A sukienka boska ale co z tego szkoda mi dac tyle kasy bo ja w sukienkach nie chodze

Uwazam ze do mnie nie psuja i klepiej czuje sie w spodniach

szpilka kancik to to co lubie

no to zapomniaj o niej, wydac tyle kasy na jeden raz, mi byłoby szkoda. Bierz ta biał, była bosa!!
Iwcik nie migaj się - zdjecie rób!
A zakupy świetne, scooby doo jest bomba, hehe
No co wy babki nie macie wanien wanna to podstawa
nie mam kochana i nigdy sobie tego nie wybaczę, że dałam namówić się teściowej na prysznic!! nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A&E cieszę się ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!!
No a gdzie reszta cytatów? Ja isę wścieknę!
Tak z rana psikusy paskudne!
Wczoraj z wieczora , hehe, wzięłam się z przygotowanie wołowinki na dziś, a P przebrał małą i łóżeczko, położył ja spać. Później pogadaliśy sobei o wszystkm i o niczym i na tej rozmowie mój sobie ot tak zasnął, hehehehe .
Chciałam znów obejrzeć Człowieka w ogniu-piękny film, ale najpierw gadka szmatka, póżńiej sama zasnęłam, a jaki sen miałąm, łoo matko.
Śnił mi się kolega ze szkoły średniej. Przystojniak, oj, bardzo, i miał cos takiego w sobie, ze jak cie objął, to po prostu usta same ci sie otwierały, nogi miękły i świat wirował, no tak było.... I nad ranem śniła mi sie szkoła, i on, i nieziemski pocałunek. jeszcze pół godziny po przebudzeniu było mi błogo, hehehehehe.
A dzis pieknie i sonecznie, pójdziemy na zakupki ( bleee, jak zwykle, hihi) i do piaskownicy. Nie bede miala za dużo czasu, bo z tym obiadem to mi troche zejdzie.
Witam z ranka u nas piękne słoneczko za oknem ja juz kawusie sobie popijam głowa umyta zaraz ide prostowac i sie ubierac a jeszcze musze paznokcie pomalowac.
A Kamilek powtaża po literce auto i mówi tak a u t o a jak mu powiem zeby powiedział auto to mówi bumbum
bumbum, hehe
alez ciepełko na balkonie, aż żal przy tym obiedzie siedziec a spaceru porządnego nie zaliczyć. Jak po południu będzie jeszcze tak ładnie to nie ma przebacz:-)
Justyś no uprzedziłaś mnie