reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co do tego końca świata to bym za bardzo w to niw wnikała........
Dowikla ja tez głodna ale o tej godzinie juz nie jem ..... poczekam do rana :)
No jaz zaraz ide sie najesc:-p
A od jutra lub poniedzialku zaczynam cwieczenia 6 weidera i jestem ciekawa jak dlugo wytrzymam:baffled:oj brat stanal na dniu 25
Mam juz rozpiske i tylko musze dostac jakiegos kopa;-)

reklama
ja tez juz jestem:tak::tak::tak:
Wykapalam sie i teraz robie sobie pazurki przy nogach;-):-)
Za chwile musze sobie uszykowac jakies zarelko bo cos zglodnialam

ja tez dzis robiłam sobie paznokcie u stup:tak:;-),i tipsy pilowalam.

prosze Was nie wierzcie w takie przepowiednie i domysły- te "strzały" jak Wy to nazywacie to moga być wybuchy, trzaskanie wraku, przeciez tam sie wszystko paliło jeszcze.... a wiadomo jak się wszystko pali to trzaska, wybucha......

a te gadanie- jesli rzeczywiscie byla gadka, niestrzelaj czy coś tam to mogli nyc reporterzy...

tyle razy miał byc juz konciec swata przepowiedzniany i jakos nie było....

ja tez Wam powiem, że po wybuchu wulkanu bedzie koniec świata, a wiadomo że jakis kiedys wybuchnie, tak jak kiedys sie jakis samolot rozbije itp.... takie pierdoły to każdy ,może cisnąć, że jest medium, jasnowidzem i inne takie cuda niewidy....

boshe ile razy ja słyszałam od znajomej która przepowiada przyszłośc takie głupoty....

ze ktos w rodzinie umrze i takie pierdoły... no i oczywiscie umarł...3 lata pozniej.. ale co chwile ktos w rodzinei umiera tymbardziej jak ma się dużą:eek:

więc ja tam w takie rzeczy nie wierze i prosze Was nie nastawiajcie sie tak i nie martwcie na zapas....

a 3 wojna światowa to już wogóle przegięcie....jest teraz tyle paktów i wszystkich takich innych umów międzypaństwowych, że raczej nie jest to możliwe....

zgadzam sie w 100% szkoda sie nakrecac i myslec co bedzie.:no::eek:

a maksiowi faktycznie nakupowałas.:tak:

dowikla-kochana a co to za cwiczenia?

Ostatnia edycja:
MEDEUSKA popieram twoje slowa w 100 % .

Powiedzcie mi czy skoro jak byly strzaly to przeciesz w kilku cialach tych niby zabitych Polakow to przeciesz po identyfikacji cial byloby wiadomo ze sa ciala zabite przez pistolet .A z tego co mi wiadomo to nic takiego nie ma miejsca.Skoro Ruscy mieloby zabic kogos kto przezyl to my bysmy wiedzieli ze ktos zginal z kulki.
Nie nakrecajcie sie niepotrzebnie.

ja tez dzis robiłam sobie paznokcie u stup:tak:;-),i tipsy pilowalam.

zgadzam sie w 100% szkoda sie nakrecac i myslec co bedzie.:no::eek:

a maksiowi faktycznie nakupowałas.:tak:

Mi tez by sie tipsy przydaly;-):-)

Prawda jest taka ze ile ludzi tyle opinii i stale jakies inne dziwadla pojawiaja sie na ten temat w necie:no::no::no:A wstawic cos sfingowane w google czy yoytube to razcej nie problem:no::no::no:
Ja mam w rodzinie pilota i dziisja byla gadka na ten temat

wlasnie nie ma o sie nakrecac :tak:
zawsze znajda sie tacy co szukaja sensacji,a jeszcze te komentarze no nie wiem jak was ale mnie strasznie razily:-:)-:)-(
przeciez skoro okreslali przyczyny i przebieg katastrofy a mieli dostep do tych materialow na pewno by cos zauwazyli a skoro nie zauwazyli po co pisac komentarze typu "skonczmy z ruskimi" zwlazcza kiedy zaczynamy sie z nimi dogadywac
dla mnie straszna przesada, a wg mnie oni naprawde starali sie nam pomoc, i pomagali jak tylko mogli, jaki wogole bylby sens w tych rzekomych dzialaniach:sorry:

Nie no dziewczyny ale sie nakrecacie i domysły snujecie dajcie spokój, ktos sfingowal filmik wrzucił na stronke i ma niezly ubaw z tych co tam pisza te smieszne komentarze :rofl2::rofl2::rofl2: stało sie i tyle a przepowiednie to zgadzam sie sa i beda wiecznie znajdzie sie ktos kto bedzie sobie gadal to i tamto :eek::eek::eek::eek:a ja slyszalam ze w 2012 roku maja powstac autostrady w polsce i stadiony :-D:-D:-Da tych autostrad to jak na zbawienie u nas:-):-):-):-)

J asie wykąpałam i cos mnie na wymioty bierze o ludzie w 5 miesiacy jeszcze do kibla latac myslalam ze to juz dawno sie skonczyło a tu cos niewyraznie sie czuje, mąz poszedł z synem spac wiec i ja pewnie spadam :-):-):-)

Dobranoc wszystkim:-):-)

Wkoncu udalo mi sie znowu wlaczyc neta:wściekła/y::wściekła/y:
LIDUS
Witam w klubie dziadowskich netow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

IWCIK
Ja z mlodymi wymiotowalam do 31 tygodnia na okraglo:no::no::no:To byla masakra dopiero:no::no::no:

Ja tez juz powoli zmykam spac
Dobranoc:-)

reklama
witajcie w niedziele :-D
wow jako pierwsza
goscie juz poszli - przed chwila wiec zasiadlam do kompa ale pisze i spadam :laugh2:

dziewczyny
a co do tego filmiku to pokazywalam mojemu, i tak: po pierwsze podwozie wyladowalo jako pierwsze i te strzaly to mogl byc trzask wybuchajacych opon, a po drugie przeciez Ruscy maja tam w poblizu baze wojskowa wiec dlatego mogli tam byc jako pierwsi!
no wiec takie jest moje zdanie...
idzcie spac i nie myslcie o tym...

kerna - spoko :tak:

ja tez juz ide spac bo mnie maci...
dobranoc a tym ktore juz spia milych snow...

Do góry