prosze Was nie wierzcie w takie przepowiednie i domysły- te "strzały" jak Wy to nazywacie to moga być wybuchy, trzaskanie wraku, przeciez tam sie wszystko paliło jeszcze.... a wiadomo jak się wszystko pali to trzaska, wybucha......
a te gadanie- jesli rzeczywiscie byla gadka, niestrzelaj czy coś tam to mogli nyc reporterzy...
tyle razy miał byc juz konciec swata przepowiedzniany i jakos nie było....
ja tez Wam powiem, że po wybuchu wulkanu bedzie koniec świata, a wiadomo że jakis kiedys wybuchnie, tak jak kiedys sie jakis samolot rozbije itp.... takie pierdoły to każdy ,może cisnąć, że jest medium, jasnowidzem i inne takie cuda niewidy....
boshe ile razy ja słyszałam od znajomej która przepowiada przyszłośc takie głupoty....
ze ktos w rodzinie umrze i takie pierdoły... no i oczywiscie umarł...3 lata pozniej.. ale co chwile ktos w rodzinei umiera tymbardziej jak ma się dużą
więc ja tam w takie rzeczy nie wierze i prosze Was nie nastawiajcie sie tak i nie martwcie na zapas....
a 3 wojna światowa to już wogóle przegięcie....jest teraz tyle paktów i wszystkich takich innych umów międzypaństwowych, że raczej nie jest to możliwe....