reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:no::no::no:To jest daleko od tego szpitala:tak:
Ja roznie chodze na spacerki bo w sumie to stale gdzies indziej hehe;-):-)

może dla mnie blisko bo jeśli w obrębie 4 km to blisko:-D

A co do spacerku to przynajmniej widoki Ci sie zmieniaja i nie jest nudno:-D

U Nas ze spacerkami zaczynaja się znowu problemy bo Damian uczulony na Słońce i troche więcej smarowań mamy:baffled:
Ale w tygodniu wybieram się z dzieciakami nad malte coby Damianek poszalał przed tym szp3,+6italem

reklama
ze spacerku
4gri44.jpg

2vlpggh.jpg

eqqfd5.jpg

54g101.jpg

i z porannej zabawy z pieskiem:-D
28hmv76.jpg

dh95ki.jpg

witajcie
bylismy na wycieczce w Rudzie w parku. Fotki wyszly nam super potem wstawie...
chyba ze juz macie dosc:-p:-p:-p

patiiiiiii :szok: jak oni sie zmienili!!!! jej a najbardziej nicolka:-) ślicznotka malutka:-)
no zmienily sie - dzis patrzalam na zdjecia moje jak bylam malutka i Niki to cala ja:tak:
Pati no żyć nie umierać! Po tak ciężkiej i nieprzespanej nocce aż żyć się chce:-D:-D:-D
Dzieciaki super!!!!!!!!!!! A Malutka już nie taka malutka!! A dopiero co wyganiałyśmy Cie na porodówke:szok:
U nas słoneczko tak samo piękne, czekamy aż Mima się obudzi, jemy szybki obad i w śwait..tylko nie mamy pomysłu:dry::dry:

edit.
Już mamy plan na popołudnie.....
ehhh idziemy do kuzynki M. Małżeństwo, mają ponad 30lat i do tej pory starają się o dziecko....a ja tam z brzuchem wpadne..ehhhhhhhhhh
pamietam jak mnie wyganialyscie pamietam :tak::tak::tak:
no ale czas szybko leci
my własnie przyszlismy ze spacerku,pogoda cudna z +18C juppi superowo było :tak::tak::tak::tak:

Oliwka od razu padła,usneła w 5min i już chrapie:tak::tak::tak::tak:

pati ale Twoje dzieciaczki sie strasznie pozmieniały,Sewka nie poznałam dosłownie ale z niego kawaler się zrobił,bardzo wydoroslał a Nikola no to juz nie mały bobasek :-D:-D:-D:-D dosłownie wykapana mamusia :-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Sewewk inaczej wyszedl na tym zdjeciu - nie podobny do siebie dlatego:tak:
oto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)
no cud miod malina
super fotki
a najlepsze w tych okularach oby dwie :tak:
a ja zaostalam sama w domku :tak: maksiu poszedł sie bawic do piaskownicy z pieskami naszymi :-D a maż pojechal do siostry zobaczyc do Krasnego bo ona po pierwszej chemii :-:)-:)-( wiec wypadało mu pojechac i zobaczyc jak siostra znosi to wszystko i jak sie czuje , ja nie pojechałam bo przeziebiona jestem a nie cce zeby sie zaraziła bo to teraz ma organizm oslabiony i szybko moze cos zalapac wec nie chce jej narazać jeszcze na jakieskichanie i kaszel:no::no::no:
Wróci przed 17 bo na 17 pojedziemy do Kosciółka:tak: wic tylko niecale trzy godzinki bede sama, no nie sama bo z a wami na BB:-):-):-):-)

Pati jak twoje dzieci szybko rosna ale to chyba tak jest ze obce rosna a swoje nie:-D:-D:-D:-D

Agnes widac ze spacerek udany dziecko zadowolone no i mamusia widac też , bardzo młodo wygladasz;-);-);-)
no tak zawsze tak jest cudze szybciej rosna:tak:
Probowalam ale aparat nie chcial objac mojego brzucha hehe:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Super foteczki:tak::tak::tak:

Moje etz teraz bardzo polubily bawic sie w piaskownicy:tak::tak::tak:
No i loda tez sobie kupilam ale w pudeleczku algide truskawkowa i bede pozerala do capucinko:tak::tak::tak:

Wlasnie zauwazylam ze tez jestes z Poznania:tak::tak::tak:

My bylismy na basenie i bylo super:tak::tak::tak:Dzieciaki nei chcialy wracac do domu:szok:tak Im sie podobalo:tak::tak::tak:
Dziewczynki zjezdzaly ze zjezdzalni i zaliczaluy neizle nury , Dominik szalal z kuzynem a my Mamuski siedzialysmy w jacuzzi i rozbijalysmy sobie boczki hehe:tak::tak::tak:

Na dworze tak cieplo ze mozna chodzic w krotkim rekawku:tak::tak::pranie sie konczy,pozniej wstawie drugie,za chwile bedzie obiadek a pozniej chyba wezme sie za mycie lazienki i ubikacji,chociaz wolalabym poodpoczywac:tak::tak::tak:
Nastepnym razem porobie fotki bo dzisiaj aparat zostawilam w szatni:no::no::no:
dowikla jak Ty brzucha nie masz :-p
na basen to tez bym sie przeszal
Pati sliczne dzieciaczki a Nikola podobna do ciebie
dziekuje - no Niki do mie podobna z czego sie ciesze :laugh2:
Agnes super fotki:tak: ja tez zaraz jakąś wstawie :rofl: ale zbytnio nic nie wyszło:eek:
no i gdzie fotki ???

mala sie obudzila wiec zmykam do niej
potem powstawiam zdjecia z dzisiejszej wycieczki

Cześć dziołchy:-)
Wróciliśmy z rodzinnej posiadówy i wcale nie było tak źle. Zjechało się pół rodziny, do tego dzieci małe, Michał miał się z kim bawić:tak: Było bardzo przyjemnie:tak:
Szkoda że aparatu nie wzięłam, ale kuzynka porobiła sporo fotek, to za tydzień moze mi prześle:-)

Medea no jaaaa szok!! Jesteś mega laska!! Śliczny usmiech, śliczna mama, synek pierwsza klasa!!!! Tatuś zabawia..no kurcze super rodzinka:tak::tak:
Agnes Olwika zadowolona, super fotki:tak:
Julia:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: znowu temat kopytek!!:-D:-D:-DJa jestem specem od wywlekania tego tematu:-D:-D:-D
dorotka lodyyy mniam!!Powodzenia w załatwiani spraw!!!
Dowikluś...boczki....hmmmm....na moje to granatniki by się przydały:-D:-D:-D:-D

a słuchajcie tu jaka jazda!!!
W Krosnie jest taki mega duzy szmateks. Ja często tam bywam i od kilku tyg. taka fajna babka tam sprzedaje. Wczoraj też tam wstąpiłam i gadałam ja o bluzkach większych na mnie itd...
Dzisiaj u tej kuzynki zjechała sie rodzina mojego i ta babka też!!! Ja szok!! I z tekstem do niej "o matko to pani???"
babka na mnie oczy, a ja tłumaczę że wczoraj przecież gadałysmy w sklepie!!! A ta o matko boska mało zawału nie dostałąm myslałam, ze cos Ci zrobiłam:-D:-D:-D
Okazało się, że to jakaś rodzina no i mojego M zna od dziecka:-D:-D:-D Świat jest mały:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry