reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej babeczki.

ale jestem niewyspana,masakra.tak jak myslałąm tak sie nakręciłam że nie mogłam usnąć,a jak usnęłam to budziłam sie co 20-30min.koszmar i wojna mi się sniła.
a jak usnęłam koło 4.00 na dobre to Oliwka wstała o 6.20,super ból głowy masakryczny i oczy mi sie zamykają,

ja chę spać !!!!!!!!!!!!:crazy:

Edit:
teraz ogladałam nagrane info na you tube i tam było powiedziane że to szczelały zbiorniki paliwa który były w skrzydłach.

jak myslicie to może byc prawda czy to tak zostało powiedziane aby zataić tamty domysły????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny, witam niedzielnie.
Zacznę od tylu. U nas wczoraj spacerowo na maksa. Z samego rana zaliczylysmy z Wiki zakupy-bez pampka, późnij spacer i maly plac zabaw-bez pampka. Póżniej obiadzio( przygotowania), znów szybki wypad do sklepu zanim zamkną-bez pampka, hehehe. Obiad, lezakowanie, pranie i na 4 godzinne spacery po solankach. Ależ pięknie tam robą, w koncu zaczeli o to bardziej dbac. mala wychasała się jak nigdy,zadowolona nieziemsko, w drodze powrotnej przysnela, ale zaraz ja w domu ocudzilismy-zrobiłam jej galaretke z 4 kolorków i była wniebowzięta, hehe. Kąpiel i spać. A ja poleciałam szybciutko do łózka i myślałam, że padnę jak betka, ale z tego zmęczenia nie mogłam zasnąć do 1. No i pospałam do 6, wrrr

Mój dziś od rana nan rybach, ciekawe, czy będiz eświerzynka z pateni na kolację, hehehe...

dziewczyny widziałyście te filmiki na you tube???
nie wiem co o tym mysleć:no::no::no:
[video=youtube;fhQ7oDH79L4]http://www.youtube.com/watch?v=fhQ7oDH79L4&feature=related[/video]

posłuchajcie tam są 4 strzały,sa pogłoski ze byli jacuyś żywi w tej katastrofie i ruski ich zabili.

jak to okaze sie prawda wiecie ze moze dojść do wojny.powiem wam szcerze że ja jestem przerażona.

nie wiem może się nakręcam ...
Oglądałam, nie znam rosyjskiego, ale napisałam juz do kolegi, żeby na dobrym sprzecie mi to przesłuchal i przetłumaczył. Ja za chiny ludowe nic po polsku nie słyszę-"strzały" owszem-i diwe rzeczy-po pierwsze to z pewnością nie broń która pod wpływem temperatury czy ognia sama się rozładowuje-bo to inaczej by było-z rzędu, po drugie, nagranie jest tak złej jakości, że cięzko mówić o wystrzałach-to mogą być opony, czy cokolwiek innego.
Dlaczego tak szybko na miejscu? Jak już było mowone Jest tam baza, nikt ni emówił, że to teren bezludny itd
Strach się bać, i choć zawsze mowiłam tak w żartach-to teraz móiwe na poważnie-oby to było sfingowane nagranie. Z tegoco wiadomo kulek u zmarłych nie znaleziono. Co prawda nie sami polacy robili autopsję i badania. Ale nie wyciągajmy pochopnych wniosków.
Jeżeli to prawda, niech to zatają. III wojna światowa nie jest potrzebna, koniec świata kiedys nastąi-i jaa wam mówię, nie przez katastrofę samolotu, ale przez te euro 2012-bo to co zaprezentujemy to już koniec świata-taki żart hmmm

Co do przepowiedni Jackowqskiego-uważam go za wielkie medium i nie porównujmy go z wróżkami z osiedla, no sorry, ale sam mówi, ze może to być zbierzność zdarzen i juz na początku zastrzega, by nie dopowiadać jego słów do zdarzen...

