anaconda27
styczniówka2006
U nas na szczęście już przestało sypać więc może uda mi się wyjść z domu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekamy na zdjatka;-)kamienie wokol rabaty z kwiatakami ulozone,calkiem fajnie to wyszlojak nie zapomne to zrobie pozniej fotki i wam pokaze
skonczyli kopac kolo mie,teraz kopia dalej.
ide poczytac
super!!!aaaa mojemu przyznali dotację:-)![]()
dobrze ze mi powiedzialas o siadaniu po tureckuKochana nie martw się tak. Czas rozłąki ciężki czas. Współczuje kobietom, których mężówie na wyjeździe, neiwiem jak sama bym to przeżyła!
A nóżki-mojej oba kolanka do środka uciekają i choć maiała dopiero 2 lataka kazała doktórka siadac po turecku. I jest poprawa. Trzeba ją s=ciagle pilnować, przypominać... Co do plaskostopi są buciki ortopedyczne, ciżko dostać takie małe, moja nosi, choć ze stopami nie ma problemu. Doktóka twerdzi, ze to i lepiej, bo są bardzo zdrowe dla dziecka. Najmniejsze jakie dostaąm to na 14cm chyba, musiałbym sprawdzić, no i ponad 70zł kosztują!
Alez miałąm nockę. Zasnęłam po 23, zaraz potem małą popłakała, ale asnęła bez interwencji, o 00.00 ubudziłą sie z wrzaskiem, śnił mi sie ogromny czarny pies, piękny był, al ebardzo sie go bałam. Ojciec go przyprowadził, ze niby mam go przygarnąć, aja co na niego spojrzałam to sparaliżwana strachem, no długi sen i długo opowiadac. Jak sie obudzilam z krzykiem, to P się az zrewał, 2 godziny zasnąc nie mogłam. Az sprawdze co ten sen oznacza.
co do pampkow to rozne rozmiary w roznych firmachj
na moja juz iwkeszych pampersow nie ma
ja sie przerazilam jak wyszlam wyprowadzic Pauline bo snieg z deszczem zaczla padac
kwiecien plecein....
widzialas mnie??????????![]()
wspolczuje nocki;-);-)CZeść kobitki :-)
Fotki pooglądam, widzę zakupowe szaleństwoWszystkie laski jesteście
Ja nieprzytomnaNiki pól nocy wariowała w swoim łóżeczku, zorientowała się w nocy, że jak się klaszcze to jest dźwięk i tak klapała chyba przez 2 godziny w łóżeczko
Aż usnęła na siedząco i dopiero był spokój
A, Madea, gratki dla chłopa.![]()
ja to po mamie mam takie glupie sny ze szok, od dawna mowie ze chyba zaczne je spisywac a pozniej ksiazke napiszeMi się rzadko coś śniNatomiast w ciąży jednej i drugiej to co noc
Jejku jak dzisiaj zimnokiedy to lato przyjdzie
![]()
poszło do was od nasA u nas właśnie sypie śnieg i to tak porządnie![]()
a ja bylam tylko seriale ogladalamNo ja myslałam ze ciebie nie ma
moj tez jak tak to zazdrosny a jak rozmawiamy o tym to on "bo ty sie tak nigdy nie ubierasz, malujesz" itpJa juz spadam musze poprasowac i posprzątac miłego dnia.
PS moj mi sie wczoraj pytał dla kogo sie tak stroje ze zaczęłam paznokcie malowac, bielizne kupiłam :-) mój zasdrosnik jeden
no i dobrze, zazdrośc jest zdrowa, byle ta co nie jest aż chora hehehehe
mi tez dlatego sie sama z siebie pozniej smialam ale tak teraz mam, niestety
czasem boje sie zebym za kierownica nie zasnela
dlatego staram sie nie jezdzic sama![]()
bedziesz extra wygladacDziekuje wszystkim , no to pewnie pójde w tej tunice na komunie no i kupie spodnie czarne na kant juz upatrzylam sobie na allegro i dokupie cos na reke :-):-):-)jakies koraliki i na uszy tez by sie pewnie zdało
Gwiazdo t nasza tak to juz jest wiem sama po sobie jak pojechałam ja na niemcy i zostawiłam meza na 3 miechy a dziecko było z moja mama , nie raz przez tel sie pokłucilismy a rozmowy kosztowały nie mało bo z kom. na kom. a ile razy rzuciłam telefonem to juz nie zlicze dobrze ze sie nie rozwalił . Ale pózniej wszystko wracało do normy i naprawde to nerwy i rozłąka tak sprawiaja ze kłucicie sie o bzdurytakze zycze duzo cierpliwosci
![]()
czekam na fotkiwitam porannie
pierwsza????????
