reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mieżyłam sobie ten biustonosz co se kupiłam ostatnio i miska jest zamała cyce mi z niego wychodzą bo nie jest ppełny tylko taki scięty ale nie ma sie co martwic sprzedam szwagierce bo ona takie nosi no i chyba mi cycki urosły chorela jedna koniec jedzenia to oze spadna.
No dobra ja spadam sprzątac i pralke puscic superowa pogoda sie zapowiada żadnej chmurki na niebie tylko słoneczko

M dziśw domu:eek:
nie mają roboty, więc został.. ale to w sumie dobre, bo pójdzie do urzedu pozałatwiać, a potem pojedziemy do teściowej, znaczy ja.. a on bedzie robil w stodole:eek:
no tos sie obkupila wrzucaj foteczki:tak::tak::tak::tak:
a nocki wspolczuje:no::no::no:

mnie sie bardziej ten pierwszy podoba morski lub fioletowy:tak::tak::tak:

super:tak::tak::tak::tak:
oj bedzie sie dzialo;-);-);-)

jestem ja :tak::tak::tak:

nastepna z genialnymi snami :no::no::no:
no to ciekawe co mi sie dzis przysni:sorry2::sorry2::-D:-D

no ale ladnie przeprosila :tak::tak::tak::tak:

witam przebrnelam i jestem
dzis caly dzien nie bylo necika:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec nie mialam jak zajrzec:no::no::no:
niestety:no::no:
bylam w miescie po te autko zasrane, pozniej po salami i rzodkiewki ktorych juz prawie nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
a jak sie skoncza rzodkiewki to albo flakiersy pojda w ruch albo salami, no chyba ze salami z flakiersami bede wtrynzalac:-D:-D:-D:-D
czarek juz nyna a ja na bb poki mam necika:tak::tak::tak:

meduska dzieki spodnie dotarły :tak::tak::tak:
ale musialam je troszku zwezac bo mi z dupki lecialy:zawstydzona/y::-D
ale to dlatego ze ja plaska jestem z tylu :sorry2::sorry2::sorry2:hehhehe chudzinko trzeba bylo sobie na póżniej zostawić jakby Ci się bardziej przytylo ;-)

sliczne:tak:

Luna ja oglądalam ale nie pamiętam o czym to było:-( :-D
ja zawsze oglądam mnóstwo filmów i potem nie wiem w którym co było- w sensie nie kojarze tytułu z wątkiem:-D

czytam, czytam... składam... i ni chu chu połapać się nie mogę.:no::-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie.
Zimno jakoś.:crazy: Lecę napalić.:dry:

Witam :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem, oczy mi łzawią więc dzień zapowiada się do d...:crazy::crazy:

A ja wam się pochwale co sobie kupiłam na lato :-p z myślą o działce :-p

No super bryczka na działeczkę bo z takimi malutkimi kółeczkami to na dłuższą metę raczej nie da rady :no::no::no:

Anaconda ale bezsens...ale tak szybko urosła czy jakiś niewymiarowy ten rowerek??

Raczej tak szybko urosła :szok::szok::szok:

Anaconda, wrzuciłam ci przepis.

Dzięki zaraz skoczę na wątek i zobaczę i może też zrobię dla nas :tak::tak::tak:

LAski ide pracować do sklepu spozywczego u nas w miejscowości,wiec dojazdy mi odpadna ,cieszę sie jak wariatka:)

Super ze praca na miejscu, a co zrobicie z latoroślą? :sorry2::sorry2:

no ku...cze:sorry2: ona nie am co w domku robic?
juz mnie to denerwuje przychodzi normlanie co drugi dzien
a jak powiem cos mojemu to sie obraza bo to przeciez jego mama....
moja mama byla chyba tylko 5 razy odkad mieszkamy na swoim - mowi zebysmy sie najpiewrw my nacieszyli nowym mieszkaniem...
ale ja tez to denerwuje jak mnie tesciowa nawiedza
normalnie az mam potem zly humor
nawet nie zapytalam czy chce kawe :sorry2::laugh2:
powiedzialam ze nie zrobie i juz (sama sobie)

Teściowa cie kocha a ty się nie cieszysz ;-);-):-D:-D:-D
A może cię kontroluje? :sorry2::sorry2:

Wygryzła mi dziure w cycku :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:

Ojej to musiało boleć, moja na szczęście przestałam jeść cysia zanim jej ząbki wyrosły a pierwszy to dopiero w 8m-cu jej wyrósł :tak::tak::tak:

Ddzieki za opinie bo musze któres kupic a waham sie ..nie moge sie zdecydowac które wziąśc i zamówić:baffled::baffled::baffled:

Mi to drugie bardziej się podoba :tak::tak::tak:

aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to super że nowe łóżeczko tak się spodobało :tak::tak::tak:

chory chlop to gorzej niz gore dziecko

Szczera prawda :tak::tak::tak::tak:

ja zawsze oglądam mnóstwo filmów i potem nie wiem w którym co było- w sensie nie kojarze tytułu z wątkiem:-D

To tak jak ja :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D

reklama
Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania

Do góry