reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jej no w końcu jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dowikla to we dwie siedziałyśmy jak gupki przed kompem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rano ledwo udało mi się włączyć neta, potem znikł no i po godzinie znowu...więc piszę szybko:sorry2::sorry2:
U gina tak:
DZIEWCZYNKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D Malinuś masz ode mnie 1000000000000 buziaków:-D:-D:-D:-D:-D
Szew trzyma, wszsytko łądnie wyglada...na usg gin powiedziała "dzidziuś jest śliczny":-):-):-)
No ale.....mała jest bardzo nisko ułożona, bo wiadomo co się szykowało:-:)-( Jest tak nisko, że nie mogła sięgnać jej główki. Głowicą do usg jeździła mi duuużo nizej majtek, byłam w szoku, że tam jest miejsce:szok: Jednak jest i mała główka opiera się o szyjkę. No i tak będzie wygladała moja ciąża. Wszsytko nisko, więc troszkę gorzej będę się czuć, bo parcie na pęcherz, kupę, i nogi :sorry2:ale zniese byle do sierpnia chociaż!!!!
Ale nie martwie się w sumie bardzo..wiem, że bedzie dobrze:tak::tak::tak:
Aha! No i jeszcze mi oznajmiła że taka syt. bardzo często powoduje wczesne skurcze wiec jakby co to nie bagatelizować. Ale ja czujęsie swietnie:tak::tak:
Kurcze dziewczynka no.....ale super!!!!
W tym miesiacu jeszcze dodatkowo glukoza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tego to chyba nie przeżyję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A zmieniajac temata to dzięki waszym radom o oszczędzaniu to mam 100zł mniej do zapłaty:tak::tak::tak::tak: czyli jednak takei wyłączanie termy wcale nie jest bez znaczenia:tak::tak: Ale i tak nie zapłacę bo do wypłąty zostało mi 80zł:szok::szok::szok:kasa wzięla się i wyszła:sorry2::sorry2:

No i poszytałam tak szybko szybko żeby skorzystać z neta i co wpadło mi w oko to nasz laska Iwcik:tak::tak::tak::tak: superowo!!!

reklama
Kerna no musisz na siebie teraz uważać. Nie przelewki jak to mówią...
Cieszę się, że masz córeczkę, chciałaś-prawda???
No to ja już zacznę chyba szykowac wyprawkę dla chłopca. dziewczyny-będe od was skupowac, hihihi. Malinka mi wywróżyła chłopaka w ciągu 2 lat, czyli juz półtora. Czyli powinnam zajść w ciążę , e, wolę nie liczyć, hehe.

Znów leje, tak już chyba cały dzień dzisiaj będzie. Głodna jestem po tym rowerku jak diabli, dobrze, ze nie mam żadnych słodkości, bo bym pożarła jak nic wszystko, hihi.

Lunka no widzisz ta nasza Malinka słów na waitr nie rzuca:-D:-D:-D
Chłopca??? Idealnie...to ciuszków będziesz od nas mieć cały stryszek:tak::tak::tak:
a ja chciałam dziewuszke! Pewnie, taka księżniczka....M też chciał parkę:tak: Ale z chłopaka tez byłabym baardzo zadowolona:tak:
U nas powoli słoneczko wychodzi! Może jakiś spacerek...

Kerna gratuluje córeńki :tak:

U mnie raz chmurzyska raz piekne słońce, a wieje... M wyciągnęłam na chwilkę z pracy do domku i dzięki temu mogłam skoczyć na zakupki, bo nie było co na obiad zrobić :baffled:

Nikusia spi :-) Helenka wcina obiadek, ma ostatnio faze na pomidory :szok::-D ale jej smakują :tak: i słate lodowa, jakies to moje dziecko w końcu wazywolubne się staje :-p A ja znowu pożarłam tortille na obiad :-p Jakos nie mogę się powstrzymać :laugh2:

Ostatnia edycja:
KERNUS
Gratuluje corenki:tak::tak::tak::tak:
Musisz Kochana na siebie mega mocno uwazac jak mala jest tak nisko:no:I staraj sie duzo lezec z nogami do gory to byc moze mala sie troszke odsunie z tej szyjki:tak::tak::tak:
Mi z Dominikiem takie lezenie duzo pomoglo wlasnie na tym etapie ciazy,bo inaczej bym Go nie miala:-:)no::no::no:

ANACONDA
To rzeczywiscie kaszana z tym rowerem:no::no::no:
Ja musze meic 12' bo moje sa bardzo male ,wiec podejrzewam ze tak na 3 lata Im starcza te rowerki:tak::tak::tak:

A ja znowu nie moglam wlaczyc neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Napisalam posta i znowu mi sie rozlaczyl,wiec czekam czy uda mi sie znowu wlaczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za *******stwo jedno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

Ja już z zakupów wróciłam i kupiłam sobie farbę do włosów, ciekawe czy coś mi wyjdzie :-D:-D:-D
Kerna gratulacje córeczki, chyba każda chciałaby mieć parkę :tak::tak::tak:
Co do rowerka to już nawet próbowałam rozejrzeć się za taką rurką do siodełka żeby go można było podnieść ale nie dość że taka rurka kosztuje 40zł to przecież i kierownica jest za nisko, wkurzona jestem z tym rowerkiem jak diabli tym bardziej że tak jak Luna pisze to nie jest kwestia 50zł :crazy::crazy::crazy:
MH a jak ty robisz tą tortillę?

ANACONDA
A moze bys sprobowala sprzedac ten rowerek:tak::tak::tak:Moze nawet ktoras dziewczyna z BB byalby zainteresowana:-):tak:
Ja te moje na trzech kolkach tez bede sprzedawala jak kupie te 12":tak::tak::tak:

reklama
Anaconda, kupiłam sobie przyprawę do gyrosa, smarze drobno pokrojonego kurczka, trochę sałaty pomidora ogórka cebulki sos czosnkowy i zawijam w trtille :tak::-p pychotka :-p W ogóle jem ja ostatnio zamiast pieczywa :-p podobnie robię sobie z szynka na śniadanie :-p Placki można kupić, ale ja się nauczyłam robić, bo w tych kupnych to więcej e niż innych składników :baffled: A Jak chcesz to wrzucę przepis na kulinarny :-)

A ja wam się pochwale co sobie kupiłam na lato :-p z myślą o działce :-p

Do góry