wstalam dac malej mleko wiec juz sie nie kladlam co bytroche poczyc bow dzien nie ma czasu
dobrze ze p poszedl juzdzis do roboty
tyle dobrego ze on wczoraj wyszykowal Pauline do szkoly to ja pospalam do 9.30:-)
ale caly dzien mialam co robic,po poludniu proba w kosciele a dzis olejna
zgłupieli normlanie
pogoda do bani
teraz za oknem tylko +2i chmury,wczoraj bylo troche sloneczka
ale za to jaki mam piekny widok z okien-seledynowo-bialo od drzew:-):-):-):-)
Weronika m juz ladneijszy policzek,widac ze ta masc pomaga bo juz guza prawie nie ma i sinika tez juz niejszy.do komunii sie zagoi:-):-)
kamienie wokol rabaty z kwiatakami ulozone,calkiem fajnie to wyszlojak nie zapomne to zrobie pozniej fotki i wam pokaze
skonczyli kopac kolo mie,teraz kopia dalej.
ide poczytac
kochana wczoraj blogi sen a dzis obudzilam sie z lzami w oczachHejka, alez miąłam do nadrobienia, ło matko. Wczoraj odpadłam z nienacka i nieplanowanie, bo net mi sie zawiesił, nic nie mogłam zrobic, pierwszy raz mi sie tak zrobiło. Dzowniłma do dostawcy, robią jakeiś testy, no to mówę mu-nie bardzo wanm one wychodzą. śmial ise, przeprosił ale uprzedził, że od czasu do czasu beda coś udoskonalac i życie mi niestey utrudniać. no trudno.
Co u gina?
Kochana, ja moje rumianek parze nawet i profilaktycznie, a jak za czesto robi siusiu to od razu. To na pęcherz, trochę nawet i na nerki. Jak nóżki namarzną, ale pupa od mokrego... Mojej pomaga. mI pomaga.
i nie chcesz opowiedzieć?? na pewno nie chcesz???no zastanów się, czy może jednak???
Alez miałąm nockę. Zasnęłam po 23, zaraz potem małą popłakała, ale asnęła bez interwencji, o 00.00 ubudziłą sie z wrzaskiem, śnił mi sie ogromny czarny pies, piękny był, al ebardzo sie go bałam. Ojciec go przyprowadził, ze niby mam go przygarnąć, aja co na niego spojrzałam to sparaliżwana strachem, no długi sen i długo opowiadac. Jak sie obudzilam z krzykiem, to P się az zrewał, 2 godziny zasnąc nie mogłam. Az sprawdze co ten sen oznacza.
hehehe ja nawet swojego nie tlumaczeTak wiem kochana, ale sen był bardzo złożony i chce go przeanalizowac. Ale już z grubsza wiem o co chodzi i wolę o tym nawet nie myślec, bo to raczej moja paranoja , jak zwykle, hehe.
uuuuuu to lepiej nie wylaczaj goWitam
Uff jakos udalo mi sie wlaczyc internet ale co sie przy tym naprodukowalamAz bede sie bala wylaczyc laptopa jak se pomysle ze znowu bede sie tak trucila
U nas znowu zimno
Mlode jakies marudne,chyba przez ta pogode psakudna
Wczoraj pod wieczor padal deszcz ze sniegiem przez chwile
KERNUS
Co tam u gina Kochana?
U nas na szczęście już przestało sypać więc może uda mi się wyjść z domu![]()
o ludzie ale sen rzeczywiscie, ale sny sprawdzaja sie na odwrotkochana wczoraj blogi sen a dzis obudzilam sie z lzami w oczach
Snilo mi sie ze chca mnie zabic i mojego ukochanego.Tak bardzo go kocham ze nie moglam w tym snie sie od niego odlepic.Lezelismy na ziemi a ja robilam wszystko zeby tylko go dotknac Bylo mi jedno czy mnie zastrzela.Chcialam czuc jego cieplo.A kiedy mi kazali wstac z ziemi spojrzalam na niego i nie wiedzialma co mu powiedziec - wiedzialam ze ide na smierc:-( Mila taka pogodna buzie zdazylam go tylko po niej poglaskac:--
-( I jak sie podnioslam tak sie obudzilam
l