reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nadrobiłam...i przez to ściga mnie do kibla z nerwów.
A o to moje logiczne wytlumaczenie.
filmik jest amatorski, nic prawie nie widać, a strzelające gałęzie aż biją po uszach. Moim zdaniem ruscy powinni nawet tam być, bo czekali na samolot państwowy to nawet powinni!
Zostało ustalone, że samolot wylądował do góry spodem i wszyscy zginęli na miejscu od udezrenia. ciałą były tak zmasakrowane, że ciężko było w ogóle je zidentyfikować. ciężko chyba byłoby takiemu wyjść z samolotu i krzyknąć "żyje". A to, że strzelali to może strzelali. Ale do kogo, dlaczego? Niewiadomo. Może strzelali w powietrze dla odstraszenia fotografów. PRzecież nie mogli wpuścić wszsytkich do samolotu więc mogli strzelać, żeby wszsycy sie zatrzymali. Zresztą potem wszsytkich przesłuchiwali i moim zdaniem dobrze zrobili bo nikt nie wiedział dobrze o co chodzi i z jakiego powodu się rozbił. Krzyczeć żyje mógł też reporter, sytuacji nie znamy. A ja wątpię, że ktokolwiek byłby w stanie wyjść z samolotu bez nóg i rąk z głową pół metra dalej. A podczas sprawdzania zwłok dziury po kulach byłyby widoczne na pewno.
Moim zdaniem to jest szukanie sensacji, nowości, żeby było o czym gadać, żeby gazety się sprzedawały a gg mało miliony czytelników. Wiadomo jak dziennikarze szukają dziury w całym, żeby tylko cos siędziało. Taka ich rola i to od nich zależy w co będziemy wierzyć.
A tacy kolesie co piszą rozwalmy ruskich zesrałby sie pierwszy jakby takeigo ruskiego w domu zobaczył:sorry2: cwaniak i tyle. Gadać sobie może, ale żeby zrobić to uciekałby gdzie się da.
Co do przepowiedni to ja sietego właśnie boję, ale końców świata też miało być dużo. Samoloty się jednak rozbijają i rozbijać będą...no ale....
znowu brzuch boli...

dla mnie najwazniejsze jest jedno pytanie:tak::tak:
i zadam je po raz n-ty

Po co Rosjanie mieliby stwarzać taką sytuacje, jaki mieliby w tym cel:sorry2:

reklama

MEDEA
Kochana,musialabys zobaczyc moj brzuch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Za duzo sobie w tej zimie pofolgowalam z zarelkiem:no:Ale mam nadzieje sie tego wstretnego brzuszyska pozbyc i dlatego musze tak drastycznie hehe
A jesli chodzi o cwieczenia to ja etz co dzien nie cwiczylam,ale teraz juz na bank bede bo wstyd mi nawet zalozyc obcisla bluzeczke
Kochana, to ja cie ostrzegam, ze to nie sa cwiczenia na pozbycie sie sadelka, ale na miesnie-budowanie. brzuszek wiele ci sie po nich nie zmniejszy tylko zamieni tłuszcz w tkankę mięsniową. Mówimy o weiderze, tak? ja juz to przerabiałam. zaszłam bardzo daleko ale nie z wynikami takimi jakimi chciałam.

No to pozwolcie moje drogie,ze zmienie temat;-):-)Bo wlasnie mi sie cos przypomnialo:tak::tak::tak:
Wczoraj jak spacerowalam z siora i dzieciakami,to przechodzila kolo nas jakas psychicznie chora baba i cos mruczala sobie pod nosem:szok:No a my sie zatrzymalysmy i obydwie przykrywalysmy dzieci i w sumie nie miala jak przejsc to najpierw nas wyzwala od prstytutek 3 rzeszy:szok::szok::szok::-D:-D:-Da pozniej stwierdzila ze to wszystko przez to molestowanie ze jest tyle dzieci:szok::-D:-D:-D
No nic jej nie powiedzialysmy,obydwie spojrzalysmy na siebie z wielkimi oczami i byla jedna wielka zwala:-D:-D:-D:-D
No co za ludzie:no::no::no:

