Natalineczka555
kocham kochać :)
ja mialam ten sam problem z łydkami, i mi powiedzieli ze lydek odchudzic sie nie da, jedynie miesien mozna wymodelowac, bo tam bardzo malo tluszczu jestnatalineczka super zakupy
a właśnie...
co zrobić zeby schudy nogito jest najgorsze meijsce. ja juz mam tak pozarastane tłuszczem i miesniami że szok
cwiczen na nogi zadnych juz nie robie bo tylko jeszcze wieksze mi sie zrobia.....
zy ktoraś schudla z nóg i może polecic sprawdzony sposob?:-)

a dzieciaczki obydwa do Ciebie podobneu nas dzis pieknie to sloneczko swieci
m chce gdzies nas zabrac... :-)
ale mala przed chwila zrobila sie taka marudna ze
normanie nic jej sie nie podoba...
obiad juz prawie zrobiony
ja musze sie troche ogarnac
dobra opuszczam tego kompa bo nic wieej nie zrobie
ale jeszcze zdjecie moich bobaskow
![]()
![]()

słodkie
na mojego to nie diala wrecz przeciwniePoprasowałam sobie ciuszki na wyjscie. Odstrzele sie z lekka, wiec Piotr będzie chciał iśc na pieszo,hehehehhe. Mam sposób na niego jak chce spaceru:-)

jesc na stojacoMedea wiesz co pryzpomniała mi sięmoja przyjacióła z podstawówki!!!
Ona zawsze anrzekała na swoje łydki, że są za chude i nieproporcjonalne. Więc co robiła??? Jadła na stojąco, bo doszła do wniosku, że wtedy wszsytko elci w dół i wszsytko jej pójdzie w łydki
A tak serio to nie wiem czy w ogóle są jakieś sposoby..mi w tej diecie najbardziej właśnie schudły uda. Wszsytkie spodnie zwężałam po kilkanascie cm. Ale to zależy od organizmu chyba jenak. Widzisz ja chce zrzucić cyce ale chyba sposobu na nie nie ma
Ale rowerek zawsze dobrze modelował nogi..rolki...

sliczne zdjecia, przesłodka corcia i mamusiaoto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)

m poszedl po loda i zaginąłwitam
My po spacerkuDamianek na rowerku pojeździł a Natus zasnął w wózeczku i się wygrzał na słoneczku. Ja chb aprzechodze jakąś mutacje głosowa bo piszcze
więc M kupił mi loda;-) pomimo dietki wciągłam go ze smakiem
Mój M na 18-stą na nocke do pracy:-( i znowu całe 2 tygodnie nocek będzie ciągnął:-( Teściowa przywiozła Nam szagówki na obiad i takim sposobem nie robie dzisiaj nic
![]()

jak zwykle

jaka z ciebie laskaze spacerku
![]()
![]()
![]()
![]()
i z porannej zabawy z pieskiem
![]()
![]()

a synek to tez taki mini lasek
widze ze dzis sesyjny dzien same zdjecia, ja zaraz tez wkleje ale takie niewyrazne mi wyszly jakies, bluzka to taka bombka na dole ale na zdj nie za bardzo widac

nie patrzcie na mnie bo ja jak ufo na zdjeciach wychodze

a i jutro mam do pup na spotkanie z doradca zawodowym w sprawie szkolenia, moze akurat sie zalapie, bede sie starala