reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

[/QUOTE]
no tos sie obkupila wrzucaj foteczki:tak::tak::tak::tak:
a nocki wspolczuje:no::no::no:
Laski mam problem dzisiaj było tak zimno ze zmarzłam z leksza i potrzebowałabym cos typu ponczo zebym mogła sobie zarzucic na brzuszek szukałam po sklepach ale nic nie znalazłam a na alegro sa ale nie wiem który moze doradzicie , obstawałabym za czarnym kolorem bo do wszystkigo by mi pasował tylko chodzi o fason w prazki czy nie :baffled::baffled::baffled::-):-):-)

ŚlIcZnE PoNcZo DlA KaZdEj Z WaS HiT SeZoNu (1000197751) - Aukcje internetowe Allegro

iDeAlNe_PoNcZo _DlA_KaZdEj_z_MAM!!<<PROMOCJA (1006828538) - Aukcje internetowe Allegro
mnie sie bardziej ten pierwszy podoba morski lub fioletowy:tak::tak::tak:
Mężuś powiedział mi ze dostali urlop od 21 do 28 czerwca ale chcą przyjechac w niedziele bo 21 to poniedziałek a w niedziele nie pracują no to mam nadzieje ze sie uda ale sie ciesze
super:tak::tak::tak::tak:
oj bedzie sie dzialo;-);-);-)
Jest tu ktos , coś wszystkie zajete :-D:-D:-D
jestem ja :tak::tak::tak:
Witam. Od razu z góry przepraszam że nie zaglądam ale Kuba chyba przechodzi wcześniej bunt dwulatka :no: maruda na całego i do tego mało śpi :dry: jakoś leci, zdrowi na szczęście i oby tak zostało :tak: siostra dzisiaj wylądowała z małym w szpitalu zapalenie płuc jak u Kuby :sorry2: tylko że u niego to mniejsze i może wcześniej ich wypuszczą :tak: Kuba już śpi ja Housa oglądam i potem też spać idę :tak: ostatnio takie głupoty mi się śnią że masakra :no: że jakieś dzieci chore, głodne, brudne znajduje :no: aż się sama przeraziłam dzisiaj :dry: no mam nadzieję że to nie proroczy sen :tak: no to tyle ode mnie, ostatnio nie do życia jestem. Nie mam siły i ochoty na nic :-( miłej nocki życzę :tak:
nastepna z genialnymi snami :no::no::no:
no to ciekawe co mi sie dzis przysni:sorry2::sorry2::-D:-D

Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Martyna wstała bo sie jej sikac chciało nie wiem co jej odbiło i zesikała sie w łaźience w majtki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i siedzi i wyje mówie zeby sie ubrala a ona mi mówi mamuś nie krzycz:sorry2::sorry2::sorry2:na co ja że nie krzycze ale jak krzykne to bedzie wiedziała czego żyje a i żebym ją jeszcze ubrała nosz kur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No musze sie przygotowac a wiecie ze mojemu sie podobają body z wycięciem na tyłku :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:tak::tak:

Martynka mówi teraz mamuś przepraszam:sorry2: ze tak zrobiłm i poszła spac
no ale ladnie przeprosila :tak::tak::tak::tak:

witam przebrnelam i jestem
dzis caly dzien nie bylo necika:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec nie mialam jak zajrzec:no::no::no:
niestety:no::no:
bylam w miescie po te autko zasrane, pozniej po salami i rzodkiewki ktorych juz prawie nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
a jak sie skoncza rzodkiewki to albo flakiersy pojda w ruch albo salami, no chyba ze salami z flakiersami bede wtrynzalac:-D:-D:-D:-D
czarek juz nyna a ja na bb poki mam necika:tak::tak::tak:

meduska dzieki spodnie dotarły :tak::tak::tak:
ale musialam je troszku zwezac bo mi z dupki lecialy:zawstydzona/y::-D
ale to dlatego ze ja plaska jestem z tylu :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
:-DNo to wiki pozostajeci kupic sobie akie body z dziurką:-D:-D:-Dja osobiscie mam takie rajstopki z dziurka z przodu i tyłu :-D:-D:-Ddostałam je na rocznice slubu od kumpeli z mąż wtedy dostał stringi z trąba i uszami słonia różowe :-D:-Dale mielismy ubaw , kuoe smiechu było wtedy :-):-):-):-)

hejka.

