reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kerna no widzisz :)
a wloski to hmmmmm
widac na zdjeciu jak ubieram mala - nie mam zdjec wlosow tak zaraz po, w sumie nie za bardzo widac te pasemka ale nie oczekiwalam ze zaraz z czarnych przejde na blond
umowilam sie z nia na poprawke zeby je bardziej rozjasnic i gore dokonczyc :)

dowikla no mnarazie spokoj, wazy juz 5,5 kg :) a szczepienie zniosla dzielnie - troche poplakala :)

Ostatnia edycja:
reklama
pati ale ja na niektórych mam miny:rofl:

podeślij mi na maila kochana:tak:

ja teraz łąduje na tiny pic, bo dopiero sie na kompa zładowały:-D

ale teraz ide dokonczyc pizze bo głodna jestem...

pizza jeszcze nie gotowa wiec zdaze wkleic:rofl:
1678kdc.jpg

zt8cbt.jpg

2uoouia.jpg

20a2utv.jpg

vfcs4j.jpg

Ostatnia edycja:
:-pTyle ze lekarka nie chciala mi dac skierowania do ortopedy bo powiedziala ze do 5 lat ma prawo tak nozkami chodzic.
Najwyzej bede ubierac buty nie na tą noge:-p

Pati no ledwo je widac...dopiero jak Dowikla napisała to się przyjrzałam;-);-)
Medea no zuch chłopak!!!!!!
A moje bejbe wstało...znowu wszsytko do prania:sorry2:

witajcie
wczoraj o 12 przyszla znajoma robic mi te pasemka
na 16 bylysmy umowione z dziewczynami
no ale dopiero po 16 ssciaglam z wlosow folie
poszlam myc glowe suszyc lekko wyprostowac i byle jak spiac...
potem ubieranie mlodych zeby jakos szybko zajechac
no i w sumie to przyjechalam tam przed 18
wiec nie bylo tak zle
a spotkanie sie udalo...
super
no i potem tez sie zaczela ganianina...
bo jak pojechalismy to wogole nie posprzatalam po tym farbowaniu - NIC
i przyjechaloismy o 20:30 do domu
na szybko kapanie malych kolacja (przy ktorej zasypiaalm)
no i klasc dzieci i spac bo rano o 6 pobudka bo o 8 lekarz przyjmuje
a z mala na szcepienie
wiec ubralam ich bo sewka mialam zaniesc do mamy bo po drodze
wychodze na klatke a co sie okazuje - wozek zostal w aucie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a moj na 6 pojechal na szkolenie jak jeszcze spalam...
i nie wyciagnal nikt tego wozka :no::no::no::no:
wiec trudno z mala na rekach sewek za reke i idziemy do mamy
tata juz mnie zawizol do przychodni...
w przychodni chcialy pesel od malej ktorego nie mam bo nie ma czassu jechac...
chcialy mnie juz wyslac do domku ale dogadalam sie z nimmi ze zadzwonie jak bedzie juz nadany
no, mala dostala skierowanie do logopedy bo ma wiezidelka za male i mozliwe ze trzebabedzie to przeciac bo moglaby miec problemu z mowa... ale zobaczymy co powie lekarz
potem szybko do domu dawaj bo o 10 przyjezdzaja kolezanki na malowanie bo na 11 mialy wesele w kosciele
a od lekarza wrocilam dopiero po 9 wiec na szybko sprzatanie...
no masakra juz wysiadam....
nie musze pisac jaka jestem padnieta - mam tylko nadzieje ze mala dzis nie da mi popalic :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no to sie rozpisalam wybaczcie ze nie nadrobie tego wszystkiego co pisalyscie ale nie jestem w stanie...
jedyne co to jeszcze zdjecia przesle ;-)

Zobacz załącznik 238011Zobacz załącznik 238012Zobacz załącznik 238013Zobacz załącznik 238017Zobacz załącznik 238022Zobacz załącznik 238024Zobacz załącznik 238031Zobacz załącznik 238032Zobacz załącznik 238034Zobacz załącznik 238036
no jakbym czytała posta As :-D:-D:-D:-D
a zdjecia superaśne:tak::tak::tak:;-)
:-pTyle ze lekarka nie chciala mi dac skierowania do ortopedy bo powiedziala ze do 5 lat ma prawo tak nozkami chodzic.
moj brat tez stawia nozki do srodka i lekarka nic na nie nie powiedziala:no::no::no:
a ja czytalam gdzies ze dziecku stopki sie układają do 4 r.ż.:tak::tak::tak::tak::tak:
nie martw sie bedzie git;-);-)
pizza jeszcze nie gotowa wiec zdaze wkleic:rofl:
1678kdc.jpg

zt8cbt.jpg

2uoouia.jpg

20a2utv.jpg

vfcs4j.jpg
pizza :szok::szok::szok::-p

ales mi smaka narobila jak bede w miescie to cos sobie zamowie:tak::tak::tak::tak:

ok spadam sie dziopki szykowac bo zaraz zmykam;-);-)
do wieczorka;-);-)

Patrysia zdjęcia super i widać ze spotkanie udane :tak::tak:
Medeuska niezły kręcioszek się z twojego robi :-D:-D

u NAS tez brzydka Pogoda , siedzimy przed Mini Mini .
Dziewczyny Moj Kacperek w sierpniu bedzie mial 2 latka... martwie sie troszke bo nozka chodzi do srodka.. Jakby mial plaskostopie... Bylam wczoraj u lekarza i lekarka (60 lat) powiedziala ze do 5 lat nozki sie koruguja... ale nie zabardzo w to uwierzylam... ja mialam tez plaskostopie i chcialabym o Kacpra chod juz teraz dbać , moze jakies wkladki itp...
Jak to wygladalo u Waszych Pociech???

Jak nie chce dać skierowania do ortopedy to powiedz że bioderka chcesz sprawdzić i czy prawidłowo chodzi to może wtedy da skierowanie, a poza tym to jak to nie chce dać, przecież to jej zasrany obowiązek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej misie
Jestem ,zyję ,czasu ,weny brak ,jakiś kryzys przechodzę:rofl2:

U mnie gites,mały mi wczoraj numer zrobił ,bo wyszedł sam ze szkoły i czekał na parkingu,normalnie uciekł ,zadna pani go nie widziała.Dym byłby jakbym weszła od tyłu do przedszkola a Ksawka by nie było...No ,ale pogadałam z wychowawczynia ,przepraszała,ze hej,ale jak sobie pomyśle co sie mogło stać......
OD WEEKENDU ,A NA PEWNO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY:-D:-D:-D
mam tyle pracy w domu i u sasiadów przed majówką,ale cieszę sie ,ze cos sie dzieje w końu ,coś dobrego:tak:

Pati no ledwo je widac...dopiero jak Dowikla napisała to się przyjrzałam;-);-)
Medea no zuch chłopak!!!!!!
A moje bejbe wstało...znowu wszsytko do prania:sorry2:
hehe, no mi ta fryzjerka gadala, ze rozjasnianie wlosow z czarnego do blondu jest ciezko bo rozjasniacz rozsjasnia o 6 tonow a jakby rozjasnic je do blondu to potzreba az 11 tonow (no wlsoy zrobily by sie ajk guma)
u NAS tez brzydka Pogoda , siedzimy przed Mini Mini .
Dziewczyny Moj Kacperek w sierpniu bedzie mial 2 latka... martwie sie troszke bo nozka chodzi do srodka.. Jakby mial plaskostopie... Bylam wczoraj u lekarza i lekarka (60 lat) powiedziala ze do 5 lat nozki sie koruguja... ale nie zabardzo w to uwierzylam... ja mialam tez plaskostopie i chcialabym o Kacpra chod juz teraz dbać , moze jakies wkladki itp...
Jak to wygladalo u Waszych Pociech???

Ja mam kiepski humorek , wczorajsza noc cała przepłakana... i dzisiaj tak mnie głowa boli !:-(
moj Sewi tez tak mial pojechalam z nim do chirurga i tez powiedzial ze do 4 lat jeszcze tak moze chodzic a potem tzreba bedzie z tym cos zrobic
moja mama tak robila przy moim bracie i wyleczyla mu to w taki sposob...
Hej misie
Jestem ,zyję ,czasu ,weny brak ,jakiś kryzys przechodzę:rofl2:

U mnie gites,mały mi wczoraj numer zrobił ,bo wyszedł sam ze szkoły i czekał na parkingu,normalnie uciekł ,zadna pani go nie widziała.Dym byłby jakbym weszła od tyłu do przedszkola a Ksawka by nie było...No ,ale pogadałam z wychowawczynia ,przepraszała,ze hej,ale jak sobie pomyśle co sie mogło stać......
OD WEEKENDU ,A NA PEWNO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY:-D:-D:-D
mam tyle pracy w domu i u sasiadów przed majówką,ale cieszę sie ,ze cos sie dzieje w końu ,coś dobrego:tak:
oj no tyle dobrze ze nie musialas myslec co moglo by sie stac :)
no to bedziesz pracowac - a co konkretnie??

reklama
Witam moje zakupki sie udały kupiłam sobie bluze i dziecią udało mi sie kupic nowe ubrania a za małą kase Martynce kupiłam spodnie dresowe ale superowe za 10 zł a Kamilkowi komplecik w tym spodnie sweter i kamizelke za 15 zł jak jeszcze pójde na jarmak to musze tam wstąpic i jeszcze popatrzec koszulki bluzki są po 10 do 15 zł spodnie od 10-20 butki 10zł czapeczki 15 zł no super stragan z ciuchami

Do góry