reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieki dziewczyny za gratki- ja tamsie az tak nie ciesze- bo mi sie kasa konczy, a M teraz jak dostanie kase to bedzie muusial remontowaćoi wszykowac warsztat, a tylko z jego dorabiania była jakas kasa.... wiec czarno to widze:baffled: a wiadomo, że na początku nie bedzie mial masy dobrze płatnej roboty:baffled:

jej no w końcu jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dowikla to we dwie siedziałyśmy jak gupki przed kompem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rano ledwo udało mi się włączyć neta, potem znikł no i po godzinie znowu...więc piszę szybko:sorry2::sorry2:
U gina tak:
DZIEWCZYNKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D Malinuś masz ode mnie 1000000000000 buziaków:-D:-D:-D:-D:-D
Szew trzyma, wszsytko łądnie wyglada...na usg gin powiedziała "dzidziuś jest śliczny":-):-):-)
No ale.....mała jest bardzo nisko ułożona, bo wiadomo co się szykowało:-:)-( Jest tak nisko, że nie mogła sięgnać jej główki. Głowicą do usg jeździła mi duuużo nizej majtek, byłam w szoku, że tam jest miejsce:szok: Jednak jest i mała główka opiera się o szyjkę. No i tak będzie wygladała moja ciąża. Wszsytko nisko, więc troszkę gorzej będę się czuć, bo parcie na pęcherz, kupę, i nogi :sorry2:ale zniese byle do sierpnia chociaż!!!!
Ale nie martwie się w sumie bardzo..wiem, że bedzie dobrze:tak::tak::tak:
Aha! No i jeszcze mi oznajmiła że taka syt. bardzo często powoduje wczesne skurcze wiec jakby co to nie bagatelizować. Ale ja czujęsie swietnie:tak::tak:
Kurcze dziewczynka no.....ale super!!!!
W tym miesiacu jeszcze dodatkowo glukoza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tego to chyba nie przeżyję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A zmieniajac temata to dzięki waszym radom o oszczędzaniu to mam 100zł mniej do zapłaty:tak::tak::tak::tak: czyli jednak takei wyłączanie termy wcale nie jest bez znaczenia:tak::tak: Ale i tak nie zapłacę bo do wypłąty zostało mi 80zł:szok::szok::szok:kasa wzięla się i wyszła:sorry2::sorry2:

No i poszytałam tak szybko szybko żeby skorzystać z neta i co wpadło mi w oko to nasz laska Iwcik:tak::tak::tak::tak: superowo!!!
gratuluje dziewcynki i zazdroszcze.......:-( ;-)
musisz uważać

madziulanatasza zwykłym kompaktowym pentaxem.... wsumie to ja na niego narzekam, bo ma zepsuty obiektyw i wcale zdjęcia aż tak dobre nie wychodza- jak był nowy wychodziły lepsze- ale tylko prez 5 dni bo potem m go zrzcucił z otwartym obiektywem:angry:

ja po prostu wybieram najlepsze foftki z wieeeeeeeeeeeeeelu wielu:rofl:

a co do powiedzenia im mniej na noc tym lepiej- wg mnie tez g.... prawda... ja sie obżeram na noc i chudne- ale za to sniadań nie jem:rofl: i to lepsze niz najesc sie z rana:rofl:

jak chodzisz głodna to spalasz tłuszcz:rofl:

reklama
Witam po przerwie! Ja to ostatnio pojawiam sie i znikam...totalny brak czasu.
Z Ania ostatnie zalatwienia do Komunii, proby, proby...
Z krzysiem jezdze do psychologa, neurologa i psychiatry bo jest w trakcie diagnozowania nadpobudliwosci, Maciej choruje co tym bardziej utrudnia sprawe. Maz dalej poza domem wiec ja slomiana wdowa. Ale nudzic sie nie mam kiedy bo wzielam dodatkowa prace do domu, wypelniam pity
I tak leci dzien za dniem

Pozdrawiam! Nie zapominajcie o mnie!

witaj witaj
kochana czesciej wpadaj
mnie zapominamy o Tobie ;-)
kamienie wokol rabaty z kwiatakami ulozone,calkiem fajnie to wyszlojak nie zapomne to zrobie pozniej fotki i wam pokaze
skonczyli kopac kolo mie,teraz kopia dalej.

ide poczytac
czekamy na fotki
aaaa mojemu przyznali dotację:-):tak:
no to gratki - super
Sama się zziajałąm przy czytaniu, ale wariacki dzień!.Zdjęcia bomba, dzieciaki śliczne, pasemka mało widoczne, ale zawsze jakaś odmiana i lepsze samopoczucie!

