reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda ale bezsens...ale tak szybko urosła czy jakiś niewymiarowy ten rowerek??
Kurcze a ja teraz obmyślam...mam ochotę pokupować całą szafe sukieneczek:-D:-D

reklama
KERNUS
A kupuj sobie te sukieneczki:tak::tak::tak:A co tam:-);-)

MH
Ale Anika juz jest duza:tak::tak::tak:I widac ze wozeczek sie Jej podoba
Ja poki co za nic nie zrezygnuje z wozka w ktorym dziewczynki moga sie przespac

O co chodzi z tą Waszą MALINKĄ to wrózka czy co? :-p

No jakbys zgadla Kochana:-);-)

No to moje mendki jzu nie spia i jakos nie wygladaja jakby sie wyspaly,chociaz spaly ponad godzinke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fAJNE MAJA TE WÓZECZKI :tak: zobaczymy jak się będzie sprawował. Mam do niego jeszcze torbę plecak do której chowa się budkę i folie p deszcz.

Helenka cały czas okupuje wózeczek :-D

Anaconda, wrzuciłam ci przepis.

hejka

Laura spi ja ogarnelam mieszkanko, wstawilam obiadek, pranie wlaczone wiec mam chilke
Na poczatek gratuluje Kerna coreczki.Fajnie ze wszystko ok no i oszczedzaj sie
Gwiazdeczko Malinka to nasza forumowa wrozka:tak:
MH Anika rosnie w oczach:rofl2:
Anaconda ale jazda z tym rowerkiem :szok:Maja duza dziewczynka wiec nie dziwie sie:sorry2:Rosnie Ci w oczach :tak:
Dowikla wez no zmien sobie tego neta bo to jakas masakra zeby tyle sie wkurzac przez glupie lacze:crazy:

Hej misie
Kerna moje gratulejszyn ,dziewczynki sa super:tak:mniej z nimi kłopotu;-)może to przesad,ale akurat u nas prawda,szczególne we wczesnym niemowlęctwie:-Duwazaj na siebie,buziole ,a co tam glukoza,dziewuszka będzie:-D:tak:

JA sie ostatnio wczytuje w dietetyczne tematy ,chyba sie przekwalifikuje i zostane dietetyczką:-D:baffled:to nie byłoby takie głupie wcale:tak:białko ,białko im wiecej czytam tym wiecej widzę błędów,ale co tam .......zyłam w przekonaniu ,ze im mniej na noc tym lepiej ,a to g ....prawda,ale zobaczę jak to mi wyjdzie w praktyce:tak::rofl2:

Lunka co straszysz ,serio masz takie doświadczenia ,pamietam kiedyś coś opowiadałaś o duchach,Melinda z ciebie:tak:a tak serio to ja chętnie poczytam,jak to siniaki????

LAski ide pracować do sklepu spozywczego u nas w miejscowości,wiec dojazdy mi odpadna ,cieszę sie jak wariatka:)

Anabubka ,jak to nie ,postaram sie zaglądać choć tyle co teraz ,zeby być w miarę na bieżaco.Jakoś czuje naturalną potrzebę wiedzy i kontaktu z wami i o was:)

Iwcik ,ale ty ładna jesteś ,razem z Anką zresztą ,laski z was siostrzyczki.

Patrysia,Medea i Dorotka ale wam zazdroszczę spotkania ,super.Patrysia Twoje włosy mało sie zmieniły ,ale ładnemu we wszystkim ładnie.Dorotka miło zobaczyć twą uśmiechnietą buzie
Madea Maksiu jest słodki ,powiedz mi w końcu czym ty zdjęcia robisz ,bo twoje fotki jakościowo zawsze najbardziej mi sie podobają.

Ostatnia edycja:
reklama
Melduje tylko , że As jest już w domu a dzień znów na wariackich papierach.

dobrze ze sa juz w domku
No i nie dziwi mnie to szalenstow u niej bo to w jej przypadku norma.Ona z tego chyba czepie energie :))

Lali spi
Ide do kuchni dokonczyc sosik :)

Aha no i kupilam te sukieneczke :)))

Hej misie
Kerna moje gratulejszyn ,dziewczynki sa super:tak:mniej z nimi kłopotu;-)może to przesad,ale akurat u nas prawda,szczególne we wczesnym niemowlęctwie:-Duwazaj na siebie,buziole ,a co tam glukoza,dziewuszka będzie:-D:tak:

JA sie ostatnio wczytuje w dietetyczne tematy ,chyba sie przekwalifikuje i zostane dietetyczką:-D:baffled:to nie byłoby takie głupie wcale:tak:białko ,białko im wiecej czytam tym wiecej widzę błędów,ale co tam .......zyłam w przekonaniu ,ze im mniej na noc tym lepiej ,a to g ....prawda,ale zobaczę jak to mi wyjdzie w praktyce:tak::rofl2:

Lunka co straszysz ,serio masz takie doświadczenia ,pamietam kiedyś coś opowiadałaś o duchach,Melinda z ciebie:tak:a tak serio to ja chętnie poczytam,jak to siniaki????

LAski ide pracować do sklepu spozywczego u nas w miejscowości,wiec dojazdy mi odpadna ,cieszę sie jak wariatka:)

Anabubka ,jak to nie ,postaram sie zaglądać choć tyle co teraz ,zeby być w miarę na bieżaco.Jakoś czuje naturalną potrzebę wiedzy i kontaktu z wami i o was:)

Iwcik ,ale ty ładna jesteś ,razem z Anką zresztą ,laski z was siostrzyczki.

Patrysia,Medea i Dorotka ale wam zazdroszczę spotkania ,super.Patrysia Twoje włosy mało sie zmieniły ,ale ładnemu we wszystkim ładnie.Dorotka miło zobaczyć twą uśmiechnietą buzie
Madea Maksiu jest słodki ,powiedz mi w końcu czym ty zdjęcia robisz ,bo twoje fotki jakościowo zawsze najbardziej mi sie podobają.

dziekujemy, dziekujemy pisze w sowim i siostry imieniu :))
Fajnie ze masz prace na miejscu, gratuluje!
Trzymam kciuki nasza dietetyczko:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry