Hej misie
Kerna moje gratulejszyn ,dziewczynki sa super

mniej z nimi kłopotu;-)może to przesad,ale akurat u nas prawda,szczególne we wczesnym niemowlęctwie

uwazaj na siebie,buziole ,a co tam glukoza,dziewuszka będzie

JA sie ostatnio wczytuje w dietetyczne tematy ,chyba sie przekwalifikuje i zostane dietetyczką

to nie byłoby takie głupie wcale

białko ,białko im wiecej czytam tym wiecej widzę błędów,ale co tam .......zyłam w przekonaniu ,ze im mniej na noc tym lepiej ,a to g ....prawda,ale zobaczę jak to mi wyjdzie w praktyce

Lunka co straszysz ,serio masz takie doświadczenia ,pamietam kiedyś coś opowiadałaś o duchach,Melinda z ciebie

a tak serio to ja chętnie poczytam,jak to siniaki????
LAski ide pracować do sklepu spozywczego u nas w miejscowości,wiec dojazdy mi odpadna ,cieszę sie jak wariatka
Anabubka ,jak to nie ,postaram sie zaglądać choć tyle co teraz ,zeby być w miarę na bieżaco.Jakoś czuje naturalną potrzebę wiedzy i kontaktu z wami i o was
Iwcik ,ale ty ładna jesteś ,razem z Anką zresztą ,laski z was siostrzyczki.
Patrysia,Medea i Dorotka ale wam zazdroszczę spotkania ,super.Patrysia Twoje włosy mało sie zmieniły ,ale ładnemu we wszystkim ładnie.Dorotka miło zobaczyć twą uśmiechnietą buzie
Madea Maksiu jest słodki ,powiedz mi w końcu czym ty zdjęcia robisz ,bo twoje fotki jakościowo zawsze najbardziej mi sie podobają.