Ja dziś z Oliwką zafundowaliśmy sobie wspólna kapiel,powarowalismy trochę.

pogoda do du......,zimno okropnie,deeszcz,silny mroźny wiatr,co to zima idzie czy wiosna?????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: idzie zwariować :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka śpi od pól godziny,myslałam ze zaśnie później bo spała dzis 2,5h ale nawet szybko usneła bez marudzenia.

aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik gratuluję córeczki :-):-):-):-):-):-):-)

wiki kazdemu może sie zdazyć taka wpadka:tak::tak::tak::tak:

hejka.

Ja dziś z Oliwką zafundowaliśmy sobie wspólna kapiel,powarowalismy trochę.

pogoda do du......,zimno okropnie,deeszcz,silny mroźny wiatr,co to zima idzie czy wiosna?????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: idzie zwariować :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka śpi od pól godziny,myslałam ze zaśnie później bo spała dzis 2,5h ale nawet szybko usneła bez marudzenia.

aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik gratuluję córeczki :-):-):-):-):-):-):-)

wiki kazdemu może sie zdazyć taka wpadka:tak::tak::tak::tak:
To pochwal sie łóżkiem bo my Martynce też chcemy kupic jak M przyjedzie:tak::tak:
:-DNo to wiki pozostajeci kupic sobie akie body z dziurką:-D:-D:-Dja osobiscie mam takie rajstopki z dziurka z przodu i tyłu :-D:-D:-Ddostałam je na rocznice slubu od kumpeli z mąż wtedy dostał stringi z trąba i uszami słonia różowe :-D:-Dale mielismy ubaw , kuoe smiechu było wtedy :-):-):-):-)

A prubowaliscie cos robic w rych rajstopach:rofl2::rofl2::-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:sorry2:

Chorelka zmywałam naczynia i wpadło mi troche płyny do oka do kncika dokładnie piecze jak chorela.

a jakie to body z dziurką z przodu z tylu czy jedna taka wielka??:-D:-D:-D
ja to na 18 dostalam pejczyk, ale jeszcze go nie wyprobowalismy:-D:-D
a ma dostal dmuchana lale:sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to bylo smiechu zwlaszcza ze przed samym wejsciem dowiedzieli sie ze na sali jest ciocia (ta z dołu) i na szybkiego szukali jakiegos ubrania dla niej, wiec zawineli fartuch z korytarza od sasiadki taki wiecie lata 60-te:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no pozniej oddali,:tak::tak::tak::tak:
To pochwal sie łóżkiem bo my Martynce też chcemy kupic jak M przyjedzie:tak::tak:
własnie, my tez musimy juz niedlugo czarka zaczac od lozeczka odzwyczajac:tak::tak::tak:
i trza zakupic jakies lozeczko:tak:

oto łożko Oliwki:tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• DSC01194.jpg
    DSC01194.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC01196.jpg
    DSC01196.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 37
Natali dobre takie body bo rozbierac sie nie trzeba w każdej chwili mozna sie wypiąć i juz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes sliczen a doś stabilne jest??? ja tez o takim myslałam ale M chce drewniane
Ale bedzie jutro pytn jak Mrtynka to zobaczy :-) tak jak Helenke wdziała to odrazu pytania były czy ma zabawki a jakie.I mówiła ze chciała by zeby Helenka i Niki była jej kolezanką to jutro bedzie o Oliwce mówiła i tego samego typu bedą pytania :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agnes sliczen a doś stabilne jest??? ja tez o takim myslałam ale M chce drewniane

ono ma cały dół metalowy a boki tylko plastikowe.

my musieliśmy wziąć takie bo te wszystkie drewniane są za duże i mi się nie mieszczą w pokoju a to jest krutsze o 15cm więc weszło,my dużego wyboru nie mielismy ale Oliwka jest zachwycona i to najwazniejsze.

jest stabilne.:tak::tak::tak::tak:

Do góry