reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-):-):-)
Maja już do przedszkola pojechała a ja z kawką zasiadłam do kompa no i trzeba trochę poczytać bo widziałam że dużo tego jest :szok::szok:
Dorota twój G zachowuje się ostatnio jak dupek ale to chyba dlatego że dotarło do niego że ty na prawdę z nim skończyłaś to po co ma się teraz starać jak i tak nic z tego nie będzie, olej go i nic Oliwce nie mów jak ma przyjść, po co dziecko ma potem się smucić że tata nie przyszedł
Dowikla nie denerwuj się niepotrzebnie tylko wydrzyj raz a porządnie żeby wreszcie ten twój określił się dokładnie bo ty przecież musisz wszystko zaplanować :-p:-p
Natalineczka ładnie wyglądasz w ciąży :tak::tak:
Medeuska super fotki i widać że niedzielny spacerek udany :tak::tak::tak:
Patrysia urocze te twoje dzieciaczki a Nikolka to cała ty :tak::tak::tak:
Julia też bym w życiu się nie domyśliła że szagówki to kopytka :szok::szok::szok:
Agnes widzę że was spacerek też udany a zdjęcia urocze :tak::tak::tak:
Iwcik dla ciebie dużo zdrówka :-):-)

reklama
No i doczytałam wreszcie do końca :tak::tak::tak:
Luna dzięki za tą maść, pójdę dzisiaj do apteki i kupię, zawsze dobrze jest mieć coś takiego w domu :tak::tak::tak:
Dowikla śliczne zdjęcia ze spacerku :tak::tak:
As wyrazy współczucia z powodu babci [*]
Patrysia ślicznie wyglądałaś w ciąży :tak::tak::tak:
Kerna ładny masz już brzusio :tak::tak:
Wiktoria z ciebie śliczna dziewczyna jest :tak::tak::tak:

patrycja - dobranoc
natalineczka i jak tam trzeci lod ??
masakra ja bym im pokazal w sklepie co sprzedaja!!! jak mozna o to nie dbac jaki towar jest w sklepie??
lidka - napisze Ci PW z danymi :)
jeszzce nie zjadlam ale zaraz zobacze:tak::tak::tak:
hej dziewczyny

przez cały weekend nie zagladałam bo nie miałam czasu i weny
dziewczyny juz wyzdrowiały ,dzis pogoda była cudna,pprosiłysmy wiekszosc ludzi na komunie,zostało jeszcze tylko kilka osob:tak::tak::tak:

dziewczyny jzu spia
super ze dziopki zdrowe :tak::tak::tak::tak:
Witam :-):-)
My po drobnym wypadku, paliliśmy wczoraj z Mają ognisko bo teściowa starą stodołę rozbierała no i pozostał ładny kopiec różnych tektur, drewienek i innych łatwopalących się rzeczy no i zaczęliśmy to spalać. Wszystko pięknie szło do czasu kiedy to babcia czyli Mai prababcia wyciągnęła kamień z już dogasającego ogniska i odrzuciła kawałek dalej, Maja tego nie zauważyła i wzięła go w rączki. Bosze ile było płaczu i pisku, wsadziliśmy jej od razu rączki do zimnej wody, wcale nie można było jej uspokoić bo nie dość że się poparzyła to jeszcze okropnie przestraszyła. Ten wypadek zdarzył się koło godz.18.30, Maja do samego spania czyli do godz.22 siedziała i płakała z rączkami w zimnej wodzie, co ich wyjęła to zaczynała piszczeć że ją boli i piecze, nam się nie wydawało żeby to było okropne poparzenie dlatego nie pojechaliśmy na pogotowie. Maja położyła się spać z rękami w miedniczce, myślałam że czeka nas ciężka noc ale jak już zasnęła to udało się wyjąć te rączki z zimnej wody no i Maja przespała do rana. Dopiero dzisiaj obejrzeliśmy te rączki i okazało się że ma pęcherze na 4 paluszkach ale już nie płakała i jakoś dzień minął. Także takie przygody nas w weekend spotkały :tak::tak::tak:
:szok::szok::szok::szok::szok:
oj biedna majeczka:no::no:
mam ndzieje ze sladu nie zostanie
m jak był maly to sciagnal na siebie z pieca gar z kasza goracy i ma blizne na polowe klatki piersiowej, probowali mu to zdzierac plastrami jak byl maly ale darl sie w nieboglosy i tylko jeden plaster udalo sie zerwac, ma teraz na srodku taki pas zdrowej skory a dookola rozowa blizne :tak::tak:
a jak mi sie ta blizna podoba :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::-p:-p:-):-)
U mnie dziewczyny dzis dzien strasznie nerwowy juz marze o spaniu i aby jutro byc mniej nerwowa bo mam ochote kogos rozszarpac i udusic i rozwalic cos hihihi.

