reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Kobiety .... Sorki ale nie mam czasu na nadrobienie Was..... Szalony dzień....... Seba w parku miał mały wypadek na aucie i rozwalił nos i warge.... Było troche krwi i płaczu.... Teraz śpi biedak mój...... Ja to dziś ogólnie jakaś dziwna jestem...... Ah ... szkoda pisać..... Jak tam U Was dzień????

reklama
Hej Kobiety .... Sorki ale nie mam czasu na nadrobienie Was..... Szalony dzień....... Seba w parku miał mały wypadek na aucie i rozwalił nos i warge.... Było troche krwi i płaczu.... Teraz śpi biedak mój...... Ja to dziś ogólnie jakaś dziwna jestem...... Ah ... szkoda pisać..... Jak tam U Was dzień????

oj bidulek jak on to zrobił????

ja obejrzałam M jak Miłość a Oliwka przez cały film siedziała przy stoliku i wycinała,cisza jak makiem zasiał,szkoda ze nie widzieliście co sie działo pod stołem,no masakra,az sie za głowę złapałam cały dywan w ścinkach,skubana nauczyła sie wycinac to teraz trzeba uważac bo tnie co popadnie :-D:-D:-D:-D

Oliwka padła w 2 minuty,dosłownie przyłozyła głowę do poduszki i od razu zaliczyła odlot he he
ja zaraz tez sie kładę

Ostatnia edycja:
patrysia-moje nazwisko panienskie to czekaj

agnes-ale miałas zwariowany i nerwowy dzien:szok::szok:-nie zazdroszczę.:no:

a u mnie dzeciaki już spia i mam nadzieje że nie :no:bedą jutro tacy jak dzis,bo zwariuję!!!!!!!:wściekła/y:
ja obejrzałam M jak miłosc i zaraz zmykam się kąpac.

oj bidulek jak on to zrobił????

ja obejrzałam M jak Miłość a Oliwka przez cały film siedziała przy stoliku i wycinała,cisza jak makiem zasiał,szkoda ze nie widzieliście co sie działo pod stołem,no masakra,az sie za głowę złapałam cały dywan w ścinkach,skubana nauczyła sie wycinac to teraz trzeba uważac bo tnie co popadnie :-D:-D:-D:-D
Moj jechał na rowerze z przodu i Seba próbował go dogonic na autku i nie zauważył kamienia i przeleciał do przodu..... Aha i zapomniałam napisac ze ma całe sine nogi....

bidulek-ale pewnie płaczu było?
usciskaj go mocno.

Powiem Ci ze nie płakał długo .... góra 10 minut..... Przestraszyła go ta krew , potem sie bawił i śmiał.... byłam pewna ze przez ta rozcięta warge nie bedzie chciał kolacji jeść ale wszamał cała miche płatków i sam wlazł i łóżka i śpi....

no i ba nic nie znalazłam na allegro ale za to umówiłam sie na jutro z fryzjerka czas cos zrobic z włosami moimi bo zrobiły sie koloru mysiego i denerwuja juz mnie takze jutro ok 19 bede miec wloski zrobione:tak::tak::tak::tak:

Pati ciekawa jestem co byscie zrobili jakby wam tak nie otworzyl:-D:-D:-Dspicie na balkonie:-D:-D:-D

Patrycja widze ze twoj syn to tak jak moj kiedys na autku walnąl do przodu cale czoło nos warga i broda zdarte bo na kamienie spadl, biedactwo , ale najlepsze było jak na drugi dzien zobaczył sie w lusterku i zaczał plakac wiec sie go zapytalam dlaczego to powiedzial ze bedzie miał blizny:-D:-D:-D

Agnes uważaj teraz z nozyczkami bo sie nie obejrzysz a firanki beda nawet pociete:-):-):-):-)ja to nawet narzute na łóżku miałam pociętą:-):-):-)

Lidka mam nadzieje ze dzieci beda spokojniejsze , ale lipa bo deszcz mówia na jutro:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moj nie zdarł ani czoła ani noska w sumie to ja niewiem jak on to zrobił ze ta rane ma w środku w nosie a na nosie tylko lekko zaczerwienione......

reklama
iwicik-nie ma to jak isc do fryziera,człowiek sie z relaksuje i jeszcze wyjdze z pękna fryzrą.
konecznie masz wrzucic fotkę.

zmykam dziewczynki bo mnie cos spanie bierze.
do jutra.
dobranoc-spokojnej nocki

Do góry