reklama
Joanna73
uzależniona od BB
witam ponmownie, my z m poszlismy spac kolo 3
tak zaszalelismy ze malo chalpy nie odwrocilismy do gory nogami
ale nocka byla super
rano wstalismy poszlismy na tarasik...
potem wstawie fotki
napewno to prawda ze strzelay czesci z samolotu
przynajmniej o niczym innym nie chce mi sie myslec ;-)
dokladnie kernus
a co do bluzki to ja nawet w czarnym staniku chodzilam
no slicznie wygladasz
co za baba
no to fajne zakupki
czekam na zdjecia
wspolczuje nocki, ale te slonko to pewnie chce Ci poprawic nastroj:-);-)
witaj
tak zwykle jest jak w malzenstwie pracuja dwie osoby :-tak:
a jak tam przygotowania do komunii??
powiem szczerze ze na razie nic nie mysle i nic nie kupuje nie szykuje dzis musze isc do swojej kierowniczki pogadac o urlopie na ten czas wczoraj mąż odebrał sukienke Zuzi dokupil jej wianek rękawiczki i pelerynke jeszcze tylko buciki no i uczesze ją moja siostra a i w przgotowanch kuchennych pomoze mi siostra cioteczna męza jakos day rade

ze spacerku
![]()
![]()
![]()
![]()
i z porannej zabawy z pieskiem
![]()
![]()
Medea ty laska jestes nieziemska a rajtuzki powalajace ale widac ze patriotka z Ciebie no i mąz i syn przystojniaki

Witam :-):-)
My po drobnym wypadku, paliliśmy wczoraj z Mają ognisko bo teściowa starą stodołę rozbierała no i pozostał ładny kopiec różnych tektur, drewienek i innych łatwopalących się rzeczy no i zaczęliśmy to spalać. Wszystko pięknie szło do czasu kiedy to babcia czyli Mai prababcia wyciągnęła kamień z już dogasającego ogniska i odrzuciła kawałek dalej, Maja tego nie zauważyła i wzięła go w rączki. Bosze ile było płaczu i pisku, wsadziliśmy jej od razu rączki do zimnej wody, wcale nie można było jej uspokoić bo nie dość że się poparzyła to jeszcze okropnie przestraszyła. Ten wypadek zdarzył się koło godz.18.30, Maja do samego spania czyli do godz.22 siedziała i płakała z rączkami w zimnej wodzie, co ich wyjęła to zaczynała piszczeć że ją boli i piecze, nam się nie wydawało żeby to było okropne poparzenie dlatego nie pojechaliśmy na pogotowie. Maja położyła się spać z rękami w miedniczce, myślałam że czeka nas ciężka noc ale jak już zasnęła to udało się wyjąć te rączki z zimnej wody no i Maja przespała do rana. Dopiero dzisiaj obejrzeliśmy te rączki i okazało się że ma pęcherze na 4 paluszkach ale już nie płakała i jakoś dzień minął. Także takie przygody nas w weekend spotkały![]()
Biedna Majusia :-(mam nadzieje ze szybko sie wygoi

a wogóle to WITAM :-) ja wczoraj wynudziłam sie w pracy ludzi bardzo mało z koleżankami kasjerkami glupawki dostawałysmy i chichrałysmy sie jak głupie

hej kobietki!!!!!!
ja witam sie z wami w pochmurny,brzydki dzien.:-(no i to by było na tyle słonca,wczoraj było pieknie a dzisiaj już d...!

nocka mineła w miare spokojnie,tylko raz do alanka wstawałam-ale za to poranek?
szkoda gadac!

dzieciaki są dzis nie możliwi,nic im nie pasuje,płaczą,krzycza a ja już nie moge tego przesłuchac(pogoda chyba na nich tak działa)teraz spia i mam nazieje ze jak wstana to beda mieli lepszy humor.
dziewczyny macie jakies sposoby na niejadka?
bo moje blizniaki jak by mogli to caly dzien by nic nie jedli.

:-(jedzenie dla mnie jak i dla nich jest jednym wielkim polem walki,oni nie chca a ja sie prodókuje na wszystkie sposoby żeby buzki otwierali.
:-(

ja witam sie z wami w pochmurny,brzydki dzien.:-(no i to by było na tyle słonca,wczoraj było pieknie a dzisiaj już d...!

nocka mineła w miare spokojnie,tylko raz do alanka wstawałam-ale za to poranek?

dziewczyny macie jakies sposoby na niejadka?

bo moje blizniaki jak by mogli to caly dzien by nic nie jedli.

Witam laseczki po weekendowo 
przeczytałam ale tak 5/10 bo dużżżżooooo tego
wiosna a tu pisarstwo sie zaczyna 

wczoraj było tak pięknie że jak tylko wróciłam z pracy to szybko wskoczyłam Dorotce na gg odpisać zjedlismy obiadek i na spacer
zaliczyliśmy wczoraj 16 km 

tak pieknie było że żal siedzieć w domku 
od dziś znów na 18 chodzę do pracy
a tak miło było w domku popołudniami
ale kasa większa będzie znów 

no cóż jestem idealny pracownik to mnie chcą znów i to kto nie moja szefowa tylko dyrektorzy 

mój chłop wcale z tego faktu nie zadowolony
no ale jak tak za mną potęskni to będzie mnie kochał jeszcze bardziej 

As [*] bardzo mi przykro:-
-(
fotki macie kochane śliczne my to jesteśmy najładniejsze mamuśki siedzące w domu na świecie
:-):-):-) a dzieci cudne 

aaa Medea chce chyba w dupsko dostać grube łydki że niby ...taaaa gdzie one nawetw tych ognistych rajstopkach wyglądają bosko

ale gdyby tak dało rade to bym ci moje pożyczyła na kilka dni oj byś swoje doceniła wtedy

nawet posiedzieć nie mogę z wami spokojnie bo mam sajgon po wczorajszym dniu taki że

no i 5 pralek prania do wyprasowania 

przeczytałam ale tak 5/10 bo dużżżżooooo tego

wczoraj było tak pięknie że jak tylko wróciłam z pracy to szybko wskoczyłam Dorotce na gg odpisać zjedlismy obiadek i na spacer

od dziś znów na 18 chodzę do pracy

As [*] bardzo mi przykro:-
fotki macie kochane śliczne my to jesteśmy najładniejsze mamuśki siedzące w domu na świecie

nawet posiedzieć nie mogę z wami spokojnie bo mam sajgon po wczorajszym dniu taki że

ja dzis wpadam sie tylko przywitac bo zaraz pedze do pracy,dziś mam na póxniej bo dziś rekrytacja do przeszkola.zamieszanie na całego,az jestem cała wnerwiona,ale sytuacja już wyjasniona,dobrze ze szef za mnie stanął na sklepie.
opowiem wieczorkiem

MH czemu mi nie odpisałas na sms????????? Anabuba podała mi twój tel
jakos sobie poradziłam,ale długo czekałąm na odpowiedź :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
narka,oliwka wycina sobie nozyczkami,wreszcie się nauczyła

:-):-):-)
opowiem wieczorkiem

MH czemu mi nie odpisałas na sms????????? Anabuba podała mi twój tel
jakos sobie poradziłam,ale długo czekałąm na odpowiedź :-
narka,oliwka wycina sobie nozyczkami,wreszcie się nauczyła

Ostatnia edycja:
MALINUS
A ja wlasnie myslalam o Tobie i mialam pisac czemu sie nie pojawiasz
A tu prosze wchodze i czytam twojego posta

Mlode ogladaja mini-mini ale zaarz chyba pojdziemy na spacerek bo chca isc na rowerki

A ja wlasnie myslalam o Tobie i mialam pisac czemu sie nie pojawiasz

Mlode ogladaja mini-mini ale zaarz chyba pojdziemy na spacerek bo chca isc na rowerki

madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,melduję ,ze żyję
Nie mam coś ostatnio czasu ,a jak mam czas to weny brakuje
jakoś tak...
Ciągle latam z Ksawkiem do przychodni na inhalacje 2x dziennie podaję mu SINGULAIR ,który koleżanka kupiła mi w sieciowej aptece w promocji za 1 grosz
,a normalnie kosztuje ponad 70 zł.
W przedszkolu owsiki ,musze mu zrobić wyniki ,a apropo tych owsików to mnie on dzis tak w przychodni zawstydził ,ze pewnie wszyscy którzy tam byli sa pewni ,ze je ma
Zaczoł opowiadać jak sprawdzałam jego kupkę i szukałam pijawek
i że on sam widział takie duze......no mówie wam miałam ochotę go rozszarpać
Klaudia znowu została przyłapana na kłamaniu,wydzwoniła nam rachunek na ponad 80 zł.przy abonamencie 28
dzwoniąc po kolezankach kiedy my na siłowni,no ręce opadają....
Ogólnie to prace porzadkowe w toku także na działce u znajomej którą sie opiekujemy...
ja yśle lada dzień pójdę do pracy,doczekać się nie mogę ,a kaska potrzebna
nie pamietam czy coś chciałam jeszcze wiec:
AS(*)bardzo mi przykro
Witam wszystkie nowe mamusie których nie znam
Dorotka G ma juz dzieci z inną kobietą ,prawda,wiec po stosunku jego do nich łatwo wywnioskować jaki będzie.....cudów nie ma....3maj sie
Medeuska wstydu nie masz
Ja dalej biegam choć kolana zaczęły mnie boleć ,na razie diengów brak na buty do biegania ,ale za 2-3 tyg.będe mogła coś wysupłac ,a wtedy nie ma przebacz.......
MH co to za imprezka ,ze dzieci po niej głodne
Anaconda przykra przygoda,a dzieci to panikarze hi hi szczególnie jak widzą przejęte miny dorosłych
Anabubka no brak słów ,doprawdy.....
Wiecej nie pamietam ,zresztą nie czytałam za dokładnie......

Nie mam coś ostatnio czasu ,a jak mam czas to weny brakuje

Ciągle latam z Ksawkiem do przychodni na inhalacje 2x dziennie podaję mu SINGULAIR ,który koleżanka kupiła mi w sieciowej aptece w promocji za 1 grosz

W przedszkolu owsiki ,musze mu zrobić wyniki ,a apropo tych owsików to mnie on dzis tak w przychodni zawstydził ,ze pewnie wszyscy którzy tam byli sa pewni ,ze je ma

Klaudia znowu została przyłapana na kłamaniu,wydzwoniła nam rachunek na ponad 80 zł.przy abonamencie 28

Ogólnie to prace porzadkowe w toku także na działce u znajomej którą sie opiekujemy...
ja yśle lada dzień pójdę do pracy,doczekać się nie mogę ,a kaska potrzebna
nie pamietam czy coś chciałam jeszcze wiec:
AS(*)bardzo mi przykro
Witam wszystkie nowe mamusie których nie znam

Dorotka G ma juz dzieci z inną kobietą ,prawda,wiec po stosunku jego do nich łatwo wywnioskować jaki będzie.....cudów nie ma....3maj sie
Medeuska wstydu nie masz

Ja dalej biegam choć kolana zaczęły mnie boleć ,na razie diengów brak na buty do biegania ,ale za 2-3 tyg.będe mogła coś wysupłac ,a wtedy nie ma przebacz.......
MH co to za imprezka ,ze dzieci po niej głodne

Anaconda przykra przygoda,a dzieci to panikarze hi hi szczególnie jak widzą przejęte miny dorosłych

Anabubka no brak słów ,doprawdy.....
Wiecej nie pamietam ,zresztą nie czytałam za dokładnie......

anaconda27
styczniówka2006
A u nas już deszcz pada :-
-( a miałam na zakupy iść, teraz nie pozostaje nic innego jak się wziąć za porządne odkurzanie 

reklama
B
Beata1988
Gość
Witam w nowy tydzień
Kuba już śpi i dobrze bo normalnie jakiegoś jobla dostał z rana
a mnie coś głowa boli i wybaczcie że nie nadrobię ale aż mnie oczy bolą
zaraz tabsa wezmę i położę się na chwilę
obiadek mam ze wczoraj więc nic nie muszę robić na szczęście. Pranie bym musiała nastawić ale proszek się skończył ;-) więc mam z głowy
słoneczko super świeci lekki wiaterek i po południu na miasto skoczę z małym żeby się przewietrzył
wczoraj latał po placu zabaw jak na jakiś prochach
M nie ma wolnego i nie mam jak skończyć mieszkania
jak na złość, chyba będę musiała po południami jeździć i to na 2-3 godziny nie więcej bo zanim przyjedzie zje i się weźmiemy za robotę to prawie 17 jest
no cóż mam nadzieję że do końca kwietnia skończę
no to tyle ode mnie idę się legnąć na chwilę zajrzę wieczorem jak M mi da 
miłego dnia życzę 

Podziel się: