reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobra kobietki ide spac bo padam oczy mi sie juz zamykaja ***** :):)

DOBRANOC  :):) Tylko duzo nie napiszcie do rana zeby niebylo za duzo do czytania:):)

ale radocha z takiej bzdury!!!!!!!!!!!  moj facio juz poszedl lulu a mi sie nie bardzo chce jeszcze wam troszke dupe pozawracam

Halcia dobranoc, słodkich snów  :)

Mordziulka fajny ten fotelik. A mozna w nim dziecko pod kątem posadzić , czy tylko  90 stopni?? J abym chciałam taki w którym jak uśnie to mozna lekko przechylić, zeby nie siedział śpiąc  ::) Jsorbek ciekawy miała. Ale ten twój praktyczniejszy, bo na dłuzej starcza. Jeju ile przy dziecku jest wydatków. Tyle fotelików, wózków....

Sylwia ,a masz na pałąku kierownice? Super sa trójkołowce, ale ja chciałam z przekładana rączka ,a takich nie ma z tego rodzaju , właściwie to sobie nawet takiego nei wyobrazam ;) ;D

reklama
Do góry