Pati anad czym tu sie zastanawiać. Kumpelka jest kosmetyczką, przyjmuj eteraz tylko w domu ( salon zamknęła, bo ją oplaty pożerały za wynajem lokalu) to klientki przychodza do domu-jest mega zadowolona, bo nawet gdyby miałą klientek połowe mniej, no to zawsze jest to jakiś pieniądz i kontakt z ludzmi!
no co do pasemek to i tak bede poprawiac bo gora mi nie chycila a ja juz chcialam jechac do medeuski...
wiec mowilam jej ze dokonczymy to innym razem i poprawimy tamte
tak czytala o ogloszeniach ale na allegro w uslugach sa same kosmetyczki doswiadczone po kursie... wiec napewno nie tam sie oglosze... :dry:
dzownie dzis sie umowic do sadystki bo ten zab co mi sotatnio leczyla kanalowo to chybazle wyleczyla bo cos mnie cmi od jakiegos czasu,ugryzc nim nie moge i w ogole dziwnie
powiem zeby go wyrwala
6 to ie bedzie moze widac ze zeba nie ma,ale mam go juz dosc:baffled::baffled::baffled:
kochaaaaaaaana, ja to nie mam gornych czworek:laugh2::laugh2::laugh2:
Ja juz spadam musze poprasowac i posprzątac miłego dnia.

PS moj mi sie wczoraj pytał dla kogo sie tak stroje ze zaczęłam paznokcie malowac, bielizne kupiłam :-) mój zasdrosnik jeden
dobrze ze zazdrosny.... :)
Moje Niunki wlasnie koncza sniadanko:tak::tak::tak:Tak sie dossaly do salatki ze wolaly dokladke:tak::tak::tak:
Ja nadal w pizamce ale sru tam;-):-)

Szukam dla dziewczynek rowerkow 12" bo chcialabym kupic Im na urodzinki:tak::tak::tak:Tylko tak sie zastanawiam czy dosiegna do pedalow:baffled:Chyba bede musiala najpierw podjechac do jakiegos sklepu i Je przymierzyc:tak::tak::tak:

ANKA
No to rzeczywiscie fatalny mialas sen:no::no::no:
jak juz cos wypatrzysz to pochwal sie
:no:Okropny Sen ...buuu

Ja tez jak mialam zly sen to wtulalam sie w Mojego łobuza i zaraz mi bylo lepiej...
A w okno sie patrzy i wtedy o snie sie zapomina :-)

Dziewczyny SZUKAM PRACY W DOMU , np przy komputerze , wpisywanie jakis danych itp. czy znacie moze jakies dobre oferty ?? W internecie jest mnostwo dotyczacych klikania w platne reklamy ale slabo placa... Jesli mielibyscie jakies namiary to prosze dajcie znac:-) :-)
ja nie mam pojeia bo nigdy czegos takiego nie szukalam
jej no w końcu jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dowikla to we dwie siedziałyśmy jak gupki przed kompem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rano ledwo udało mi się włączyć neta, potem znikł no i po godzinie znowu...więc piszę szybko:sorry2::sorry2:
U gina tak:
DZIEWCZYNKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D Malinuś masz ode mnie 1000000000000 buziaków:-D:-D:-D:-D:-D
Szew trzyma, wszsytko łądnie wyglada...na usg gin powiedziała "dzidziuś jest śliczny":-):-):-)
No ale.....mała jest bardzo nisko ułożona, bo wiadomo co się szykowało:-:)-( Jest tak nisko, że nie mogła sięgnać jej główki. Głowicą do usg jeździła mi duuużo nizej majtek, byłam w szoku, że tam jest miejsce:szok: Jednak jest i mała główka opiera się o szyjkę. No i tak będzie wygladała moja ciąża. Wszsytko nisko, więc troszkę gorzej będę się czuć, bo parcie na pęcherz, kupę, i nogi :sorry2:ale zniese byle do sierpnia chociaż!!!!
Ale nie martwie się w sumie bardzo..wiem, że bedzie dobrze:tak::tak::tak:
Aha! No i jeszcze mi oznajmiła że taka syt. bardzo często powoduje wczesne skurcze wiec jakby co to nie bagatelizować. Ale ja czujęsie swietnie:tak::tak:
Kurcze dziewczynka no.....ale super!!!!
W tym miesiacu jeszcze dodatkowo glukoza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tego to chyba nie przeżyję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A zmieniajac temata to dzięki waszym radom o oszczędzaniu to mam 100zł mniej do zapłaty:tak::tak::tak::tak: czyli jednak takei wyłączanie termy wcale nie jest bez znaczenia:tak::tak: Ale i tak nie zapłacę bo do wypłąty zostało mi 80zł:szok::szok::szok:kasa wzięla się i wyszła:sorry2::sorry2:

