reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej!

sorry ale przecztałam tylko po lebkach co pisalyscie od mnie..

do teraz nie miałam neta...

bylam dzis z maksem dłuyuuuuuugo na spacerku z koleżankami trzema:-D

teraz byłam na zakupach i zaraz ide kąpać malego i chce w końcu odpocząąąąąąąąąąąć!

Natalineczko przez moą głupote, ze nie spisalam Twojego adresu na kartke nie wysłałam Ci dziś tych spodni, bo nie ialam ską go wziąć, przez brak neta, więc jutro Ci wyślę ok?

Pati napisz sms o której jutro przyjedziez:tak:

reklama
ja też juz skaczyłam ogladac majke,i musze ruszyc sie z krzesła(a tak mi sie nie chcę)bo kąpanie dzieci sie zbliża i kolacje krystiankowi musze zrobic.
może jezcze uda mi sie na bb pózniej wejsc.

A ja widze takie dwa duże boczki:tak::tak::tak:A gdzie twój pojechał??

Ha to nie jestem sama :-D:-D:-D:-D
no jak kupilas takie dwa boczki to widzisz, a jesli chodzi o zdj to ja nie widze zadnego:no::no::no::no:
a m w delegacje, Regensburk znowu:dry::dry::dry:
o matko ale mi zeszło was poczytać ale skonczyłam moge teraz poodpisywac:-):-):-)

Dorota faktycznie ten twój były chłop to jakis lewy jest , wydaje mi sie ze dobrze zrobisz jak pozałatwiasz sobie sprawy przez sąd , nigdy nie wiadomo co mu moze jeszcze do głowy szczelić:tak::tak::tak:

Agnes właśnie ze dla mnie to młodo wygladasz , ile ty masz lat??//:rofl2::rofl2:

Medea ty chudzino niby nic nie wyszło:-D:-D:-D:-Di gdzie te grube łydki bp ich nie widzialam:no::no::no:

Kerna super miec znajoma osobe w lumpku zawsze cos fajnego moze odłozyć:-)
A co do kwiatków to u mnie tez opsdaja i sie nie trzymaja zapodaj sobie sztuczne storczyki tak ja ja zrobilam i wygladaja jak zywe:-D:-D:-D

Natalineczka sliczny płaszczyki wogóle gdzie ty masz brzuszek bo ja go nie widze a ty masz 18 tydzien :rofl2:a lody smakowały tak to jest ja chłopa wyslesz do sklepu:-D:-D:-D

Dowikla no to ciekawe kiedy zaczniecie sie pakować , tylko patrzec a tu bedzie trzeba w samolot wsiadać :tak::tak::tak:

Pati a twój mąz to co jeszcze branie chce miec :-D:-D:-Dzeby mu kobitki oknami pchały sie :-D:-D:-D:-D

Anabuba Ja wiem co to znaczy miec chłopa w domu:-D:-Dwidze ze przygotowania do komuni idą pełna para:tak::tak:

Lunka skleroza to choroba która nie boli:-D:-D:-D

Lidka spróbuj dac dzieciom zeby same jadly moze sprawi im to frajde tym niejadkom:-):-):-)

Malinka podziwiam 16km pieszo spacerowaliści:rofl2::rofl2::rofl2:

MadziulaNatasza u maksia w przedszkolu byl ten sam problem ja mu dawałam wtedy do picia sok z kapusty kiszonej i nie miał problemu jak inne dzieci, zaczeły nawet wymiotowac i nie chciały jesc w przedszkolu dbrze ze juz to za nimi szystkie wyleczone:tak::tak:

Beatko zdrówka dla ciebie , my dwie chorowitki:-D:-D:-D

As szkoda mi Kubusia teskni za babcia :-:)-(tak ciężko jestw ytłumaczyc małemu dziecku dlaczego kogos juz nie ma:-:)-:)-(

Wiki no to zakupy udaly sie:-):-):-)

Anka no to super ze Lali tylko tak sie skończyła wyprawa na grilla biedactwo cioci kochane :tak::tak::tak::tak:całuje ciocia mocno mocno:-):-):-):-)
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
coz za pamiec
a brzuszek rzeczywiscie nie chce sie pokazac narazie tzn jest ale jakis taki niewymiarowy :sorry2::-D:-D:-D:-D
a moze to znaczy ze bedzie ksiezniczka bo z czarkiem to w tym miesiacu to juz mialam brzuchol:tak::-D

nie mam weny .
G wieczorem ma przyjsc po kompa :-(.On jest normalnie bezczelny.Po komputer wie gdzie przyjsc ale do dziecka to nie zna adresu.Juz mu zapowiedzialam ze Oliwki na sekunde nie zobaczy.On sie klocil ze w tygodniu wpadnie.Nie zgodzilam sie bo nie bedzie robil co chce .
i dobrze zrobilas:tak::tak::tak::tak:
Natalineczko przez moą głupote, ze nie spisalam Twojego adresu na kartke nie wysłałam Ci dziś tych spodni, bo nie ialam ską go wziąć, przez brak neta, więc jutro Ci wyślę ok?
ok nie ma sprawy, poczekam:tak:
jakby co kaze odsetki zwrócic :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam dzis juz dwa razy bylam w miescie i mam nadzieje ze wiecej juz nie bede
mam dosc:dry::dry:
zaraz pojde mlodego wykapac kolacja i do spania, i mamusia na bb oczywiscie;-);-)
taki relaks:tak:

Witam wieczorkiem
Mlodzi juz najedzeni:tak:dziewczynki siedza sobie na nocniczkach a Dominik sie myje:tak::tak::tak:
Miesko na jutro sie smazy:tak::tak::tak:A aj czekam na M jak milosc:tak::tak::tak:

Agnes właśnie ze dla mnie to młodo wygladasz , ile ty masz lat??//:rofl2::rofl2:

no coś ty :-D:-D:-D:-D 28 :tak::tak::tak::tak:
a na ile wyglądam?????

Anka biedna Laura dobzre ze to się gorzej nie skończyło :tak::tak::tak::tak:

a jesli chodzi o przedszkole to były niezłe przeboje,czatowałam cały czas przy kompie,nastawiałąm sobie budzik co 40min aby sprawdzac czy już można sie logować,dopiero puścili stronę rekrutacji o 3.00 rano :tak::tak::tak::tak:

wypełniłam wszystko a co się okazało cos źle wcisnęłam i nie chciało mi wydrukować ,zapisało ale jak otwierałam to pokazywało ze nie mam takiego programu i była czysta kartka,normalnie tak sie wkurzyłam że szok.

ale w koncu jakoś doszliśmy do tego i sie katra zgłoszenia wydrukowała.

wysłałam o 6.00 rano M aby juz sedł do przedszkola bo otwierają o 6.30,poszedł i znowu zong bo dyrektorka przyjmuje podania od 8.00 i musiał biedak czekać tam te 2 h:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: a był pierwszy o tyle dobrze :tak::tak::tak::tak:

potem M dzwoni że nie mamy 2 dokumentóe aktu urodzenia dziecka i aktu małżeństwa:szok::szok::szok::szok::szok: no to sie znowu wkurzyłam bo dzwoniłam tydzień wczesniej i powiedziała mi babka że takie dokumenty nie sa im potrzebne a na miejscu okazuje się że jednak ich chcą :crazy::crazy::crazy::crazy:

no to M szybko biegiem i po te dokumenty i spowrotem do przedszkola.

no i super,zdązył wyjść z przedszkola a tu tel z przedszkola do mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że zaswiadczenie z pracy M jest żle napisane że księgowy nie napisał ze jest zatrudniony na cały etat :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: myślałąm że kogoś rozszarpie.

