reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

CZeść kobitki :-)

Fotki pooglądam, widzę zakupowe szaleństwo :tak: Wszystkie laski jesteście :tak:

Ja nieprzytomna :baffled: Niki pól nocy wariowała w swoim łóżeczku, zorientowała się w nocy, że jak się klaszcze to jest dźwięk i tak klapała chyba przez 2 godziny w łóżeczko :baffled: Aż usnęła na siedząco i dopiero był spokój :sorry2:

A, Madea, gratki dla chłopa.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
aaaa mojemu przyznali dotację:-):tak:

supr!!!!!!!!!
naten warsztat?
to teraz sie cos ruszy:tak::tak::tak::tak::tak:

H

miałąm nockę. Zasnęłam po 23, zaraz potem małą popłakała, ale asnęła bez interwencji, o 00.00 ubudziłą sie z wrzaskiem, śnił mi sie ogromny czarny pies, piękny był, al ebardzo sie go bałam. Ojciec go przyprowadził, ze niby mam go przygarnąć, aja co na niego spojrzałam to sparaliżwana strachem, no długi sen i długo opowiadac. Jak sie obudzilam z krzykiem, to P się az zrewał, 2 godziny zasnąc nie mogłam. Az sprawdze co ten sen oznacza.

wspolczue takiego snu

no pieeeeekny sen:-p:-p:-p
tylko p nie mow bo bdzie zazdrosny:-D

dzownie dzis sie umowic do sadystki bo ten zab co mi sotatnio leczyla kanalowo to chybazle wyleczyla bo cos mnie cmi od jakiegos czasu,ugryzc nim nie moge i w ogole dziwnie
powiem zeby go wyrwala
6 to ie bedzie moze widac ze zeba nie ma,ale mam go juz dosc:baffled::baffled::baffled:
Nie powiem, hehe

Wspłczuje zeba i rwania. Ty się masz bidulko z tymi zębolami...

Mh to Ci mła świat odkrywa, hehehe, szkoda, ze w środku nocy...

Tak wiem kochana, ale sen był bardzo złożony i chce go przeanalizowac. Ale już z grubsza wiem o co chodzi i wolę o tym nawet nie myślec, bo to raczej moja paranoja , jak zwykle, hehe.

Witam :-):-):-)
U nas pogoda do d.. tak mi sie rano wstawać nie chciało że szok, do tego wiatr mocny wieje :crazy::crazy:

U mnie gites,mały mi wczoraj numer zrobił ,bo wyszedł sam ze szkoły i czekał na parkingu,normalnie uciekł ,zadna pani go nie widziała.Dym byłby jakbym weszła od tyłu do przedszkola a Ksawka by nie było...No ,ale pogadałam z wychowawczynia ,przepraszała,ze hej,ale jak sobie pomyśle co sie mogło stać......
OD WEEKENDU ,A NA PEWNO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY:-D:-D:-D
mam tyle pracy w domu i u sasiadów przed majówką,ale cieszę sie ,ze cos sie dzieje w końu ,coś dobrego:tak:

To co to za przedszkole skoro dziecko samo wyszło, nawet nie chcę myśleć co się mogło stać :szok::szok::szok::szok:
Gratulacje pracy, teraz kobieto odżyjesz :tak::tak::tak:

Witam moje zakupki sie udały kupiłam sobie bluze i dziecią udało mi sie kupic nowe ubrania a za małą kase Martynce kupiłam spodnie dresowe ale superowe za 10 zł a Kamilkowi komplecik w tym spodnie sweter i kamizelke za 15 zł jak jeszcze pójde na jarmak to musze tam wstąpic i jeszcze popatrzec koszulki bluzki są po 10 do 15 zł spodnie od 10-20 butki 10zł czapeczki 15 zł no super stragan z ciuchami

To faktycznie fajny straganik a zakupy widziałam że udane :tak::tak::tak:

No to teraz fotki włosków i mojej córci i synka bo jego tez fryzjerka machnela maszynką:-D:-D:-D:-D

Ślicznie wyglądasz i jak najbardziej w tuniczce możesz na komunię iść :tak::tak::tak:

Na 19:30 bylam na zebraniu w przedszkolu Laura nalezy do grupy Jezykow.Ma fajne opiekunki, jedna starsza a druga mloda:) W sobote idziemy na piknik do przedszkola:-)

To fajnie że opiekunki ci odpowiadają to bardzo ważne żeby ich lubić. Rozmawiam z mamami z Mai grupy i widzę że niektóre mają jakieś ale a ja bardzo lubię panie przedszkolanki :tak::tak::tak:

Weronika m juz ladneijszy policzek,widac ze ta masc pomaga bo juz guza prawie nie ma i sinika tez juz niejszy.do komunii sie zagoi:-):-):tak::tak::tak::tak::tak:

To dobrze że policzek się goi :tak::tak::tak:

aaaa mojemu przyznali dotację:-):tak:

No to super, gratulacje :tak::tak::tak:

A nóżki-mojej oba kolanka do środka uciekają i choć maiała dopiero 2 lataka kazała doktórka siadac po turecku. I jest poprawa. Trzeba ją s=ciagle pilnować, przypominać... Co do plaskostopi są buciki ortopedyczne, ciżko dostać takie małe, moja nosi, choć ze stopami nie ma problemu. Doktóka twerdzi, ze to i lepiej, bo są bardzo zdrowe dla dziecka. Najmniejsze jakie dostaąm to na 14cm chyba, musiałbym sprawdzić, no i ponad 70zł kosztują!

Moja też nóżki krzywiła a po turecku siadać nie chciała w domu, ale odkąd poszła do przedszkola i tam już siadała razem z dziećmi to widzę ogromną poprawę :tak::tak::tak:

Ja nieprzytomna :baffled: Niki pól nocy wariowała w swoim łóżeczku, zorientowała się w nocy, że jak się klaszcze to jest dźwięk i tak klapała chyba przez 2 godziny w łóżeczko :baffled: Aż usnęła na siedząco i dopiero był spokój :sorry2:

Współczuję nieprzespanej nocki :-:)-(

Jakby nie było i tak będziemy narzekać, no taki naród, hihi.

A ja mam plan-jak maa wstanie to wyciągam depilator, wrrrrrrr

A teraz biorę sie za pazurki, hehe

reklama
Do góry