reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mówię tylko jak jest.
Dziewczyny dokonują aborcji, żeby mieć za co żyć. Nie powiedziałam, że w pierwszym mieś.

Musze lecieć niestety, mój mężol zaraz stanie w drzwiach...
Do rana. Pa

Luna ja rozumie ze psy jedza no ok my swinie wcinamy ale zeby plod:baffled::baffled:
Ja pierdziule:baffled:
A sukienka boska ale co z tego szkoda mi dac tyle kasy bo ja w sukienkach nie chodze:baffled:Uwazam ze do mnie nie psuja i klepiej czuje sie w spodniach:tak: szpilka kancik to to co lubie:tak::tak:
No ale na komunie chcialam w sukience ehhh sama nie wiem juz:baffled:

Anaconda wszystkie na spacerkach:-)

Witam. Lunka ale mnie teraz...nie wiem co powiedzieć:-:)-:)-( Żeby ludzi jeść....coś okropnego..aha i to przysmak jest na dodatek???? Boże ludziom się w dupach poprzewracało..koszmar jakiś:-:)-:)-(

Witam wieczorkiem
Niedawno wrocilismy do domku bo juz sie troszke ochlodzilo:tak::tak::tak:Mlodzi wybiegani i wybawieni wiec pewnie znowu od razu mi usna:tak::tak::tak:
Dominik dostal dzisiaj zaproszenie na urodziny od kolegi z klasy na piatek:tak:No i jutro bedziemy musieli kupic jakis prezent

ANKA
Widze ze zakupki udane:tak::tak::tak:Ale nastepnym razem kup tez cos dla siebie:tak::-)

LUNKA
:szok::szok::szok:Masakra jakas:szok:

LIDKA
Chyba nikt nie lubi chodzic do ginekologa:no:No chyba ze ma jakies zboczenie;-):-D
Ja tez mialam sie dzisiaj umowic na cytologie i zapomnialam zadzwonic

A mi sie nic nie chce:no::no::no:powinnam sie znowu wziasc za prasowanie,ale raczej sie nie wezme:no::no:Wypilam sobie herbatke i tak se siedze hehe
Ogladalam pogode i od jutra ma przyjsc ochlodzenie ale od niedzieli ma byc niby super:tak::tak::tak:

reklama
hejka, cos tu widze dzis chyba kazda zabiegana, bo co nie wejde to nikogo nie ma:no::no::no::no:
czarek siedzi i baje oglada, juz caly dzien prawie
wiem ze to nie jest dobre:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale dzis naprawde dal mi popalic, boje sie zeby mi sie nie rozchorowal:no::no:
mam nadzieje ze to tylko przeziebienie:tak::tak:
caly dzien marudzi
juz nie wiem co mu z tym katarem zrobic, macie jakis sposob na lejacy sie katar
ale taki domowy raczej bo nie mam mozliwosci do apteki leciec:no:

Do góry