reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A czemu nie chcesz podawać konta? A o jakie przesyłki w ogóle chodzi? :sorry2:

Dziękuję, aż się zaróżowiłam :-D:-D:-D
Twój szkrab jest świetny - te minki są rozbrajające :-):-):-) A ty fajna młodziutka laska jesteś :tak::tak::tak: Ja to już stare próchno przy tobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
he he laska:sorry2::sorry2:
chyba do podpierania:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ty tez laska jesteś:tak::tak::tak::tak:
i to z bardzo symbatyczna buzka:tak::tak::tak:

reklama
Myszunia mam konto ale na to konto m dostaje kase z precy i jeszcze w euro.
A chce sobie body zamówić
pisalam ci juz za pobraniem mozna:tak::tak::tak:
wtedy w zaleznosci czy od kuriera czy od listonosza to im placisz przy odbiorze:tak::tak:

co tu tak pusto kobitki?
przed chwila skonczyl mi sie film "mikołajek"
zarabisty, dla calej rodziny (ja ogladalam sama:sorry2:) ale bardzo fajny film :tak::tak:
szczerze polecam:tak::tak::tak:
francuski, ale z dubbingiem wiec nic innego jak polskie glosy nie slychac:tak::tak:

Jak nie urok to....Zepsulo mi sie swiatlo i dobrze ze mam uczynnego sasiada bo naprawial do tej pory...kabel sie wypstryknal ale trzeba bylo sprawdzic z ktorej puszki, w miedzy czasie ksiadz dzwonil czemu na zebraniu nie jestem bo skarbnik jestem a on chce kase na pamiatki itd...poszlam ale od razu na wejsciu powiedzialam mu ze ma wpisywac dzieciom do zeszytu takie sprawy bo ja nie bede latac jak tylko kiwnie tez mam swoje zycie.
A po poludniu bylam na pogrzebie sasiada 94 lata

No i bylam z Mackiem u lekarza...obturacja oskrzeli i stad te charczenia, kazala zwiekszyc berodual w inhalacji i dala singular

I to by bylo na tyle jesli chodzi o zycie matki polki...

Pozdrawiam

Jak nie urok to....Zepsulo mi sie swiatlo i dobrze ze mam uczynnego sasiada bo naprawial do tej pory...kabel sie wypstryknal ale trzeba bylo sprawdzic z ktorej puszki, w miedzy czasie ksiadz dzwonil czemu na zebraniu nie jestem bo skarbnik jestem a on chce kase na pamiatki itd...poszlam ale od razu na wejsciu powiedzialam mu ze ma wpisywac dzieciom do zeszytu takie sprawy bo ja nie bede latac jak tylko kiwnie tez mam swoje zycie.
A po poludniu bylam na pogrzebie sasiada 94 lata

No i bylam z Mackiem u lekarza...obturacja oskrzeli i stad te charczenia, kazala zwiekszyc berodual w inhalacji i dala singular

I to by bylo na tyle jesli chodzi o zycie matki polki...

Pozdrawiam
no to fajnie tak bez pradu:sorry2::no::no::no:
dobrze ze sasiad człowiek normalny i pomogl biednej matce polce:tak::tak::-D

ok ja tez spadam bo smiuska jestem;-)

Kerna to oszczedzaj sie! i gratuluje dziewczynki!
MH to ja tez lece na watek kulinarny bo lubie tortille i dzieci tez ale kupna drogo wychodzi
Madziulanatasza ja jestem zywym przykladem ze jem kolacje pozno i mam rozmiar 36
Wiktoria to sie dobrze przygotuj na przyjazd meza :tak: a my w sypialni z M tez mamy kilka gadzetow i ubranek, w koncu faceci to wzrokowcy

reklama
Hejka dziewczyny, jestem zombi.
Pospałam może ze 3 h. Mała ma katar i wkurzona spać nie mogła, co przysnęła to budziła się po chwili z płaczem. Lipa jak nie wiem. Mam nadzieje, że teraz odeśpi i że już sie jej poprawi.
Idę nadrobić wczoraj

Anacocda-no ja nie wiem, oni specjalnie teraz tak robią chyba, żeby co rok nowy kupować, kiedyś jak się dziecku rower kupiło to mialo aż nowego bmx nie chciało

MH śliczny ten wózio, a gryzącego zebola no współczuję Ci kobieto, co za ból!

Gwiazdeczka
, no to taka nasza wróżka jak nic. Co powie to się sprawdza jak do tej pory...

Madziula o co chodzi z tym, ze w cale nie dobrze, jak na noc się mniej jje???
No serio. Piotr mówi, że jestem mega wrażliwiec i dlatego mogę robić za medium:baffled:
Fajnie, ze praca na miejscu, szybciej w domku i dojazdy nie kosztują.

Anka ale którą kupiłąś??Tą drogą, czy ta białą w kwiaty?

Anek pamętamy Cię, nie bój żaby. Na jaki kurs się zdecydowałaś?

Iwcik ŚlIcZnE PoNcZo DlA KaZdEj Z WaS HiT SeZoNu (1000197751) - Aukcje internetowe Allegro - ten ładniejszy, ale iDeAlNe_PoNcZo _DlA_KaZdEj_z_MAM!!<<PROMOCJA (1006828538) - Aukcje internetowe Allegro ten praktyczniejszy bo większy i bardziej Ci brzusio przykryje.

Wiktoria
no to nic tylko kupuj, możesz za pobraniem. No i zacznei się odliczanie do godziny zero:-).
A na Martynkę się nie złośc, może śpiąca już mocno była i za bardzo nie zajarzyła nawet, ze się zsiusiałą, no bywa. starszym dzieciom sie zdaża...

no to luna byl czas przywyknac teraz czas zadzialac;-);-);-)
Natali ja nie mam zamiaru pomagać w spełnieniu tej wróżby. Bojęsię kolejnej ciąży-albo raczej porodu!
A siostrzeniec to taki pączus hehe, słodki.
No i "Mikołajka" już ściągam.

Lidka świetne zakupy, super.

później bede oglądać momęt prawdy
nie było mi dane. Zaczełam ogladac niby horror na tvn, ale i tak nic z niego nie wiem, bo prawie cały przesiedziałąm u malej przy łóżeczku.

Agnes fajniusie to łóżeczko. Ale chyba już je chwaliłam:happy:

A tak a propos filmów, oglądałyście tą drogę?
No i nadrobiłąm. wstawiam kawusię i wracam. A i tak pewnie jeszcze spicie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry