reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pati ja to pewnie nie zmieszcze się w tą bluzeczkę...na zdjęciu laska taka, że aż miło popatrzeć...
Ja na pocieszenie zajadam się pizza:-D no pyyycha...uwielbiam jak jest tyle skłądników ..sama pewnie aż tyle bym nie dała:-)

Pati ja to pewnie nie zmieszcze się w tą bluzeczkę...na zdjęciu laska taka, że aż miło popatrzeć...
Ja na pocieszenie zajadam się pizza:-D no pyyycha...uwielbiam jak jest tyle skłądników ..sama pewnie aż tyle bym nie dała:-)
Ale mi smaka zrobiłaś ja jak byłam w ciązy to też pizze jadłam hahaha teraz nie moge -----dietka----- :/

hej,jestem ponownie!!:happy:
dzieciaczki wykąpani,nakarmieni i grzecznie poszli spac.:tak:teraz mam tylko czas dla siebie.;-)

widac że sobota bo pustki tu dzisiaj.:szok::-(

As 76 -> Moje najszczersze Kondolencje. Domyślam się jak sie okropnie czujesz. Niestety przezywalam to , az dwa razy. . . Trzymaj sie :*

Dziś mija DOPIERO tydzień od Jego wyjazdu ............
Mimo,że planowałam sobie każdy dzień to i tak te 7 dni strasznie sie wlekły :-:)-:)-(
Najsmutniejsze są samotne spacery z Synkiem, i widok szczęśliwych rodziców na spacerku z dziećmi...
Brakuje Mi Go : Jego Ciepła , Dotyku , Słów :sad::sad::sad:
Staram sie nie rozczulać bo będzie mi ciężko .
Wole jednak w ten sposob o nim nie myśleć .

Mały już śpi a ja nie mam co robić... Teraz byśmy oglądali pewnie jakiś filmik z Mężem , albo sie Kochali :-p a tu cisza...

Dzwoni praktycznie codziennie ale tylko na 5 minut , bo nie dzwoni ze swojego telefonu. Jeszcze troszke i będzie dzwonil ze swojego numeru i uda nam sie dłuzej porozmawiać..........

Stoje sama między ciszą, wszystkie myśli się kołyszą... <lzy>

Przepraszam ,że Wam zawracam Glowe ,ale chcialam sie komus ''wygadac''
Jesli zabardzo bede narzekac i sie uzalac nad soba , sprostujcie mnie :)

Witam wieczorkiem
Ale jestem padnieta:szok:Chyba kolo 20 dopiero wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Ale bylo super:tak::tak::tak:Najpierw bylismy w lesie,pozniej dlugi spacer i wkoncu na obiedzie i kawie u mojego Taty:tak::tak::tak:
Postaram sie wrzucic jakies foteczki jak mi net nie siadzie
Jutro z ranca jedziemy na basen :tak::tak::tak:

KERNUS
Ale masz juz fajowy brzusio:tak::tak::tak:

AS
Bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej Babci[*]

Załączniki

• SDC11800.jpg
    SDC11800.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 23
  • SDC11786.jpg
    SDC11786.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 26
  • SDC11802.jpg
    SDC11802.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 23
  • SDC11788.jpg
    SDC11788.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 21
  • SDC11798.jpg
    SDC11798.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 22
Tak to juz jest z tymi naszymi dzieciaczkami :-D:-D:-Dwszystko papuguja ale za to ich najbardziej kochamy :-):-):-):-)

Pati jakby co to podaj wymiary to sie pomierze czy wogóle bym weszła bo ty to malutka i szczyplutka byłas w ciąży:tak::tak::tak:
zaraz ide po miare i pomierze

no wiesz tak jak i Ty tak i ja mamy duze biusty, podam wymiary wiec zobaczycie :)
As 76 -> Moje najszczersze Kondolencje. Domyślam się jak sie okropnie czujesz. Niestety przezywalam to , az dwa razy. . . Trzymaj sie :*

Mimo,że planowałam sobie każdy dzień to i tak te 7 dni strasznie sie wlekły :-:)-:)-(
Najsmutniejsze są samotne spacery z Synkiem, i widok szczęśliwych rodziców na spacerku z dziećmi...

Mały już śpi a ja nie mam co robić... Teraz byśmy oglądali pewnie jakiś filmik z Mężem , albo sie Kochali :-p a tu cisza...

Dzwoni praktycznie codziennie ale tylko na 5 minut , bo nie dzwoni ze swojego telefonu. Jeszcze troszke i będzie dzwonil ze swojego numeru i uda nam sie dłuzej porozmawiać..........

kochana nie doluj sie tak przeciez nie wyjecjhal na zawsze wroci jeszcze ;)

wymiary:
szerokosc pod biustem ok 100 cm ale jest do regulacji bo ma sznurek :)
to jest rozm uniwersalny:)

dowikla
swietne zdjecia, a Ty chudzina zacznij troche wiecejn jesc bo znikniesz nam kiedys ;p

kerna a dziekuje z mila checia sie poczestuje :)

ok dziolszki zmykam bo goscie przyszli :)

Ostatnia edycja:

Nic dziwnego ze tesknisz za mężem.....
Smutasku po to tu jesteśmy zebyś sie mogła wygadac..... wiem sama po sobie ze to w jakimś stopniu pomaga... Trzymaj sie cieplutko :***

Witam wieczorkiem
Ale jestem padnieta:szok:Chyba kolo 20 dopiero wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Ale bylo super:tak::tak::tak:Najpierw bylismy w lesie,pozniej dlugi spacer i wkoncu na obiedzie i kawie u mojego Taty:tak::tak::tak:
Postaram sie wrzucic jakies foteczki jak mi net nie siadzie
Jutro z ranca jedziemy na basen :tak::tak::tak:

KERNUS
Ale masz juz fajowy brzusio:tak::tak::tak:

AS
Bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej Babci[*]

No to dzień pełen wrażeń...zazdroszcze,,,,,, ja 3/4 dnia siedziałam w domu bo dzieciaki maja katarek i nie chciałam z nimi zbyt długo byc na spacerku ..... Śliczne zdjątka :)

lidka pustki jak co wekend:tak:
Patrycja no to w takim razie każdego przełkniętego kęsa dedykuję Tobie:-D:-D:-D
Oh... Az mi zapachniało hahahaha

reklama

Kochana,poczatki sa najgorsze uwierz mi:-);-)
Moj tez wyjechal do Anglii w czerwcu i tearz juz sie przyzwyczailam ze jestem sama z dziecmi:tak::tak::tak:

Do góry