medeuska
październikowa mama'09
Dzieki dziewczyny za gratki- ja tamsie az tak nie ciesze- bo mi sie kasa konczy, a M teraz jak dostanie kase to bedzie muusial remontowaćoi wszykowac warsztat, a tylko z jego dorabiania była jakas kasa.... wiec czarno to widze
a wiadomo, że na początku nie bedzie mial masy dobrze płatnej roboty
musisz uważać
madziulanatasza zwykłym kompaktowym pentaxem.... wsumie to ja na niego narzekam, bo ma zepsuty obiektyw i wcale zdjęcia aż tak dobre nie wychodza- jak był nowy wychodziły lepsze- ale tylko prez 5 dni bo potem m go zrzcucił z otwartym obiektywem
ja po prostu wybieram najlepsze foftki z wieeeeeeeeeeeeeelu wielu
a co do powiedzenia im mniej na noc tym lepiej- wg mnie tez g.... prawda... ja sie obżeram na noc i chudne- ale za to sniadań nie jem
i to lepsze niz najesc sie z rana
jak chodzisz głodna to spalasz tłuszcz

gratuluje dziewcynki i zazdroszcze.......:-( ;-)jej no w końcu jestemDowikla to we dwie siedziałyśmy jak gupki przed kompem
rano ledwo udało mi się włączyć neta, potem znikł no i po godzinie znowu...więc piszę szybko
U gina tak:
DZIEWCZYNKAMalinuś masz ode mnie 1000000000000 buziaków
Szew trzyma, wszsytko łądnie wyglada...na usg gin powiedziała "dzidziuś jest śliczny":-):-):-)
No ale.....mała jest bardzo nisko ułożona, bo wiadomo co się szykowało:--( Jest tak nisko, że nie mogła sięgnać jej główki. Głowicą do usg jeździła mi duuużo nizej majtek, byłam w szoku, że tam jest miejsce
Jednak jest i mała główka opiera się o szyjkę. No i tak będzie wygladała moja ciąża. Wszsytko nisko, więc troszkę gorzej będę się czuć, bo parcie na pęcherz, kupę, i nogi
ale zniese byle do sierpnia chociaż!!!!
Ale nie martwie się w sumie bardzo..wiem, że bedzie dobrze
Aha! No i jeszcze mi oznajmiła że taka syt. bardzo często powoduje wczesne skurcze wiec jakby co to nie bagatelizować. Ale ja czujęsie swietnie
Kurcze dziewczynka no.....ale super!!!!
W tym miesiacu jeszcze dodatkowo glukozatego to chyba nie przeżyję
A zmieniajac temata to dzięki waszym radom o oszczędzaniu to mam 100zł mniej do zapłatyczyli jednak takei wyłączanie termy wcale nie jest bez znaczenia
Ale i tak nie zapłacę bo do wypłąty zostało mi 80zł
kasa wzięla się i wyszła
No i poszytałam tak szybko szybko żeby skorzystać z neta i co wpadło mi w oko to nasz laska Iwciksuperowo!!!
musisz uważać
madziulanatasza zwykłym kompaktowym pentaxem.... wsumie to ja na niego narzekam, bo ma zepsuty obiektyw i wcale zdjęcia aż tak dobre nie wychodza- jak był nowy wychodziły lepsze- ale tylko prez 5 dni bo potem m go zrzcucił z otwartym obiektywem

ja po prostu wybieram najlepsze foftki z wieeeeeeeeeeeeeelu wielu

a co do powiedzenia im mniej na noc tym lepiej- wg mnie tez g.... prawda... ja sie obżeram na noc i chudne- ale za to sniadań nie jem

jak chodzisz głodna to spalasz tłuszcz