reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madea, roki na smukłe nogi :tak:

Pati sliczne dzieciaczki masz :tak:

A my po obiadku :-p mielone, ziemniaczki, słata z pomidorkiem ogórkiem i smietankĄ, PYCHA :-p tylko moja Niki cos mało zjadla, ale spakuje jej słoik :sorry2: Zabieram się za szykowanie dzieciarni.

reklama
oto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)

Załączniki

• DSC01151-828776.jpg
    DSC01151-828776.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC01136-828794.jpg
    DSC01136-828794.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01156-828770.jpg
    DSC01156-828770.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01150-828779.jpg
    DSC01150-828779.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC01147-828781.jpg
    DSC01147-828781.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC01140-828783.jpg
    DSC01140-828783.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01138-828789.jpg
    DSC01138-828789.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01160-828769.jpg
    DSC01160-828769.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC01153-828773.jpg
    DSC01153-828773.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 24
Witajcie :-)
DOWIKLA powodzenia w cwiczeniach i dietowaniu sie :-).
WIKI slicznie wygladasz i super zdjecie Kamilka :-)

My bylismy z mama i Jasiem na zakupach w auchanie.Mama kupila niuni foremi do paiskownicyPozniej na lpdach bylismy.Mama stawiala lody :-).Oliwka sie uspala w wozku w drodze powrotnej.U nas slocznie swieci sloneczko wiec posiedzielismy chwile na lawce .Oliiwka nadal spi a my jemy obiadek?

a ja zaostalam sama w domku :tak: maksiu poszedł sie bawic do piaskownicy z pieskami naszymi :-D a maż pojechal do siostry zobaczyc do Krasnego bo ona po pierwszej chemii :-:)-:)-( wiec wypadało mu pojechac i zobaczyc jak siostra znosi to wszystko i jak sie czuje , ja nie pojechałam bo przeziebiona jestem a nie cce zeby sie zaraziła bo to teraz ma organizm oslabiony i szybko moze cos zalapac wec nie chce jej narazać jeszcze na jakieskichanie i kaszel:no::no::no:
Wróci przed 17 bo na 17 pojedziemy do Kosciółka:tak: wic tylko niecale trzy godzinki bede sama, no nie sama bo z a wami na BB:-):-):-):-)

Pati jak twoje dzieci szybko rosna ale to chyba tak jest ze obce rosna a swoje nie:-D:-D:-D:-D

Agnes widac ze spacerek udany dziecko zadowolone no i mamusia widac też , bardzo młodo wygladasz;-);-);-)

witam

My po spacerku:tak: Damianek na rowerku pojeździł a Natus zasnął w wózeczku i się wygrzał na słoneczku. Ja chb aprzechodze jakąś mutacje głosowa bo piszcze:-D więc M kupił mi loda;-) pomimo dietki wciągłam go ze smakiem:-D Mój M na 18-stą na nocke do pracy:-( i znowu całe 2 tygodnie nocek będzie ciągnął:-( Teściowa przywiozła Nam szagówki na obiad i takim sposobem nie robie dzisiaj nic:-D

reklama
dowikla to pokaż to swoje brzuszysko i to już :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D po cos mi się zdaje że przesadzasz ,jesteś chuda jak szczypor a ty gadasz o wielki vrzuchu,no proszę Cię :-)
Probowalam ale aparat nie chcial objac mojego brzucha hehe:-p:-p:-p:-D:-D:-D
oto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)
Super foteczki:tak::tak::tak:
Witajcie :-)
DOWIKLA powodzenia w cwiczeniach i dietowaniu sie :-).
WIKI slicznie wygladasz i super zdjecie Kamilka :-)

My bylismy z mama i Jasiem na zakupach w auchanie.Mama kupila niuni foremi do paiskownicyPozniej na lpdach bylismy.Mama stawiala lody :-).Oliwka sie uspala w wozku w drodze powrotnej.U nas slocznie swieci sloneczko wiec posiedzielismy chwile na lawce .Oliiwka nadal spi a my jemy obiadek?
Moje etz teraz bardzo polubily bawic sie w piaskownicy:tak::tak::tak:
No i loda tez sobie kupilam ale w pudeleczku algide truskawkowa i bede pozerala do capucinko:tak::tak::tak:

witam

My po spacerku:tak: Damianek na rowerku pojeździł a Natus zasnął w wózeczku i się wygrzał na słoneczku. Ja chb aprzechodze jakąś mutacje głosowa bo piszcze:-D więc M kupił mi loda;-) pomimo dietki wciągłam go ze smakiem:-D Mój M na 18-stą na nocke do pracy:-( i znowu całe 2 tygodnie nocek będzie ciągnął:-( Teściowa przywiozła Nam szagówki na obiad i takim sposobem nie robie dzisiaj nic:-D

Wlasnie zauwazylam ze tez jestes z Poznania:tak::tak::tak:

My bylismy na basenie i bylo super:tak::tak::tak:Dzieciaki nei chcialy wracac do domu:szok:tak Im sie podobalo:tak::tak::tak:
Dziewczynki zjezdzaly ze zjezdzalni i zaliczaluy neizle nury , Dominik szalal z kuzynem a my Mamuski siedzialysmy w jacuzzi i rozbijalysmy sobie boczki hehe:tak::tak::tak:

Na dworze tak cieplo ze mozna chodzic w krotkim rekawku:tak::tak::pranie sie konczy,pozniej wstawie drugie,za chwile bedzie obiadek a pozniej chyba wezme sie za mycie lazienki i ubikacji,chociaz wolalabym poodpoczywac:tak::tak::tak:
Nastepnym razem porobie fotki bo dzisiaj aparat zostawilam w szatni:no::no::no:

Do góry