reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As bardzo mi pzrykro z powodu babci,najszzcersze kondolencje
[*]

dowikla śliczne foty :tak::tak::tak:

hejka Oliwka dziś nic nie spała w dzień i lezy w łozeczku i dalej nie spi,mam nadzieję ze zaraz padnie.

dziewczyny widziałyście te filmiki na you tube???
nie wiem co o tym mysleć:no::no::no:
[video=youtube;fhQ7oDH79L4]http://www.youtube.com/watch?v=fhQ7oDH79L4&feature=related[/video]

posłuchajcie tam są 4 strzały,sa pogłoski ze byli jacuyś żywi w tej katastrofie i ruski ich zabili.

jak to okaze sie prawda wiecie ze moze dojść do wojny.powiem wam szcerze że ja jestem przerażona.

nie wiem może się nakręcam ...

Tez o tym slyszalam ale za bardzo nie chce mi sie w to wierzyc:no::no::no:
Prawdy juz sie nie dowiemy pewnie

Spadam sie wykapac i wydepilowac to i owdzie;-):-)Postaram sie jeszcze wleciec

As bardzo mi pzrykro z powodu babci,najszzcersze kondolencje
[*]

dowikla śliczne foty :tak::tak::tak:

hejka Oliwka dziś nic nie spała w dzień i lezy w łozeczku i dalej nie spi,mam nadzieję ze zaraz padnie.

dziewczyny widziałyście te filmiki na you tube???
nie wiem co o tym mysleć:no::no::no:
[video=youtube;fhQ7oDH79L4]http://www.youtube.com/watch?v=fhQ7oDH79L4&feature=related[/video]

posłuchajcie tam są 4 strzały,sa pogłoski ze byli jacuyś żywi w tej katastrofie i ruski ich zabili.

jak to okaze sie prawda wiecie ze moze dojść do wojny.powiem wam szcerze że ja jestem przerażona.

nie wiem może się nakręcam ...

Dla mnie tez to jest dziwne oglądałam ten film chyba z tysiąc razy i jak sie przyjrzeć to bardzo dużo tam widać..... np... żywych ludzi biegających ...... straszne to jest ale powiem Wam ze po tym co jest na tym filmie wcale bym sie nie zdziwiła jakby sie okazało za miesiąc czy dwa ze to wszystko było zaplanowane....

tak szczerze to ja wolałabym aby to w razie była prawda to zeby to nie wyszło na jaw.nawet niech to zataja nie wiem ale niech tego nie mówia bo w tedy wojna murowa a tego się boje najbardziej,piekło na ziemi.:no::no::no::no::no:
chciałabym aby moje dziecko miało jakąś przyszłość:tak::tak::tak:

A moze poprostu od ognia wystrzeliła broń ochroniarzy którzy byli na pokładzie?

ale na pokładzie nie było ochraniarzy :no::no::no::no: i tylko było by 4 strzały :baffled::baffled::baffled::baffled:

kurcze ide spać ale coś czuję że chyba nie zasnę,bo tak się nakręciłam ze boje sie zasnąć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja strzałów tez nie slysze, moze to byc podobny odglos ...
Ruski tam Byli bo przeciez czekali na Samolot Pana Prezydenta na Lotnisku
Jakby to był jakiś spisek to napewno by Nikt nie nagrał tego Filmiku ...

trzeba sie dobrze wsłuchać bo są zakłucenia,szelesty.pierwszy strzal jest od razu po syrenie alarmowej.skup się na tym momencie a potem kolejne 3 strzały

ale na pokładzie nie było ochraniarzy :no::no::no::no: i tylko było by 4 strzały :baffled::baffled::baffled::baffled:

kurcze ide spać ale coś czuję że chyba nie zasnę,bo tak się nakręciłam ze boje sie zasnąć

źle napisałam chodziło mi o wojskowych a Oni przewaźnie mają broń a ilość to zależy jak się broń zaklinuje i wogóle

Pisze tak bo próbuje jakoś to sobie wytłumaczyć coby sie niedenerwować

Ci ludzie ktorzy tam biegaja to napewno nie mogli byc Z Prezydenckiego Samolotu, poniewaz po Takim upadku samolotu nie dali by rady wyjsc z Niego tak szybko ...

Dziewczyny nie nakrecajcie sie :tak: Miejmy nadzieje ze to tylko pogloski...
Znacie Nasz Kraj i Naszych Obywatelów... Polska zawsze robi Szum i dopatruje sie wszedzie spisku...

a tak a propo to samolot nie rozbił sie na lotnisku tylko troche dużo przed prawda?więc skąd ruski tak szybko znalezli sie w tym lesie????:baffled::baffled::baffled: byli tam zaledwie pare sekund po katastrofie:sorry:

reklama
Ci ludzie ktorzy tam biegaja to napewno nie mogli byc Z Prezydenckiego Samolotu, poniewaz po Takim upadku samolotu nie dali by rady wyjsc z Niego tak szybko ...

Dziewczyny nie nakrecajcie sie :tak: Miejmy nadzieje ze to tylko pogloski...
Znacie Nasz Kraj i Naszych Obywatelów... Polska zawsze robi Szum i dopatruje sie wszedzie spisku...
Ja nie twierdze ze to byli pasazerowwie samolotu...... nikt niewie kto to był..... przynajmniej narazie bo śledztwo w tej sprawie juz jest prowadzone......
Nie ma co gdybać co am byc to i tak baedzie ..... potem bedziemy sie matrwić.....

a tak a propo to samolot nie rozbił sie na lotnisku tylko troche dużo przed prawda?więc skąd ruski tak szybko znalezli sie w tym lesie????:baffled::baffled::baffled: byli tam zaledwie pare sekund po katastrofie:sorry:

Moj twierdzi ze to wszystko było zaplanowane i9 czekali juz na ten samolot...... ale on przeważnie przesadza wiec .......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry