reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurczę za miesiąc mam komunię a nie mam pojęcia w co sie ubrać.w sklepach nic nie ma,paranoja powystawiane już same letnie rzeczy,nigdzie nie ma sukienek aby pasowały na komunię :baffled::baffled::baffled:

co ja mam zrobić?

Szczerze mowiac to na allegro wczoraj szukalam i nic ciekawego nie znalazlam mozesz zobaczyc wczoraj tzn juz dzisiaj to bylo heheh wkleilam linki
Sukienke zalozysz letnia i jakis zakiecik jak by bylo zimniej :)
Teraz wszedzie juz letnie rzeczy

Ja upatrzylam sobie taka

Załączniki

• 5737-3%20A.jpg
    5737-3%20A.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Witam,
po nocnej bitwie :sorry2: Ale chyba było łatwiej niż wczoraj :tak: poprzednim razem z nocy na noc było gorzej, a tu chyba mała zmiana :-p No i w środku nocy nie wyciągam jej z łóżeczka bo dostaje flaszkę.

Wdzidzę, ze dziewczyny miały spotkano :tak: Zrobiłyście fotki :-p
A&E super wieści :-)
Iwcik, zakupy rzeczywiście udane :tak:
Agnes, kupuj letnią kieckę i żakiecik do tego :tak:

Coś zaczęło strasznie wiać u mnie :baffled:

Witam z ranka u nas piękne słoneczko za oknem ja juz kawusie sobie popijam głowa umyta zaraz ide prostowac i sie ubierac a jeszcze musze paznokcie pomalowac.
A Kamilek powtaża po literce auto i mówi tak a u t o a jak mu powiem zeby powiedział auto to mówi bumbum

A sukienka boska ale co z tego szkoda mi dac tyle kasy bo ja w sukienkach nie chodze:baffled:Uwazam ze do mnie nie psuja i klepiej czuje sie w spodniach:tak: szpilka kancik to to co lubie:tak::tak:
no to zapomniaj o niej, wydac tyle kasy na jeden raz, mi byłoby szkoda. Bierz ta biał, była bosa!!

Iwcik nie migaj się - zdjecie rób!
A zakupy świetne, scooby doo jest bomba, hehe

No co wy babki nie macie wanien wanna to podstawa:tak:
nie mam kochana i nigdy sobie tego nie wybaczę, że dałam namówić się teściowej na prysznic!! nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A&E cieszę się ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!!

No a gdzie reszta cytatów? Ja isę wścieknę!

Tak z rana psikusy paskudne!

Wczoraj z wieczora , hehe, wzięłam się z przygotowanie wołowinki na dziś, a P przebrał małą i łóżeczko, położył ja spać. Później pogadaliśy sobei o wszystkm i o niczym i na tej rozmowie mój sobie ot tak zasnął, hehehehe .
Chciałam znów obejrzeć Człowieka w ogniu-piękny film, ale najpierw gadka szmatka, póżńiej sama zasnęłam, a jaki sen miałąm, łoo matko.

Śnił mi się kolega ze szkoły średniej. Przystojniak, oj, bardzo, i miał cos takiego w sobie, ze jak cie objął, to po prostu usta same ci sie otwierały, nogi miękły i świat wirował, no tak było.... I nad ranem śniła mi sie szkoła, i on, i nieziemski pocałunek. jeszcze pół godziny po przebudzeniu było mi błogo, hehehehehe.

A dzis pieknie i sonecznie, pójdziemy na zakupki ( bleee, jak zwykle, hihi) i do piaskownicy. Nie bede miala za dużo czasu, bo z tym obiadem to mi troche zejdzie.

