anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-):-)
Maja już do przedszkola pojechała a ja z kawką zasiadłam do kompa no i trzeba trochę poczytać bo widziałam że dużo tego jest

Dorota twój G zachowuje się ostatnio jak dupek ale to chyba dlatego że dotarło do niego że ty na prawdę z nim skończyłaś to po co ma się teraz starać jak i tak nic z tego nie będzie, olej go i nic Oliwce nie mów jak ma przyjść, po co dziecko ma potem się smucić że tata nie przyszedł
Dowikla nie denerwuj się niepotrzebnie tylko wydrzyj raz a porządnie żeby wreszcie ten twój określił się dokładnie bo ty przecież musisz wszystko zaplanować

Natalineczka ładnie wyglądasz w ciąży

Medeuska super fotki i widać że niedzielny spacerek udany

Patrysia urocze te twoje dzieciaczki a Nikolka to cała ty

Julia też bym w życiu się nie domyśliła że szagówki to kopytka

Agnes widzę że was spacerek też udany a zdjęcia urocze

Iwcik dla ciebie dużo zdrówka :-):-)
Maja już do przedszkola pojechała a ja z kawką zasiadłam do kompa no i trzeba trochę poczytać bo widziałam że dużo tego jest

Dorota twój G zachowuje się ostatnio jak dupek ale to chyba dlatego że dotarło do niego że ty na prawdę z nim skończyłaś to po co ma się teraz starać jak i tak nic z tego nie będzie, olej go i nic Oliwce nie mów jak ma przyjść, po co dziecko ma potem się smucić że tata nie przyszedł
Dowikla nie denerwuj się niepotrzebnie tylko wydrzyj raz a porządnie żeby wreszcie ten twój określił się dokładnie bo ty przecież musisz wszystko zaplanować

Natalineczka ładnie wyglądasz w ciąży

Medeuska super fotki i widać że niedzielny spacerek udany

Patrysia urocze te twoje dzieciaczki a Nikolka to cała ty

Julia też bym w życiu się nie domyśliła że szagówki to kopytka

Agnes widzę że was spacerek też udany a zdjęcia urocze

Iwcik dla ciebie dużo zdrówka :-):-)