reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zmienilam zdanie

• miauu77 z tym nie zabijajcie nas nie bylbym pewny; z poczatku tez myslalem ze tak wlasnie brzmi ale po zalozeniu sluchawek i puszczeniu w zwolnionym tempie wyraznie slychac ruski belkot, nie wiem co znaczy ale na 100 to nie to co piszecie; jednakże w 53 sek słychać polskie ,,żyje" 1 godzinę temu
  • zielonyZIELAK - Dawajcie gnata!
    - Nie ubijajcie nas!
    - Boże mój!
    Słychać aż za głośno... Jeżeli to prawda, a na to wygląda to... Jackowski miał rację! Najpierw będzie wypadek samolotu, który będzie ważny dla Polski, a niedługo po nim... będzie wojna... Tak przewidywał rok temu... 1 godzinę temu
  • TheBiernik o ja *******e zamknełem oczy i zacząłęm słuchać i faltycznie słychać " nie zabijajcie nas" tylko może to jacyś reporterzy ? 1 godzinę temu
  • 1 2 3 4 5 6 7 Dalej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wrocilam dziewczyny.....

jestem padnięta:eek:
Nogi mnie bolą jak cholercia...
w sumie to tylko maksa obkupilam bo jakios nie miałam weny na wybieranie dla siebie ciuchów.. kupiłamtylko 2 zwykłe tshorty- jeden niebieski jeden czerwony, szorty w paseczki i adidasy brązowe, bo nie mam żadnych niskich butów, a jednak musze jaies mieć..

M kupilam swetr

za to Maks obkupiony jak ta lala:-D

W Reserved
2 kurtki
2 koszulki
1 bluza
2 swetry-jeden rozpiany jeden nie
czapeczka
skarpety x5

niestety koszul nie było:angry:

W C&A
2 koszulki
szorty w krateczkę
buty:-)

Ide spać bo padam normalnie....

Zobacz załącznik 236722Zobacz załącznik 236723Zobacz załącznik 236724

tak więc to coś takiego...bluzka jest na tyle długa, że zakryje wszystko, rozciągliwa i anwet nie opina mnie tak okropnie oczywiście nie licząc biustu:sorry:..Ale mam wrażenie, że wygladam w niej jak........żona torreadora....zrozumcie moje skojarzenie:-D te ozdoby nie wiem czy nie dziwne są...

a na pocieche mój mały akrobata:-D:-D:-D za każdym razem jak robi tunel to woła mama mama, bo mama za każdym razem musi Mimę pochwalić:-D
fajna ale wydaje mi się że lepiej byś wyglądała w tej od patrysi:tak: wg mnie troche za obcisła.... ja w cązy nielubiłam takich ciasnych rzeczy nosic....

Dziś w nocy odeszła nasza babcia.
Świeć Panie nad Jej duszą.

:-( przykro mi.....( *)

dowikla-no to miałas z dzieciakami super dzien.:tak:
a zdiecie super!!!;-)

sg-na poczatku jest zawsze cieżko,pózniej se przyzwyczaisz.wiem co piszesz bo mój M też kiedys jezdzil do niemiec.:tak:
bedzie dobrze.

a ja juz sie wykapałam,teraz spokojnie moge posiedziec na bb.:tak:;-):-)
ale czy jest tu jeszcze ktos?:eek:

dowikla-no to miałas z dzieciakami super dzien.:tak:
a zdiecie super!!!;-)

sg-na poczatku jest zawsze cieżko,pózniej se przyzwyczaisz.wiem co piszesz bo mój M też kiedys jezdzil do niemiec.:tak:
bedzie dobrze.

a ja juz sie wykapałam,teraz spokojnie moge posiedziec na bb.:tak:;-):-)
ale czy jest tu jeszcze ktos?:eek:

Ja jestem...:))))

Teraz to ja sie przerazilam... te komentarze ponizej filmiku i ta przepowiednia Jackowskiego , ze najpierw bedzie katastrofa samolotu a pozniej wojna... Mowili ze koniec swiata ma byc w 2012 r:szok::szok::szok:

ja tez juz jestem:tak::tak::tak:
Wykapalam sie i teraz robie sobie pazurki przy nogach;-):-)
Za chwile musze sobie uszykowac jakies zarelko bo cos zglodnialam

prosze Was nie wierzcie w takie przepowiednie i domysły- te "strzały" jak Wy to nazywacie to moga być wybuchy, trzaskanie wraku, przeciez tam sie wszystko paliło jeszcze.... a wiadomo jak się wszystko pali to trzaska, wybucha......