Witam z ranka u nas piękne słoneczko za oknem ja juz kawusie sobie popijam głowa umyta zaraz ide prostowac i sie ubierac a jeszcze musze paznokcie pomalowac.
A Kamilek powtaża po literce auto i mówi tak a u t o a jak mu powiem zeby powiedział auto to mówi bumbum
bumbum, hehe

alez ciepełko na balkonie, aż żal przy tym obiedzie siedziec a spaceru porządnego nie zaliczyć. Jak po południu będzie jeszcze tak ładnie to nie ma przebacz:-)

Justyś no uprzedziłaś mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-):-):-)
Kolejny piękny dzień się zapowiada więc chyba gdzieś wyskoczę coby w domu nie siedzieć :tak::tak::tak:

Na lejacy katar hmm ja to sobie tamponiki z papieru wkladalam zeby nie cieklo:-D:-D

Ja robię tak samo, zwłaszcza na noc jak mi leci z nosa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Własnie tyle co pojechała jeszcze fryzjerka dopiero co skończyłysmy włosy robic no i prze okazji obcieła tez mi syna, takze z dzisiejszego dnia jestem zadowolona.

Czekamy na foteczkę :tak::tak::tak: a zakupy widziałam bardzo fajne :tak::tak::tak:

No co wy babki nie macie wanien wanna to podstawa:tak:

Jestem za !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny:))
Ja wpadlam z dobrymi wiesciami obiecalam wam ze dam znac jak beda wyniki tak wiec dzis zadzwonili i powiedzieli ze wyniki sa dobre
normalnie kamien z serca mi spadl ze nie ma tej Mukowiscydozy

Super wiadomości :tak::tak::tak:

Śnił mi się kolega ze szkoły średniej. Przystojniak, oj, bardzo, i miał cos takiego w sobie, ze jak cie objął, to po prostu usta same ci sie otwierały, nogi miękły i świat wirował, no tak było.... I nad ranem śniła mi sie szkoła, i on, i nieziemski pocałunek. jeszcze pół godziny po przebudzeniu było mi błogo, hehehehehe.

No co za sny :szok::szok::szok:

Wczoraj z wieczora , hehe, wzięłam się z przygotowanie wołowinki na dziś, a P przebrał małą i łóżeczko, położył ja spać. Później pogadaliśy sobei o wszystkm i o niczym i na tej rozmowie mój sobie ot tak zasnął, hehehehe .
Chciałam znów obejrzeć Człowieka w ogniu-piękny film, ale najpierw gadka szmatka, póżńiej sama zasnęłam, a jaki sen miałąm, łoo matko.

A dzis pieknie i sonecznie, pójdziemy na zakupki ( bleee, jak zwykle, hihi) i do piaskownicy. Nie bede miala za dużo czasu, bo z tym obiadem to mi troche zejdzie.
e no to snu tylko pozazdroscic;-):tak::tak:

witam srodowo, czarek wstal i juz marudzi, narazie sciagnelam mu z noska zobaczymy co to pozniej bedzie:sorry2:
po 16 po auto mam jechac, i tluc sie znow na miasto, ilez mozna, przynajmniej kupie ten olejek i salami kupie;-):-D

Witam i ja

zawiozłam rano maksia no i akurat mąż wrócił do domciu zjedlismy sniadanko no i trzeba by pomyslec o obiedzie jakims bo nie mam pojecia co zrobic , pogoda piekna u mnie mimo iz zapowiadali deszcz wiec skorzystam i zrobie pranie bo sie troche nazbierało:tak::tak:

Fotki zrobie i wstawie tylko pózniej bo teraz troche czasu brak musze pojechac i wywiezc tesciowi nawozy na pole bo juz stoi nademną:-D:-D:-D

Narzie spadam , a co was tak dzisiaj mało od rana niemozliwe:-):-):-):-)

MIłego dnia zycze :tak::tak:

reklama
Heloł:-)
Dziś opóźnienie, Mima wariował w łóżku, a ja dosypiałam;-)
W domu lodówka, jak się ociepli to pootwieram okna, że by sobie chatkę zagrzać;-);-)
Jeszcze wieczorem robiliśmy awaryjne pranie bo mima zasikał ostatnie spodnie:szok::szok: nie mam pojęcia co jest..wszsytko olane! Od soboty poszły 4 pizamy i 4 pary spodni:baffled::baffled::baffled:
Wczoraj w piaskownicy spotkałam mojądawną naj, naj najlepszą przyjaciółkę z dawnych lat.....ani gadać nie chciała:-( Dziwnie mi się zrobiło:-(
Widzę, że powoli wszystkie zaczynamy szaleństwo zakupowe;-)
Iwcik dawaj foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A&E uściski dla Emily!!

Do góry