reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczynki! :-)
Podczytuję, podczytuję i albo nie mam weny, żeby pisać, albo - kiedy wena się pojawia - to budzi się Zuzia, albo Piotruś nagle ma jakiś okropny problem i słyszę z drugiego pokoju głośne MAAAAAMOOOOOO :-p
Teraz na szczęście obydwoje śpią, a ja sączę gingers'a i czekam na męża, bo dziś pracuje na drugą zmianę i pewnie niedługo wróci.

Z tego co pamiętam - Kerna, Iwcik - serdecznie gratuluję córeczek :tak::tak::tak:
Patrysia, Dorota, Medea - super fotki ze spotkania! :tak::tak::tak: Szkoda, że żadna blisko mnie nie mieszka, też chętnie bym na ploty od czasu do czasu wyskoczyła :sorry2:
Wiki - Martynka nasiusiała, a mój Piotruś ostatnio zrobił kupę na łóżko :angry::angry::angry: Ostatnio chodzi bez pieluszki i ładnie woła siusiu, ale za żadne skarby nie chce kupy na sedes zrobić (o nocniku nie wspomnę, bo krzyczy wniebogłosy na sam jego widok :dry:).
Co do snów to ja też czasem dziwne miewam, ale zazwyczaj ich nie pamiętam. :sorry2:

I więcej nie pamiętam :zawstydzona/y:

Podczytuję, podczytuję i albo nie mam weny, żeby pisać, albo - kiedy wena się pojawia - to budzi się Zuzia, albo Piotruś nagle ma jakiś okropny problem i słyszę z drugiego pokoju głośne MAAAAAMOOOOOO :-p
Teraz na szczęście obydwoje śpią, a ja sączę gingers'a i czekam na męża, bo dziś pracuje na drugą zmianę i pewnie niedługo wróci.

Z tego co pamiętam - Kerna, Iwcik - serdecznie gratuluję córeczek :tak::tak::tak:
Patrysia, Dorota, Medea - super fotki ze spotkania! :tak::tak::tak: Szkoda, że żadna blisko mnie nie mieszka, też chętnie bym na ploty od czasu do czasu wyskoczyła :sorry2:
Wiki - Martynka nasiusiała, a mój Piotruś ostatnio zrobił kupę na łóżko :angry::angry::angry: Ostatnio chodzi bez pieluszki i ładnie woła siusiu, ale za żadne skarby nie chce kupy na sedes zrobić (o nocniku nie wspomnę, bo krzyczy wniebogłosy na sam jego widok :dry:).
Co do snów to ja też czasem dziwne miewam, ale zazwyczaj ich nie pamiętam. :sorry2:

oj to mialas sprzatania:baffled::baffled::baffled::baffled:

a ja wlasnie zgrywam zdjecia mojego siostrzenca na kompika i wkleje niektore:tak::tak::tak:
a czarka zdjec duzo na nk jest jak by ktoras chciala podejrzec:zawstydzona/y:;-);-):tak::tak:

no i skonczyly sie rzodkieweczki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaraz skocze po salami;-);-):-D:-D:-D

wklejam:

Załączniki

• P220410_18.25_[01].jpg
    P220410_18.25_[01].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 32
  • P220410_19.12_[01].jpg
    P220410_19.12_[01].jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 34
  • P220410_18.24_[01].jpg
    P220410_18.24_[01].jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:

Fajnie że wpadłaś:-):tak:no to faktycznie nieźle zrobił mój woła sii ale nic nie zrobi a kupy to wogule czekam az bedzie ciepło czyli lato i bede go oduczać

A ja patrze na te body ale blada jestem w tych przesyłkach bo nie mam konta:no::no:znaczy mam ale nie chce go podawac:sorry2::sorry2:a powiedzcie mi czy jest cos takigo zeby listonoszce zapłacic albo na poczcie??
Natali ja też chyba nie mam cie na NK

Ostatnia edycja:
Fajnie że wpadłaś:-):tak:no to faktycznie nieźle zrobił mój woła sii ale nic nie zrobi a kupy to wogule czekam az bedzie ciepło czyli lato i bede go oduczać

A ja patrze na te body ale blada jestem w tych przesyłkach bo nie mam konta:no::no:znaczy mam ale nie chce go podawac:sorry2::sorry2:a powiedzcie mi czy jest cos takigo zeby listonoszce zapłacic albo na poczcie??
mozna za pobraniem, wtedy placisz przy odbiorze:tak::tak::tak::tak:
zaraz nadrobimy:tak::tak::tak:

myszunia jaka ty masz sympatyczna buzke:tak::tak::tak::tak:
az chce sie usciskac i wycalowac:zawstydzona/y::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama

A czemu nie chcesz podawać konta? A o jakie przesyłki w ogóle chodzi? :sorry2:

...

myszunia jaka ty masz sympatyczna buzke:tak::tak::tak::tak:
az chce sie usciskac i wycalowac:zawstydzona/y::tak::tak::tak:

Dziękuję, aż się zaróżowiłam :-D:-D:-D
Twój szkrab jest świetny - te minki są rozbrajające :-):-):-) A ty fajna młodziutka laska jesteś :tak::tak::tak: Ja to już stare próchno przy tobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry