reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc kobietki!!!!!!!:-)
a wiec byłam dzisiaj z dziecmi u mojej mamy i tam zaliczylam bardzo długi spacr,ale pogoda byla piekna wiec grzechem było by siedziec w domu.;-)teraz już dzieci spia a ja mam czas tylko dla siebie:-);-):tak:.widze że dzisiaj dziewczynki sesja zdieciowa ze spacerkow-ja oczywiscie tez robiłam zdieci i może jutro cos wkleje.:tak:

patrysia-sliczne masz dzieciaczki!!!!!!!!

madeuska-ty to kochana laska jestes!!slicznie wygladasz i synka masz kochanego!!!

agnes-super fotki i widac że swietnie sie bawicie z mała na spacerku.

dowikla-koniecznie nastepnym razem porób zdiecia.:tak:fajnie że wypad na basen wam sie udał.

kerna-faktycznie ten swiat jest mały.:szok::rofl2:fajnie że ta kobeta z rodziny,bedzie Ci fajne ciuszki odkładac z nowego towaru.;-)

iwicik-a co cie kochana znowu jakies chorubsko dopa?:-(
a co do sklepów to wszysto dzis wyzamykane było:no::no:

reklama
wiecie co...
mowie mojemu m bo dodalam zdjecia na nk - zapraszam :tak:
ze Sewi otrzymal komenta "Ejjj kochana ty czekaj az on podrosnie drzwiami i oknami beda dziewczyny wychodzily:)" i mu czytam
a on do mnie "ale ja juz kochanie nie urosne.... ":sorry2::sorry2:
na zarty mu sie zebralo....
ide robic mu kolacyjke bo ja zjadlam kisiel
i pojdziemy spac...
wogole to Sewi mi jeszcze buszuje bo nie chce isc spac - cos mie sie rozregulowal :wściekła/y:

wiecie co...
mowie mojemu m bo dodalam zdjecia na nk - zapraszam :tak:
ze Sewi otrzymal komenta "Ejjj kochana ty czekaj az on podrosnie drzwiami i oknami beda dziewczyny wychodzily:)" i mu czytam
a on do mnie "ale ja juz kochanie nie urosne.... ":sorry2::sorry2:
na zarty mu sie zebralo....
ide robic mu kolacyjke bo ja zjadlam kisiel
i pojdziemy spac...
wogole to Sewi mi jeszcze buszuje bo nie chce isc spac - cos mie sie rozregulowal :wściekła/y:

bardzo chetnie bym weszła na nk i zobaczyla zdiecia:tak: ale nie mam Cie w znajomych.:-(

natalineczka-bardzo ladnie na zdieciach wychodzisz:tak:-nie wiem dla czego myslisz inaczej.:no:

patrycja - dobranoc
natalineczka i jak tam trzeci lod ??
masakra ja bym im pokazal w sklepie co sprzedaja!!! jak mozna o to nie dbac jaki towar jest w sklepie??
lidka - napisze Ci PW z danymi :)

hej dziewczyny

przez cały weekend nie zagladałam bo nie miałam czasu i weny
dziewczyny juz wyzdrowiały ,dzis pogoda była cudna,pprosiłysmy wiekszosc ludzi na komunie,zostało jeszcze tylko kilka osob:tak::tak::tak:

dziewczyny jzu spia

lidka nie moge wyslac Ci PW
napisz mi swoje dane ja Cie znajde na nk

bubka wkoncu jestes, super ze dziolszki masz zdrowe...
no widze przygotowania pelna para :)

dziewczyny ja juz naprawde ide
jestem padnieta dzis jak nie wiem...
milej nocki i kolorowych Wam zycze :*

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
My po drobnym wypadku, paliliśmy wczoraj z Mają ognisko bo teściowa starą stodołę rozbierała no i pozostał ładny kopiec różnych tektur, drewienek i innych łatwopalących się rzeczy no i zaczęliśmy to spalać. Wszystko pięknie szło do czasu kiedy to babcia czyli Mai prababcia wyciągnęła kamień z już dogasającego ogniska i odrzuciła kawałek dalej, Maja tego nie zauważyła i wzięła go w rączki. Bosze ile było płaczu i pisku, wsadziliśmy jej od razu rączki do zimnej wody, wcale nie można było jej uspokoić bo nie dość że się poparzyła to jeszcze okropnie przestraszyła. Ten wypadek zdarzył się koło godz.18.30, Maja do samego spania czyli do godz.22 siedziała i płakała z rączkami w zimnej wodzie, co ich wyjęła to zaczynała piszczeć że ją boli i piecze, nam się nie wydawało żeby to było okropne poparzenie dlatego nie pojechaliśmy na pogotowie. Maja położyła się spać z rękami w miedniczce, myślałam że czeka nas ciężka noc ale jak już zasnęła to udało się wyjąć te rączki z zimnej wody no i Maja przespała do rana. Dopiero dzisiaj obejrzeliśmy te rączki i okazało się że ma pęcherze na 4 paluszkach ale już nie płakała i jakoś dzień minął. Także takie przygody nas w weekend spotkały :tak::tak::tak:

U mnie dziewczyny dzis dzien strasznie nerwowy juz marze o spaniu i aby jutro byc mniej nerwowa bo mam ochote kogos rozszarpac i udusic i rozwalic cos hihihi.

G mial dzis dzien dla OLIWKI po czym jak wczoraj byl u malej az 15 minut(wczesniej byl tydzien temu w niedziele)Mil do niej jeszcze wczoraj przyjsc-nie przyszedl,mial zadzwonic-nie zadzwonil.Wogole sie nie odezwal.
Dzis G odezwal sie dopiero kolo 15 pogadal z mala 3 sekundy .Mnie powiedzial ze przyjdzie do Oliwki tylko da mi pozniej zna o ktorej.Ok ja ja wyszykowalam bo super pogoda to myslalam ze pojdzie z nia na spacer.No i nie przyszedl i sie nie odezwal .Ja poszlam sama z nia na spacer.
Zdzwonil wieczorem z wielkimi pretensjami ze dziecka do tel nie chce mu dac .O co mi chodzi?
Powiedzial ze przyjdzie dzis po kompa.We mnie sie zagotowalo bo caly dzien ma wolny i do dziecka nie potrafi przyjsc a po komputer to wie gdzie sie przychodzi?.
Mowil ze przyjdzie w tygodniu.Nie zgodzilam sie bo nie bedzie chodzil kiedy on sobie chce.Sa zasady i konkretnie dni a ze on z nich nie kozysta to juz jego sprawa.
W tle slyszalam kolezkow i slyszalam w jego glosie jak sie podsmiewywal .Jak mozna ta szybko zapomniec o dziecku?Jak mozna nie przyjsc do dziecka jak sie z nim umawia?Jak mozna sprawc\ic ze wszystko jest wazniejsze od wlasnego dziecka?

Caly tydzien nie chce go widziec.W sobote moze przyjsc do malej ale spodziewam sie ze zas cos wymysli aby nie przysc .Przez telefon to tylko do Oliwki ja nie mam z nim o czym gadac.Ma 1 telefon do niej wiecej nie chce wogole widziec ze sie do mnie przez telefon dobija.

Zal mi Oliwki bo ona go kocha a ojciec ja olewa .

Sorki ale jestem taka wsciekla.Ok o mnie mogl zapomniec itp ale o malej????????????

Teraz wiem ze dobrze zrobilam ..

U nas dzien spacerowy.Oliwka sie wyszalala :-).Zasnela smacznie kolo 20.30 Ja tez zaraz spac ide .

Widzialam zdjecia MEDEUSKI.ASKA laska z ciebie :-).I gdzie te grube nogi?Maksio sliczny :-) i nawet M sie na zdjeciu pojawil :-)

reklama
ANACONDA bedna MAJECZKA domyslam sie jak ja to musialo bolec :-(.
NATLINECZKA slicznie wygdalasz tylko gdzie twoj brzuszek???????????
PATRYSIA ty bedziesz u Medeuski we wtorek?Nie chce sie wpraszac ale moze i ja z Oliwka zalapalabym sie na wspolne klachy??????????Jak nie chcecie ti dajcie znac nie pogniewam sie :-).

Do góry