reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

CZesc dziewczyny!
ale zescie duzo od wczoraj napisaly!U mnie za oknem piekne slonko, a ja jeszcze wyjsc nie moge. :( Chyba malucha wsadze do wozka i na balkon wystawie, niech chociza On sobie swiezym powietrzem pooddycha, jak matka nie moze. Nawiasem mowiac zastanawiam sie czy ten moj kaszel to jeszcze przeziebienie, czy juz gruzlica :( (nawet peta nie ma jak zapalic, bo pluca wypluje)

a wozeczek kupilismy na allegro http://www.allegro.pl/item89421298_wozek_grapi_silver_blue_hit_allegro_od_baby_maxx.html jakos tak wyszlo, ze razem z przesylka zaplacilismy 400zl i myslalam, ze to bedzie jakis szajs, a to niemal mercedes i wcale ciezki nie jest, ma wszystkie potrzebne funkcje i do tego duze, dmuchane kola. no ogolnie super :), tylko nie bylo wtedy granatu i wzielismy niebieski...

reklama
Hej ! Ale słonko ślicznie świecie dzisiaj , aż sie chce żyć w końcu  ;D

A my taki wózek mamy, tylko ze zwykłymi kołami , a nie z tymi ala wiatraki  ;) ;D

tra lalala la ;) a ja już po 2 praniach , zrobieniu obiadka , sniadaniu , psiataniu w domku itp. ;D Mam do zaliczenia jeszcze spacerek i zakupki ale to 2 w 1 :) Jezusiczku ale sie ciesze ze sie tak uwinełam ..mam wrażenie że to już 15 a tu dopiero 11 ::) ::)

Kalinka dla Jonatanka od cioci

co do wózkow to mi sie osobiście niepodobają 3 kołowe bo przypominają mi osę albo jakas pszczołe <ja to mam skojażenia > ::)o losie ...

My mamy extra wózeczek NESTOR 2000 .taki zgrabniutki , malutki 3 w jednym :)

Tylko na tym zdieciu mnoże niewyglada zbytnio bo i tło jest ....zimowo -jesienno ...brzydkie :(

MaMałgosia ..bardzo śmieszne ;) ;D

Zapomniałas że MY mamy nieśpimy ... :p
Nowe hasło na dzisiejszy dzień ...

[size=10pt]PRECZ Z ODPOCZYNKIEM [/size]

jeeeeeeeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ::)

reklama
precz z odpoczynkiem i pomniejszaniem zdjęć :laugh: :laugh: :laugh:

Sylwia zaszalałaś , szalona mamusie no :laugh: :laugh: :laugh: ;)

Do góry