reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Iwcik dawaj fotki zakupow i wlosow!!!
No co wy babki nie macie wanien wanna to podstawa
Moj wrocil to spadam wlece za jakis czas:-)

Natalineczka555
kocham kochać :)
no musze zakupic jak bede w miescienatalineczka-na katar super jest ten olejek olbas(anaconda ci już pisała o nim)kup sobie go jutro,naprawde warto.
![]()

to tak nabalaganily?hej
ja własnie polozyłam maksa spać i posprzatałam po wizycie doroty i patrysi
teraz idę się wkąpać... musiałabym jechać do rybnika odebrać maksa dyskietkę do lekarza![]()

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Czesc dziewczyny
)
Ja wpadlam z dobrymi wiesciami obiecalam wam ze dam znac jak beda wyniki tak wiec dzis zadzwonili i powiedzieli ze wyniki sa dobre
normalnie kamien z serca mi spadl ze nie ma tej Mukowiscydozy
Ja wpadlam z dobrymi wiesciami obiecalam wam ze dam znac jak beda wyniki tak wiec dzis zadzwonili i powiedzieli ze wyniki sa dobre
No to wracam zjadłam kolacje moge z głodnym gadac 

Lunka ja lubie kotki i mam dwa słodkie kociaki i ciagle chca jesc kiełbase a nie myszy
As ty to zabiegana jeseś kilometrów to zes nawaliła przy tym koniku

Kerna uuuuuu robota ci sie szykuje

Beatko tak to jest autko to taka studnia bez da wrzuca sie pieniązki których nie widać bo wiecznie cos trzeba:-
-(
Lidka a co ci gin powiedział na jajniki , chyba powiedziałas mu ze cie bolą
MH widze ze mała helenka zaczyna dorastac i pyskować, okres buntowniczy u dziecka:-):-)
Just co za sny

ale iąża nie taka straszna

Dowikla Wiki jutro zrobie fotki bo dzisiaj nie ma kto mi zrobic a jak robie do lustra to nic nie widac bo lampa sie odbija

Siostra widze ze i ty mialas udane zakupy , zrobiłam fotki tego co maksiowi kupiłam to wrzuce tylko zgram na kompa a jutro wrzuce swojej fryzurki i ubiore bluzeczke z koralikami

Aga super zewyniki sa dobre ciesze sie razm z wami

Lunka ja lubie kotki i mam dwa słodkie kociaki i ciagle chca jesc kiełbase a nie myszy

As ty to zabiegana jeseś kilometrów to zes nawaliła przy tym koniku

Kerna uuuuuu robota ci sie szykuje

Beatko tak to jest autko to taka studnia bez da wrzuca sie pieniązki których nie widać bo wiecznie cos trzeba:-
Lidka a co ci gin powiedział na jajniki , chyba powiedziałas mu ze cie bolą

MH widze ze mała helenka zaczyna dorastac i pyskować, okres buntowniczy u dziecka:-):-)
Just co za sny

Dowikla Wiki jutro zrobie fotki bo dzisiaj nie ma kto mi zrobic a jak robie do lustra to nic nie widac bo lampa sie odbija

Siostra widze ze i ty mialas udane zakupy , zrobiłam fotki tego co maksiowi kupiłam to wrzuce tylko zgram na kompa a jutro wrzuce swojej fryzurki i ubiore bluzeczke z koralikami

Aga super zewyniki sa dobre ciesze sie razm z wami
Natalineczka555
kochana super, nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszęCzesc dziewczyny)

usciskaj malutka

wiktoria12
Mama i żona :)
Ja sie też żegnam ide nynusiać :-) Dobrej nocki wam życze i waszym bobaską tym w brzuszkach też
Natalineczka555
sama sobie mozesz zrobic ;-)Siostra widze ze i ty mialas udane zakupy , zrobiłam fotki tego co maksiowi kupiłam to wrzuce tylko zgram na kompa a jutro wrzuce swojej fryzurki i ubiore bluzeczke z koralikami![]()
KSD sie zaczelo to wszystkie poznikaly

ja tez znkiam;-);-);-)
W12 milych snów
Oliwka śpi,więc zasiadłam do kompa 

a gdybys Ty słyszała moja Oliwkę jaka pyskata i najmądrzejsza sie zrobiła,to normalnie szok,wie najlepiej,na każde nie od razy ryk w niebogłosy,momentami wychodzę z siebie.
a jak przeskrobie i widzi że ide wściekłą jak osa posadzic ja do konta to w tedy
rzepraszam mamusiu kochana,będę grzeczna obiecuję 

cwaniara jedna

straszne to jest

brak słów na takich ludzi co robia takie rzeczy,okropność
ja też uważam ze wanna to podstawa,bez wanny bym nie mogła,nie lubie prysznica

ale sie cieszę,uściskaj Emily;-)

medeuska dawaj fotki ze spotkania i to już

My byłyśmy na podwórkuOdmalowałam sobie ławkę
Teraz oglądam markizy i niewiem na co sie zdecydować
MaŁA USYPIA PRZY CYCU, A JA SIE ZARAZ ZA OBIADEK BIORE. sorki za caps. Helena głodna wyciąga słodyczeA jak ona ostatnio pyskuje
szok...
a gdybys Ty słyszała moja Oliwkę jaka pyskata i najmądrzejsza sie zrobiła,to normalnie szok,wie najlepiej,na każde nie od razy ryk w niebogłosy,momentami wychodzę z siebie.
a jak przeskrobie i widzi że ide wściekłą jak osa posadzic ja do konta to w tedy

No troche drogo. Będziesz usprawiedliwiona, jeśłi powiesz, że się w niej zakochałas.
Długo zastanawiałam sie, czy wam to pokazać. POkazuję, ale jeżeli kóraś nie może patrzeć na okrutne rzeczy zwiazane z dziećmi nie klikać.
straszne to jest

Iwcik dawaj fotki zakupow i wlosow!!!
ja też uważam ze wanna to podstawa,bez wanny bym nie mogła,nie lubie prysznica

Czesc dziewczyny)
ale sie cieszę,uściskaj Emily;-)

medeuska dawaj fotki ze spotkania i to już

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a&e-super wiesci.bardzo sie cieszę że wyniki sa dobre.
iwicik-jajniki sa czyste,nie ma cysty,nie ma torbielów.
no pochwal sie nowa fryzura?;-)
a ja jutro robie wypad na miasto,najpierw z dzieciakami na badanie krwi(musz morfologie im zrobic)a potem ruszam na zakupki i zalicze solarium przy okazji.;-)
zmykam dziewczynki.
dobranoc!!!

iwicik-jajniki sa czyste,nie ma cysty,nie ma torbielów.
no pochwal sie nowa fryzura?;-)
a ja jutro robie wypad na miasto,najpierw z dzieciakami na badanie krwi(musz morfologie im zrobic)a potem ruszam na zakupki i zalicze solarium przy okazji.;-)
zmykam dziewczynki.
dobranoc!!!

Podziel się: