reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Czytam Was od czasu do czasu i się dziwię skąd Wy bierzecie czas na ciągłe pisanie ;)
Niezłe jesteście ;D

I jeszcze w domku wszystko zrobicie,z dzieckiem na spacerek...boshe..podziwiam!!!

Mój Maciek wstja ostatnio koło 5 i bawimy się do 9,potem ucina sobie godzinną drzemkę...zjada deserek,potem spacer,powrót do domku,,,szykuję obiad...daję Maćkowi obiad...znowu się bawimy...a od 17 jest taki marudny że ciągle muszę go zabawiać i wymyślać jakieś zabawy...i tak przetrzymuję go do 19...kąpanko...i idzie lulu :laugh:a ja już jestem taka padnięta że zasypiam przy tv po 20....

A Wy macie siłę jeszcze klikać po 21... ::)

My chiba tez dzis spacerek zaliczymy -malec juz nie kaszle. Pranie juz wstawilam. noelia ale nistety nie przspal calej nocy wstawalm go karmic wiec z tym wyspaniem ro niebardzo

Pranko sie pierza a ja tu w doskoku :D robie w domku na chwile przysiade sprawdze co dziewczyny napisały cos odpisze i dalej do zajec domowych :D

Ja mam taki zwykły polski WYCHAMED i teraz się wściekam na niego bo mało wygodny jest dla Emi jakoś tak byle jak w nim siedzi .Niedługo przerobie go na spacerówkę to może będzie lepiej.Ajak nie to go gdzieś opchne i kupię sobie spacerówkę jakąś zgrabną.

ma jedną zaletę DUŻE KOŁA i łatwo nim jeżdzić w takiej dziurze jak nasza :) :)

Fajne sa ale dla mnie 3-kolowe to wygladaja jak taczka  ;) i mi sie ogolnie nie podobaja. Ja mam wozek Nestora tylko model zeszloroczny, mimo tego ze jest to tez spacerowka to i tak musze kupic jakas mala spacerowke bo mi sie ten do samochodu nie miesci - a w lato to bedzie masakra bez wozka :):):)

reklama
Do góry