reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem
I pewnie tylko na chwilke bo korzystam z netu od tesciowej bo mojego wogole nie moglam wlaczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wiem co sie z tym gownatusem dzieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bylam z mlodymi troszke na dworze po Majce ale bylo tak zimno ze mega szybko wracalismy:no:Przed wyjsciem umylam okna u dziewczynek a jutro albo pojutrze umyje u Dominika:tak::tak::tak:Mlodzi wlasnie jedza kolacje:-)

WIKTORIA
Widze ze zakupki udane i super:tak::tak::tak:I jak sexi bielizne sobie kupilas;-):-)

IWCIK
Slicznie wygladasz:tak::tak::tak:
A o bakuganach to jzu kiedys pisalysmy:tak::tak:To sa takie kuleczki z magnesem ktore po zetknieciu z metalem lub rzuceniem o podloge zamieniaja sie w potworki:szok:I to nie jest wcale nowa moda,bo u ans dzieciaki szaleja z tym od ponad pol roku

reklama
Hej misie
Jestem ,zyję ,czasu ,weny brak ,jakiś kryzys przechodzę:rofl2:

U mnie gites,mały mi wczoraj numer zrobił ,bo wyszedł sam ze szkoły i czekał na parkingu,normalnie uciekł ,zadna pani go nie widziała.Dym byłby jakbym weszła od tyłu do przedszkola a Ksawka by nie było...No ,ale pogadałam z wychowawczynia ,przepraszała,ze hej,ale jak sobie pomyśle co sie mogło stać......
OD WEEKENDU ,A NA PEWNO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY:-D:-D:-D
mam tyle pracy w domu i u sasiadów przed majówką,ale cieszę sie ,ze cos sie dzieje w końu ,coś dobrego:tak:
not o super, gratuluje:tak::tak::tak::tak:
a coz to za praca???
Witam moje zakupki sie udały kupiłam sobie bluze i dziecią udało mi sie kupic nowe ubrania a za małą kase Martynce kupiłam spodnie dresowe ale superowe za 10 zł a Kamilkowi komplecik w tym spodnie sweter i kamizelke za 15 zł jak jeszcze pójde na jarmak to musze tam wstąpic i jeszcze popatrzec koszulki bluzki są po 10 do 15 zł spodnie od 10-20 butki 10zł czapeczki 15 zł no super stragan z ciuchami
tos sie obkupila:tak::tak::tak::tak:
A ja zapuszczam paznokcie
ja tez, ale co jakis czas obcinam i wczoraj wlasnie obcielma bo mi sie jeden zlamal:-:)tak::tak:
ja tez chcialam ale mi sie lamia.... :(

dzis jak malowalam znajoma to tak jej sie podobal makijaz ze umowila sie ze mna na sobote:)
i pytala sie mnie czy nie chcialabym sie gdzies oglosic...
zawsze mnie to fascynowalo (makijaz, paznokcie)
no i zastanawiam sie and tym :)
no to sie zatanow bo po co ma sie taki talent marnowac;-):tak::tak:
No to Moje zakupy Kamilek dresik ma na sobie no i jeszcze spinki Martynce kupiłam no i chciałam wam pokazac jakie Martynia miała włosy po warkoczykach:tak::tak:I komplecik jaki sobie kupiłam a sorki za ten język Kamilka :-)
najbardziej podoba mi sie ten pierwszy komplecik;-);-):tak::tak::tak:
Witam i ja

wkoncu spokojnie sobie moge usiaść bo juz nogi mam spuchniete masakra , pogoda mniedobijała dzisiaj bo raz padało a za chwilke słonko a ja jak głupia latalam z praniem:-D:-D:-D:-D

Zrobili mi fotki wiec wam wkleje i powiedzcie czy w tej tunice z koralami:-D moge isc na komunie no i spodnie czarne na kant , czy nie bardzo:baffled::baffled::baffled:
kochana wg mnie smialo mozesz w tej tuniczce isc:tak::tak::tak::tak:
super wygladasz, i córcia jaka ladniusia:tak::tak::tak::tak:
a o przystojniaku to nawet nie wspominam bo wiadomo ze przystojny;-):tak::tak:

a ja juz w domku, ide mlodego kapac i zaraz wracam, bedzie spokoj jak poloze go spac:tak::tak::tak:;-)

Płakałam bo sie poklucilam przez telefon z Moim Mężem :crazy: O bzdury...
I dzisiaj pewnie nie zadzwoni...
Szkoda ,że nie rozumie ,że mi ciężko...

no szkoda - smutna gwiazdeczka - jemu pewnie tez jest ciezko dlatego takie emocje
mysle ze niebawem wszystko wroci do normy

ide spac juz dziewczyny
dobrej nocki zycze:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Iwcik super wygladasz.Tunika elegancka :) Korale pasuja :) jeszcze branzoletka na reke by Ci sie przydala z koralikow :) max jaki elegancki:tak:

Medeuska, Patrysia, Dorota super zdjecia, dzieciaczki extra.

Gwiazdeczka z nozkami lekarka dobrze Ci powiedziala moja Laura tez krzywila nozke do srodka teraz juz jest dobrze:tak:

Na zakupkach kupilam sobie balerinki :)Laura dostala spodnie i bluzke z Kitty Oczywiscie musialam wejsc do MH:zawstydzona/y:
Popoludniu obie zasnelysmy obudzilam sie o 17:zawstydzona/y:
Na 19:30 bylam na zebraniu w przedszkolu Laura nalezy do grupy Jezykow.Ma fajne opiekunki, jedna starsza a druga mloda:) W sobote idziemy na piknik do przedszkola:-)

a ta ode mnie?;-):-p:-p:-p

jest super ale sie jeszcze zastanawiam ,kurczę troche nie lubie skienek bez żadnych ramiaczek :sorry2:

pati fotki super,widać ze spotkanie udane

medeuska no ale Ci rośnie cwaniaczek,niedługo będzie zasuwał na kolanach jak perszing :-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik ciąża Ci słuzy,wygladasz ślicznie :tak::tak::tak::tak:

mój mały złosnik już spi.

Pogoda fatalna,zimno jak cholera,wiatr taki ze mało głowy nie urwie,co sie z ta pogodą dzieje:crazy:

Płakałam bo sie poklucilam przez telefon z Moim Mężem :crazy: O bzdury...
I dzisiaj pewnie nie zadzwoni...
Szkoda ,że nie rozumie ,że mi ciężko...
kochana powtorze po patrysi jemu tez jest ciezko wogole w takich sytuacjch jest ciezko, iestety takie mamy czasy ze mus wyjezdzac za chlebem:sorry2::sorry2:
kochana wszystko sie wyprostuje zobaczysz:tak:
wiem co mowie;-);-);-)
Na zakupkach kupilam sobie balerinki :)Laura dostala spodnie i bluzke z Kitty Oczywiscie musialam wejsc do MH:zawstydzona/y:
Popoludniu obie zasnelysmy obudzilam sie o 17:zawstydzona/y:
Na 19:30 bylam na zebraniu w przedszkolu Laura nalezy do grupy Jezykow.Ma fajne opiekunki, jedna starsza a druga mloda:) W sobote idziemy na piknik do przedszkola:-)
no tos pospala :tak::tak::-D:-D:-D
ja dzis zasnelam na siedzaco u mamy na wersalce:-D:-D:-D
ale poprosilam o kawke i jakos wytrwalam a teraz na wieczor mi przeszlo:sorry2::sorry2:
norma:tak::-D:-D

czarek juz spi a ja mam spokoj :tak::tak::tak:
zaraz zalacze vod i bede ogladac usta usta, oglada ktoras?? alem sie usmiala przez te dwa pierwsze odc:-D:-D:-D

kochana powtorze po patrysi jemu tez jest ciezko wogole w takich sytuacjch jest ciezko, iestety takie mamy czasy ze mus wyjezdzac za chlebem:sorry2::sorry2:
kochana wszystko sie wyprostuje zobaczysz:tak:
wiem co mowie;-);-);-)

no tos pospala :tak::tak::-D:-D:-D
ja dzis zasnelam na siedzaco u mamy na wersalce:-D:-D:-D
ale poprosilam o kawke i jakos wytrwalam a teraz na wieczor mi przeszlo:sorry2::sorry2:
norma:tak::-D:-D

czarek juz spi a ja mam spokoj :tak::tak::tak:
zaraz zalacze vod i bede ogladac usta usta, oglada ktoras?? alem sie usmiala przez te dwa pierwsze odc:-D:-D:-D

na siedzaco heheheh dobre :)
jeszcze na siedzaco nigdy nie zasnelam :))
No coz musze moja Lale polozyc spac

reklama
Do góry