reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

udalo mi sie wstawic sliczny suwaczek! a wy jeszcze spicie? ja tera moge pogadac bo hbert rano grzecznie siedzi no i jak spac pujdzie ale potem jest ciezko! dzis chyba pojedziemy na rehabilitacje wiec nie bedzie mnie po poludniu!
czy jest tu jeszcze kto?????????

reklama
Brawo mordziula śliczny suwaczek no i witam wszystkich z rańca.wpadłam tylko się przywitać bo masę robotki mnie czeka.moje duże już dziewcze wstało o 6;30 ale nawet się cieszę że tak wcześnie bo dużo zrobię.Będę sprzątać na zakupy trza iść potem biszkopty :mad: :mad: trzymajcie się ciepło

Dzieńdoberek! JA już jestem po sniadanku, poczytałam coscie tam wieczorkiem napisałay i jestem nabierzaco ( jak narazie bo za wami trudno nadarzyć) ;D

dziń dobry :p

Ja już od 7 na nogach :) śniadanko pałaszuje przed kompem , sterte garów już umyłam itp.
Dzisiaj zapowiada sie piekny dzionek :) słonko świeci ...dwie pralki prania , obiadek do ugotowania , spacerek do zaliczenia , prasowanie itp.itd......

czuje że będzie bosko ::) :p

Witam z rana :):)
Ja tez juz po sniadaniu a na nogach o 8.30 bo jak dalam Zuzi mleko o 7 to jeszcze zasnela no to ja rowniez pospalam :):)
Teraz siedzi i bawi sie paczka od pampersow ktrora stoi na podlodze - chce je wciagnac do lozeczka a jak jej nie wychodiz to sie wydziera :):)
A teraz kombinuje ze szczebelkami ktore sie ruszaja znowu je wyciagnie :):)

Mnie dzisiaj czeka poskladanie prania, przebranie rzeczy Zuzi, obiad i spacerek oraz kurs po meza :):):

Pozdrawiam

Kunda pisze:
Dzieńdoberek! JA już jestem po sniadanku, poczytałam coscie tam wieczorkiem napisałay i jestem nabierzaco ( jak narazie bo za wami trudno nadarzyć) ;D

Kunda ty miałas zaległości???
A co ja mam powiedziec ja mam w plecy jakies 100 postów jak nie lepiej, już boję się cokolwiek pisac bo nie w temacie jestem...

reklama
Do góry