M wkurzony,obydwoje podenerwowani na maksa,musiał w te pedy jechac do księgowego na drugi koniec mista aby napisał mu to zaswiadczenie,załatwił dość szybko i znowu do przedszkola.babka mówi komplet jest ale brakuje pieczątki zakąłdu pracy nosz ku......:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: i dalej do zakłądu pracy i na szczęscie zebraliśmy cały komplet.

także zapisalismy sie jako pierwi.

ale jestem wsciekła jeszcze z jednego powodu a mianowicie ze wystawiłą mnie dobra kolezanka.

mielismy iśc razem składac podania,mówiliśmy sobie co wybieramy a co sie okazało to przez 2 dni sie nie odzywała ,nie odbierała tel a na koniec to okazało sie że wybrała całkiem inne przedszole niż mi mówiła ,a miało byc na ostatnim miejscu a ja zapisałm Oliwkę do całkiem innego.i dupa a tak chciałąm aby dziewczyny razem chodziły bo byłoby Oliwce łatwiej sie zaklimatyzować.

w ostatniej chwili zmieniłąm przedszkole na to co nie chciałam bo mnie podkusiło ze tam jest najwięcej miejsc a wszyscy znajomi poszli do innego.a dupa juz nic nie zmienie :no::no::no::no::no:

i jeszce jedno M tez się oberwało bo mnie okłamał bo mówiła żew tym przedszkolu jest brudno co wam pisałam a to nie prawda jest czysto tylko ze jest stare a powiedział tak tylko dlatego zeby mnie namówic na inne przedszkole normalnie miałm ochote go palnąć :tak::tak::tak::tak:

sami widzicie dzień cały w nerwach,dobrze ze już się kończy.

teraz najwazniejsze aby sie dostała.

wyniki 7 czerwca dopiero to się naczekamy.

ale ześmy sie objedli arbuzem,M kupił całego też dostał opierdziel bo teraz sa drogie zapłącił 20zł za całego arbuza,normalnie szok.ten to zawsze skory do rozwalenia kasy :no::no::no::no:

Witam wieczornie kurcze ogladałam Majke i zasnełam sobie :-D maksiu sie grzecznie bawil mamuski nie budził to sobie smacznie spałam ciekawe co w nocy bederobic po allegro stukac :-D:-D:-D:-DMaksiu juz spi dałam mu tez syropki bo jakos niewyraznie wyglada zeby sie nie rozchorował ja tez juz zajadłam kolacje i tableteczki i syropki zapodane i troche lepiej mi sie juz gada wiec mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze lepiej:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dorota kurcze ale ty nerwuw zjesz przez tego chłopa too sie w głowie nie miesci:no::no::no::no:

Kerna ja chce jabuszka dorzucisz 50 km:-):-):-):-)

Natali ja mam duzy brzuszek a mam dziewczynke w nim wiec co ja za babe urodze 4 kg czy co:-D:-D:-D:-DTo bedzie moja wymarzona :tak::tak::tak:princeska:tak::tak::tak:

Agnes niezły dzień jak na wariackich papierach ...........:):):) a co do wieku to mnie zaskoczyłas bo ja bym ci dała 24 :):):) serio:):):)

Ostatnia edycja:
Agnes naprawde nerwowy dzien ale ważne zeby sie dostała

Natali a kiedy m wraca??

No i witam i ja wieczornie ja czekam na M jak miłośc i zaraz ide popatrzec na łóżka na allegro

Ale mnie serducho zaczeło bolec

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PATRYSIA dzwonilam walasnie do Asi i jutro spotkamy sie wszystkie :-).Daj znac tylko o ktorej co i jak :-) Juz sie ciesze :-)
no to swietnie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ale Ci zazdroszcze PATRYSIU:tak::tak::tak:Tez bym se chciala walnac jakas drzemke:tak::tak::tak:Ale znajac moje szczescie to mlode by mi sie od razu obudzily ,a poza tym jak teraz bym sie polozyla i usnela to pzoniej byalbym mega rozdrazniona i nie umialabym wstac z wyrka hehe;-)
Wiec musze jakos przepekac do wieczora

Na razie pije capucinko i ukaldam pasjansa:tak::tak::tak:A pranie do wyprasowania za mna i czeka az sie za nie wezme:rofl2:
wiesz w sumie nie bylo tak fajnie jak juz sobie tak fajnie przysnelam to mala sie rozdarla a m wpatrzony w kompa nie slyszal... wiec dupa ze spania :wściekła/y:
Kupiłam dziecią spodenki i sobie bluzke tylko prosze sie niesmiac z moich boczków
:-D:-D
jakie boczki ?? ze niby gdzie :sorry2:
witam popoludniowo

Ja zagladam dopiero teraz bo rano wstalam i sie zdziwiłam bo nie moglam nic powiedziec cała noc kaszlalam jak wariatka jakas, tym razem to jakies gorsze choróbstwo nie tylko przeziebienie wtedy moglam gadac a teraz nikt mnie nie słyszy:-D:-D:-D
Pojechalam rao do lekarza pózniej apteka po syropki i tabletki ale dobrze ze narazie antybiotyku mi nie dała kazała poczekac jak po dwóch dniach nie bedzie poprawy to wtedy mam isc po antybiotyk:crazy:, a j nie chce antybiotyku:no::no::no:no i jeszcze bank i zakupki obskoczyłam juz przy okazji a miałam dzisiaj na zakupy do rzeszowa jechac:wściekła/y::wściekła/y:.
Pogoda jak pod psem bo od samego rana pada dobrze ze mąz dzisiaj zawiózł dzieci do szkoły i wlasnie po nie pojechał , a jutro bede musiaa sama bo M nie bedzie bo w pracy:no::no::no:no trudno:-(

Obiadek sie piecze bo wsadziłam do piekarnika zapiekanke ziemniaczana z pieczareczkami i kielbaska weic mam chwilke czasu zeby posiedziec z wami:-):-):-)

Ide was poczytac pewnie ze dwie strony jak mór beton do nadrobienia bede miała:-)
kuruj sie kobieto!!!
witam popoludniowo!!
u mne zaczeło srasznie padac a ja pranie rozwiesiłam na polu:wściekła/y:,musialam szybko zberac:szok:.obadek juz zrobiony,zupka pomidorowa i leczo(bede miala na dwa dni):tak:dzieciaki spią a ja z kawka przed kąputerem.;-)

anka-biedna laura,:-(na szczescie nic powarznego sie nie stało.ale i tak była dzielna.:tak:

wiktoria-kochana gdzie ty masz boczki-moje bys musiała zobaczyc.;-):tak:

iwicik-kochana ale Cie wzieło!!!mam nadzieje że ci przejdzie i bez antybiotyk sie obejdzie.a taką zapiekankę to chetnie bym zjadła.:-p

patrysia-nie mogłam wysłac Ci na pw wiadomosci to przez forum wysłałam Ci wiadomosc na e-maila.
daj znac czy doszedł e-mail?
zaraz spr
Pati a twój mąz to co jeszcze branie chce miec :-D:-D:-Dzeby mu kobitki oknami pchały sie :-D:-D:-D:-D
no widzisz, ja mu te branie ze łba wybije :laugh2::laugh2::laugh2:
no ale marzyc wolno :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
hej!

sorry ale przecztałam tylko po lebkach co pisalyscie od mnie..

do teraz nie miałam neta...

bylam dzis z maksem dłuyuuuuuugo na spacerku z koleżankami trzema:-D

teraz byłam na zakupach i zaraz ide kąpać malego i chce w końcu odpocząąąąąąąąąąąć!

Pati napisz sms o której jutro przyjedziez:tak:
napewno popoludniu :tak::tak::tak:
no coś ty :-D:-D:-D:-D 28 :tak::tak::tak::tak:
a na ile wyglądam?????

Anka biedna Laura dobzre ze to się gorzej nie skończyło :tak::tak::tak::tak:

a jesli chodzi o przedszkole to były niezłe przeboje,czatowałam cały czas przy kompie,nastawiałąm sobie budzik co 40min aby sprawdzac czy już można sie logować,dopiero puścili stronę rekrutacji o 3.00 rano :tak::tak::tak::tak:

wypełniłam wszystko a co się okazało cos źle wcisnęłam i nie chciało mi wydrukować ,zapisało ale jak otwierałam to pokazywało ze nie mam takiego programu i była czysta kartka,normalnie tak sie wkurzyłam że szok.

ale w koncu jakoś doszliśmy do tego i sie katra zgłoszenia wydrukowała.

