reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH zmęczenie robi swoje. Spróbuj może za dnia się zdrzemnąć... Jak pierś?

Wiki może być, ja kupiłam sobie takie mocno wypełnione, żeby tego cyca trochę było i chodziło mi sie w nich zarąbście, ale okazało się ze jednak za ciasne miseczki i pierś mnie coraz mocniej boalła. Zmieniłam biustonosze i po kilku dniach wyraźna poprawa.
Ale dla spokojności obmacaj cycuszki. http://www.biust.pl/rak_piersi/jak_sie_badac_samobadanie.htm

Ana alebym wciągnęła taką fasolkę, jaaaaa, ale mi smaka narobiłas. Tylko samej sobie to tak średnio gotować. Mój nie lubi , a mała chyba jeszcze za mała.

Ostatnia edycja:
reklama
:-) obmacam hihi
jak sciągłam stanik popatrzyłam do lustra to zobaczyłam ze prawa piers jest wieksza ale boli tylko koło sudka a jak podniosłam reke prawą do góry to piers wyglądała tak jak jest nieraz przy karmieniu nawal pokarmu no moze troche mniejszy nawał :-)

Ostatnia edycja:
Zdrówka dla Wikusi coby jej szybko przeszło.:tak::tak:

Anabuba a kto daja te zastrzyki M :nerd:

y:

chodzil do osrodka ale dzis pozno wraca
wiec wczoraj zaczepilam babke co mieszka niedaleko mnie i pytam czy robi w domu,powiedziala ze czasami tak,ale nie miala czasu gadac bo przyjechal jej autobus,ale mam do niej tel to zadzownie i jeszcze sie upewnie czy mu zrobi

Ana nie ciekawie z ta rwą, kurcze, nie dość, że sie nacierpi, to jeszcze mało pożytku z niego. Bidulek

Wiki no la eprzyjeżdża na tydień, tak> no ti tyle chyba ciec nie bedzie...

chyba bede musiala na niego wisasc to z kija spusci to mu przejdzie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam,

dzisaj w nocy nieświadomie wzięłam Anike do siebie do wyrka :szok::wściekła/y: szok, po prostu się z nia obudziłam :baffled:

Agnes, fajnie, że mała zadowolona z łóżeczka :tak:

Anabuba, nie chcę cię straszyć, ale rwa to i 6-8 tyg może potrwać, oby nie :no:

Wiki, weź sobie przesyłkę za pobraniem :tak:

i pozapominałam resztę :dry:

Kiedy ja sie w końcu wyśpie :sorry2:

A, a co u Malinki ?

no wiem ze moze dlugo trwac,ale wez wytlumacz chlopu:baffled::baffled::baffled:
on do mnie wczoraj-a co jak mu po tych 5 zastrzykach nie przejdzie?
to mu mwie ze bedzie musial isc po nastene
chory chlop to gorzej niz gore dziecko

no wlasnie
Malina hop hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ana alebym wciągnęła taką fasolkę, jaaaaa, ale mi smaka narobiłas. Tylko samej sobie to tak średnio gotować. Mój nie lubi , a mała chyba jeszcze za mała.

czemu za mala?moja juz jadla,przecie to taka zupa fasolowa tylko inna:-)
mozesz jej do tego makaronu albo ryzu wrzucic czypare ziamniakow tak dla niej zeby sie zapchala:tak::tak::tak:
moja jadla juz rok temu:-)
tylko dawala po tym w gaznik:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
M dziśw domu:eek:
nie mają roboty, więc został.. ale to w sumie dobre, bo pójdzie do urzedu pozałatwiać, a potem pojedziemy do teściowej, znaczy ja.. a on bedzie robil w stodole:eek:

Natalineczka hehhehe chudzinko trzeba bylo sobie na póżniej zostawić jakby Ci się bardziej przytylo ;-)

oto łożko Oliwki:tak::tak::tak::tak:
sliczne:tak:

Luna ja oglądalam ale nie pamiętam o czym to było:-( :-D
ja zawsze oglądam mnóstwo filmów i potem nie wiem w którym co było- w sensie nie kojarze tytułu z wątkiem:-D

Ostatnia edycja:
Jak dziewczyny bedą spokojne to sobie polezę :tak: A sutek się goi :sorry2: dobrze, że mam dobrze wyposażona apteczkę w domu :-D

Anabuba, fasolka powiadasz :-p muszę sprawdzić jak odchodzą pociągi do Mrozów :-D;-)

czemu za mala?moja juz jadla,przecie to taka zupa fasolowa tylko inna:-)
mozesz jej do tego makaronu albo ryzu wrzucic czypare ziamniakow tak dla niej zeby sie zapchala:tak::tak::tak:
moja jadla juz rok temu:-)
tylko dawala po tym w gaznik:-):-)
chyba spróbuję, najwyzej nie zje...

Luna ja oglądalam ale nie pamiętam o czym to było:-( :-D
ja zawsze oglądam mnóstwo filmów i potem nie wiem w którym co było- w sensie nie kojarze tytułu z wątkiem:-D
Tak to jest, jak sie c dziń cos ogląda. Ja mam to samo.

MH no zapraszam:tak::tak::tak::tak::tak:
ani dzis ani jutro nigdzie sie nie wybieram
laduj laski do fury i dawaj do mnie:tak::tak::tak::tak::tak::-)
A mnie to już nie zaprosiłaś, babo nie dobra:-D:-D:-D

reklama
Wsiąkłam na chwilkę, hehe.
Nie iwme jak z katakiem, bo śpi, ale śpi spokojnie wiec mam nadzieję że to jednonocna pryzgoda. Pogoda ładna się szykuje, więc zabiorę ją na dwór, niech się odkatarzy do końca, hehe . No chyba, ze będzi emaiął temp, bo w nocy misie pociła bidulka, ale temp nie dała zmierzyć, a męczyć już jej za bardzo nie chciałam. Jak dawałam jej kaszkę, herbatkę to tylko-mamusiu, nei dizęuję,iź, chcę spać, tylko biedna spac nie mogła...

Do góry