kerna
http://www.lauraziobro.pl
jej no w końcu jestem

Dowikla to we dwie siedziałyśmy jak gupki przed kompem

rano ledwo udało mi się włączyć neta, potem znikł no i po godzinie znowu...więc piszę szybko

U gina tak:
DZIEWCZYNKA

Malinuś masz ode mnie 1000000000000 buziaków

Szew trzyma, wszsytko łądnie wyglada...na usg gin powiedziała "dzidziuś jest śliczny":-):-):-)
No ale.....mała jest bardzo nisko ułożona, bo wiadomo co się szykowało:-
-( Jest tak nisko, że nie mogła sięgnać jej główki. Głowicą do usg jeździła mi duuużo nizej majtek, byłam w szoku, że tam jest miejsce
Jednak jest i mała główka opiera się o szyjkę. No i tak będzie wygladała moja ciąża. Wszsytko nisko, więc troszkę gorzej będę się czuć, bo parcie na pęcherz, kupę, i nogi
ale zniese byle do sierpnia chociaż!!!!
Ale nie martwie się w sumie bardzo..wiem, że bedzie dobrze

Aha! No i jeszcze mi oznajmiła że taka syt. bardzo często powoduje wczesne skurcze wiec jakby co to nie bagatelizować. Ale ja czujęsie swietnie

Kurcze dziewczynka no.....ale super!!!!
W tym miesiacu jeszcze dodatkowo glukoza

tego to chyba nie przeżyję

A zmieniajac temata to dzięki waszym radom o oszczędzaniu to mam 100zł mniej do zapłaty

czyli jednak takei wyłączanie termy wcale nie jest bez znaczenia
Ale i tak nie zapłacę bo do wypłąty zostało mi 80zł

kasa wzięla się i wyszła

No i poszytałam tak szybko szybko żeby skorzystać z neta i co wpadło mi w oko to nasz laska Iwcik

superowo!!!

U gina tak:
DZIEWCZYNKA

Szew trzyma, wszsytko łądnie wyglada...na usg gin powiedziała "dzidziuś jest śliczny":-):-):-)
No ale.....mała jest bardzo nisko ułożona, bo wiadomo co się szykowało:-

Ale nie martwie się w sumie bardzo..wiem, że bedzie dobrze

Aha! No i jeszcze mi oznajmiła że taka syt. bardzo często powoduje wczesne skurcze wiec jakby co to nie bagatelizować. Ale ja czujęsie swietnie

Kurcze dziewczynka no.....ale super!!!!
W tym miesiacu jeszcze dodatkowo glukoza

A zmieniajac temata to dzięki waszym radom o oszczędzaniu to mam 100zł mniej do zapłaty

No i poszytałam tak szybko szybko żeby skorzystać z neta i co wpadło mi w oko to nasz laska Iwcik