Co do tych ruskich, że takszybko byli na miejscu to najpierw był ten kolo z kamerą. A to nie było kilka sekund. On musiał dobiec, potem słychać syreny, potem jak biegną do wraku...to nie były sekundy. I to jest właśnie szukanie dziury w całym....wyobraźnia działą wszsytkim..
A oni mieli tyle do roboty, żeby tam być i zapewnić bezpieczeństwo. JA cos sie pali w miescie to straż zabiera dupe w kroki i jedzie...nie czekasz pół dnia..
A mój na przepowiednie teraz powiedział tak. Że on tej przepowiedni nie słyszał i każdy chce zabłysnać i kariere zrobic i być w centrum uwagi. NAgle każdy pzepowiada przyszłosć...same wróżki w naszym kraju..
ja też wam mogę powiedzieć że mojemu wujkowi sie dokłądnie to śniło, a do tego jest ksiedzem wojskowym, staruszkiem i przepowiedział dwa lata temu katastrofe itd..itd...no i co??
znowu brzuch boli...

A co do bluzki od Patrysi to jak dla mnie bomba, ale czy nie wygladałabym dziwacznie w białej bluzce i staniku w innym kolorze...a fuksje widać że hoho...
A teraz wymyśliłam, że mogłabym kupić sobie zwykły podkoszylek biały pod spod i byłoby git....
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
brawo
Witajcie w słoneczną ale zimną niedziele ja zaraz ide do koscioła :tak: co do filmiku to moze byc amatorskie a strzał równie dobrze mógłby byc trzask gałęzi jak sie palą albo coś takiej katastrofy wątpie czy ktosby przeżył:no::no::no:

Ale zmieniając temat wstawiam moje dzisiejsze fotki:tak::tak:
ślicznie wygladasz :tak::tak::tak::tak:
a msły w misce:-D:-D super

Kochana, to ja cie ostrzegam, ze to nie sa cwiczenia na pozbycie sie sadelka, ale na miesnie-budowanie. brzuszek wiele ci sie po nich nie zmniejszy tylko zamieni tłuszcz w tkankę mięsniową. Mówimy o weiderze, tak? ja juz to przerabiałam. zaszłam bardzo daleko ale nie z wynikami takimi jakimi chciałam.

ja wiem ze to jest na miesnie brzucha:tak:Moj brat po 3 tygodniach cwieczen widzi juz duze efekty:tak::tak::tak:
Sprobowac nie zaszkodzi:tak::tak::tak:
A mi wlasnie o to chodzi zeby ten tluszcz zamienil sie w miesnie:tak::tak::tak:

Agnes ciesze Cie że sięuspokoiłaś choc troszkę. Ja też boję się katatrof, wojen i śmierci, od dzieciństwa mam małą fobie w tym kierunku i przez to teraz jako stara dupa spać przy świetle muszę....za todziękuję mojej babci która jako małą dziewczynke uswiadamiała mnie o wszystkich przpowiedniach itd.
Moim zdaniem to po prostu ludzie nie majaco robic a pisać mozna wszsytko nikt nie bedzie cie za to ścigał..niestety...

dowikla zwariowałąś???????????
Ja gadałąm z taka masażystka co miała babkę która ostro ćwiczyła żeby spalić tłuszcz i zamiast go spalić to obrosłą w mega mięsnie. Nogi ma jak balerony wielkie:sorry2: trzeba ćwiczyć ale z umiarem:tak:
Wiki laska jesteś:tak::tak:

No to pozwolcie moje drogie,ze zmienie temat;-):-)Bo wlasnie mi sie cos przypomnialo:tak::tak::tak:
Wczoraj jak spacerowalam z siora i dzieciakami,to przechodzila kolo nas jakas psychicznie chora baba i cos mruczala sobie pod nosem:szok:No a my sie zatrzymalysmy i obydwie przykrywalysmy dzieci i w sumie nie miala jak przejsc to najpierw nas wyzwala od prstytutek 3 rzeszy:szok::szok::szok::-D:-D:-Da pozniej stwierdzila ze to wszystko przez to molestowanie ze jest tyle dzieci:szok::-D:-D:-D
No nic jej nie powiedzialysmy,obydwie spojrzalysmy na siebie z wielkimi oczami i byla jedna wielka zwala:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jakas nawiedzona:-D:-D

a ja sie nie pochwalilam, wbrew zapowiedzim sklepy wczoraj byly otwarte do 14:sorry2:
pojechalismy wczoraj na zkupki i sie obkupilismy:tak::tak::tak:
m kupil spodnie buty i kurteczke:tak::tak:
a ja kupilam sobie bluzeczke i m kupil mi plaszczyk:tak::tak::tak:
pisze ze m kupil bo ja bym tyle ksy nie wydala:no::no::sorry2:
130 zł:szok::szok:
na sam plaszczyk:sorry2:
ja pewnie nie kupilabym sobie zadnego, a jesli juz to na targu za 40 zl:zawstydzona/y::tak::tak::tak:
ale pozniej poszlismy do rodzicow i m poszedl do sklepu wrzucil w maszyne 20 zl bo drobnych nie mial i wyciagnal 220:tak::-):-):-):-):-)
tak wiec plaszczyk sie wrocil z nawiazka:tak::tak::tak:
jak porobie zdj to wkleje plaszczyk
chyba ze na allegor znajde takie same:tak:
bo zdj nie ma mi kto zrobic:sorry2::sorry2:

ja wiem ze to jest na miesnie brzucha:tak:Moj brat po 3 tygodniach cwieczen widzi juz duze efekty:tak::tak::tak:
Sprobowac nie zaszkodzi:tak::tak::tak:
A mi wlasnie o to chodzi zeby ten tluszcz zamienil sie w miesnie:tak::tak::tak:
aha..no to masz pozwolenie..ale gdzie masz tam tłuscz:oo2::oo2::oo2:
dowikluś ale baba!!! szok! U nas też kilka osób takich chodzi dziwnych i omija się ich szerokim łukiem bo niejeden dostał od kolesia laską po głowie:-D:-D

Ale dziewczyny miałyscie dzień zakupowy!! Fajowo!

KERNUS
To jest z umiarem:tak::tak::tak:I ja nie chce miec usmienionych nog czy rak tylko "uksztaltowac" sobie brzuszysko:tak::tak::tak:
Mlodzi powoli sie ubieraja,wiec zaraz zmykam robic sniadanko:tak::tak::tak:

reklama

hhehe, dobre, ja mam kolegę, który jest chory, nawet trocheneibezpieczny. Kiedys szlam do przychodni z mała i go spotkałam, gadka szmatka o dupie maryni a ten nagle, że te samoloty, co nad nami lecą ( nic nie leciało) to sprawdzają, czy ni emam obcch, maja skanery i przeswiatlają nasze mózgi, żeby sie upewnic, dzeki temu wiedzą kto o czym mysli... No wywód był długi, az sie przestraszyłam, i nagle wraca do dupy Maryni.
Strasznie mi go żal. Kiedys był normalnym chopakiem, niesamowicie przystojnym, utalentowanym malarsko i autorsko, przezabawny, no ideał. Pewnego dnia mu po prostu odbiło. POwyijał wszytski eokna w domu w ataku szału. Matka oddała go do zakładu zamkni etego, tam zrobili z niego wrak. Na dzień dobry podali mu zbyt wiele i zbyt silne psychotropy i inne badziewia, a to by lo tylko załamanie nerwowe. Teraz nie dość, że zjarali mu mózg, to jeszcze jest od tego cholerstwa uzależniony. Jak weźmie to ma jazdy tego typu, a jak nie, to jak na zejsciu się czuje i musi wziąść. Wyobrazacie sobie? Oczywiście matka wielce obrazona, że jej taką krzywdę zrobił nic sobie z tego nie robi, a powinna, bo z tego co sie orientowałam, to ktos powinien za to beknąc pożądnie, tylko nie mam komu mu w tym pomóc, a on sam-same rozumiecie

Do góry