;-)
sliczne
Luna ja oglądalam ale nie pamiętam o czym to było:-(
ja zawsze oglądam mnóstwo filmów i potem nie wiem w którym co było- w sensie nie kojarze tytułu z wątkiem
No ten posta Madeuśka wyszedł ci kosmiczny
Spadam kobitki, miłego dnia
A ja wam się pochwale co sobie kupiłam na lato z myślą o działce
Anaconda ale bezsens...ale tak szybko urosła czy jakiś niewymiarowy ten rowerek??
Anaconda, wrzuciłam ci przepis.
LAski ide pracować do sklepu spozywczego u nas w miejscowości,wiec dojazdy mi odpadna ,cieszę sie jak wariatka
no ku...cze ona nie am co w domku robic?
juz mnie to denerwuje przychodzi normlanie co drugi dzien
a jak powiem cos mojemu to sie obraza bo to przeciez jego mama....
moja mama byla chyba tylko 5 razy odkad mieszkamy na swoim - mowi zebysmy sie najpiewrw my nacieszyli nowym mieszkaniem...
ale ja tez to denerwuje jak mnie tesciowa nawiedza
normalnie az mam potem zly humor
nawet nie zapytalam czy chce kawe
powiedzialam ze nie zrobie i juz (sama sobie)
Wygryzła mi dziure w cycku
Ddzieki za opinie bo musze któres kupic a waham sie ..nie moge sie zdecydowac które wziąśc i zamówić
aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże
chory chlop to gorzej niz gore dziecko
ja zawsze oglądam mnóstwo filmów i potem nie wiem w którym co było- w sensie nie kojarze tytułu z wątkiem
Witam :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem, oczy mi łzawią więc dzień zapowiada się do d...]