a te gadanie- jesli rzeczywiscie byla gadka, niestrzelaj czy coś tam to mogli nyc reporterzy...

tyle razy miał byc juz konciec swata przepowiedzniany i jakos nie było....

ja tez Wam powiem, że po wybuchu wulkanu bedzie koniec świata, a wiadomo że jakis kiedys wybuchnie, tak jak kiedys sie jakis samolot rozbije itp.... takie pierdoły to każdy ,może cisnąć, że jest medium, jasnowidzem i inne takie cuda niewidy....

boshe ile razy ja słyszałam od znajomej która przepowiada przyszłośc takie głupoty....

ze ktos w rodzinie umrze i takie pierdoły... no i oczywiscie umarł...3 lata pozniej.. ale co chwile ktos w rodzinei umiera tymbardziej jak ma się dużą:eek:

więc ja tam w takie rzeczy nie wierze i prosze Was nie nastawiajcie sie tak i nie martwcie na zapas....

a 3 wojna światowa to już wogóle przegięcie....jest teraz tyle paktów i wszystkich takich innych umów międzypaństwowych, że raczej nie jest to możliwe....

Co do tego końca świata to bym za bardzo w to niw wnikała........
Dowikla ja tez głodna ale o tej godzinie juz nie jem ..... poczekam do rana :)

reklama
no i ja jestem.
Natali no co ty 20cm w szyi??? to że niby ja jestem jakiś olbrzym!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
20 x 2 nie napisalam, :tak::-D:-D:-D

Zobacz załącznik 236722Zobacz załącznik 236723Zobacz załącznik 236724

tak więc to coś takiego...bluzka jest na tyle długa, że zakryje wszystko, rozciągliwa i anwet nie opina mnie tak okropnie oczywiście nie licząc biustu:sorry:..Ale mam wrażenie, że wygladam w niej jak........żona torreadora....zrozumcie moje skojarzenie:-D te ozdoby nie wiem czy nie dziwne są...

a na pocieche mój mały akrobata:-D:-D:-D za każdym razem jak robi tunel to woła mama mama, bo mama za każdym razem musi Mimę pochwalić:-D
jaki tunel super, moj czarek tez tak staje na glowie:-D:-D:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 236755Zobacz załącznik 236756

nie wiem czy nie lepsza ta Natalineczki jednak....Michał oczywiscie w kadrze:-D
alez ty rzeczywisci masz cyca:szok::szok::szok:
tylko na tej fotce ja najbardziej widac - chyba ze znajde zdjecie z inneg dia jak mialam ja zalozona :-D
panienskie0848028270.jpg

nawet za jasno wyszla :sorry::confused2:

mala sie obudzial zmykam
biała jak u aniołka :-p;-):-D:-D:-D
Dziś w nocy odeszła nasza babcia.
Świeć Panie nad Jej duszą.

As współczuje strasznie (*)

super:tak::tak::tak:

As 76 -> Moje najszczersze Kondolencje. Domyślam się jak sie okropnie czujesz. Niestety przezywalam to , az dwa razy. . . Trzymaj sie :*

Dziś mija DOPIERO tydzień od Jego wyjazdu ............
Mimo,że planowałam sobie każdy dzień to i tak te 7 dni strasznie sie wlekły :-:)-:)-(
Najsmutniejsze są samotne spacery z Synkiem, i widok szczęśliwych rodziców na spacerku z dziećmi...
Brakuje Mi Go : Jego Ciepła , Dotyku , Słów :sad::sad::sad:
Staram sie nie rozczulać bo będzie mi ciężko .
Wole jednak w ten sposob o nim nie myśleć .

Mały już śpi a ja nie mam co robić... Teraz byśmy oglądali pewnie jakiś filmik z Mężem , albo sie Kochali :-p a tu cisza...

Dzwoni praktycznie codziennie ale tylko na 5 minut , bo nie dzwoni ze swojego telefonu. Jeszcze troszke i będzie dzwonil ze swojego numeru i uda nam sie dłuzej porozmawiać..........

Stoje sama między ciszą, wszystkie myśli się kołyszą... <lzy>

Przepraszam ,że Wam zawracam Glowe ,ale chcialam sie komus ''wygadac''
Jesli zabardzo bede narzekac i sie uzalac nad soba , sprostujcie mnie :)
kochana zajmij sie czyms moze jkies robotki reczne, czytanie ksazek, mniej bedziesz myslala:tak::tak::tak:
dziewczyny widziałyście te filmiki na you tube???
nie wiem co o tym mysleć:no::no::no:
[video=youtube;fhQ7oDH79L4]http://www.youtube.com/watch?v=fhQ7oDH79L4&feature=related[/video]

posłuchajcie tam są 4 strzały,sa pogłoski ze byli jacuyś żywi w tej katastrofie i ruski ich zabili.

jak to okaze sie prawda wiecie ze moze dojść do wojny.powiem wam szcerze że ja jestem przerażona.

nie wiem może się nakręcam ...
kobiety wczoraj jedna mi wyslala inne przepowiednie
dzis wy nastepne,
a mnie juz brzuch boli z nerwow:wściekła/y:
az mi sie spina:-(
Agnes i znowu nie zasnę...błagam nie straszcie mnie...już mnie brzuch boli:-:)-:)-:)-(
Ja to słuchałam i nie wiem czemu ale ja tam strzałówni e słyszałam...jakieś trzaski i mogło byś to cokolwiek.
A ruskie dopiero biegli na miejsce aktastrofy to jakim cudem zdążyli ich dobić..no takie jest moje zdanie..
ja slyszalam jakies dwa, ale pomyslcie jesli ruskie mieliby w tym jaki klad po co odstawialiby taka szopke:sorry::sorry::sorry:
ni i jeszcze to ze byly dwa sledztwa ruskie i polskie i zadne nic takiego nie wykazalo
prosze was nie straszcie nas:no::no::no:

sory ze post po poscie.

a nie słyszeliście przepowiedni jackowskiego,przepowiedział jakąś ogromną katastrofe samolotu i to będzie mialo ogromne konsekenje,
i on widzi w swojej przepowiedni że w najbliższym czasie wybuchnie trzecia wojna światowa
no i znow przepowiednie :cool::cool:
ale na pokładzie nie było ochraniarzy :no::no::no::no: i tylko było by 4 strzały :baffled::baffled::baffled::baffled:

kurcze ide spać ale coś czuję że chyba nie zasnę,bo tak się nakręciłam ze boje sie zasnąć
jak nie bylo, byli funkcjonariusze Bor a Bor to co to jak nie biuro ochrony rzadu:eek:
zmienilam zdanie

• miauu77 z tym nie zabijajcie nas nie bylbym pewny; z poczatku tez myslalem ze tak wlasnie brzmi ale po zalozeniu sluchawek i puszczeniu w zwolnionym tempie wyraznie slychac ruski belkot, nie wiem co znaczy ale na 100 to nie to co piszecie; jednakże w 53 sek słychać polskie ,,żyje" 1 godzinę temu
  • zielonyZIELAK - Dawajcie gnata!
    - Nie ubijajcie nas!
    - Boże mój!
    Słychać aż za głośno... Jeżeli to prawda, a na to wygląda to... Jackowski miał rację! Najpierw będzie wypadek samolotu, który będzie ważny dla Polski, a niedługo po nim... będzie wojna... Tak przewidywał rok temu... 1 godzinę temu
  • TheBiernik o ja *******e zamknełem oczy i zacząłęm słuchać i faltycznie słychać " nie zabijajcie nas" tylko może to jacyś reporterzy ? 1 godzinę temu
  • 1 2 3 4 5 6 7 Dalej
pixel-vfl73.gif
dziewczyny prosze bo moj maly borok w brzuchu sie juz wierci jak najety:sorry:
a ja spieta jak agrafka jestem

wrocilismy od rodzicow, czarek juz spi, m sprzata a ja na bb:-p

Do góry