reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

natalineczka super zakupy:tak:

a właśnie...
co zrobić zeby schudy nogi:eek: to jest najgorsze meijsce. ja juz mam tak pozarastane tłuszczem i miesniami że szok:eek:
cwiczen na nogi zadnych juz nie robie bo tylko jeszcze wieksze mi sie zrobia.....

zy ktoraś schudla z nóg i może polecic sprawdzony sposob?:-)
ja mialam ten sam problem z łydkami, i mi powiedzieli ze lydek odchudzic sie nie da, jedynie miesien mozna wymodelowac, bo tam bardzo malo tluszczu jest:dry:
u nas dzis pieknie to sloneczko swieci
m chce gdzies nas zabrac... :-)
ale mala przed chwila zrobila sie taka marudna ze :dry::dry:
normanie nic jej sie nie podoba...
obiad juz prawie zrobiony
ja musze sie troche ogarnac:sorry2:

dobra opuszczam tego kompa bo nic wieej nie zrobie
ale jeszcze zdjecie moich bobaskow
p41708740384796.jpg

p41808910663437.jpg
a dzieciaczki obydwa do Ciebie podobne :tak::tak::tak::tak:
słodkie
Poprasowałam sobie ciuszki na wyjscie. Odstrzele sie z lekka, wiec Piotr będzie chciał iśc na pieszo,hehehehhe. Mam sposób na niego jak chce spaceru:-)
na mojego to nie diala wrecz przeciwnie:sorry2:
Medea wiesz co pryzpomniała mi sięmoja przyjacióła z podstawówki!!!
Ona zawsze anrzekała na swoje łydki, że są za chude i nieproporcjonalne. Więc co robiła??? Jadła na stojąco, bo doszła do wniosku, że wtedy wszsytko elci w dół i wszsytko jej pójdzie w łydki:-D:-D:-D

A tak serio to nie wiem czy w ogóle są jakieś sposoby..mi w tej diecie najbardziej właśnie schudły uda. Wszsytkie spodnie zwężałam po kilkanascie cm. Ale to zależy od organizmu chyba jenak. Widzisz ja chce zrzucić cyce ale chyba sposobu na nie nie ma:no:
Ale rowerek zawsze dobrze modelował nogi..rolki...
jesc na stojaco :-D:-D:-D:-D:-D
oto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)
sliczne zdjecia, przesłodka corcia i mamusia:tak::tak::tak:
witam:-D

My po spacerku:tak: Damianek na rowerku pojeździł a Natus zasnął w wózeczku i się wygrzał na słoneczku. Ja chb aprzechodze jakąś mutacje głosowa bo piszcze:-D więc M kupił mi loda;-) pomimo dietki wciągłam go ze smakiem:-D Mój M na 18-stą na nocke do pracy:-( i znowu całe 2 tygodnie nocek będzie ciągnął:-( Teściowa przywiozła Nam szagówki na obiad i takim sposobem nie robie dzisiaj nic:-D
m poszedl po loda i zaginął :sorry2::sorry2::dry::dry:
jak zwykle:dry::dry:
ze spacerku
4gri44.jpg

2vlpggh.jpg

eqqfd5.jpg

54g101.jpg

i z porannej zabawy z pieskiem:-D
28hmv76.jpg

dh95ki.jpg
jaka z ciebie laska:szok::szok::tak::tak::tak::tak:
a synek to tez taki mini lasek

widze ze dzis sesyjny dzien same zdjecia, ja zaraz tez wkleje ale takie niewyrazne mi wyszly jakies, bluzka to taka bombka na dole ale na zdj nie za bardzo widac:tak:

nie patrzcie na mnie bo ja jak ufo na zdjeciach wychodze:sorry2:
a i jutro mam do pup na spotkanie z doradca zawodowym w sprawie szkolenia, moze akurat sie zalapie, bede sie starala:tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• 12290026.jpg
    12290026.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 38
  • 12290022.jpg
    12290022.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
ja własnie wróciłam z karuzeli z patrykiem:rofl:

bylismy na skymasterze nie wiem czy któraś z Was była:rofl::-D masakra- tymbardziej ze moje zabezpieczenie latało na jakies 15 cm i dopiero mialam stracha, bo nie byłam całkiem nieruchomo na siedzeniu:rofl:

wszystkie mięsnie mnie bola od trzymania się:rofl:

superowe to było:tak: kilk arazy obkręciliśmy się do góry nogami- i wogóle do gry nogami jest sie kilka razy przez kilka sekund!!! masakra!!
POLECAM :tak::rofl:

dawno sie nie cieszyłam jak dziecko:rofl:

Natalineczka co Ty gadasz- super wyglądasz:tak:

Ostatnia edycja:
j

ja zaraz tez wkleje ale takie niewyrazne mi wyszly jakies, bluzka to taka bombka na dole ale na zdj nie za bardzo widac:tak:

a i jutro mam do pup na spotkanie z doradca zawodowym w sprawie szkolenia, moze akurat sie zalapie, bede sie starala:tak::tak::tak::tak:

