reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Gwiazdeczko i ja przez to przechodziłam...dasz rade, najgorzej to myśleć o tym. Trzymaj się!;-)
Pati już wiem...ja chyba odpadne, bo ta bluzeczka przeswituje...a ja mam tylko stanik albo beżowy taki mało elegancki jak na pokaz albo fuksja.....a że zakup stanika w tym rozmiarze graniczy z cudem to chyba nie bardzo......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

Ja też podziwiam , choć z drugiej strony z 3 jką łobuziaków pewnie nie miałaś czasu na Tesknote za Mężem :)

Dziekuje Wam za ciepłe słowa i otuche :*

Lunka u teściowej to wszytko bylo spieprzone:eek: mowilam juzu kiedys ze wszystko musielismy naprawiac:rofl:
kran, całe rurki pod wanną, z kibelka rure ta dużą i tą małą od spłuczki też, spłuczka tez rozwalona:eek: prysznic:eek: a teraz jeszcze to:rofl:

teściu wszystko "naprawial" dmowymi sposobami- zamiast kupic rure za 20zł wolał kupić klej za 19:rofl:

przed 22 już spałam:sorry: na kolacji byliśmy..... hm... godzine?:sorry: i wróciliśmy pokłoceni...:baffled:
ale nie mam ochoty nawet o tym mówić.....

DZISIAJ JADE NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::-D:-D:-D:-D i mam super humor::rof
l:
Znam ja takie złote rączki-masakra!
szkoda, że wieczór niwypalił, przykro mi.
Chwal isę zakupami.

"<żelek> nie chwali się dnia przed zachodem słońca
<cryssy> a męża za życia

i to będzie moje motto:-D:-D:-D"
O nie, moje!!!hehehe
Widzisz, dzidzia po prostu jest grzeczna:tak:
I gratuluje kolenego słówka
Bluzeczka łądna, ale jak się świeci, to na cuckach rzeczuwiście nie korzystnie może wyglądać
Dziś w nocy odeszła nasza babcia.
Świeć Panie nad Jej duszą.

Przykro mi z powodu babci Darka.
Jak już mówiłam, dla niej lepiej...

Dorcia, witaj, a pewnie, jak można więcej , to walcz, a nóż widelec

Przepraszam ,że Wam zawracam Glowe ,ale chcialam sie komus ''wygadac''
Jesli zabardzo bede narzekac i sie uzalac nad soba , sprostujcie mnie :)
Nigdy tak nie mów:no::no::no:

Spadam, weszłam tylko, żeby przekazać wiad od As o śmierci babci .
U nas wesoło, spacerkowo. Wpadnęjutro z rana, jak nie bede mogła ospać. Dziś sałam 2,5 h, wiec lece nadrobić sen. Dobranoc.

Dziś w nocy odeszła nasza babcia.
Świeć Panie nad Jej duszą.

As bardzo mi pzrykro z powodu babci,najszzcersze kondolencje
[*]

Witam wieczorkiem
Ale jestem padnieta:szok:Chyba kolo 20 dopiero wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Ale bylo super:tak::tak::tak:Najpierw bylismy w lesie,pozniej dlugi spacer i wkoncu na obiedzie i kawie u mojego Taty:tak::tak::tak:
Postaram sie wrzucic jakies foteczki jak mi net nie siadzie
Jutro z ranca jedziemy na basen :tak::tak::tak:

KERNUS
Ale masz juz fajowy brzusio:tak::tak::tak:

AS
Bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej Babci
[*]

dowikla śliczne foty :tak::tak::tak:

hejka Oliwka dziś nic nie spała w dzień i lezy w łozeczku i dalej nie spi,mam nadzieję ze zaraz padnie.

dziewczyny widziałyście te filmiki na you tube???
nie wiem co o tym mysleć:no::no::no:
[video=youtube;fhQ7oDH79L4]http://www.youtube.com/watch?v=fhQ7oDH79L4&feature=related[/video]

posłuchajcie tam są 4 strzały,sa pogłoski ze byli jacuyś żywi w tej katastrofie i ruski ich zabili.

jak to okaze sie prawda wiecie ze moze dojść do wojny.powiem wam szcerze że ja jestem przerażona.

nie wiem może się nakręcam ...

Agnes i znowu nie zasnę...błagam nie straszcie mnie...już mnie brzuch boli:-:)-:)-:)-(
Ja to słuchałam i nie wiem czemu ale ja tam strzałówni e słyszałam...jakieś trzaski i mogło byś to cokolwiek.
A ruskie dopiero biegli na miejsce aktastrofy to jakim cudem zdążyli ich dobić..no takie jest moje zdanie..

reklama
Agnes i znowu nie zasnę...błagam nie straszcie mnie...już mnie brzuch boli:-:)-:)-:)-(
Ja to słuchałam i nie wiem czemu ale ja tam strzałówni e słyszałam...jakieś trzaski i mogło byś to cokolwiek.
A ruskie dopiero biegli na miejsce aktastrofy to jakim cudem zdążyli ich dobić..no takie jest moje zdanie..

włącz sobie na cały głos ten filmik i wsłuchaj sie dokładnie ,sa 4 strzały i smiech facetów.
pierwszy strzał jest po syrenie.
a dlaczego ruscy tak szybko pojawili się na miejscu katastrofy?rozbił się samolot,zawyła syrena i po paru sekundach ruscy już tam byli:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

cos mi się zdaje że oni maczali w tym palce aże ktoś pzreżył żeby to zataić to ich pozabijali.

ja tego słuchałąm chyba z 20 razy i na bank sa strzały

Edit:
a nie słyszeliście przepowiedni jackowskiego,przepowiedział jakąś ogromną katastrofe samolotu i to będzie mialo ogromne konsekenje,
i on widzi w swojej przepowiedni że w najbliższym czasie wybuchnie trzecia wojna światowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry