Natalineczka555
kocham kochać :)
to tak jak mnieNatalko jestem! Tylko tak sie wlucze po watkach bo cos ogolna cisza na BBa do pustego lozka mi nie spieszno
![]()

ale zamiast sie wloczyc ogladam seriale;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tak jak mnieNatalko jestem! Tylko tak sie wlucze po watkach bo cos ogolna cisza na BBa do pustego lozka mi nie spieszno
![]()
nie to darmowa tv internetowaA masz wykupiony abonament na VOD czy jak bo szczerze mowiac nie wiem jak to dziala i jakie strony![]()
to tak jak ja, ciekawe czemu mi nie wychodziDzieki za podpowiec!!!
A teraz ide spac bo rano trzeba wstac. Co dzien obiecuje sobie ze dzis ide spac zaraz po 22 i....
Dobranoc!
to myśl szybciej bo lunka ją chciałajest super ale sie jeszcze zastanawiam ,kurczę troche nie lubie skienek bez żadnych ramiaczek
pati fotki super,widać ze spotkanie udane
medeuska no ale Ci rośnie cwaniaczek,niedługo będzie zasuwał na kolanach jak perszing
Iwcik ciąża Ci słuzy,wygladasz ślicznie
mój mały złosnik już spi.
Pogoda fatalna,zimno jak cholera,wiatr taki ze mało głowy nie urwie,co sie z ta pogodą dzieje![]()
Co u gina?Dzięki dziewczyny.
wieczorem wypija tyle co zawsze..kubek kaszki i zawsze było ok. A wczoraj w dzień i dwa dni temu też wszsytko pusciło
A pieluchy na noc zakładam mu pampki bo są bardzioej chłonne i są do 18kg...no on waży 12
Luna a na co rumianek??
i nie chcesz opowiedzieć?? na pewno nie chcesz???Luna ja tez mialam fajniutki sen![]()
U mnie wczoraj też najpier lunęło, później słońce, znów padało, a póź niej gradobicie jak ch.../ Myślałam, że okna mi powybija! Aż smugi były z tym wiatrem tak szło.
Lida no pozazdrościć. Super!czesc dziewczyny!!!:-)
dzisejsza nocke zaliczam bardzo do udanych.moje dzieci ani raz sie nie obudzili,wstali o godz.7-15,ale ja i tak do nich nie wstałam.;-)mój M ma dzis wolne i od samego ranka sie nimi zajmuje,nakarmił,przebral,a pozniej poszedł z nimi do innego pokoju abym ja, mogła sie wyspac i takim sposobem wstałam z łuzka o godz.10.
dzisiaj zapowiada sie piekny słoneczny dzien,ja po południ z dzieciakami na badanie krwi jade a potem M stwierdził ze dzis nic na obad nie robimy i ziemy cos na miescie.;-)
nastepnie ja mam w planach jechac na zakupy i do solarium.tak wiec dzisiaj bede poza domem.
MIŁEGO DNIA!!!!![]()
Kochana nie martw się tak. Czas rozłąki ciężki czas. Współczuje kobietom, których mężówie na wyjeździe, neiwiem jak sama bym to przeżyła!u NAS tez brzydka Pogoda , siedzimy przed Mini Mini .
Dziewczyny Moj Kacperek w sierpniu bedzie mial 2 latka... martwie sie troszke bo nozka chodzi do srodka.. Jakby mial plaskostopie... Bylam wczoraj u lekarza i lekarka (60 lat) powiedziala ze do 5 lat nozki sie koruguja... ale nie zabardzo w to uwierzylam... ja mialam tez plaskostopie i chcialabym o Kacpra chod juz teraz dbać , moze jakies wkladki itp...
Jak to wygladalo u Waszych Pociech???
Ja mam kiepski humorek , wczorajsza noc cała przepłakana... i dzisiaj tak mnie głowa boli !:-(
Sama się zziajałąm przy czytaniu, ale wariacki dzień!.Zdjęcia bomba, dzieciaki śliczne, pasemka mało widoczne, ale zawsze jakaś odmiana i lepsze samopoczucie!witajcie
wczoraj o 12 przyszla znajoma robic mi te pasemka
na 16 bylysmy umowione z dziewczynami
no ale dopiero po 16 ssciaglam z wlosow folie
poszlam myc glowe suszyc lekko wyprostowac i byle jak spiac...
potem ubieranie mlodych zeby jakos szybko zajechac
no i w sumie to przyjechalam tam przed 18
wiec nie bylo tak zle
a spotkanie sie udalo...
super
no i potem tez sie zaczela ganianina...
