reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to zakupy Wiki sie udaly:)

ja teraz mam chwile wolnego i zastanawialam sie czy nie zrobic sobie tipsow...
ale nie wiem czy mi zelu czasem nie braknie ... ;/

reklama
ja tez chcialam ale mi sie lamia.... :(

dzis jak malowalam znajoma to tak jej sie podobal makijaz ze umowila sie ze mna na sobote:)
i pytala sie mnie czy nie chcialabym sie gdzies oglosic...
zawsze mnie to fascynowalo (makijaz, paznokcie)
no i zastanawiam sie and tym :)

ja tez chcialam ale mi sie lamia.... :(

dzis jak malowalam znajoma to tak jej sie podobal makijaz ze umowila sie ze mna na sobote:)
i pytala sie mnie czy nie chcialabym sie gdzies oglosic...
zawsze mnie to fascynowalo (makijaz, paznokcie)
no i zastanawiam sie and tym :)
To nie powinnas sie zastanawiac tylko w domu miec własny salonik mały ale własny zawsze jakiś grosz wpadnie

No to Moje zakupy Kamilek dresik ma na sobie no i jeszcze spinki Martynce kupiłam no i chciałam wam pokazac jakie Martynia miała włosy po warkoczykach:tak::tak:I komplecik jaki sobie kupiłam a sorki za ten język Kamilka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pati to moze założymy spólkę:-D:-D:-D Byłby super byznes;-);-);-) Ja kocham makijaże:tak::tak::tak:
Zaniedługo jade do gina i chyba mnie nerwy tłuką, bo cukier skacze jak szalony:szok::szok::szok: mam nadzieję przynajmniej że to przez to, bo jeszcze do rana miałam super niskie...
Zaraz M przyjedzie i zaczynam ise sykowac.
Byliśmy na spacerku, ale tak wiało że mała przyjemność:sorry2::sorry2:
Mima wcina banana w takim tempie, że buzia mu się nie domyka..:rofl2:

No to Moje zakupy Kamilek dresik ma na sobie no i jeszcze spinki Martynce kupiłam no i chciałam wam pokazac jakie Martynia miała włosy po warkoczykach:tak::tak:I komplecik jaki sobie kupiłam a sorki za ten język Kamilka :-)
fajne ciuszkia komplet sliczny :)
lubie turkus
To nie powinnas sie zastanawiac tylko w domu miec własny salonik mały ale własny zawsze jakiś grosz wpadnie
oj zastanawialam sie nad tym i to nie raz...
tym bardziej ze w domku mam duzo plate malowidel ....
Pati to moze założymy spólkę:-D:-D:-D Byłby super byznes;-);-);-) Ja kocham makijaże:tak::tak::tak:
Zaniedługo jade do gina i chyba mnie nerwy tłuką, bo cukier skacze jak szalony:szok::szok::szok: mam nadzieję przynajmniej że to przez to, bo jeszcze do rana miałam super niskie...
Zaraz M przyjedzie i zaczynam ise sykowac.
Byliśmy na spacerku, ale tak wiało że mała przyjemność:sorry2::sorry2:
Mima wcina banana w takim tempie, że buzia mu się nie domyka..:rofl2:
jasne jestem za :)
daj znac jak bedziesz juz po wizycie u gina :)

Witam i ja

wkoncu spokojnie sobie moge usiaść bo juz nogi mam spuchniete masakra , pogoda mniedobijała dzisiaj bo raz padało a za chwilke słonko a ja jak głupia latalam z praniem:-D:-D:-D:-D

Zrobili mi fotki wiec wam wkleje i powiedzcie czy w tej tunice z koralami:-D moge isc na komunie no i spodnie czarne na kant , czy nie bardzo:baffled::baffled::baffled:

Ale jescze poodpisuje to co pamietabo was poczytałam troche mi zeszło:-):-)

Kerna daj znac co u gina

Anakonda otobus jest boski:-D:-D:-D

Dowikla co to jest bakugana:rofl2: bo nie mam pojecia nowy hit wsród dzieci czy co:rofl2:

Lidka wkońcu sie wyspalas nalezało ci sie kobitko:-)

Smutnagwiazdeczko czemu przepłakalas noc :zawstydzona/y:cos sie stało:-:)-(

Medeaale super gosciu z maksia , ale tak to juz jest z tymi maksiami :-D:-D:-D

Pati ty sie nie zastanawiaj tylko działaj zawsze dodatkowa kasa ci wpadnie:tak::tak:

MadziulaNatasza ooo matko jak te panie pilnuja dzieci , tez bym poszła i powiedziała kilka słów :tak::tak::tak:

Wiki łał jaka boska bielizna i ten kolorek cudny:tak::tak:a Kamilek jakie ma duże oczy:-)

No to teraz fotki włosków i mojej córci i synka bo jego tez fryzjerka machnela maszynką:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• ja2.jpg
    ja2.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 43
  • jaaaa1.jpg
    jaaaa1.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 42
  • my.jpg
    my.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 44
  • maks.jpg
    maks.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 37
  • S5001351.jpg
    S5001351.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Witam i ja

wkoncu spokojnie sobie moge usiaść bo juz nogi mam spuchniete masakra , pogoda mniedobijała dzisiaj bo raz padało a za chwilke słonko a ja jak głupia latalam z praniem:-D:-D:-D:-D

Zrobili mi fotki wiec wam wkleje i powiedzcie czy w tej tunice z koralami:-D moge isc na komunie no i spodnie czarne na kant , czy nie bardzo:baffled::baffled::baffled:

Ale jescze poodpisuje to co pamietabo was poczytałam troche mi zeszło:-):-)

Kerna daj znac co u gina

Anakonda otobus jest boski:-D:-D:-D

Dowikla co to jest bakugana:rofl2: bo nie mam pojecia nowy hit wsród dzieci czy co:rofl2:

Lidka wkońcu sie wyspalas nalezało ci sie kobitko:-)

Smutnagwiazdeczko czemu przepłakalas noc :zawstydzona/y:cos sie stało:-:)-(

Medeaale super gosciu z maksia , ale tak to juz jest z tymi maksiami :-D:-D:-D

Pati ty sie nie zastanawiaj tylko działaj zawsze dodatkowa kasa ci wpadnie:tak::tak:

MadziulaNatasza ooo matko jak te panie pilnuja dzieci , tez bym poszła i powiedziała kilka słów :tak::tak::tak:

Wiki łał jaka boska bielizna i ten kolorek cudny:tak::tak:a Kamilek jakie ma duże oczy:-)

No to teraz fotki włosków i mojej córci i synka bo jego tez fryzjerka machnela maszynką:-D:-D:-D:-D
slicznie wygladasz, zmienilas sie po twarzy... ta corcia Ci urody daje a nie odbiera :)

ok mala juz przebrana ide ja nakarmic i polozyc spac

Do góry