No i poszytałam tak szybko szybko żeby skorzystać z neta i co wpadło mi w oko to nasz laska Iwcik:tak::tak::tak::tak: superowo!!!
jeeeeeeeee, dziewczynka no moje gratulacje!!!!!!11
ale super, glukoza sie nie przejmuj dasz rade
Anaconda, kupiłam sobie przyprawę do gyrosa, smarze drobno pokrojonego kurczka, trochę sałaty pomidora ogórka cebulki sos czosnkowy i zawijam w trtille :tak::-p pychotka :-p W ogóle jem ja ostatnio zamiast pieczywa :-p podobnie robię sobie z szynka na śniadanie :-p Placki można kupić, ale ja się nauczyłam robić, bo w tych kupnych to więcej e niż innych składników :baffled: A Jak chcesz to wrzucę przepis na kulinarny :-)

A ja wam się pochwale co sobie kupiłam na lato :-p z myślą o działce :-p
niunka juz slicznie wyglada a fajny kolorek wozeczka
LAski ide pracować do sklepu spozywczego u nas w miejscowości,wiec dojazdy mi odpadna ,cieszę sie jak wariatka:)

Patrysia,Medea i Dorotka ale wam zazdroszczę spotkania ,super.Patrysia Twoje włosy mało sie zmieniły ,ale ładnemu we wszystkim ładnie.Dorotka miło zobaczyć twą uśmiechnietą buzie
Madea Maksiu jest słodki ,powiedz mi w końcu czym ty zdjęcia robisz ,bo twoje fotki jakościowo zawsze najbardziej mi sie podobają.
to fajnie ze na iejscu - super
dziekuje za komplement :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

no i wkoncu doszlam
jakos czasu nie bylo jeszcze potem przyszla tesciowa z Ola...
no ku...cze:sorry2: ona nie am co w domku robic?
juz mnie to denerwuje przychodzi normlanie co drugi dzien
a jak powiem cos mojemu to sie obraza bo to przeciez jego mama....
moja mama byla chyba tylko 5 razy odkad mieszkamy na swoim - mowi zebysmy sie najpiewrw my nacieszyli nowym mieszkaniem...
ale ja tez to denerwuje jak mnie tesciowa nawiedza
normalnie az mam potem zly humor
nawet nie zapytalam czy chce kawe :sorry2::laugh2:
powiedzialam ze nie zrobie i juz (sama sobie)
potem jechalam na poczte tam gdzie kiedys mieszkalismy bo dostalam pisemko z US
ze mam sie osobicie wstawic w celu wyjasnienia adresu zamieszkania do pit-u...
kurcze....
troche sie zdrzemlam (jakies 20 min) bo maly sie obusdzil z placzem ze pic chce... wogole to mnie jeszcze moj wkurzyl bo sie darlam na niego a on podszedl i mikompa wylaczyl :szok::wściekła/y:
to an niego z pyskiem potem pojechalam... itd...
wrrrr
cos mi sie juz dzis nic nie chce...

Witam

rano zawioałam maksia do szkoły wróciłam do domu na sniadanko z mężem bo mąz zrobił nawojke na rzeszów no i on poszedl spac a ja zabralam sie do szwagierki, wypiłysmy herbatke i pojechalysmy na targ n ale bylo tak zimno ze kupiłam tylko biustonosz bo cycki mi rosna i moje mam juz za małe:-D:-D:-D:-Dno i wskoczyłysmy jeszcze do biedronki po buleczki:-):-):-)
Umówiłysmy sie na jutro ze pojedziemy do rzeszowa na sklepy bo chciłm kupic jescze kilka rzeczy przed komunią:-):-):-)
Wróciłam do domku obiad ugotowałam maksia odebralam no i teraz to maks odrabia zadanie a mąz juz dawno wpracy wróci w sobote:-):-):-):-)

Anabubka odwazna jesteś jak chcesz 6 wyrywac :szok::szok:

Luna sen okropny no a za treningi trzymam kciuki a w lipcu wyskoczysz nam w bikini na plaży :tak::tak::tak:

MH no to twoja zaczyna juz od najmłodszych lat nocne zycie:-D:-D:-Dwózeczek super i to z parasolką:tak::tak: jak to dziure w cycku wygryzła:baffled::baffled::baffled:

Medea gratki dla męża no to teraz sie zacznie młyn wokół wszystkiego:tak::tak::tak:Powodzenia:-):-):-)

Anakonda u mnie tez dzisiaj sniegiem waiło:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co do rowerkato faktycznie moze sprzedaj i kup wiekszy;-)

Dowikla no to siup do slepiku i zróbcie przymiarkę:-):-):-)

Anka dzieki za wyreczenie i napisanie za mnie podziekowań:-):-):-):-)no i super sukienka dobrze ze jasna wybralś:tak::tak::tak:

Gwiazdeczko tak malinka to nasza wrózka mi przepowiedziała córeczke i faktycznie mam córeczke w brzuszku:-):-):-):-)

KERNA super gratki , laska bedziemy miec córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

MadziulaNatasza dzieki ale siostra duzo chudsza ode mnie szczypior jeden:-D:-D:-D

Pati ale masz nerwowy dzien ale tak to jest z tymi teciowymi:-D:-D:-D:-D

Hej laski;-);-):-):-):-)
czy jeszcze mnie tu pamiętacie? dawno nic nie pisałam a i w czytaniu chyba nie nadrobię:no: Robiłam remont pokoju szpachlowanie malowanie itp. i jakos czasu nie było.U mnie nic nowego poza tym ze dostałam się na szkolenie z UP i w poniedziałek zaczynam,cieszę się bardzo bo dostanę za to kasę i zwrot kosztów dojazdu.A potem moze znajdę pracę lub założę własny biznes.

reklama
hej kobietki!!!:happy:
jestem i ja.:tak:od wczoraj jestem zabiegana ale to jest przyjemne bo po sklepach biegam.;-):-)
wczoraj byłam z dzeciakami zrobic badanie krwi,poznej obiadek na miescie i zakupki(kupiłam kurtke)i zaliczyłam solarium.;-)
a dzisiaj byłam w reserwed ja kupiłam sobie kamizelkę(zarąbistą)a moj M kurteczke(sa rabaty jak kurtka kosztuje np.199.90 to od tej ceny jest np.-50zl,-30zł,-40zł.)a i oczywiscie do tej kamizelki musiałam też kupic bluzke,znalazlam super w hausie.wiec z zakupów jestem zadowolona.jeszcze z m jezdzilizmy za telewizorem plazmowym,bo mamy w planach kupic,ale to w nastepnym miesiacu.;-)
noc miałam beznadziejną,:wściekła/y:alan sie obudzil narobił krzyku dałam mu butle wypił i zamiast isc spac to sie darł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze 20 min,myslałam ze mnie trafi,nie mam pojecia Co mu było.:no::no::no:

dziewczynki wybaczcie mi że nie nadrobilam wszystkiego:-(-to co zapamietałam!!

madeuska,patrysia,dorota-super fotki,dzieciaczki sliczne a ja wam strasznie zazdroszcze tych spotkan!!!!:tak:

kerna-super że dziewczynka!!!!mi nie było dane miec corci.:-(
uwazaj teraz na siebie.

dowikla-to jest nas dwie jeśli chodzi o nieudanego neta.ja tez mam problem z zasiegem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

iwicik-sliczna z ciebie mamuska,tunika jak najbardziej pasuje na komunie.
a brzusiu rosnie!!!:tak:

mh-jak to wygryzła ci dziure w cycku???????????:szok::szok::szok::szok:

anka-super ze kupiłas ta sukienke,bedziesz slicznie w niej wygladała!!

Do góry