Natalineczka555
kocham kochać :)
[/QUOTE]
no tos sie obkupila wrzucaj foteczki

a nocki wspolczuje

oj bedzie sie dzialo;-);-);-)

no to ciekawe co mi sie dzis przysni

witam przebrnelam i jestem
dzis caly dzien nie bylo necika

wiec nie mialam jak zajrzec

niestety

bylam w miescie po te autko zasrane, pozniej po salami i rzodkiewki ktorych juz prawie nie ma

a jak sie skoncza rzodkiewki to albo flakiersy pojda w ruch albo salami, no chyba ze salami z flakiersami bede wtrynzalac

czarek juz nyna a ja na bb poki mam necika

meduska dzieki spodnie dotarły

ale musialam je troszku zwezac bo mi z dupki lecialy

ale to dlatego ze ja plaska jestem z tylu

no tos sie obkupila wrzucaj foteczki

a nocki wspolczuje

mnie sie bardziej ten pierwszy podoba morski lub fioletowyLaski mam problem dzisiaj było tak zimno ze zmarzłam z leksza i potrzebowałabym cos typu ponczo zebym mogła sobie zarzucic na brzuszek szukałam po sklepach ale nic nie znalazłam a na alegro sa ale nie wiem który moze doradzicie , obstawałabym za czarnym kolorem bo do wszystkigo by mi pasował tylko chodzi o fason w prazki czy nie:-):-):-)
ŚlIcZnE PoNcZo DlA KaZdEj Z WaS HiT SeZoNu (1000197751) - Aukcje internetowe Allegro
iDeAlNe_PoNcZo _DlA_KaZdEj_z_MAM!!<<PROMOCJA (1006828538) - Aukcje internetowe Allegro

superMężuś powiedział mi ze dostali urlop od 21 do 28 czerwca ale chcą przyjechac w niedziele bo 21 to poniedziałek a w niedziele nie pracują no to mam nadzieje ze sie uda ale sie ciesze

oj bedzie sie dzialo;-);-);-)
jestem jaJest tu ktos , coś wszystkie zajete![]()

nastepna z genialnymi snamiWitam. Od razu z góry przepraszam że nie zaglądam ale Kuba chyba przechodzi wcześniej bunt dwulatkamaruda na całego i do tego mało śpi
jakoś leci, zdrowi na szczęście i oby tak zostało
siostra dzisiaj wylądowała z małym w szpitalu zapalenie płuc jak u Kuby
tylko że u niego to mniejsze i może wcześniej ich wypuszczą
Kuba już śpi ja Housa oglądam i potem też spać idę
ostatnio takie głupoty mi się śnią że masakra
że jakieś dzieci chore, głodne, brudne znajduje
aż się sama przeraziłam dzisiaj
no mam nadzieję że to nie proroczy sen
no to tyle ode mnie, ostatnio nie do życia jestem. Nie mam siły i ochoty na nic :-( miłej nocki życzę
![]()

no to ciekawe co mi sie dzis przysni

no ale ladnie przeprosilaAle mam nerwaMartyna wstała bo sie jej sikac chciało nie wiem co jej odbiło i zesikała sie w łaźience w majtki
i siedzi i wyje mówie zeby sie ubrala a ona mi mówi mamuś nie krzycz
na co ja że nie krzycze ale jak krzykne to bedzie wiedziała czego żyje a i żebym ją jeszcze ubrała nosz kur
No musze sie przygotowac a wiecie ze mojemu sie podobają body z wycięciem na tyłku
Martynka mówi teraz mamuś przepraszamze tak zrobiłm i poszła spac

witam przebrnelam i jestem
dzis caly dzien nie bylo necika

wiec nie mialam jak zajrzec

niestety

bylam w miescie po te autko zasrane, pozniej po salami i rzodkiewki ktorych juz prawie nie ma

a jak sie skoncza rzodkiewki to albo flakiersy pojda w ruch albo salami, no chyba ze salami z flakiersami bede wtrynzalac

czarek juz nyna a ja na bb poki mam necika

meduska dzieki spodnie dotarły

ale musialam je troszku zwezac bo mi z dupki lecialy

ale to dlatego ze ja plaska jestem z tylu