reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MaMalgosia jak jest ze stelazem czyli do 18 kg mozna rozlozyc na 3 pozuycje hubert bardzo luboi siedziec q tym foteliku i wreszcie nie placze zeby go wziasc jak jedziemy poza tym jest wyzej i widzi wszystko
ale nie uciekaj jeszcze!!!!!!!!!!
bo jak sie jutro obudzicie i poczytacie to moze byc ostro bedzie duzo k i h i p..........

reklama
no t całkiem podobny ten wózek , właściwie to taki sam , tylko , ze nie ma kierownicy  ;)

Mordziulka no to super tez fotelik. Ja już sie musze powoli rozglądać za jakimś, bo małemu zaczynaja nóżki za bardzo wystawać , a miejsca nie ma , bo do oparcia od fotela dotyka  ::)

Mordziulka przynajmniej kobitki będą wiedziały , ze trzeba spacje w razie czego wtawiać  :laugh: :laugh: :laugh:
Sylwia moja znajoma ma jeszcze klakson, kluczyk , który jak sie przekręca wydaje dzwięk odpalającego samochodu. A jej syn sobie ta kierownicą kręci jak jedzie , udaje , ze prowadzi ;) :laugh:

Kobitki papatki i buziaczki na dobranoc , ja już uciekam , bo ja swojego ukochanego nie widziałam 3 dni , bo w niemczech siedział i niedawno wrócił. Muszę go obadać ;) , zanim sie mały fafik przebudzi :)

DZIEN DOBRY!!!!!!
widze ze wczoraj sie ostatnia pozegnalam a dzis pierwsza sie witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest tu kto?

reklama
Do góry