Natalineczka555
kocham kochać :)
superaśne i jakie kolroweoto łożko Oliwki![]()

gorzej jak kiedys w pospiechu zamist stroju kompielowego by sie zalozyloNatali dobre takie body bo rozbierac sie nie trzeba w każdej chwili mozna sie wypiąć i juz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
superaśne i jakie kolroweoto łożko Oliwki![]()
gorzej jak kiedys w pospiechu zamist stroju kompielowego by sie zalozyloNatali dobre takie body bo rozbierac sie nie trzeba w każdej chwili mozna sie wypiąć i juz![]()
oj to mialas sprzataniaCześć dziewczynki! :-)
Podczytuję, podczytuję i albo nie mam weny, żeby pisać, albo - kiedy wena się pojawia - to budzi się Zuzia, albo Piotruś nagle ma jakiś okropny problem i słyszę z drugiego pokoju głośne MAAAAAMOOOOOO
Teraz na szczęście obydwoje śpią, a ja sączę gingers'a i czekam na męża, bo dziś pracuje na drugą zmianę i pewnie niedługo wróci.
Z tego co pamiętam - Kerna, Iwcik - serdecznie gratuluję córeczek
Patrysia, Dorota, Medea - super fotki ze spotkania!Szkoda, że żadna blisko mnie nie mieszka, też chętnie bym na ploty od czasu do czasu wyskoczyła
Wiki - Martynka nasiusiała, a mój Piotruś ostatnio zrobił kupę na łóżkoOstatnio chodzi bez pieluszki i ładnie woła siusiu, ale za żadne skarby nie chce kupy na sedes zrobić (o nocniku nie wspomnę, bo krzyczy wniebogłosy na sam jego widok
).
Co do snów to ja też czasem dziwne miewam, ale zazwyczaj ich nie pamiętam.
I więcej nie pamiętam![]()
oj to mialas sprzatania
a ja wlasnie zgrywam zdjecia mojego siostrzenca na kompika i wkleje niektore
a czarka zdjec duzo na nk jest jak by ktoras chciala podejrzec;-);-)
![]()
a ty nie masz mnie na nk??Na szczęście kupka była raczej twarda i nieduża, więc tragedii nie było
To dawaj namiary na PW - chętnie pooglądam! :-)
Fajnie że wpadłaś:-)Cześć dziewczynki! :-)
Podczytuję, podczytuję i albo nie mam weny, żeby pisać, albo - kiedy wena się pojawia - to budzi się Zuzia, albo Piotruś nagle ma jakiś okropny problem i słyszę z drugiego pokoju głośne MAAAAAMOOOOOO
Teraz na szczęście obydwoje śpią, a ja sączę gingers'a i czekam na męża, bo dziś pracuje na drugą zmianę i pewnie niedługo wróci.
Z tego co pamiętam - Kerna, Iwcik - serdecznie gratuluję córeczek
Patrysia, Dorota, Medea - super fotki ze spotkania!Szkoda, że żadna blisko mnie nie mieszka, też chętnie bym na ploty od czasu do czasu wyskoczyła
Wiki - Martynka nasiusiała, a mój Piotruś ostatnio zrobił kupę na łóżkoOstatnio chodzi bez pieluszki i ładnie woła siusiu, ale za żadne skarby nie chce kupy na sedes zrobić (o nocniku nie wspomnę, bo krzyczy wniebogłosy na sam jego widok
).
Co do snów to ja też czasem dziwne miewam, ale zazwyczaj ich nie pamiętam.
I więcej nie pamiętam![]()
mozna za pobraniem, wtedy placisz przy odbiorzeFajnie że wpadłaś:-)no to faktycznie nieźle zrobił mój woła sii ale nic nie zrobi a kupy to wogule czekam az bedzie ciepło czyli lato i bede go oduczać
A ja patrze na te body ale blada jestem w tych przesyłkach bo nie mam kontaznaczy mam ale nie chce go podawac
a powiedzcie mi czy jest cos takigo zeby listonoszce zapłacic albo na poczcie??
Natali ja też chyba nie mam cie na NK
Fajnie że wpadłaś:-)no to faktycznie nieźle zrobił mój woła sii ale nic nie zrobi a kupy to wogule czekam az bedzie ciepło czyli lato i bede go oduczać
A ja patrze na te body ale blada jestem w tych przesyłkach bo nie mam kontaznaczy mam ale nie chce go podawac
a powiedzcie mi czy jest cos takigo zeby listonoszce zapłacic albo na poczcie??
Natali ja też chyba nie mam cie na NK
...
myszunia jaka ty masz sympatyczna buzke
az chce sie usciskac i wycalowac![]()