reklama
agnes ja nie mam- pati ma
a ja ide spac;-)
więc pati dawaj fotki

Natalineczka555
kocham kochać :)
dołączam sie do listy oczekujących;-);-);-)więc pati dawaj fotki![]()

anka26_x_07
Mama Laury :)
wiadomo ze nie maCzesc dziewczyny)
Ja wpadlam z dobrymi wiesciami obiecalam wam ze dam znac jak beda wyniki tak wiec dzis zadzwonili i powiedzieli ze wyniki sa dobre
normalnie kamien z serca mi spadl ze nie ma tej Mukowiscydozy
dawaj swoje foty tez co sie wykrecasz!No to wracam zjadłam kolacje moge z głodnym gadac
Lunka ja lubie kotki i mam dwa słodkie kociaki i ciagle chca jesc kiełbase a nie myszy
As ty to zabiegana jeseś kilometrów to zes nawaliła przy tym koniku
Kerna uuuuuu robota ci sie szykuje
Beatko tak to jest autko to taka studnia bez da wrzuca sie pieniązki których nie widać bo wiecznie cos trzeba:--(
Lidka a co ci gin powiedział na jajniki , chyba powiedziałas mu ze cie bolą
MH widze ze mała helenka zaczyna dorastac i pyskować, okres buntowniczy u dziecka:-):-)
Just co za snyale iąża nie taka straszna
Dowikla Wiki jutro zrobie fotki bo dzisiaj nie ma kto mi zrobic a jak robie do lustra to nic nie widac bo lampa sie odbija
Siostra widze ze i ty mialas udane zakupy , zrobiłam fotki tego co maksiowi kupiłam to wrzuce tylko zgram na kompa a jutro wrzuce swojej fryzurki i ubiore bluzeczke z koralikami
Aga super zewyniki sa dobre ciesze sie razm z wami![]()
Sama w lustrze sobie walnij fotke
Medeuska jednym slowem spotkanie udane
Natalineczka555
no tos rzeczywiscie go obkupilaA to co kupiłam mojemu synkowi :-):-):-)

a ja wlasnie zjadlam calego ogora z solą a wieczorem pewnie bede zdychac;-)

ale co tam
mam chote na rzodkieweczke i salami

tak wiec jutro chyba kupi kg rzodkiewki i salami taki caly kawał

anka26_x_07
Mama Laury :)
Dobranoc uciekajacym mamuska
Wlasnie rozmawialam z bratowa kupila sobie sukienke bawelniana jest mama dziecka komunijnego wiec mam nadzieje ze ja rowneiz znajde cos odpowiedniego.
Czekam na wiesci odnosnie rozmiaru sukienki nr 3 na nia bylo najwiecej glosow:-) To ta biala ze wzorem taka wiosenna bo byla tam zielen i roz
Woda juz sie leje do wanny wiec zaraz wskauje z mezusiem
ale extra koszulki i jaka piekna koszula
Wlasnie rozmawialam z bratowa kupila sobie sukienke bawelniana jest mama dziecka komunijnego wiec mam nadzieje ze ja rowneiz znajde cos odpowiedniego.
Czekam na wiesci odnosnie rozmiaru sukienki nr 3 na nia bylo najwiecej glosow:-) To ta biala ze wzorem taka wiosenna bo byla tam zielen i roz
Woda juz sie leje do wanny wiec zaraz wskauje z mezusiem

ale extra koszulki i jaka piekna koszula
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natalineczka555
alez masz fajnie my jakbysmy z m do wanny wskoczyli to miejsca na wode by braklo, a i sasiedzi by mieli stereoDobranoc uciekajacym mamuska
Woda juz sie leje do wanny wiec zaraz wskauje z mezusiem![]()

a co do sukienusi to ta kolorowa bedzie wlasnie najlepsza

reklama
Natalineczka555
a na allegro szukalas??kurczę za miesiąc mam komunię a nie mam pojęcia w co sie ubrać.w sklepach nic nie ma,paranoja powystawiane już same letnie rzeczy,nigdzie nie ma sukienek aby pasowały na komunię
co ja mam zrobić?
KSD sie skonczylo i cio??
i trza ogladac na vod
przyznam ze ogladalam tylko ze 4 odc wiec trza nadrobic
Ostatnia edycja:
Podziel się: