reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Laski mam problem dzisiaj było tak zimno ze zmarzłam z leksza i potrzebowałabym cos typu ponczo zebym mogła sobie zarzucic na brzuszek szukałam po sklepach ale nic nie znalazłam a na alegro sa ale nie wiem który moze doradzicie , obstawałabym za czarnym kolorem bo do wszystkigo by mi pasował tylko chodzi o fason w prazki czy nie :baffled::baffled::baffled::-):-):-)

ŚlIcZnE PoNcZo DlA KaZdEj Z WaS HiT SeZoNu (1000197751) - Aukcje internetowe Allegro

iDeAlNe_PoNcZo _DlA_KaZdEj_z_MAM!!<<PROMOCJA (1006828538) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam

rano zawioałam maksia do szkoły wróciłam do domu na sniadanko z mężem bo mąz zrobił nawojke na rzeszów no i on poszedl spac a ja zabralam sie do szwagierki, wypiłysmy herbatke i pojechalysmy na targ n ale bylo tak zimno ze kupiłam tylko biustonosz bo cycki mi rosna i moje mam juz za małe:-D:-D:-D:-Dno i wskoczyłysmy jeszcze do biedronki po buleczki:-):-):-)
Umówiłysmy sie na jutro ze pojedziemy do rzeszowa na sklepy bo chciłm kupic jescze kilka rzeczy przed komunią:-):-):-)
Wróciłam do domku obiad ugotowałam maksia odebralam no i teraz to maks odrabia zadanie a mąz juz dawno wpracy wróci w sobote:-):-):-):-)

Anabubka odwazna jesteś jak chcesz 6 wyrywac :szok::szok:

Luna sen okropny no a za treningi trzymam kciuki a w lipcu wyskoczysz nam w bikini na plaży :tak::tak::tak:

MH no to twoja zaczyna juz od najmłodszych lat nocne zycie:-D:-D:-Dwózeczek super i to z parasolką:tak::tak: jak to dziure w cycku wygryzła:baffled::baffled::baffled:

Medea gratki dla męża no to teraz sie zacznie młyn wokół wszystkiego:tak::tak::tak:Powodzenia:-):-):-)

Anakonda u mnie tez dzisiaj sniegiem waiło:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co do rowerkato faktycznie moze sprzedaj i kup wiekszy;-)

Dowikla no to siup do slepiku i zróbcie przymiarkę:-):-):-)

Anka dzieki za wyreczenie i napisanie za mnie podziekowań:-):-):-):-)no i super sukienka dobrze ze jasna wybralś:tak::tak::tak:

Gwiazdeczko tak malinka to nasza wrózka mi przepowiedziała córeczke i faktycznie mam córeczke w brzuszku:-):-):-):-)

KERNA super gratki , laska bedziemy miec córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

MadziulaNatasza dzieki ale siostra duzo chudsza ode mnie szczypior jeden:-D:-D:-D

Pati ale masz nerwowy dzien ale tak to jest z tymi teciowymi:-D:-D:-D:-D
no tos zrobila zakupki...
taaaaaaaaak, co do tesciowej to coraz czesciej przychodzi - jeszcze troche i bedzie u ans codzien.... ;/
Mocno :no: Flaszki nie chce, ja nie wiem co to będzie...

Iwcik, ma jednego zęba i sie nim wgryzła, rana, ze 3mm długości na sutku, wrrrrrr
to nie ladnie :(
aucccc

Hej laski;-);-):-):-):-)
czy jeszcze mnie tu pamiętacie? dawno nic nie pisałam a i w czytaniu chyba nie nadrobię:no: Robiłam remont pokoju szpachlowanie malowanie itp. i jakos czasu nie było.U mnie nic nowego poza tym ze dostałam się na szkolenie z UP i w poniedziałek zaczynam,cieszę się bardzo bo dostanę za to kasę i zwrot kosztów dojazdu.A potem moze znajdę pracę lub założę własny biznes.
pamietamy :)
hej kobietki!!!:happy:
jestem i ja.:tak:od wczoraj jestem zabiegana ale to jest przyjemne bo po sklepach biegam.;-):-)
wczoraj byłam z dzeciakami zrobic badanie krwi,poznej obiadek na miescie i zakupki(kupiłam kurtke)i zaliczyłam solarium.;-)
a dzisiaj byłam w reserwed ja kupiłam sobie kamizelkę(zarąbistą)a moj M kurteczke(sa rabaty jak kurtka kosztuje np.199.90 to od tej ceny jest np.-50zl,-30zł,-40zł.)a i oczywiscie do tej kamizelki musiałam też kupic bluzke,znalazlam super w hausie.wiec z zakupów jestem zadowolona.jeszcze z m jezdzilizmy za telewizorem plazmowym,bo mamy w planach kupic,ale to w nastepnym miesiacu.;-)
noc miałam beznadziejną,:wściekła/y:alan sie obudzil narobił krzyku dałam mu butle wypił i zamiast isc spac to sie darł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze 20 min,myslałam ze mnie trafi,nie mam pojecia Co mu było.:no::no::no:

dziewczynki wybaczcie mi że nie nadrobilam wszystkiego:-(-to co zapamietałam!!

madeuska,patrysia,dorota-super fotki,dzieciaczki sliczne a ja wam strasznie zazdroszcze tych spotkan!!!!:tak:

kerna-super że dziewczynka!!!!mi nie było dane miec corci.:-(
uwazaj teraz na siebie.

dowikla-to jest nas dwie jeśli chodzi o nieudanego neta.ja tez mam problem z zasiegem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

iwicik-sliczna z ciebie mamuska,tunika jak najbardziej pasuje na komunie.
a brzusiu rosnie!!!:tak:

mh-jak to wygryzła ci dziure w cycku???????????:szok::szok::szok::szok:

anka-super ze kupiłas ta sukienke,bedziesz slicznie w niej wygladała!!
no to swietne zakupy, ja predzej sie nie wybiore jak po wyplacie... ;/

no a my mamy dodatkowoa robote teraz
szafka nam sie w kuchni obsunela i trza wyciagac z niej wszystko i na nowo ja zakaldac... ;/

Ostatnia edycja:
Mh o matko!! Jak to mi jedna mówiła..to teraz czujesz, że żyjesz:sorry2::sorry2::sorry2:
Iwcik a mi siępodoba ten krótszy..pierwszy:tak::tak::tak:
Pati ....gość w dom...:-D:-D:-D:-D
No i sama jestem, drzewo przyjechało i robota jest na cały wieczór. ale ja siedze na BB:-D:-D

No to witam wieczorkiem
Mlodzi szaleja ,ale ja jakos nie zwracam na to uwagi:baffled:Posprzatalam sobie kuchnie i chcialam umyc sciane na korytarzu,ale jzu mi sie odechcialo hehe:rofl2:
Po obiedzie juz nigdzie nie wychodzilam bo jest fatalnie na dworze:no:Moze od jutra bedzie lepiej-oby:tak::tak::tak:
W poniedzialke musze zadzwonic do gastrologa bo juz dawno powinnam tam isc i moze uda mi sie umowic na srode:-):tak:

MH
Wspolczuje:no:

No to WIKI masz dwa miechy zeby sie przygotowac na mega powitanko;-):-)

Musialabym isc wykapac moje stwory ale cosik mi sie nie chce:rofl2:

reklama
a moje dzieci juz wykapane ale jak narazie nie:no: maja zamiaru spac.slysze ich jak szaleja w łuzeczkach.:rofl2:
ja zaraz wskakuje pod pysznic,i ide spac jestem padnieta tym dzisiejszym dniem.
straszne tu dzisiaj pustki.:szok::-(

Do góry