reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

o jejku wzyciu bym kopytek tak nie nazwała , i raczej bym sie nawet nie domysliła moze jakbys niosła i powiedziala to bym sie domysliła aletak to tylko wielkie oczy zrobiłam:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hhehe, dobre, ja mam kolegę, który jest chory, nawet trocheneibezpieczny. Kiedys szlam do przychodni z mała i go spotkałam, gadka szmatka o dupie maryni a ten nagle, że te samoloty, co nad nami lecą ( nic nie leciało) to sprawdzają, czy ni emam obcch, maja skanery i przeswiatlają nasze mózgi, żeby sie upewnic, dzeki temu wiedzą kto o czym mysli... No wywód był długi, az sie przestraszyłam, i nagle wraca do dupy Maryni.
Strasznie mi go żal. Kiedys był normalnym chopakiem, niesamowicie przystojnym, utalentowanym malarsko i autorsko, przezabawny, no ideał. Pewnego dnia mu po prostu odbiło. POwyijał wszytski eokna w domu w ataku szału. Matka oddała go do zakładu zamkni etego, tam zrobili z niego wrak. Na dzień dobry podali mu zbyt wiele i zbyt silne psychotropy i inne badziewia, a to by lo tylko załamanie nerwowe. Teraz nie dość, że zjarali mu mózg, to jeszcze jest od tego cholerstwa uzależniony. Jak weźmie to ma jazdy tego typu, a jak nie, to jak na zejsciu się czuje i musi wziąść. Wyobrazacie sobie? Oczywiście matka wielce obrazona, że jej taką krzywdę zrobił nic sobie z tego nie robi, a powinna, bo z tego co sie orientowałam, to ktos powinien za to beknąc pożądnie, tylko nie mam komu mu w tym pomóc, a on sam-same rozumiecie
Tez mi szkoda takich ludzi :-:)-(
witam,

As, kondolecje :-( A konik śliczny :-)

Wiki, Dowikla, super fotki :tak:

Agnes, nie nakręcaj się, a strzały to race sygnalizujące, żeby ludzie wiedzieli w którą stronę do wraku :tak: Ten filmik w zeszłą sobotę leciał 1000 razy na tvp w duuzo lepszej jakości :tak:

Moja Niki znowu miała cięzka noc :baffled: No i M mi dzaila na nerwy :angry:

No i idziemy dzisaj na urodziny do M chrześniaka. Słoneczko piękne :tak: Miłej niedzieli kobitki:-)
Wspolczuje nocki ale dla pocieszenia moje wcale nie sa lepsze :baffled:.
witam :-) pogoda piękna a ja musze na cały dzien isc do pracy :crazy: zupa ogórkowa ugotowana ,gary pomyte tylko sie wyszykowac Najgorzej ze samochod odbieramy w wtorek akurat mam wolne Ostatnio rozmijamy sie z mezem albo on pracuje a ja mam wolne albo odwrotnie Nawet nie mozemy sie towrzysko zintegrowac :no::wściekła/y: komunia Zuzi coraz bliżej a ja jeszcze nic nie zaplanowalam :szok:
MIŁEGO DNIA :-D
Wspolczuje calej niedzieli w pracy.
Witam w niedzielę :tak: słoneczko ładnie świeci więc pewnie poza domek się wybierzemy. Po obiedzie do siostry :tak: Kuba już śpi coś oststnio mi wcześnie wstaje :sorry2:wczoraj skończyłam tapetować pokoik u Kuby teraz tylko pasek u góry przykleić i koło okna szpachlem walnąć i koniec :-D ale to nie wiem kiedy zrobię bo M cały czas w pracy :sorry2: no to tyle ode mnie spać mi się chce jak nie wiem ;-) miłej niedzieli życzę :-)
No to z tym tapetowaniem to odwalilas kawal dobrej roboty.Kiedys wklej fotki:tak:.
natalineczka super zakupy:tak:

a właśnie...
co zrobić zeby schudy nogi:eek: to jest najgorsze meijsce. ja juz mam tak pozarastane tłuszczem i miesniami że szok:eek:
cwiczen na nogi zadnych juz nie robie bo tylko jeszcze wieksze mi sie zrobia.....

zy ktoraś schudla z nóg i może polecic sprawdzony sposob?:-)
Medea gdzie ty masz grube nogi????????????????????
Hej laski niedzielnie:-):-):-)

Ja dopiero wstala i zjadlam sniadanko , roso,lek nastawilam i mam głowe ciezką , kaszle jak szlak o mało co płuc nie wypluje ja nie wiem skad u mnie co chwilke infekcje sie biora , zreszta maksiu tez kaszle ratujemy sie jak mozemy wiec narazie do lekarza sie nie wybieramy bo goraczki nie ma , w nocy mnie jeszcze meczyły wymioty ale dzisiaj przeszlo chociaz dietke zastosowalam i jem tylko delikatne rzeczy:-):-):-)

Matko piekna pogoda a ja w domu musze siedziec chcialam jechac na zakupy no ale pewnie wszystko pozamykane

lIDKA ty tam blisko sklepów otwarte jest co czy nic:no::no::no::no:

Wiki super fatki a najlepsza ta w misce:-D:-D:-D:-D:-D
Zdrowka dla was:tak:.
u nas dzis pieknie to sloneczko swieci
m chce gdzies nas zabrac... :-)
ale mala przed chwila zrobila sie taka marudna ze :dry::dry:
normanie nic jej sie nie podoba...
obiad juz prawie zrobiony
ja musze sie troche ogarnac:sorry2:

dobra opuszczam tego kompa bo nic wieej nie zrobie
ale jeszcze zdjecie moich bobaskow
p41708740384796.jpg

p41808910663437.jpg
SLIczne masz dzieciaczki.
oto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)
Spacerek udany,mama z corka zadowolone:tak:.

My juz po obiadku.Oliwka tez cos tam wcignela.
G ma przyjsc i wziasc ja na spacer.Wiec bede miala chwile spokoju:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny G ma mi dzis zas kompa zabrac wiec zas mnie caly tydzien nie bedzie :-(.
Odezwe sie do DOWIKLI :-).

W tym tygodniu jade skladac pisemko aby sie odwolywac z tym orzeczeniem o niepelnosprawnosci i mam nadzieje zaczac cos dzialac z G sadownie .

JULIA
Klikasz w te "+" obok "cytuj" w tych postach ktore chcesz zacytowac a pozniej normalnie klikasz w odpowiedz i odpisujesz;-):-)
A skad dokladnie jestes?Ja z Kwiatowego
My juz po obiadku i nawet pozmywalam:tak::tak::tak:Zaraz ide pomyc zlewy w wc i lazience

JULIA
Klikasz w te "+" obok "cytuj" w tych postach ktore chcesz zacytowac a pozniej normalnie klikasz w odpowiedz i odpisujesz;-):-)
A skad dokladnie jestes?Ja z Kwiatowego
My juz po obiadku i nawet pozmywalam:tak::tak::tak:Zaraz ide pomyc zlewy w wc i lazience

Dziękuje za odpowiedź:tak: Kwiatowe to na Grunwaldzie? :-D ja ze Starołęki

Co do szagówek - kopytek http://www.chefpaul.net/kopytka.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry