reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medeuska ja musze po galaretke wyskoczyc bo mi brakuje do ciasta.No i chcialam dla Laury biale getry ale nie wiem czy dostane bo wczoraj bylkam w jednym sklepie i nie mieli maja drugi to ide jeszcze do tego drugiego:-D a noz widelec bedza:-D:-D

Cos sie zachmurzylo:baffled: oby nie padalo bo popoludniu chce do Agnieszki pojechac na plac zabaw.Ewentualnie kawa bedzie w domku a nie na placu zabaw:-D:-D Wazne ze dziewczyny sie pobawia:-)

Ania to dziś Emily jest na badaniach ????to &&&&&&&& zaciśnięte i niech Ag da znac po badaniach :tak:
:

Tak dzis maja badanie potu.Jechali na 8 do Dusseldorf. Ma do mnie zadzwonic jak juz cos bedzie wiedziala tzn jak beda po badaniach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam
Wlasnie zjadlysmy sniadanko i mlode juz siedza przed bajami:tak::tak:Zupka sie gotuje a ja mam troszke luzu

Od wczoraj moja siora zajmuje sie po kilka godzin synem mojej sasiadki.ten mlody ma 3 lata a jest tak neigrzeczny ze szok:szok::szok::szok:Wybiegal siorze na srodek ulicy nie zwracajac uwagi na to jak Ona Go wolala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale tak to jest jak swoje dziecko uwaza sie za najgrzeczniejsze na swiece,nie zwraca sie jemu uwagi o nic i pozwala sie zeby dzieco soba rzadzilo:no::no::no:A wszystkie dzieci dookola sa beee:no::no::no:
Ciekawe jak dlugo siora z Nim wytrzyma

Trzymam kciuki za badania Emily:tak::tak::tak:Oby za pierwszym razem byla odpowiednia ilosc potu i oby bylo ok.Chociaz i tak na wyniki czeka sie kilka dni

A ja bym musiala zadzwonic do kardiologa i umowic dziewczynki na echo,bo jzu rok minal od poprzedniego badania

U nas na szczęście super pogoda - przynajmniej na razie i zaraz do lumpka wybywam bo się z koleżanką umówiłam a dzisiaj dostawa to może coś fajnego upoluję :tak::tak::tak:
Anka napisz jak Emily jak dostaniesz już tego eska :tak::tak::tak:

Mam nadzieje ze Agnieszka sama wpadnie napisac jak badania:tak::tak:

Dowikla i wez tu czyjejs dziecko pod opieke wspolczuje siostrze.To jakis diabel wcielony:szok::szok:
Anaconda daj znac jak cos upolujesz:-)

Wyslalam Laure po majtki i skarpetki do pokoju i cos dlugo jej nie ma:szok::-D

Witam i ja nachwilkez rana bo musze jechac na zakupy bo chłop w domu i trzebacos na obiad chyba zrobieogórkowa bo cos za mną chodzi juz od jakiegos czasu:-):-):-)
Zreszta to mi sie nie chce wychodzic bo deszcz leje ale co tam jak mus to mus :-D

Siostra widze ze o wszyskim myslisz , bediesz miała wkoncu wiecej miejsca w piwnicy :-D:-D:-Dale fajnie ja sie ciesze ze nawet o wózku pomyslałasbo mój niebieski nie pasuje teraz sprzedam go chybakolezance bo szkoda zeby stał i sie marnował:-):-):-)

Malinka nie mam jeszcze opcji imienia i chyba bedzie problem bo mój syn codziennie inne imie wynajduje dla siostrzyczki:-D:-D, no a rodzinka no to mążi syn to wiadomo bo byli na USG , mamie zadzwoniłam to se mło co nie popłakała i gadała ze odrazu tacie powie jak tylko wróci , a kolezanka ktora jest w ciązy tez z trzecim syne ze spuszczona głowa mówi ze mi zazdrosci:-D:-D:-D no a siostra chce kopac po dupie nie wiem czy z zazdrosci czy co:eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anakonda no to Maja niech usmiechnie se do dzadków moze sie skusza i kupia wnuczce:tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

Kerna jaki rozmiar nosi twoj ja mam kilka koszul w których własnie mój syn chodził nawesela a wiadomo sa małe i ja tez go nigdy nie ubieram na biało granatowo bo dla mnie to dziecko jak pingwin wyglada nawet nigdy nie miał spodni granatowych z materiału bo widze zetwój mimi ma a ja zawsze kupuje czarne spodnie ze sztruksu i do tego koszule w jasnych kolorach, moge ci nawet kilka fotek wysłac jak ja go ubierałam:tak::tak::tak::tak:

Justa to pewnie A melia zadowolona z prezentu mimo iz spózniony:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Medea podziwiam zeo nocnym koncercie chce ci siejeszcze z rana cwiczyc :szok::szok::szok:

Natali no widoków mozna pozazdroscic :-):-):-):-)

Wiki a na słowacji bardzo chetnie mozemy sie spotkac , chetnie bym sie wybrała :tak::tak::tak::tak:

ANKA
Przeciez to "najgrzeczniejsze" dziecko w calje okolicy i tylko wszyscy sie Jemu psoca;-)
Ostatnio powiedzial swojej mamie ze Dominik Go rzucil:szok::szok::szok:I ta w to uwierzyla chociaz obydwie przy tym bylysmy i On sam sie kulal po chodniku:szok::szok::szok:Ale ja wtedy zj*****m:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dodam jeszcze ze on wazy tyle co moj Dominik hehe

A moze Laurze sie nie spieszy z ubieraniem:-);-)
Moje to ledwo je wypuszcze z pokoju to od razu chca sie ubierac i jesc sniadanko;-):-)

ANKA
ja moim getry kupowalam ostatnio w h&m:tak::tak:Takie za kolanka i byly tez biale:tak::tak::tak:
Ale nei wiem czy powyzej 86 cm tez takie sa bo ja kupowalam 74 akurat,wiec w tej czesci dla niemowlakow:-D

reklama
ANKA
ja moim getry kupowalam ostatnio w h&m:tak::tak:Takie za kolanka i byly tez biale:tak::tak::tak:
Ale nei wiem czy powyzej 86 cm tez takie sa bo ja kupowalam 74 akurat,wiec w tej czesci dla niemowlakow:-D

hehehe no wlansie ja to w tej drugiej kupuje :) na 104 :D
A z tym najgrzeczniejszym dzieckiem to chyba przesadzilas heheheheh

Siostra nie boj zaby Wezmne ile sie da bo w wakcje bagaznik bede mial pelny :)

A ja ide do pokoju a mojaj Laura lezy pod swoim lozkiem i jeszcze koldra sie nakryla :))
My uciekamy
Wpadne popoludniu
Milego popoludnia i przedpoludnia

Do góry