wysłałam o 6.00 rano M aby juz sedł do przedszkola bo otwierają o 6.30,poszedł i znowu zong bo dyrektorka przyjmuje podania od 8.00 i musiał biedak czekać tam te 2 h:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: a był pierwszy o tyle dobrze :tak::tak::tak::tak:

potem M dzwoni że nie mamy 2 dokumentóe aktu urodzenia dziecka i aktu małżeństwa:szok::szok::szok::szok::szok: no to sie znowu wkurzyłam bo dzwoniłam tydzień wczesniej i powiedziała mi babka że takie dokumenty nie sa im potrzebne a na miejscu okazuje się że jednak ich chcą :crazy::crazy::crazy::crazy:

no to M szybko biegiem i po te dokumenty i spowrotem do przedszkola.

no i super,zdązył wyjść z przedszkola a tu tel z przedszkola do mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że zaswiadczenie z pracy M jest żle napisane że księgowy nie napisał ze jest zatrudniony na cały etat :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: myślałąm że kogoś rozszarpie.

M wkurzony,obydwoje podenerwowani na maksa,musiał w te pedy jechac do księgowego na drugi koniec mista aby napisał mu to zaswiadczenie,załatwił dość szybko i znowu do przedszkola.babka mówi komplet jest ale brakuje pieczątki zakąłdu pracy nosz ku......:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: i dalej do zakłądu pracy i na szczęscie zebraliśmy cały komplet.

także zapisalismy sie jako pierwi.

ale jestem wsciekła jeszcze z jednego powodu a mianowicie ze wystawiłą mnie dobra kolezanka.

mielismy iśc razem składac podania,mówiliśmy sobie co wybieramy a co sie okazało to przez 2 dni sie nie odzywała ,nie odbierała tel a na koniec to okazało sie że wybrała całkiem inne przedszole niż mi mówiła ,a miało byc na ostatnim miejscu a ja zapisałm Oliwkę do całkiem innego.i dupa a tak chciałąm aby dziewczyny razem chodziły bo byłoby Oliwce łatwiej sie zaklimatyzować.

w ostatniej chwili zmieniłąm przedszkole na to co nie chciałam bo mnie podkusiło ze tam jest najwięcej miejsc a wszyscy znajomi poszli do innego.a dupa juz nic nie zmienie :no::no::no::no::no:

i jeszce jedno M tez się oberwało bo mnie okłamał bo mówiła żew tym przedszkolu jest brudno co wam pisałam a to nie prawda jest czysto tylko ze jest stare a powiedział tak tylko dlatego zeby mnie namówic na inne przedszkole normalnie miałm ochote go palnąć :tak::tak::tak::tak:

sami widzicie dzień cały w nerwach,dobrze ze już się kończy.

teraz najwazniejsze aby sie dostała.

wyniki 7 czerwca dopiero to się naczekamy.

ale ześmy sie objedli arbuzem,M kupił całego też dostał opierdziel bo teraz sa drogie zapłącił 20zł za całego arbuza,normalnie szok.ten to zawsze skory do rozwalenia kasy :no::no::no::no:
ja cie sune
masakra!!!
nie zazdroszcze tego dnia :no:

no a teraz sluchajcie
wczoraj z m wyszlismy sobie jak dzieci spaly na balkon i tak gadamy ze ciekawe co bysmy zrobili jakby Sewek przyszedl zamknal nam balkon i poszedl spac i wymyslalismy opcje...
a dzis ogladalismy oszukac przeznaczenie i potem sewka polozylismy i wyszlismy na balkon...
a tu balkon sie zamyka :szok::szok::szok::szok:
mlody nas zamknal i my w smiech ze moj to jakis prorok
ale nie bylo nam do smiechu ... ale mowie mu zeby otworzyl no i otworzyl
a by bylo.... :-D:-D:-D:-D
teraz mala spi a sewi jeszcze nie...
a wogole to newsa Wam powiem
jutro rano przychodzi do mnie kolezanka robic mi pasemka blond (mam czarne wlosy) ciekawe jak wyjda :baffled::baffled::baffled:

lidka mam wiadomosc napisz mi jakie jest Twoje panienskie bo sa 2 Lidki :)

ok ja ide sie kapac i spac
dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry