reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w niedzielę :tak: słoneczko ładnie świeci więc pewnie poza domek się wybierzemy. Po obiedzie do siostry :tak: Kuba już śpi coś oststnio mi wcześnie wstaje :sorry2:wczoraj skończyłam tapetować pokoik u Kuby teraz tylko pasek u góry przykleić i koło okna szpachlem walnąć i koniec :-D ale to nie wiem kiedy zrobię bo M cały czas w pracy :sorry2: no to tyle ode mnie spać mi się chce jak nie wiem ;-) miłej niedzieli życzę :-)

reklama
natalineczka super zakupy:tak:

a właśnie...
co zrobić zeby schudy nogi:eek: to jest najgorsze meijsce. ja juz mam tak pozarastane tłuszczem i miesniami że szok:eek:
cwiczen na nogi zadnych juz nie robie bo tylko jeszcze wieksze mi sie zrobia.....

zy ktoraś schudla z nóg i może polecic sprawdzony sposob?:-)

Hej laski niedzielnie:-):-):-)

Ja dopiero wstala i zjadlam sniadanko , roso,lek nastawilam i mam głowe ciezką , kaszle jak szlak o mało co płuc nie wypluje ja nie wiem skad u mnie co chwilke infekcje sie biora , zreszta maksiu tez kaszle ratujemy sie jak mozemy wiec narazie do lekarza sie nie wybieramy bo goraczki nie ma , w nocy mnie jeszcze meczyły wymioty ale dzisiaj przeszlo chociaz dietke zastosowalam i jem tylko delikatne rzeczy:-):-):-)

Matko piekna pogoda a ja w domu musze siedziec chcialam jechac na zakupy no ale pewnie wszystko pozamykane

lIDKA ty tam blisko sklepów otwarte jest co czy nic:no::no::no::no:

Wiki super fatki a najlepsza ta w misce:-D:-D:-D:-D:-D

u nas dzis pieknie to sloneczko swieci
m chce gdzies nas zabrac... :-)
ale mala przed chwila zrobila sie taka marudna ze :dry::dry:
normanie nic jej sie nie podoba...
obiad juz prawie zrobiony
ja musze sie troche ogarnac:sorry2:

dobra opuszczam tego kompa bo nic wieej nie zrobie
ale jeszcze zdjecie moich bobaskow
p41708740384796.jpg

p41808910663437.jpg

Pati no żyć nie umierać! Po tak ciężkiej i nieprzespanej nocce aż żyć się chce:-D:-D:-D
Dzieciaki super!!!!!!!!!!! A Malutka już nie taka malutka!! A dopiero co wyganiałyśmy Cie na porodówke:szok:
U nas słoneczko tak samo piękne, czekamy aż Mima się obudzi, jemy szybki obad i w śwait..tylko nie mamy pomysłu:dry::dry:

edit.
Już mamy plan na popołudnie.....
ehhh idziemy do kuzynki M. Małżeństwo, mają ponad 30lat i do tej pory starają się o dziecko....a ja tam z brzuchem wpadne..ehhhhhhhhhh

Ostatnia edycja:
No i wpadłam jeszcze na chwilkę. Piotrka jeszcze nie ma, al emwił, że sporo już złapał. Będzi efajna kolacja...

Agnes, nie nakręcaj się, a strzały to race sygnalizujące, żeby ludzie wiedzieli w którą stronę do wraku :tak: Ten filmik w zeszłą sobotę leciał 1000 razy na tvp w duuzo lepszej jakości :tak:
no i wszystko jasne

co zrobić zeby schudy nogi:eek: to jest najgorsze meijsce. ja juz mam tak pozarastane tłuszczem i miesniami że szok:eek:
ja jeździłam na rowerze stacjonarnym, na średnich oporach, ale ni iwem, czy to dobry pomysł...

Poprasowałam sobie ciuszki na wyjscie. Odstrzele sie z lekka, wiec Piotr będzie chciał iśc na pieszo,hehehehhe. Mam sposób na niego jak chce spaceru:-)

Zaczynam mieć lenia. Ni emam nic do roboty, chyba si epołożę.

Medea wiesz co pryzpomniała mi sięmoja przyjacióła z podstawówki!!!
Ona zawsze anrzekała na swoje łydki, że są za chude i nieproporcjonalne. Więc co robiła??? Jadła na stojąco, bo doszła do wniosku, że wtedy wszsytko elci w dół i wszsytko jej pójdzie w łydki:-D:-D:-D

A tak serio to nie wiem czy w ogóle są jakieś sposoby..mi w tej diecie najbardziej właśnie schudły uda. Wszsytkie spodnie zwężałam po kilkanascie cm. Ale to zależy od organizmu chyba jenak. Widzisz ja chce zrzucić cyce ale chyba sposobu na nie nie ma:no:
Ale rowerek zawsze dobrze modelował nogi..rolki...

reklama
my własnie przyszlismy ze spacerku,pogoda cudna z +18C juppi superowo było :tak::tak::tak::tak:

Oliwka od razu padła,usneła w 5min i już chrapie:tak::tak::tak::tak:

pati ale Twoje dzieciaczki sie strasznie pozmieniały,Sewka nie poznałam dosłownie ale z niego kawaler się zrobił,bardzo wydoroslał a Nikola no to juz nie mały bobasek :-D:-D:-D:-D dosłownie wykapana mamusia :-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry