reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekuje wszystkim , no to pewnie pójde w tej tunice na komunie no i kupie spodnie czarne na kant juz upatrzylam sobie na allegro i dokupie cos na reke :-):-):-)jakies koraliki i na uszy tez by sie pewnie zdało:tak::tak::tak:

Gwiazdo t nasza tak to juz jest wiem sama po sobie jak pojechałam ja na niemcy i zostawiłam meza na 3 miechy a dziecko było z moja mama , nie raz przez tel sie pokłucilismy a rozmowy kosztowały nie mało bo z kom. na kom. a ile razy rzuciłam telefonem to juz nie zlicze dobrze ze sie nie rozwalił . Ale pózniej wszystko wracało do normy i naprawde to nerwy i rozłąka tak sprawiaja ze kłucicie sie o bzdury :tak::tak::tak: takze zycze duzo cierpliwosci :tak:

reklama
Płakałam bo sie poklucilam przez telefon z Moim Mężem :crazy: O bzdury...
I dzisiaj pewnie nie zadzwoni...
Szkoda ,że nie rozumie ,że mi ciężko...
Będzie dobrze:tak::tak::tak:
no szkoda - smutna gwiazdeczka - jemu pewnie tez jest ciezko dlatego takie emocje
mysle ze niebawem wszystko wroci do normy

ide spac juz dziewczyny
dobrej nocki zycze:tak::tak::tak::tak:
Dobrej nocki

A ja ogladam film na TVP2 super jest

Witam po przerwie! Ja to ostatnio pojawiam sie i znikam...totalny brak czasu.
Z Ania ostatnie zalatwienia do Komunii, proby, proby...
Z krzysiem jezdze do psychologa, neurologa i psychiatry bo jest w trakcie diagnozowania nadpobudliwosci, Maciej choruje co tym bardziej utrudnia sprawe. Maz dalej poza domem wiec ja slomiana wdowa. Ale nudzic sie nie mam kiedy bo wzielam dodatkowa prace do domu, wypelniam pity
I tak leci dzien za dniem

Pozdrawiam! Nie zapominajcie o mnie!

No już sie skończył to był,,Powiedz Tak''

Witaj może cos więcej o sobie napiszesz???

Natala a ja myslałam ze ja sama tu a ty jeszcze jestes jupiiiiiii
jestem jestem za to ty poszlas spac ;-);-):-D:-D:-D:-D
milych snow;-);-)
Witam po przerwie! Ja to ostatnio pojawiam sie i znikam...totalny brak czasu.
Z Ania ostatnie zalatwienia do Komunii, proby, proby...
Z krzysiem jezdze do psychologa, neurologa i psychiatry bo jest w trakcie diagnozowania nadpobudliwosci, Maciej choruje co tym bardziej utrudnia sprawe. Maz dalej poza domem wiec ja slomiana wdowa. Ale nudzic sie nie mam kiedy bo wzielam dodatkowa prace do domu, wypelniam pity
I tak leci dzien za dniem

Pozdrawiam! Nie zapominajcie o mnie!

sama bym z checia sie wziela za jakas dodatkowa robotke ale nic nie ma a na pitach sie nie znam:no::no::no:
zreszta nie bede robic cioci koncurencji;-);-)

i pewnie zostalam sama:sorry2::sorry2:

a moze tak jeszcze As lub bubka wpadnie;-);-)
zapomnialam As na wyjezdzie:-:)-(
ale bubka czekam;-);-);-)

reklama
Do góry