reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka na zapchany nosek polecam kropelki olbas oil, przepychają nos i dziecko łatwiej oddycham, zawsze nimi poduszkę skropię jak Maja ma katar i często już rano budzi się z odetkanym nosem :tak::tak::tak:

reklama
Mała wcina trzecią miseczkę zupki, i to bardzo gęstej! Jestem z lekka w szoku, bo od prawie tygodnia ni edojada nawet jednej miseczki zupy, jak mnięcho z ziemniaczkami to z pół pyrki i kawałek miąska. No i przeszło. Wołałą od pół h że głodna, czekała na makaron no i prosze, zgłodniał niejadek, hehehehe

Natalineczka na zapchany nosek polecam kropelki olbas oil, przepychają nos i dziecko łatwiej oddycham, zawsze nimi poduszkę skropię jak Maja ma katar i często już rano budzi się z odetkanym nosem :tak::tak::tak:

niestety nie mam mozliwosci jechac kupic bo auto w naprawie:dry:
dzwonili ze jutro po 16 mozna odebrac:dry:
wiec jutro dopiero
a przed chwila sie obudzilam, podlaczylam dekoder i wlaczyal mlodemu bajki, ten usiadl na wersalce i przykryl sie poducha, a ja mu glowe polozylam na tej poduszce i zasnelam:sorry2::sorry2::sorry2:
nie wiem jak dlugo spalam ale jak sie kladlam lecial kucharz duzy i maly a teraz leci finley:sorry2::sorry2:

Dzień doberek.:-)
Witam się z kawusią.:-) Mężuś zabrał całą trójeczkę na spacerek to korzystam z chwili i wpadłam przy was napić się mocnej czarnej i chwilkę odsapnąć.:tak: Dużo nie mam do nadrobienia, bo na bieżąco czytam;-), toć takie moje chyba uzależnienie już.:zawstydzona/y:

Mam mętlik w głowie co której odpisać, bo po co pisać coś komuś setny raz to samo.:sorry2: Tak więc... z bieżących spraw:

As
pomódl się o wieczny i spokojny odpoczynek dla babci od nas. :tak: A Tobie ( Wam) kochana szerokiej drogi życzę.:tak:
Dziewczyny szalejecie z kreacjami .:rolleyes2:Ale jak się ma figurę to ładnemu we wszystkim ładnie.:tak:
lidka r boisz się czwartej ciąży? :-D;-) Pocieszę cię, że ja też.:sorry2::baffled::baffled::baffled: Na dodatek dziś mi się śniło, że jestem w ciąży.:errr::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Tyle się u was dzieje, że nie sposób każdej odpisać z osobna.:no:
Posiedzę tu jeszcze chwilkę:tak: i wezmę się za spisanie wstępnego menu na komunię.:dry:

ellooo

No i wrocilam ze sklepow
Oczywiscie dla siebie nic nie kupilam za to laura znow dostala co nie co :) Nakupowalam jej spinek, dwie opaski, sukienke z HM, sweterek do sukienki na komunie rozowy z swiecaca nitka tez z HM i podkolanowki tez z HM:-p
Podobala mi sie jedna sukienka z czego kosztuje 60e i nie bardzo mi sie usmiecha ja kupic:baffled:
carna dopasowana na jedno ramie z falbanami od ramienia do pachy takie 3 falbanki w pasie waski paseczek porzed kolanko

No troche drogo. Będziesz usprawiedliwiona, jeśłi powiesz, że się w niej zakochałas.

Długo zastanawiałam sie, czy wam to pokazać. POkazuję, ale jeżeli kóraś nie może patrzeć na okrutne rzeczy zwiazane z dziećmi nie klikać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No troche drogo. Będziesz usprawiedliwiona, jeśłi powiesz, że się w niej zakochałas.

Długo zastanawiałam sie, czy wam to pokazać. POkazuję, ale jeżeli kóraś nie może patrzeć na okrutne rzeczy zwiazane z dziećmi nie klikać.
:szok::szok::szok:
masakra
a co oni tam z tym dzieckim robili?
bo ja zbytnio nie kumata jestem:no::no:
chodzi mi o te miseczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natali to przysmak w Chinach. I to u nich nagminne.To nie dziecko, to jeszcze płód.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry