kerna
http://www.lauraziobro.pl
No i wróciłam, bo zaczęło padać. A do tego tak ciężko mi się oddycha tym pyłem, nos mnie piecze jak cholera aż po czoło
Oczy załzawione..beznadzieja. kiedy ta chmura sobie pójdzie
Dostałam gołąbki i pewnie zrezygnuję z gotowania obiadu...miałam w planie ogórkowa ,ale cebula gdzieś sobie poszła

Mima zasypia, jeszcze sobie tam coś gada słodziak:-)
A my z M planujemy te wieczory poświęcić na ulepszanie mieszkania.
Mamy masę prac niedokończonych o jak już się wprowadziliśmy to daliśmy sobie z spokój z poprawkami. W sypialni jest 20cm pasek niedomalowany

i nikomu to nie przeszkadza

do tego gdzieniegdzie nie ma szpachli, silikonu i lakieru. Ale najgorsza jest łazienka, bo zamiast fugę zmyć od razu, to wzięliśmy się za coś innego, a fuga jest teraz tak twarda, że nie idzie jej z podłogi zmyć!! Więc nie musze chyba opisywać jak podłoga wyglada

Chciałam sobie posadzić na oknie jakieś fajne kwiatki kwitnące, ale co kupię to mi schnie
miałam zioła, żonkile i jeszcze takie cudeńko fajowe i wszsytko pousychało....no i nie mam ani jednego kwaitka
Madziula...hmm...dzieci!

ale rachunku nie zazdroszczę
Malinka może będziesz mieć fory u szefostwa!!! Ciesze sięrazem z Tobą;-);-)
Lidka ....a na pewno to są niejadki
Policz sobie dokłądnie co one jedzą przez cały dzień i na pewno trochęsie tego uzbiera
A im bardziej będziesz je zmuszać do jedzenia tym gorzej

Dostałam gołąbki i pewnie zrezygnuję z gotowania obiadu...miałam w planie ogórkowa ,ale cebula gdzieś sobie poszła

Mima zasypia, jeszcze sobie tam coś gada słodziak:-)
A my z M planujemy te wieczory poświęcić na ulepszanie mieszkania.

Chciałam sobie posadzić na oknie jakieś fajne kwiatki kwitnące, ale co kupię to mi schnie

Madziula...hmm...dzieci!

Malinka może będziesz mieć fory u szefostwa!!! Ciesze sięrazem z Tobą;-);-)
Lidka ....a na pewno to są niejadki