reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej
ja własnie polozyłam maksa spać i posprzatałam po wizycie doroty i patrysi:tak:

teraz idę się wkąpać... musiałabym jechać do rybnika odebrać maksa dyskietkę do lekarza:rofl:

reklama
natalineczka-na katar super jest ten olejek olbas:tak:(anaconda ci już pisała o nim)kup sobie go jutro,naprawde warto.:tak:
no musze zakupic jak bede w miescie:tak::tak::tak:
hej
ja własnie polozyłam maksa spać i posprzatałam po wizycie doroty i patrysi:tak:

teraz idę się wkąpać... musiałabym jechać do rybnika odebrać maksa dyskietkę do lekarza:rofl:
to tak nabalaganily?:-p:-p:-D:-D

No to wracam zjadłam kolacje moge z głodnym gadac :-D:-D:-D

Lunka ja lubie kotki i mam dwa słodkie kociaki i ciagle chca jesc kiełbase a nie myszy:-D

As ty to zabiegana jeseś kilometrów to zes nawaliła przy tym koniku:tak::tak::tak:

Kerna uuuuuu robota ci sie szykuje:-D:-D:-D

Beatko tak to jest autko to taka studnia bez da wrzuca sie pieniązki których nie widać bo wiecznie cos trzeba:-:)-(

Lidka a co ci gin powiedział na jajniki , chyba powiedziałas mu ze cie bolą:rofl2:

MH widze ze mała helenka zaczyna dorastac i pyskować, okres buntowniczy u dziecka:-):-)

Just co za sny :-D:-D:-Dale iąża nie taka straszna:-D:-D:-D:-D

Dowikla Wiki jutro zrobie fotki bo dzisiaj nie ma kto mi zrobic a jak robie do lustra to nic nie widac bo lampa sie odbija:no::no::no:

Siostra widze ze i ty mialas udane zakupy , zrobiłam fotki tego co maksiowi kupiłam to wrzuce tylko zgram na kompa a jutro wrzuce swojej fryzurki i ubiore bluzeczke z koralikami:-D:-D:-D

Aga super zewyniki sa dobre ciesze sie razm z wami:):):)

Oliwka śpi,więc zasiadłam do kompa :tak::tak::tak::tak:

My byłyśmy na podwórku :tak: Odmalowałam sobie ławkę :tak: Teraz oglądam markizy i niewiem na co sie zdecydować :baffled:

MaŁA USYPIA PRZY CYCU, A JA SIE ZARAZ ZA OBIADEK BIORE. sorki za caps. Helena głodna wyciąga słodycze :angry: A jak ona ostatnio pyskuje :szok: szok...

a gdybys Ty słyszała moja Oliwkę jaka pyskata i najmądrzejsza sie zrobiła,to normalnie szok,wie najlepiej,na każde nie od razy ryk w niebogłosy,momentami wychodzę z siebie.

a jak przeskrobie i widzi że ide wściekłą jak osa posadzic ja do konta to w tedy:przepraszam mamusiu kochana,będę grzeczna obiecuję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D cwaniara jedna:tak::tak::tak::tak:

No troche drogo. Będziesz usprawiedliwiona, jeśłi powiesz, że się w niej zakochałas.

Długo zastanawiałam sie, czy wam to pokazać. POkazuję, ale jeżeli kóraś nie może patrzeć na okrutne rzeczy zwiazane z dziećmi nie klikać.

straszne to jest:no::no::no::no:brak słów na takich ludzi co robia takie rzeczy,okropność:crazy:

Iwcik dawaj fotki zakupow i wlosow!!!

No co wy babki nie macie wanien wanna to podstawa:tak:
Moj wrocil to spadam wlece za jakis czas:-)

ja też uważam ze wanna to podstawa,bez wanny bym nie mogła,nie lubie prysznica:no::no::no::no:

Czesc dziewczyny:))
Ja wpadlam z dobrymi wiesciami obiecalam wam ze dam znac jak beda wyniki tak wiec dzis zadzwonili i powiedzieli ze wyniki sa dobre
normalnie kamien z serca mi spadl ze nie ma tej Mukowiscydozy

ale sie cieszę,uściskaj Emily;-):tak::tak::tak:

medeuska dawaj fotki ze spotkania i to już :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a&e-super wiesci.bardzo sie cieszę że wyniki sa dobre.:tak:

iwicik-jajniki sa czyste,nie ma cysty,nie ma torbielów.
no pochwal sie nowa fryzura?;-)

a ja jutro robie wypad na miasto,najpierw z dzieciakami na badanie krwi(musz morfologie im zrobic)a potem ruszam na zakupki i zalicze solarium przy okazji.;-)

zmykam dziewczynki.
dobranoc!!!:happy:

Do góry