Hejka dziewczyny, jestem zombi.
Pospałam może ze 3 h. Mała ma katar i wkurzona spać nie mogła, co przysnęła to budziła się po chwili z płaczem. Lipa jak nie wiem. Mam nadzieje, że teraz odeśpi i że już sie jej poprawi.
Idę nadrobić wczoraj
Anacocda-no ja nie wiem, oni specjalnie teraz tak robią chyba, żeby co rok nowy kupować, kiedyś jak się dziecku rower kupiło to mialo aż nowego bmx nie chciało
MH śliczny ten wózio, a gryzącego zebola no współczuję Ci kobieto, co za ból!
Gwiazdeczka , no to taka nasza wróżka jak nic. Co powie to się sprawdza jak do tej pory...
Madziula o co chodzi z tym, ze w cale nie dobrze, jak na noc się mniej jje???
No serio. Piotr mówi, że jestem mega wrażliwiec i dlatego mogę robić za medium

Fajnie, ze praca na miejscu, szybciej w domku i dojazdy nie kosztują.
Anka ale którą kupiłąś??Tą drogą, czy ta białą w kwiaty?
Anek pamętamy Cię, nie bój żaby. Na jaki kurs się zdecydowałaś?
Iwcik ŚlIcZnE PoNcZo DlA KaZdEj Z WaS HiT SeZoNu (1000197751) - Aukcje internetowe Allegro - ten ładniejszy, ale
iDeAlNe_PoNcZo _DlA_KaZdEj_z_MAM!!<<PROMOCJA (1006828538) - Aukcje internetowe Allegro ten praktyczniejszy bo większy i bardziej Ci brzusio przykryje.
Wiktoria no to nic tylko kupuj, możesz za pobraniem. No i zacznei się odliczanie do godziny zero:-).
A na Martynkę się nie złośc, może śpiąca już mocno była i za bardzo nie zajarzyła nawet, ze się zsiusiałą, no bywa. starszym dzieciom sie zdaża...
no to luna byl czas przywyknac teraz czas zadzialac;-);-);-)
Natali ja nie mam zamiaru pomagać w spełnieniu tej wróżby. Bojęsię kolejnej ciąży-albo raczej porodu!
A siostrzeniec to taki pączus hehe, słodki.
No i "Mikołajka" już ściągam.
Lidka świetne zakupy, super.
później bede oglądać momęt prawdy
nie było mi dane. Zaczełam ogladac niby horror na tvn, ale i tak nic z niego nie wiem, bo prawie cały przesiedziałąm u malej przy łóżeczku.
Agnes fajniusie to łóżeczko. Ale chyba już je chwaliłam
A tak a propos filmów, oglądałyście tą drogę?
No i nadrobiłąm. wstawiam kawusię i wracam. A i tak pewnie jeszcze spicie...