G mial dzis dzien dla OLIWKI po czym jak wczoraj byl u malej az 15 minut(wczesniej byl tydzien temu w niedziele)Mil do niej jeszcze wczoraj przyjsc-nie przyszedl,mial zadzwonic-nie zadzwonil.Wogole sie nie odezwal.
Dzis G odezwal sie dopiero kolo 15 pogadal z mala 3 sekundy .Mnie powiedzial ze przyjdzie do Oliwki tylko da mi pozniej zna o ktorej.Ok ja ja wyszykowalam bo super pogoda to myslalam ze pojdzie z nia na spacer.No i nie przyszedl i sie nie odezwal .Ja poszlam sama z nia na spacer.
Zdzwonil wieczorem z wielkimi pretensjami ze dziecka do tel nie chce mu dac .O co mi chodzi?
Powiedzial ze przyjdzie dzis po kompa.We mnie sie zagotowalo bo caly dzien ma wolny i do dziecka nie potrafi przyjsc a po komputer to wie gdzie sie przychodzi?.
Mowil ze przyjdzie w tygodniu.Nie zgodzilam sie bo nie bedzie chodzil kiedy on sobie chce.Sa zasady i konkretnie dni a ze on z nich nie kozysta to juz jego sprawa.
W tle slyszalam kolezkow i slyszalam w jego glosie jak sie podsmiewywal .Jak mozna ta szybko zapomniec o dziecku?Jak mozna nie przyjsc do dziecka jak sie z nim umawia?Jak mozna sprawc\ic ze wszystko jest wazniejsze od wlasnego dziecka?

Caly tydzien nie chce go widziec.W sobote moze przyjsc do malej ale spodziewam sie ze zas cos wymysli aby nie przysc .Przez telefon to tylko do Oliwki ja nie mam z nim o czym gadac.Ma 1 telefon do niej wiecej nie chce wogole widziec ze sie do mnie przez telefon dobija.

Zal mi Oliwki bo ona go kocha a ojciec ja olewa .

Sorki ale jestem taka wsciekla.Ok o mnie mogl zapomniec itp ale o malej????????????

Teraz wiem ze dobrze zrobilam ..

U nas dzien spacerowy.Oliwka sie wyszalala :-).Zasnela smacznie kolo 20.30 Ja tez zaraz spac ide .

Widzialam zdjecia MEDEUSKI.ASKA laska z ciebie :-).I gdzie te grube nogi?Maksio sliczny :-) i nawet M sie na zdjeciu pojawil :-)
kochana to tylko potwierdza słusznosc twojego wyboru, szkoda tylko ze kosztem dziecka :-:)-:)-:)-:)sad::sad::sad:
ale ty jestes bardzo silna &&&&&&&&:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
NATLINECZKA slicznie wygdalasz tylko gdzie twoj brzuszek???????????
a gdzies sobie poszedł :-D:-D:-D
jak mowilam w tej bluzce nic nie widac, akurat to taka bluzka co ukrywa ale jak mi sie uda zrobie zdj na ktorych widac brzusio;-);-);-)
musze mame poprosic zeby mi zrobila bo na m nie mam co liczyc:sorry2::sorry2::sorry2:
Natalineczka wyglądasz super, a brzusio ukryty troszkę...pytanie mam. nie przeszkadza Ci taki szeroki pasek jak siedzisz????
Dorotka normalnie gotuje sie we mnie jak to czytam..co za dupek!! Rozszarpałabym go razem z Tobą!! Najbardziej jest żal Oliwki.....
Anaconda biedna Maja:-( Ja sobie oblałam palce wrzątkiem i niby nic, ale całą noc trzymałam rękę w wodzie bo myślałam że zwariuje! tulaski:tak:
Agnes powodzenia!!!
no a my syzkujemy sie do spania, M mnie już woła a mi tyłka się ruszyć nie chce:sorry2:
pasek zalozylam tylko do zdjecia bo byl do kompletu z bluzka, kiedys mi nie pszeszkadzal taki paek ale teraz;-);-);-)

m w pracy ciekawe jak dlugo, dzis znow mi wybywa:dry::dry::dry::dry:
i znow bede sama
a ja na 12 do PUP na spotkanie, zobaczymy na jakie szkolenie mnie skieruja, pewnie bede miala testy robione :sorry2: znow
mam nadzieje ze mnie z tym brzuchem nie pogoni:sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D

CZeść z rana:-) Pochmurnie i pada..łeee
Zaraz lece na sklepy, a nie chce mi się...
My po śniadanku, Mima ujeżdża kubusia no i korzystam z chwilki:-)

Lunka no wiesz:dry::dry::dry: skleroza....
Dorotka fajnie, że jesteś;-);-)

a jak w nocy z pampkiem?
moja nadal sika
nie mam serca jej budzic w nocy na siku ale chyba musze zaczac:baffled:
Pauline budzilam ale po tym jak przez kilka nocy pampers byl suchy
i wez tu babo badz madra:baffled:
w nocy jeszcze w pampku, poczekam, az cieplusio bedzie to zaczniemy, bo jak sie zsika i zmarznie....no i posciel szybciej przeschnie, wiadomo.

Luna dzięki za tą maść, pójdę dzisiaj do apteki i kupię, zawsze dobrze jest mieć coś takiego w domu :tak::tak::tak:
nie ma sprawy-6zł kosztowała.

Lunka no wiesz:dry::dry::dry: skleroza....
wiem, wiem, wstyd mi...

Wcinamy sniadanko, pózniej te nieszczesne zakupy, spacer poki znosnie na dworze

I ja witam z ranca
Zapowiada sie kolejny super cieply i sloneczny dzien:tak::tak::tak:Mlode juz biegaja a ja zdazylam pomyc sobie podlogi:tak::tak::tak:
Wczoraj wieczorem ogladalam fajny film na AXN:tak::tak::tak:"Mamuska" z Julia Roberts,no tak jakos mnie wciagnal a na koniec filmu to ryczalam:-(
Mialam od dzisiaj cwiczyc ale jakos mi sie nie chce:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ANACONDA
Biedna Majeczka:no::no::no:

Ogarnelam tylko cos tam i nadal siedze .
Jutro lub w srode musze pojechac z tym orzeczeniem.Mam nadzieje ze nie bedzie padac od rana.Dzis juz mi sie nie chce jechac a pozatym nie mam napisanego tego pisemka.Dzis wieczorem napisze .

Posciagalam pranie.Zaraz jedno ranie puszcze niech sie pierze.My zjemy i idziemy na dwor na chwile i na poczte poki nie pada bo cos czuje ze padac bedzie .

NATALINECZKA czekamy na fotki brzuszka i powodzenia w PUP.

reklama
Ja zmykam robic sniadanko i jak mi sie net nie rozlaczy to zajrze z zarelkiem:-);-)
Cos mnie glowa zaczyna bolec:no::no::no:Czyzby szla zmiana pogody:baffled:

Do góry