reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja spi, meza nie ma chyba zrobie porzadek:rofl2: ale nie mam weny na sprzatanie wiec moze odpuszcze sobie.
Ale mam pomysl na kapiel w piance tylko zaczekam na mojego bo jakby L:ali sie przebudzila to lipa:sorry2:

Na lejacy katar hmm ja to sobie tamponiki z papieru wkladalam zeby nie cieklo:-D:-DZrob mu moze inhalacje z wody i soli zwyklej.Niech wdycha pare to napewno pomaga:tak:

reklama
A moi jeszcze nie spia:no::no:
Mi tez sie nic nie chce:no:
Zaraz bede ogladala M jak milosc,pozniej klub szalonych dziewic i na koncu Kryminalne zagadki miami:tak::tak::tak:Oczywiscie jak zwykle usne pewnie przed tv i bede tylko co jakis czas zerkala hehe;-):-D:-D:-D

NATALINECZKA
No taki lejacy katar jest dobijajacy:no:Ale nie ma na niego lekarstwa:no:Mozesz zrobic tak jak pisala ANKA,wycierac nosek i smarowac pod noskiem mascia majerankowa:tak::tak::tak:
A jak to jest tylko taki katarek to jak najwiecej na dworze badzcie:tak::tak::tak:

Oj ANKA,mi tez sie marzy taka kapiel ale najpierw to bym musiala sobie wanne sprawic;-)

Zaraz bede ogladala M jak milosc,pozniej klub szalonych dziewic i na koncu Kryminalne zagadki miami:tak::tak::tak:Oczywiscie jak zwykle usne pewnie przed tv i bede tylko co jakis czas zerkala hehe;-):-D:-D:-D

NATALINECZKA
No taki lejacy katar jest dobijajacy:no:Ale nie ma na niego lekarstwa:no:Mozesz zrobic tak jak pisala ANKA,wycierac nosek i smarowac pod noskiem mascia majerankowa:tak::tak::tak:
A jak to jest tylko taki katarek to jak najwiecej na dworze badzcie:tak::tak::tak:

Oj ANKA,mi tez sie marzy taka kapiel ale najpierw to bym musiala sobie wanne sprawic;-)

wez wskocz w brodzik :))
Co do katarku to faktycznie najlepiej na dworze wtedy lepiej sie dziecku oddycha
Widze ze wieczor z TV Ci sie szykuje :)

Witam wieczorkiem zaraz robie sobie cherbatke i bede oglądać M jak miłość.Dzieci juz spią mam spokój,jutro wybieram sie na jarmak kupic sobie jakąś bluze albo polar bo nie mam a robi sie coraz cieplej więdz w kurtce nie pasuje chodzic
Kochana,ja jzu od dawna chodze bez kurtki:tak::tak::tak:
Dzisiaj to wszyscy bylismy w krotkim rekawku dopoki sloneczko grzalo:tak::tak::tak:
Pochwal sie pozniej zakupem:-)

wez wskocz w brodzik :))
Co do katarku to faktycznie najlepiej na dworze wtedy lepiej sie dziecku oddycha
Widze ze wieczor z TV Ci sie szykuje :)
Wow,swietny pomysl:-D:-D:-D;-)
Juz predzej bym sie zmiescila do dziewczynek wanienki:tak::tak::tak:

Witam z wieczora
cały dzien sie olatałam , byłam w rezowie na zakupach , no i powiem ze udane obkupiłam syna :-):-):-) bo kupiłam mu dwie pary spodni jedne dresowe jedne ze sztruksu , dwie koszulki na krótki rekaw, bluze zapinaną i koszule na komunie :-):-):-) sobie kup[iłam wygodne buty do latania i tunike na komunie a no i korale do tuniki:-D:-D:-D:-Dtakże dzisiaj zaszalałam ile kasy wziełam tyle wdałam :-D:-D:-D

Własnie tyle co pojechała jeszcze fryzjerka dopiero co skończyłysmy włosy robic no i prze okazji obcieła tez mi syna, takze z dzisiejszego dnia jestem zadowolona.

Ide cos zjesc bo jestem głodna jak wilk i wracam do was spowrotem :tak::tak:

hej kobitki!!:-)
jestem i ja:tak:,co prawda przelotem bo M jak miłosc ogladam ale jestem!!!;-)
wruciłam od tego ginekologa(przezyłam)z moim jajnikami wszystko ok,:)no:nie mam pojecia dla czego mnie bolą)cytologia tez zrobiona-wyniki w nastepny czwartek.moje dzieciaczki spią,a M z krystiankiem graja w szachy.

anka-jak ja marze o takiej relaksójącej kąpieli :tak:z dużą iloscią pianki.ale niestety nie mam wanny.:no::no:

natalineczka-na katar super jest ten olejek olbas:tak:(anaconda ci już pisała o nim)kup sobie go jutro,naprawde warto.:tak:

dowikla-widze ze ogladasz te same seriale co ja.:tak:;-)

NATALINECZKA

bidul sie meczy, trudno, trza jakos przetrwac :sorry2:
jutro na dwor mam nadzieje ze sie nie rozlozy:no::no:
Witam z wieczora
cały dzien sie olatałam , byłam w rezowie na zakupach , no i powiem ze udane obkupiłam syna :-):-):-) bo kupiłam mu dwie pary spodni jedne dresowe jedne ze sztruksu , dwie koszulki na krótki rekaw, bluze zapinaną i koszule na komunie :-):-):-) sobie kup[iłam wygodne buty do latania i tunike na komunie a no i korale do tuniki:-D:-D:-D:-Dtakże dzisiaj zaszalałam ile kasy wziełam tyle wdałam :-D:-D:-D

Własnie tyle co pojechała jeszcze fryzjerka dopiero co skończyłysmy włosy robic no i prze okazji obcieła tez mi syna, takze z dzisiejszego dnia jestem zadowolona.

Ide cos zjesc bo jestem głodna jak wilk i wracam do was spowrotem :tak::tak:
e no to rzeczywiscie super dzionek:tak::tak::tak::tak:
czekamy na zdjatka;-);-)

reklama
Do góry