Nie gadaj głupot, lasencja z Ciebie:tak:

Ja tylko wpadlam powiedziec dobranoc:-)

Mlodzi juz wykapani,Dominik spi a dziewczynki zaraz beda ubieraly pizamki:tak::tak::tak:

Dzwonil M i co chwile inna date nam podaje naszego lotu:no:Juz m,nie to wklurza bo w sumie to jeszcze jakis czas jestesmy jakby uzaleznieni od tych z ktorymi mieszka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bo do nich tez stale ktos przylatuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ze spacerku
4gri44.jpg

2vlpggh.jpg

eqqfd5.jpg

54g101.jpg

i z porannej zabawy z pieskiem:-D
28hmv76.jpg

dh95ki.jpg
no cioteczka jak zawsze promieniejesz uroda i cala soba a Maksik cudowny!!!
czekaj ciotka zajedzie do niego we wtorek i go wycaluje :tak::tak::tak:
Cześć dziołchy:-)
Wróciliśmy z rodzinnej posiadówy i wcale nie było tak źle. Zjechało się pół rodziny, do tego dzieci małe, Michał miał się z kim bawić:tak: Było bardzo przyjemnie:tak:
Szkoda że aparatu nie wzięłam, ale kuzynka porobiła sporo fotek, to za tydzień moze mi prześle:-)

Medea no jaaaa szok!! Jesteś mega laska!! Śliczny usmiech, śliczna mama, synek pierwsza klasa!!!! Tatuś zabawia..no kurcze super rodzinka:tak::tak:
Agnes Olwika zadowolona, super fotki:tak:
Julia:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: znowu temat kopytek!!:-D:-D:-DJa jestem specem od wywlekania tego tematu:-D:-D:-D
dorotka lodyyy mniam!!Powodzenia w załatwiani spraw!!!
Dowikluś...boczki....hmmmm....na moje to granatniki by się przydały:-D:-D:-D:-D

a słuchajcie tu jaka jazda!!!
W Krosnie jest taki mega duzy szmateks. Ja często tam bywam i od kilku tyg. taka fajna babka tam sprzedaje. Wczoraj też tam wstąpiłam i gadałam ja o bluzkach większych na mnie itd...
Dzisiaj u tej kuzynki zjechała sie rodzina mojego i ta babka też!!! Ja szok!! I z tekstem do niej "o matko to pani???"
babka na mnie oczy, a ja tłumaczę że wczoraj przecież gadałysmy w sklepie!!! A ta o matko boska mało zawału nie dostałąm myslałam, ze cos Ci zrobiłam:-D:-D:-D
Okazało się, że to jakaś rodzina no i mojego M zna od dziecka:-D:-D:-D Świat jest mały:rofl2::rofl2::rofl2:
hehe no popatrz, ale duzo jest takich przypadkow.... :laugh2::laugh2::laugh2:
widze ze dzis sesyjny dzien same zdjecia, ja zaraz tez wkleje ale takie niewyrazne mi wyszly jakies, bluzka to taka bombka na dole ale na zdj nie za bardzo widac:tak:

Ty sie tu nie martw widac widac :-D:-D:-D
fajniutkie fotki:tak::tak::tak:
ja własnie wróciłam z karuzeli z patrykiem:rofl:

bylismy na skymasterze nie wiem czy któraś z Was była:rofl::-D masakra- tymbardziej ze moje zabezpieczenie latało na jakies 15 cm i dopiero mialam stracha, bo nie byłam całkiem nieruchomo na siedzeniu:rofl:

wszystkie mięsnie mnie bola od trzymania się:rofl:

superowe to było:tak: kilk arazy obkręciliśmy się do góry nogami- i wogóle do gry nogami jest sie kilka razy przez kilka sekund!!! masakra!!
POLECAM :tak::rofl:

dawno sie nie cieszyłam jak dziecko:rofl:

Natalineczka co Ty gadasz- super wyglądasz:tak:
ejjjjjjj a powiedz mi jutro tez sa karuzele ??
i wogole dzisiaj u Was byly??
moglas mi dac znac bo my dzie kombinowali gdzie pojechac....
:tak::tak::tak::tak:

Mlodzi juz wykapani,Dominik spi a dziewczynki zaraz beda ubieraly pizamki:tak::tak::tak:

Dzwonil M i co chwile inna date nam podaje naszego lotu:no:Juz m,nie to wklurza bo w sumie to jeszcze jakis czas jestesmy jakby uzaleznieni od tych z ktorymi mieszka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bo do nich tez stale ktos przylatuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no szkoda z tym wyjazdem :dry:

a gdzie wylatujecie???

reklama
Hej dziewczyny ależ to był szalony dzień........
Wpadłam tylko powiedzieć dobranoc bo padam juz na łeb... Spokojnej nocy :)
dobrej nocki

m wrocil juz ze sklepu przyniosl mi 3 lody, niestety jeden z nich przeterminowany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie jak byk 08.2009
a mowilam zby sprawdzil date :crazy:
nastepny byl juz 10.2010 ciekawe jak trzeci:sorry2:

Do góry