włącz sobie na cały głos ten filmik i wsłuchaj sie dokładnie ,sa 4 strzały i smiech facetów.
pierwszy strzał jest po syrenie.
a dlaczego ruscy tak szybko pojawili się na miejscu katastrofy?rozbił się samolot,zawyła syrena i po paru sekundach ruscy już tam byli:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
A ja mam takie pytanie, bo jestem niedoinformowana. Czy ktoś wie dokładnie po jakim czasie od upadku samolotu włączyli syreny?
Czy to pojawienie się ludzi ( bo nie wiem, czy wojskowych, bo nic nie widziałam)rzeczywiście jest takie natychmiastowe?

zmienilam zdanie

• miauu77 z tym nie zabijajcie nas nie bylbym pewny; z poczatku tez myslalem ze tak wlasnie brzmi ale po zalozeniu sluchawek i puszczeniu w zwolnionym tempie wyraznie slychac ruski belkot, nie wiem co znaczy ale na 100 to nie to co piszecie; jednakże w 53 sek słychać polskie ,,żyje" 1 godzinę temu
  • zielonyZIELAK - Dawajcie gnata!
    - Nie ubijajcie nas!
    - Boże mój!
    Słychać aż za głośno... Jeżeli to prawda, a na to wygląda to... Jackowski miał rację! Najpierw będzie wypadek samolotu, który będzie ważny dla Polski, a niedługo po nim... będzie wojna... Tak przewidywał rok temu... 1 godzinę temu
  • TheBiernik o ja *******e zamknełem oczy i zacząłęm słuchać i faltycznie słychać " nie zabijajcie nas" tylko może to jacyś reporterzy ? 1 godzinę temu
  • 1 2 3 4 5 6 7 Dalej
Rzeczywiście, w 53 sek słychać"zyje", ale kto to i o kim, czy do kogo mówi??? Czy to polak? jesteście w stanie powiedzieć, ze to polak mówi? Może ktoś sie przewrócił i mówi-zyje-no ja tak mówie, jak sie walne w kolano , ale sie nie zabiłam. Staram sie bagatelizować, przypuszczenia i podejrzenia sią baaaaaaaaaaardzo groźne.
Przejrze jeszcze resztę tych filmików

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sorki zo post pod postem, tamte mi pocieło, a net mi muli jaknigdy.
Pazury powinnam byla sobie zrobic po objrzeniu teo wszystkiego, a nie przed, hehe, french wyszedł co najmniej dziwnie:))

witam niedzielnie:-)

jak mnie bolą stopy:eek:
normalnie niemożliwe:eek:
ide sie jeszcze do wyrka do M polozyc bo mały wlasnie zasnał:tak:
No jaz zaraz ide sie najesc:-p
A od jutra lub poniedzialku zaczynam cwieczenia 6 weidera i jestem ciekawa jak dlugo wytrzymam:baffled:oj brat stanal na dniu 25
Mam juz rozpiske i tylko musze dostac jakiegos kopa;-)
ijjeeee a po co Ci ta v weidera jak Ty chudzina:-D
6 weidera ne da mnie- ja codziennie cwiczen nie robie, dlatego to dla mnie odpada:-D robie raz dwa dni z rzedu jeden dzien prerwy raz 3 dni i 2 dni przerwy, różnie:tak:
robie tylko jak nikogo nie ma w domu, dlatego:rofl:

Nie no dziewczyny ale sie nakrecacie i domysły snujecie dajcie spokój, ktos sfingowal filmik wrzucił na stronke i ma niezly ubaw z tych co tam pisza te smieszne komentarze :rofl2::rofl2::rofl2: stało sie i tyle a przepowiednie to zgadzam sie sa i beda wiecznie znajdzie sie ktos kto bedzie sobie gadal to i tamto :eek::eek::eek::eek:a ja slyszalam ze w 2012 roku maja powstac autostrady w polsce i stadiony :-D:-D:-Da tych autostrad to jak na zbawienie u nas:-):-):-):-)

J asie wykąpałam i cos mnie na wymioty bierze o ludzie w 5 miesiacy jeszcze do kibla latac myslalam ze to juz dawno sie skonczyło a tu cos niewyraznie sie czuje, mąz poszedł z synem spac wiec i ja pewnie spadam :-):-):-)

Dobranoc wszystkim:-):-)
i jak sie czujesz dzisiaj:eek::eek::eek::eek:

IWCIK
Ja z mlodymi wymiotowalam do 31 tygodnia na okraglo:no::no::no:To byla masakra dopiero:no::no::no:
ach bo to blizniaki to podwojnie ;-):-D:-D
ale szczerze wpolczuje naprawde, dobrze ze to juz za toba:tak::tak::tak:

hej babeczki.

ale jestem niewyspana,masakra.tak jak myslałąm tak sie nakręciłam że nie mogłam usnąć,a jak usnęłam to budziłam sie co 20-30min.koszmar i wojna mi się sniła.
a jak usnęłam koło 4.00 na dobre to Oliwka wstała o 6.20,super ból głowy masakryczny i oczy mi sie zamykają,

ja chę spać !!!!!!!!!!!!:crazy:
witaj w klubie kochana:wściekła/y:
moj czarek jak juz wicie spi dosc dlugo i mamusia sie wysypia ale jak mamusia ma tatusia w domu to juz sie wyspac nie moze:crazy::crazy:
zawsze rano jak czarek mi sie obudzi po 7 to mo mowie pol sie jeszcze i sie kladzie roche sie powierci troche pojecy ale zasnie:tak:
a mojemu to nie pasowalo ze on jeczy i zaczal sam jeczec:angry:
a w takich warunkach to napewno czarek nie zasnie wiec musialam wstac:crazy:

wlasnie przyszlismy do pokoju i mlody nie dospany pokazuje mi fochy:angry:
teraz ogladałam nagrane info na you tube i tam było powiedziane że to szczelały zbiorniki paliwa który były w skrzydłach.

jak myslicie to może byc prawda czy to tak zostało powiedziane aby zataić tamty domysły????
wg to mnie to jakies gowniarze nie znajace pojecia honor i zaloba, wkleily taki filmik, rzucily haslo ze jest tam "nie strzelajcie" a polacy lubia sensACJE no i wobraznia zrobila swoje:sorry2:
tym bardziej ze po wojnie została niechec do tego narodu:sorry2::tak::tak:

Nadrobiłam...i przez to ściga mnie do kibla z nerwów.
A o to moje logiczne wytlumaczenie.
filmik jest amatorski, nic prawie nie widać, a strzelające gałęzie aż biją po uszach. Moim zdaniem ruscy powinni nawet tam być, bo czekali na samolot państwowy to nawet powinni!
Zostało ustalone, że samolot wylądował do góry spodem i wszyscy zginęli na miejscu od udezrenia. ciałą były tak zmasakrowane, że ciężko było w ogóle je zidentyfikować. ciężko chyba byłoby takiemu wyjść z samolotu i krzyknąć "żyje". A to, że strzelali to może strzelali. Ale do kogo, dlaczego? Niewiadomo. Może strzelali w powietrze dla odstraszenia fotografów. PRzecież nie mogli wpuścić wszsytkich do samolotu więc mogli strzelać, żeby wszsycy sie zatrzymali. Zresztą potem wszsytkich przesłuchiwali i moim zdaniem dobrze zrobili bo nikt nie wiedział dobrze o co chodzi i z jakiego powodu się rozbił. Krzyczeć żyje mógł też reporter, sytuacji nie znamy. A ja wątpię, że ktokolwiek byłby w stanie wyjść z samolotu bez nóg i rąk z głową pół metra dalej. A podczas sprawdzania zwłok dziury po kulach byłyby widoczne na pewno.
Moim zdaniem to jest szukanie sensacji, nowości, żeby było o czym gadać, żeby gazety się sprzedawały a gg mało miliony czytelników. Wiadomo jak dziennikarze szukają dziury w całym, żeby tylko cos siędziało. Taka ich rola i to od nich zależy w co będziemy wierzyć.
A tacy kolesie co piszą rozwalmy ruskich zesrałby sie pierwszy jakby takeigo ruskiego w domu zobaczył:sorry2: cwaniak i tyle. Gadać sobie może, ale żeby zrobić to uciekałby gdzie się da.
Co do przepowiedni to ja sietego właśnie boję, ale końców świata też miało być dużo. Samoloty się jednak rozbijają i rozbijać będą...no ale....

Co do tych ruskich, że takszybko byli na miejscu to najpierw był ten kolo z kamerą. A to nie było kilka sekund. On musiał dobiec, potem słychać syreny, potem jak biegną do wraku...to nie były sekundy. I to jest właśnie szukanie dziury w całym....wyobraźnia działą wszsytkim..
A oni mieli tyle do roboty, żeby tam być i zapewnić bezpieczeństwo. JA cos sie pali w miescie to straż zabiera dupe w kroki i jedzie...nie czekasz pół dnia..
A mój na przepowiednie teraz powiedział tak. Że on tej przepowiedni nie słyszał i każdy chce zabłysnać i kariere zrobic i być w centrum uwagi. NAgle każdy pzepowiada przyszłosć...same wróżki w naszym kraju..
ja też wam mogę powiedzieć że mojemu wujkowi sie dokłądnie to śniło, a do tego jest ksiedzem wojskowym, staruszkiem i przepowiedział dwa lata temu katastrofe itd..itd...no i co??
znowu brzuch boli...

A co do bluzki od Patrysi to jak dla mnie bomba, ale czy nie wygladałabym dziwacznie w białej bluzce i staniku w innym kolorze...a fuksje widać że hoho...
A teraz wymyśliłam, że mogłabym kupić sobie zwykły podkoszylek biały pod spod i byłoby git....

Ostatnia edycja:
Witajcie w słoneczną ale zimną niedziele ja zaraz ide do koscioła :tak: co do filmiku to moze byc amatorskie a strzał równie dobrze mógłby byc trzask gałęzi jak sie palą albo coś takiej katastrofy wątpie czy ktosby przeżył:no::no::no:

Ale zmieniając temat wstawiam moje dzisiejsze fotki:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Kerna widze, ze mamy takie samo zdanie.
Wiki wyglądasz świetnie!

Moja Wiki jeszcze śpi-puk puk-za oknem mam 28*w słoncu, 18* w cieniu, zero absolutnie zero wiatru, a miasto normalnie wymarłe. Tylko ptaki słychać-wspaniały poranek...

Witam w cieplutki,sloneczny poranek:tak::tak::tak:Slonce tak bije po oczach ze az prawie nie widze jak pisze:tak::tak::tak:Mlodzi juz nie spia:no:No ale nie sa nawet marudni:-):tak:
Niedlugo sie uyjemy,zjemy sniadanko i bedziemy zmykali na basen:tak::tak::tak:
Widze ze caly czas jeden temat na tapecie:baffled:

MEDEA
Kochana,musialabys zobaczyc moj brzuch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Za duzo sobie w tej zimie pofolgowalam z zarelkiem:no:Ale mam nadzieje sie tego wstretnego brzuszyska pozbyc i dlatego musze tak drastycznie hehe
A jesli chodzi o cwieczenia to ja etz co dzien nie cwiczylam,ale teraz juz na bank bede bo wstyd mi nawet zalozyc obcisla bluzeczke

WIKTORIA
Super foteczki:tak::tak::tak:I wkoncu jest usmieszek:-)

reklama
w sumie po dłuzszym zastanowieniu to kerna mozesz miec rację.raczej nikt nie przezył takiej katastrofy,przecież ciała były zmasakrowane ,moze rzeczywiście fantazja robni swoje......

Do góry