bo jak pojechalismy to wogole nie posprzatalam po tym farbowaniu - NIC
i przyjechaloismy o 20:30 do domu
na szybko kapanie malych kolacja (przy ktorej zasypiaalm)
no i klasc dzieci i spac bo rano o 6 pobudka bo o 8 lekarz przyjmuje
a z mala na szcepienie
wiec ubralam ich bo sewka mialam zaniesc do mamy bo po drodze
wychodze na klatke a co sie okazuje - wozek zostal w aucie
a moj na 6 pojechal na szkolenie jak jeszcze spalam...
i nie wyciagnal nikt tego wozka
wiec trudno z mala na rekach sewek za reke i idziemy do mamy
tata juz mnie zawizol do przychodni...
w przychodni chcialy pesel od malej ktorego nie mam bo nie ma czassu jechac...
chcialy mnie juz wyslac do domku ale dogadalam sie z nimmi ze zadzwonie jak bedzie juz nadany
no, mala dostala skierowanie do logopedy bo ma wiezidelka za male i mozliwe ze trzebabedzie to przeciac bo moglaby miec problemu z mowa... ale zobaczymy co powie lekarz
potem szybko do domu dawaj bo o 10 przyjezdzaja kolezanki na malowanie bo na 11 mialy wesele w kosciele
a od lekarza wrocilam dopiero po 9 wiec na szybko sprzatanie...
no masakra juz wysiadam....
nie musze pisac jaka jestem padnieta - mam tylko nadzieje ze mala dzis nie da mi popalic
no to sie rozpisalam wybaczcie ze nie nadrobie tego wszystkiego co pisalyscie ale nie jestem w stanie...
jedyne co to jeszcze zdjecia przesle ;-)
Zobacz załącznik 238011Zobacz załącznik 238012Zobacz załącznik 238013Zobacz załącznik 238017Zobacz załącznik 238022Zobacz załącznik 238024Zobacz załącznik 238031Zobacz załącznik 238032Zobacz załącznik 238034Zobacz załącznik 238036
Ale bym awanture urzadziła, oj cienko widze opiekunkę. A co do pracy n kochana gratuluję ogromniaście!!!!!!!!! Co to za praca, chwal sie!U mnie gites,mały mi wczoraj numer zrobił ,bo wyszedł sam ze szkoły i czekał na parkingu,normalnie uciekł ,zadna pani go nie widziała.Dym byłby jakbym weszła od tyłu do przedszkola a Ksawka by nie było...No ,ale pogadałam z wychowawczynia ,przepraszała,ze hej,ale jak sobie pomyśle co sie mogło stać......
OD WEEKENDU ,A NA PEWNO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY![]()
mam tyle pracy w domu i u sasiadów przed majówką,ale cieszę sie ,ze cos sie dzieje w końu ,coś dobrego![]()
Pati anad czym tu sie zastanawiać. Kumpelka jest kosmetyczką, przyjmuj eteraz tylko w domu ( salon zamknęła, bo ją oplaty pożerały za wynajem lokalu) to klientki przychodza do domu-jest mega zadowolona, bo nawet gdyby miałą klientek połowe mniej, no to zawsze jest to jakiś pieniądz i kontakt z ludzmi!dzis jak malowalam znajoma to tak jej sie podobal makijaz ze umowila sie ze mna na sobote
i pytala sie mnie czy nie chcialabym sie gdzies oglosic...
zawsze mnie to fascynowalo (makijaz, paznokcie)
no i zastanawiam sie and tym![]()
Zgadzam sie, świetny serial, jeden z moich ulubionych, jesli chodzi o polskie to naj naj.ja oglądam na vod usta usta
no genialny jest ten serial![]()
Kobieto, ales zaganiana, matko, współczuję. Dużo siły życze. Wpadaj jak tylko dasz rade.Witam po przerwie! Ja to ostatnio pojawiam sie i znikam...totalny brak czasu.
Z Ania ostatnie zalatwienia do Komunii, proby, proby...
Z krzysiem jezdze do psychologa, neurologa i psychiatry bo jest w trakcie diagnozowania nadpobudliwosci, Maciej choruje co tym bardziej utrudnia sprawe. Maz dalej poza domem wiec ja slomiana wdowa. Ale nudzic sie nie mam kiedy bo wzielam dodatkowa prace do domu, wypelniam pity
I tak leci dzien za dniem
Pozdrawiam! Nie zapominajcie o mnie!
Własnie tyle co pojechała jeszcze fryzjerka dopiero co skończyłysmy włosy robic no i prze okazji obcieła tez mi syna, takze z dzisiejszego dnia jestem zadowolona.
Ide cos zjesc bo jestem głodna jak wilk i wracam do was spowrotem![]()
[
wruciłam od tego ginekologa(przezyłam)z moim jajnikami wszystko ok,no:nie mam pojecia dla czego mnie bolą)cytologia tez zrobiona-wyniki w nastepny czwartek.moje dzieciaczki spią,
hej
ja własnie polozyłam maksa spać i posprzatałam po wizycie doroty i patrysi
teraz idę się wkąpać... musiałabym jechać do rybnika odebrać maksa dyskietkę do lekarza![]()
Iwcik dawaj fotki zakupow i wlosow!!!
No co wy babki nie macie wanien wanna to podstawa
Moj wrocil to spadam wlece za jakis czas:-)
Czesc dziewczyny)
Ja wpadlam z dobrymi wiesciami obiecalam wam ze dam znac jak beda wyniki tak wiec dzis zadzwonili i powiedzieli ze wyniki sa dobre
normalnie kamien z serca mi spadl ze nie ma tej Mukowiscydozy
kurczę za miesiąc mam komunię a nie mam pojęcia w co sie ubrać.w sklepach nic nie ma,paranoja powystawiane już same letnie rzeczy,nigdzie nie ma sukienek aby pasowały na komunię
co ja mam zrobić?
Witam,
po nocnej bitwieAle chyba było łatwiej niż wczoraj
poprzednim razem z nocy na noc było gorzej, a tu chyba mała zmiana
No i w środku nocy nie wyciągam jej z łóżeczka bo dostaje flaszkę.
:
Śnił mi się kolega ze szkoły średniej. Przystojniak, oj, bardzo, i miał cos takiego w sobie, ze jak cie objął, to po prostu usta same ci sie otwierały, nogi miękły i świat wirował, no tak było.... I nad ranem śniła mi sie szkoła, i on, i nieziemski pocałunek. jeszcze pół godziny po przebudzeniu było mi błogo, hehehehehe.
e
e no to snu tylko pozazdroscic;-)
witam srodowo, czarek wstal i juz marudzi, narazie sciagnelam mu z noska zobaczymy co to pozniej bedzie
po 16 po auto mam jechac, i tluc sie znow na miasto, ilez mozna, przynajmniej kupie ten olejek i salami kupie;-)![]()
Heloł:-)
Dziś opóźnienie, Mima wariował w łóżku, a ja dosypiałam;-)
W domu lodówka, jak się ociepli to pootwieram okna, że by sobie chatkę zagrzać;-);-)
Jeszcze wieczorem robiliśmy awaryjne pranie bo mima zasikał ostatnie spodnienie mam pojęcia co jest..wszsytko olane! Od soboty poszły 4 pizamy i 4 pary spodni
![]()
ja tam na kg nie patrze bo dziecko nie ma standartowej pupy, niektore dzieci maja szerokie niektore waskie, jak czarek mi sie zaczał przelewac odrazu zmiana pampka, nie patrzylam na kg
moze sproboj![]()
niestety dobre
ale teraz znow sloneczko wyszlo i swieci
ciekawe ile razy jeszcze dzis sie pogoda zmieni
a ja dokonczam wlasnie ogladanie KSD obejrzalam 6 odc i sie poryczałam
siodmy lecial wczoraj, wiec jestem na bierzaco;-)
no to sie rozpisalam wybaczcie ze nie nadrobie tego wszystkiego co pisalyscie ale nie jestem w stanie...
jedyne co to jeszcze zdjecia przesle ;-)
Zobacz załącznik 238011Zobacz załącznik 238012Zobacz załącznik 238013Zobacz załącznik 238017Zobacz załącznik 238022Zobacz załącznik 238024Zobacz załącznik 238031Zobacz załącznik 238032Zobacz załącznik 238034Zobacz załącznik 238036
Hej misie
Jestem ,zyję ,czasu ,weny brak ,jakiś kryzys przechodzę
U mnie gites,mały mi wczoraj numer zrobił ,bo wyszedł sam ze szkoły i czekał na parkingu,normalnie uciekł ,zadna pani go nie widziała.Dym byłby jakbym weszła od tyłu do przedszkola a Ksawka by nie było...No ,ale pogadałam z wychowawczynia ,przepraszała,ze hej,ale jak sobie pomyśle co sie mogło stać......
OD WEEKENDU ,A NA PEWNO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY![]()
mam tyle pracy w domu i u sasiadów przed majówką,ale cieszę sie ,ze cos sie dzieje w końu ,coś dobrego![]()
ja tez chcialam ale mi sie lamia....
dzis jak malowalam znajoma to tak jej sie podobal makijaz ze umowila sie ze mna na sobote
i pytala sie mnie czy nie chcialabym sie gdzies oglosic...
zawsze mnie to fascynowalo (makijaz, paznokcie)
no i zastanawiam sie and tym![]()
Zrobili mi fotki wiec wam wkleje i powiedzcie czy w tej tunice z koralamimoge isc na komunie no i spodnie czarne na kant , czy nie bardzo
![]()
j
a moze tak jeszcze As lub bubka wpadnie;-);-)
zapomnialam As na wyjezdzie:--(
ale bubka czekam;-);-);-)