anaconda27
styczniówka2006
Ja już zmykam na zakupy no i dzisiaj trzeba wreszcie trochę ten bałagan uporządkować 

Miłego dnia :-):-):-)

Miłego dnia :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie boj sie ginaczesc kobietki.
nocke moge zaliczyc do udanych bo wstałam raz do alana.pogoda od rana beznadziejna,ale powoli sie słoneczko wybija wiec moze bdzie w miare ładnie-zobaczymy.dzieciaki (odpukac)sa dzis w miare grzeczni i teraz sia,krystian w przedszkolu a ja z kawką na bb.
dziewczyny mam mega stresa dzisiaj i cholernie sie boje!!!!mam wizyte u ginekologa na 17-30 musze sie zbadac bo cos mnie ostatni jajniki nawalają no i cytologie przy okazji mi zrobi.NIE NAWIDZE CHODZIC DO GINEKOLOGA!!!
anka-udanych zakupów,a jesli chodzi o sukienki to mi sie podoba nr.2i3
ale ze ciebie do pracy chce zwerbowac?My po zakupach, poszłam do lumpka, bo dzis nowy towar:-) Pogadałam sobie z moją znajomą z rodziny i ośmiałyśmy się, że śwait jest taki mały. A do tego okazało się, że budują się i jak nam kiedyś też się uda, to będziemy sąsiadkami zza płotupadam!!!!
Kupiłam sobie kantki, bo te co mam marszczą się cholernie pod tyłkiem i krawcowa powiedziała, że nic się z tym nie zrobiwięc kupiłam drugie i spusciła mi 10zł
Zobaczymy co krawcowa na to
Mima zasypia..ufff
Do tego w sklepie taka sympatyczna kasjerka zaoferowała godzinne spotkanie na temat pracyA ja nie lubię obcych ludzi do domu prosić szczególnie, że mam złe oswiadczenia z takimi ubezpieczeniowcami. Nie mówiła o co chodzi, o jaką prace , że przyjdzie i mi opowie
no i jak tu odmówić
![]()
to to samo co u nas, ostatnio zrobilismy cale nadkola od poczatku do konca na nowo spawane i nowe amorkiWitam znowu w słoneczny dzieńKuba już śpi o oby sobie pospał trochę żeby mamusia mogła posiedzieć ;-) obiadek jeszcze nie zrobiony i mi się nie chce
lenia mam jak nie wiem
rano wstałam i się umówiłam z kolegą na targu. A sobie pojadę zobaczę czy może jakąś szafkę do łazienki sobie upatrzę. Więc włosy umyłam, pomalowałam się wyszykowałam Kubę i cheja na dół do samochodu i tu się zaczęło
auto się zbuntowało i od dwóch dni nie chce odpalić
rozrząd padł albo jakieś świece albo coś innego
i jutro znowu na warsztat idzie samochód i znowu kasa pójdzie
no zrobię go chyba i sprzedam albo oddam teściowej niech ona sobie kasę w niego ładuje
i dupa nigdzie nie pojechałam, a miałam dzisiaj na mieszkanie jechać i kończyć pokoik Kuby
nosz zła jestem jak szerszeń
dobrze że się ma znajomych w wielu miejscach ;-) no to idę dalej do kuchni, chyba do końca życia z niej nie wyjdę
miłego dnia życzę
![]()
tej pani już podziękujemyLunka A co do kota hmm jak ja ich nie znosze, siersciuchy jedne![]()
KOchana jak najbardziej odmówić. Co to znaczy, że się umawia z obcą osobą i nie chce powiedziec po co? No kochana, jestem moze przewrazliwiona, ale nie można od tak se obcych do domu wpuszczac. Kazdy moze sie za kogoś podać i lewą legitkę sobie wyrobić jakby co.Do tego w sklepie taka sympatyczna kasjerka zaoferowała godzinne spotkanie na temat pracyA ja nie lubię obcych ludzi do domu prosić szczególnie, że mam złe oswiadczenia z takimi ubezpieczeniowcami. Nie mówiła o co chodzi, o jaką prace , że przyjdzie i mi opowie
no i jak tu odmówić
![]()